Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:DΜόλις είδα μειλ μάγκας ο Θρασυβουλάκος μας!!!:D Εμείς ακόμα τίποτα τεμπελιάζουμε!!!!!!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσερούλα έρχεται το κοριτσάκι μας όπως και να'χει σε λίγες μέρες δεν θα πιστεύεις το πόσο ευτυχισμένη θα είσαι!!!!!

Κορινάκι αν υπάρχει και καμια συγκινωνία να πηγαινοέρχεται ο σύζυγος ακόμα καλύτερα!!!Νενα όλα σαν αγριεμένα κουτάβια κάνουν χαχαχα έχουν πολύ πλάκα!!!!!Έλα να σας βάλω και τηφωτό με τον Πλούταρχο που λέει το Μαρμινάκι μου!!!

2602_55295967509_4959003_n.jpg

:DΜόλις είδα μειλ μάγκας ο Θρασυβουλάκος μας!!!:D Εμείς ακόμα τίποτα τεμπελιάζουμε!!!!!!!!:tongue:

χαχαχα Λίλι σε μεγάλη είναι ακόμα καλύτερα :tongue::tongue: Όσο για το καψουράκι ξέρει τι κάνει έχει δρόμο μπροστά του οπότε λέει καλύτερα μα ξεκουραστώ τώρα που μπορώ γιατί αν αρχίσω τα κόλπα θα με τρελάνουν αυτοί :tongue::tongue: όπως κάνουμε τώρα εμείς με το με το Θρασυβουλάκο. Λίγο πριν βγήκαμε με το καρότσι και πήραμε ψωμάκι κ επειδή ήταν η ώρα του ύπνου κοιμήθηκε το γλυκό μου. Μόλις ήρθαμε τον ξάπλωσα ανάσκελα εννοείται και ώσπου να φέρω τον υπολογιστή από το δωμάτιο τον βρήκα στο πλάι :tongue::tongue: Και σήμερα το πρωί γύρισε για πρώτη φορά στα αριστερά. Αν το δει αυτο ο μπαμπάς μας θα μου πάρει τα αυτιά πάλι σήμερα :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα! Δεν μπήκα καθόλου χθες μιας και πιάστηκα με δουλίτσες! Περίμενα κι εγώ σήμερα να έχουμε γεννητούρια ( αλλά δεν πέρασε ακόμη η μέρα). Πιστεύω, Τσέρυ, πως θα την αποφύγεις την καισαρική (έχω μία διαίσθηση) και πως δεν θα χρειαστεί να κάνεις πρόκληση! Μέχρι Σάββατο θα έχεις γεννήσει σίγουρα!

Εγώ αισθάνομαι πολύ κουρασμένη, βρε κορίτσια! Και χθες την ώρα που έβγαζα το πάνω μέρος της πυτζάμας κάτι αισθάννθηκα, σαν βουητό στο δεξί αυτί, κι από εκείνη την ώρα με πονάει το άτιμο και αισθάνομαι σαν να έχει χωθεί μέσα κάτι σαν ξύλο να πω, σαν έντομο να πω.....Το θέμα είναι πως πονάει!

Επίσης, ενώ νομιζα πως έχω γλιτώσει κολπίτιδα, από χθες με ξεκίνησε πάλι ένα τσούξιμο. Ας ελπίσω να περάσει!

Τέλος, πάλι δεν κοιμήθηκα! Ξύπνησα 3 και ξανακοιμηθηκα στις 6! Τωρα είμαι σαν πτωματάκι! Εβαλα τον άντρα μου να βγάλει κουρτίνες για πλύσιμο......Αν έχει όρεξη θα κάνει και τα τζάμια, παντζούρια......Αχ, εγώ να δω πότε θα κάνω την βαλίτσα μου! Ακόμη δεν ασχολήθηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λίλι, εσύ είσαι στη φώτο με τον Πλόυταρχο; Δεν σε αναγνώρισα με το κατ΄΄αξανθο μαλλί! Σε προτιμώ με ανταύγεις ξανθες!

Επίσης να σου πω πως κι εμένα μ' αρέσει ο Τζόνι Ντεπ! Απλά στις φώτο δεν είναι τόσο ωραίος ο καημένος! Αλλά γενικώς έχει έα φοβερό μάγκικο, πονηρό στυλάκι που με τρελαίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ξανακαλημερα!!!

μαρτζι επρεπε να μπεις να τα λεγαμε....εγω τελικα κοιμηθηκα περιπου 5.30...το ποδι σαν να περασε...αν αρχισω να περπαταω και ζεσταθει θα ειμαι σιγουρα καλυτερα...ποιος ξερει τι νευρο μου παταει η μαρκελλιτσα...

νενουλα λυκακι ο μικρος ε???ειδες ομως μωρε που ησυχαζουν στην αγκαλιτσα της μανουλας???αυτο δεν σε κανει να το "παίρνεις πανω σου"???βεβαια δεν καταλαβα κατι...ειπες οτι παρ ' ολο που ειναι ταισμενος κλαιει και θελει βυζακι...οποτε αν του δωσεις ξενο γιατι να μην κλαει και παλι εφοσον τελικα θελει βυζι, δεν θελει φαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα το δοκιμασεις και θα μας πεις...πιπιλα αληθεια του εδωσες???

λιλικα το δικο σου δεν γυρνουσε στο πλαι απο την αρχη???τα ξεχασες???που τον εβαζες για υπνο στο πλαι και πηγαινες μετα κ ηταν ανασκελα???απο ημερων το εκανε το καψουρακι!!!τωρα σιγουρα βαριεται...

ο τζονισ (και ο ενας και ο άλλος) ειναι πολυ ωραιοι...οσο για την φωτο...σιγα μωρε...δεν ειναι και τοσο κολλητα...εχω δει και χειροτερα σας λεω:tongue::tongue::tongue::tongue:τοτε βεβαια ημουν καπως ετσι :?:?:evil::evil:αχχαχαχααχ!!!αν καταλαβαινετε τι εννοω;););)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ ξανακαλημέρα λοιπόν αλλά πότε μας είπες κι άλλη;:rolleyes:

Σας έστειλα μειλ και περιμένω να γεννήσει η συμπεθέρα για να σας στείλω μία φώτο με το Θρασυβουλάκι μου γιατί είναι τριγυρισμένο από τρία γκομενάκια και φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ποση διαφορα εχει η πρωτη φωτο που μας εβαλες (παρόλο που φοραει μεικ απ!!!) με την 2η που εχει επεξεργαστει...!!!!οπως και να χει και μενα αυτη η μαγκια που βγαζει...καπως με εξιταρει θα ελεγα...μιλαμε για πολυ αλητης!!!

28xYp3.png

Τσερυ, αν ηξερα ότι είσαι μέσα, θα έμπαινα! Αλλά εγώ νόμιζα πως μπορεί και να γεννάς!!!!! Το τι παθαίνω τα βράδια με το ποδαράκι μου, Τσέρυ, δεν περιγράφεται! Δεν θέλω να ξαπλώνω, γιατί μετά, με το που σηκώνομαι να πάω τουαλέτα (και πάω ΠΟΛΛΕΣ φορές) κουτσαίνω! Πονάω στην ηβική χώρα! κι εγώ αισθάνομαι την μικρούλα μου χαμηλά!

Νένα, τι περνάς κι εσύ! Ε, είναι βάσανο να κλάιει συνέχεια ένα μωράκι και στην ουσία να μην έχει τίποτα! Η ανιψούλα μου έκλαιγε, το καμάρι μου, συνεχόμενα μόλις πεινούσε! Δεν σταματούσε με τίποτα μέχρι να πάρει το μπουκάλι στο στόμα της! Μετά το φαί έκανε κάτι χαρές! Χαμόγελα, γέλια, παιγχίδια!

Α, δεν σας είπα! Την σκέπασα με την κουβερτούλα που έφτιαξα και μετά την έβαλα δίπλα της να την βλέπει! Εκανε κάτι χαρές που είδε τα σχέδια! Να έχει κολλη΄σει το βλέμμα της στην Μίνι και να γελάει δυνατά και να της μιλάει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αχαχαχχ!!!μαρμιν βαλε...μη μασας!!!το Μαρκελλακι δεν χαμπαριαζει απο τετοια...δεν παν να 'χει και τα μοντελα της βιτοριας σικρετ...

η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν ακριβως καλημερα...ηταν μαλλον μια καλημερα περικυκλωμενη απο γκρινια γυρω στις 3.30 το βραδυ...

28xYp3.png

αχαχαχχ!!!μαρμιν βαλε...μη μασας!!!το Μαρκελλακι δεν χαμπαριαζει απο τετοια...δεν παν να 'χει και τα μοντελα της βιτοριας σικρετ...

η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν ακριβως καλημερα...ηταν μαλλον μια καλημερα περικυκλωμενη απο γκρινια γυρω στις 3.30 το βραδυ...

αχαχα κατάλαβα άντε να συνηθίζεις γιατί τέτοιες ώρες θα σε ξυπνάει και το Μαρκελλάκι σου :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τα μωρουλια τι γλυκουλια που ειναι!!!μαρτζι και γω ολο το βραδυ τουαλετα το βγαζω και ειναι κ ενας λογος που με κανει να ξυπναω...χθες, χωρις υπερβολη νομιζω πηγα 8 φορες!!!!και εκατσα να σκεφτω αν ηπια νερο πριν τον υπνο και τελικα θυμηθηκα οτι ηπια ενα ποτηρι στην γιατρο μου οταν ημουν (στις 8 δηλαδη) και μετα δεν ξαναηπια καθολου...εφαγα βεβαια ενα κεσεδακι φραουλες αλλα δικαιολογειτε τοσο νερο???τιο μονο που με καθυσηχαζει ειναι οτι ισως φευγει αυτη η κατακρατηση που εχω και ελπιζω και η κυτταριτιδα μαζι...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...