Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν θα σου απαντησω απο τωρα μιας και ειμαι ξυπνια...δαχτυλα εβαλε για να δει τον τραχηλο και επιασε ειπε κεφαλι...το μωρο ειναι χαμηλα, και γω το καταλαβαινω...απλα δν εχει εμπεδωθει ακομη...

ελπιζω να γινει αμεσα και να μην την φαμε την εβδομαδα γιατι αρχισα να ποναω στο ποδι απο εκεινη την ωρα....σχεδον περπαταω κουτσαινοντας....ισως αυριο να μου περασει...για υπνο δεν το βλεπω μιας και η μυτη μου εχει βουλωσει τοσο που σχεδον δεν αναπνεω....για να δουμε τι θα γινει σημερα...παντως τελειωσα το βιβλιο μου!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κορινακι δυσκολη η αποσταση...υπομονη θα κανετε αυτο το μηνα κ μετα ισως στρωσουν ολα...αληθεια εσυ γιατι δεν πας εκει να μεινεις εφοσον δεν δουλευεις ακομα???ασχετα δηλαδη με τον πεθερο σου και τι θελει αυτος...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

Λείπαμε πήγαμε jubo για τα βαφτηστίρια και σούπερ μαρκετ!!!Το καψουράκι πολύ καλύτερα αλλά μας έχει μείνει βραχνάδα και γκρίνιααααααααα!!!!!!!!
Περαστικα αγαπη μου!
Λίλι φώτο εγώ δεν βλέπω :(
ουτε εγω!!!
εγραψα ενα κατεβατο και χαθηκε...

αντε παλι απο την αρχη...

η μαρκελλιτσα ειναι μια χαρα. Η θεση της βελτιωθηκε σε σχεση με την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν εμπεδωθηκε ακομα. μου ειπε οτι δεν μας συμφερει να γεννησω σημερα αυριο για να προλαβει να εμπεδωθει. εαν δεν με πιασουν οι πονοι την δευτερα 22-4 (την οποια δεν την πονταρε κανεις) στις 9 το πρωι θα μπω με προκληση εφοσον με εξετασει εκει (κλινικη).

επισης μου εβαλε και δαχτυλο για να δει...δεν ξερω τι ηθελε να δει...επιασε το κεφαλακι του μωρου ειπε...και ουρλιαξα απο τν πονο αλλα δεν με πονουσε εκει που εκουμπουσε, με πονουσε το δερμα. της ειπα κ οτι ειχαμε επαφη και παλι πονουσα και μου εδωσε ενα υποθετο να βαλω για κολπιτιδα....

πεπσι την ρωτησα για την Β12. της ειπα οτι προσπαθεις χρονια, οτι εκανες τα παντα απο εξετασεις και οτι προσφατα βρηκες οτι η Β12 ειναι σε ελλειψη στον οργανισμο σου και οτι εχεις μεινει εγκυος αλλα το αποβαλλεις και μου ειπε οτι η Β12 ειναι πολυ σημαντικη και να παιρνεις καθημερινα συμπληρωμα μαζι με φυλλικο οξυ!!!

λιλι ελιωσα να γελαω...μαρμιν???καλα μαρη...ουτε τον πλουταρχο δεν ξερεις??

πω πω τσερρουλα μου λιγες μερες εμειναν πως νιωθεις??? αντε απο μερα σε μερα μην πω απο ωρα σε ωρα περιμενουμε ευχαριστα!!!:P κ εμενα να ενημερωσεις που δεν μπαινω πολυ συχνα!
επισης το Μαρκελλακι σημερα το μετρησαμε καλυτερα και ηταν στα 3500!!!!οπως και την προηγουμενη φορα δηλαδη που δεν μπορουσαμε να μετρησουμε καλα...μου ειπε οτι ο υπερηχος εχει αποκλιση αν και συνηθως αυτη πεφτει μεσα στις μετρησεις της...απλα στην δικη μας περιπτωση που το μαρκελλακι ειναι σκλεναρικοβα ισως παιξει το βαρος λογο του προγραμματος που εχει το μηχανημα...
αχ τελεια να δεις που αν φαει ολη την εβδομαδα μπορει να βγει κανενα 4κιλο μια χαρα!:P
λοιπον τα νεα μου τωρα ..ο αντρας μου πηγε σερρες στους γονεις του να μενει για να βοηθαει στην δουλεια του μπαμπα του γιατι δεν μπορει αυτος να δουλευει..εχουν δικο τους συνεργειο καθαρισμου και πηγε ο αντρας μου να δουλεψει εκει και του προτειναν να τον παρουν να δουλευει εκει και να πηγαινοερχεται απο εκει στο χωριο μου που εχουμε δικο μας σπιτι..θα δουμε αν μας συμφερει αυτο λογω βενζινης..αλλα 1 μηνα θα κατσει σιγουρα εκει γιατι θα πρεπει τωρα που θα κανει χειρουργιο να δουλευει εκει..

η πεθερα τωρα που μας εχει αναγκη εγινα αλλος ανθρωπος ολο γλυκες ειναι και δεν μας φωναζει καθολου μας πηρε και δωρα ..

ο πεθερος μου με θελει εκει γιατι ειναι μονος στο σπιτι και θελει παρεα και καποιον να τον προσεχει μετα το χειρουργιο..

θα παω να τον προσεχω μετα το χειρουργιο για κανα 2 εβδομαδες..αλλα ο αντρας μου θελει να παω απο τωρα να τον κανω παρεα..θα δουμε τι θα γινει..αλλα σιγουρα δεν θα παω εκει για μονιμα εδω εχω το σπιτι μου..

χθες πηγα εκδρομη με τον συλλογο γυναικων του χωριου μας ειναι η μαμα μου προεδρος και πηγαμε καστορια ηταν πολυ ωραια..

αυτα τα νεα μου..καληνυχτα και φιλακια σε ολες και τα μωρακια..

βασιλισα μια χαρα τα νεα σου αντε ισως ετσι να τα βρεις κ με τα πεθερικα! και να δεις που τωρα που ξεχνιεσαι με τις επισκεψεις με τις βολτες με τις δουλειες κ ολα αυτα θα ερθει το μωρακι και δεν θα το πιστευεις!:D
μαρμιν θα σου απαντησω απο τωρα μιας και ειμαι ξυπνια...δαχτυλα εβαλε για να δει τον τραχηλο και επιασε ειπε κεφαλι...το μωρο ειναι χαμηλα, και γω το καταλαβαινω...απλα δν εχει εμπεδωθει ακομη...

ελπιζω να γινει αμεσα και να μην την φαμε την εβδομαδα γιατι αρχισα να ποναω στο ποδι απο εκεινη την ωρα....σχεδον περπαταω κουτσαινοντας....ισως αυριο να μου περασει...για υπνο δεν το βλεπω μιας και η μυτη μου εχει βουλωσει τοσο που σχεδον δεν αναπνεω....για να δουμε τι θα γινει σημερα...παντως τελειωσα το βιβλιο μου!!!!

απο την ωρα που σκαλισε πονας χαρα μου? γτ αραγε??? περαστικουλια παντως! α κ τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια???:confused:κοιμησου καλε τωρα που μπορεις γτ μετα....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!Μπήκα να δω γεννητούρια και βρήκα τη Μαριούλα :tongue::tongue:

Βρε Τσέρρυ μου άρα η Μαρκελλίτσα μας είναι πολύ πολύ χαμηλά λογικά δε θα δυσκολευτείς πολύ να γεννήσεις αρκεί βέβαια να πάρει τη σωστή θέση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες

Μονο τα νεα της Cherry διαβασα!!! Κοριτσακι οπως και να εχει μεσα σε μια εβδομαδα θα εχεις την μπουμπουκα σου αγκαλια.

Εμενα το λυκακι μου -γιατι πλεον ετσι λεμε τον μπεμπη με την μαμα μου- εχει εξελιχθει σε ζορικο και νευρικο μωρακι. Οταν εχει κατι περα απο πεινα πχ. νυσταζει ή θελει να κανει κακα παρηγοριεται μονο στο στηθος με αποτελεσμα να με εχει καθηλωμενη ωρες ατελειωτες γιατι μολις τον βγαζω απο το στηθος αρχιζει τα κλαματα. Καλα αν συνεχισει ετσι δεν ξερω τι θα κανω αλλα η ιδεα να του δωσω ξενο φανταζει πολυ δελεαστικη. Χθες απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 430 που τον κοιμησε η μανα μου εμεινε δυο 20λεπτα στο ριλαξ που δεν εκλαιγε. Η θα εκλαιγε ή θα ήταν στο στηθος η θα λαγοκοιμοταν παλι ξαπλωμενος πανω στο στηθος:shock:!!! Με εσκασε. Ωρες- ωρες ειναι αλλο παιδακι ηρεμο χαμογελαστο, καποιες στιγμες ομως γινεται σαν λυκακι νομιζεις οτι θελει να με φαει αφου βγαζει ηχους:tongue: σαν αγριεμενο κουταβι!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

χαχαχα Νενούλα Λυκάκι ε; Σα να τον βλέπω μπροστά μου!!

Ώστε Λίλι αυτός είναι που σου αρέχει! Δεν έχω λόγια :shock::tongue: Johnny Depp ε; Εγώ γιατί τον είχα για όμορφο αυτόν; :rolleyes::rolleyes: Μάλλον τον αδικεί η φώτο:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσερούλα έρχεται το κοριτσάκι μας όπως και να'χει σε λίγες μέρες δεν θα πιστεύεις το πόσο ευτυχισμένη θα είσαι!!!!!

Κορινάκι αν υπάρχει και καμια συγκινωνία να πηγαινοέρχεται ο σύζυγος ακόμα καλύτερα!!!Νενα όλα σαν αγριεμένα κουτάβια κάνουν χαχαχα έχουν πολύ πλάκα!!!!!Έλα να σας βάλω και τηφωτό με τον Πλούταρχο που λέει το Μαρμινάκι μου!!!

2602_55295967509_4959003_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...