Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης το Μαρκελλακι σημερα το μετρησαμε καλυτερα και ηταν στα 3500!!!!οπως και την προηγουμενη φορα δηλαδη που δεν μπορουσαμε να μετρησουμε καλα...μου ειπε οτι ο υπερηχος εχει αποκλιση αν και συνηθως αυτη πεφτει μεσα στις μετρησεις της...απλα στην δικη μας περιπτωση που το μαρκελλακι ειναι σκλεναρικοβα ισως παιξει το βαρος λογο του προγραμματος που εχει το μηχανημα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

απο αυριο το προγραμμα εχει περπατημα - σκαλες και σεξ....και επειδη εχω πολλα να κανω θα σας καληνυχτισω κ θα δω τα σχολια το πρωι...να προλαβω να τελειωσω και το βιβλιο μου.....

28xYp3.png

Τέλεια τα νέα αλλά δεν το στρέχω γιατί μετά από αυτά που μας είπες για την Αγία και τη σύλληψη της Μαρκελλίτσας με το που τα διάβασα ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσεις 22 Απριλίου αλλά μετά κατάλαβα ότι δε θα σε αφήσει σε παράταση. Τεσπα.

Για τον Πλούταρχο τώρα φυσικά και τον ξέρω αλλά την έχεις δει τη φωτο πόσο αγκαλιασμένοι είναι; Την βλέπει ο άντρας μου στο σκάιπ και μου λέει ποια είναι η κοπέλα με τον Πλούταρχο; Ποιον Πλούταρχο καλέ του λέω ο άντρας της είναι. Ποιος άντρας της καλέ αυτός είναι ο Πλούταρχος μου λεει. Αντε καλέ του λέω εγώ απλά του μοιάζει ο άνθρωπος. Ναι καλά λέει ο σύζυγος κ για να το επιβεβαιώσω εγώ (γιατί ήμουν σίγουρη πως δεν είναι ο Πλούταρχος αλλά ο σύζυγος που του μοιάζει :oops:) στέλνω μνμ στη Λίλι και τη ρωτάω ποιος είναι και έφαγα την κρυάδα γιατί αναγκάστηκα να πω στο σύζυγο ότι έχει δίκιο. Και εγώ έχω φώτο με Κότσιρα από εποχή που έκοβα φλέβα αλλά σεμνά φιλενάδα:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

γιατι ησουν σιγουρη δηλαδη???η αγια γιορταζει 22 ιουλιου, οχι απριλιου!!!

οσο για τον πλουταρχο...αγαπες με αγαπες διαφερουν...

Ναι αλλά 9 μήνες πριν έγινε η σύλληψη ;) όπως με το Αγγελικάκι (αν θυμάμαι καλά) και την Αγία Ειρήνη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ααααα αν το θετεις ετσι...εχει μια βαση μπορω να πω!!!

αντε ομορφες...καληνυχτιζουμε γιατι μετα το σκαλισμα ισως γεννησω...μηπως προλαβω να κοιμηθω λιγο πιο πριν...

28xYp3.png

ααααα αν το θετεις ετσι...εχει μια βαση μπορω να πω!!!

αντε ομορφες...καληνυχτιζουμε γιατι μετα το σκαλισμα ισως γεννησω...μηπως προλαβω να κοιμηθω λιγο πιο πριν...

χαχαχα καλά λες άντε να προλάβεις γιατί μετά ξέχνα τα αυτά. Αλήθεια και τώρα που το έθιξες έπιασε κεφάλι Μαρκελλίτσας; :shock::shock: Μα αυτό δε σημαίνει ότι είναι πολύ χαμηλά και γεννάς; Απαντάς αύριο αν είναι. Καληνύχτα! Εμένα πάντως όταν είδαν κεφαλάκι με πήγαν να γεννήσω και επίσης με τι το έπιασε; Με το δαχτυλάκι; Γιατί αν έβαλε ολόκληρη χερούκλα τότε σημαίνει ότι έχεις τελεία διαστολή :shock::shock: Αχ πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα αλλά σαν καλό κοριτσάκι που δεν είμαι θα περιμένω το πρωί για να πάρω απαντήσεις. Καληνύχτα..

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Ευτυχώς το καψουράκι κοιμήθηκε σχετικά καλά τη νύχτα η μανούλα φυσικά άγρυπνος φρουρός.......Πυρετό δεν έκανε μόνο δεκατάκια μέχρι 37,4 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να του δώσω ντεπόν μου ξύπνησε μόνο 2 φορές στις 2 και στις 5 του έβαλα ορό ,τραβήξαμε μυξούλες ,τον άλλαξα ,έφαγε και κοιμήθηκε αμέσως το παλικάρι μου και τις 2 φορές!!!Σήμερα είναι πολύ καλύτερα Δόξα το Θεό!!!Σας ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά!!!
μαλιστα!!!!λιλικα για Τετάρτη 17!!!άλλος???
Κορινάκι μου περαστικά στους δικούς σου όλα μαζεμένα σας έτυχαν βρε πουλάκι μου ακόμα δε γυρίσατε :( Αλήθεια ο σύζυγος πώς είναι που χρειάζεται επέμβαση ο μπαμπάς του; Το καλό είναι ότι πλέον τέτοιες εγχειρήσεις για τους καρδιοχειρούργους είναι σα να κάνει ο γενικός χειρουργός σκωληκοειδίτιδα και ακόμη ευκολότερη. Όπως και να έχει όμως εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εχει ταχεία αναρρωση. Η γιαγιά πώς είναι;
επισης το Μαρκελλακι σημερα το μετρησαμε καλυτερα και ηταν στα 3500!!!!οπως και την προηγουμενη φορα δηλαδη που δεν μπορουσαμε να μετρησουμε καλα...μου ειπε οτι ο υπερηχος εχει αποκλιση αν και συνηθως αυτη πεφτει μεσα στις μετρησεις της...απλα στην δικη μας περιπτωση που το μαρκελλακι ειναι σκλεναρικοβα ισως παιξει το βαρος λογο του προγραμματος που εχει το μηχανημα...

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε? διαβαζα τα νεα σας μια ωρα..να σχολιασω πρωτα οσα μπορω και μετα να σας γραψω νεα μου..

ΚΑΝΤΥ μου συμφωνω με την μαμα σου που τον μουτζωσε..

ΛΙΛΙ μου περαστικα στο καψουρακι..

ΤΣΕΡΡΥ μου τελεια τα νεα σας ..εγω λεω θα γεννησεις πεμπτη..

ΜΑΡΜΙΝ μου ο αντρας μου στεναχωρηθηκε και αγχωθηκε πολυ και ανεβασε πιεση και τρεχαμε στο κεντρο υγειας αλλα τωρα ειναι καλα..και εγω του ειπα αυτο που λες οτι για τους γιατρους που κανουν τετοιες εγχειρησεις ειναι πλεον παιχνιδακι..η γιαγια μου ειναι καλυτερα τεταρτη θα παει να την εξετασουν παλι..

δεν θυμαμαι κοριτσακια κατι αλλο να σχολιασω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

λοιπον τα νεα μου τωρα ..ο αντρας μου πηγε σερρες στους γονεις του να μενει για να βοηθαει στην δουλεια του μπαμπα του γιατι δεν μπορει αυτος να δουλευει..εχουν δικο τους συνεργειο καθαρισμου και πηγε ο αντρας μου να δουλεψει εκει και του προτειναν να τον παρουν να δουλευει εκει και να πηγαινοερχεται απο εκει στο χωριο μου που εχουμε δικο μας σπιτι..θα δουμε αν μας συμφερει αυτο λογω βενζινης..αλλα 1 μηνα θα κατσει σιγουρα εκει γιατι θα πρεπει τωρα που θα κανει χειρουργιο να δουλευει εκει..

η πεθερα τωρα που μας εχει αναγκη εγινα αλλος ανθρωπος ολο γλυκες ειναι και δεν μας φωναζει καθολου μας πηρε και δωρα ..

ο πεθερος μου με θελει εκει γιατι ειναι μονος στο σπιτι και θελει παρεα και καποιον να τον προσεχει μετα το χειρουργιο..

θα παω να τον προσεχω μετα το χειρουργιο για κανα 2 εβδομαδες..αλλα ο αντρας μου θελει να παω απο τωρα να τον κανω παρεα..θα δουμε τι θα γινει..αλλα σιγουρα δεν θα παω εκει για μονιμα εδω εχω το σπιτι μου..

χθες πηγα εκδρομη με τον συλλογο γυναικων του χωριου μας ειναι η μαμα μου προεδρος και πηγαμε καστορια ηταν πολυ ωραια..

αυτα τα νεα μου..καληνυχτα και φιλακια σε ολες και τα μωρακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Κορινάκι μια χαρά μου φαίνονται τα νέα όσο για την πεθερά αποκλείεται δηλαδή να της έλειψε ο γιος; Το χωριό σου πόσο μακριά είναι από εκεί που μένουν τα πεθερικά; Μια χαρά όμως ήρθατε και εκτός από σπίτι βρήκατε και δουλειά για το σύζυγο. Άντε θα έρθει και το μπεμπέ με την ώρα του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τωρα ειδα τα e-mail κοριτσακια μου..

ΛΙΛΙ μου πολυ διαβαστερο το καψουρακι..να ειναι ετσι και οταν μεγαλωσει ευχομαι..κουκλος..

ΤΣΕΡΡΥ μου τελεια η κοιλια σου..μεγαλωσε πολυ..

ΜΑΡΤΖΙ μου κουκλα η ανυψουλα ..να σας ζησει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορινάκι μια χαρά μου φαίνονται τα νέα όσο για την πεθερά αποκλείεται δηλαδή να της έλειψε ο γιος; Το χωριό σου πόσο μακριά είναι από εκεί που μένουν τα πεθερικά; Μια χαρά όμως ήρθατε και εκτός από σπίτι βρήκατε και δουλειά για το σύζυγο. Άντε θα έρθει και το μπεμπέ με την ώρα του.

μαρμιν μου δεν ξερω τι να πω αλλα τοσες γλυκες περιεργο μου φαινεται..το χωριο μου ειναι 45 λεπτα αποσταση με το αυτοκινητο ..το μπεμπε εμεινε λιγο στην ακρη με ολα αυτα.. αυτο τον μηνα ας πουμε με ολα αυτα που εγιναν δεν προσπαθησαμε καθολου..αλλα θα ερθει και αυτο στην ωρα του ειπαμε τωρα που πλησιαζει και καλοκαιρακι θα το παρουμε λιγο πιο χαλαρα και θα ερθει οταν θελει γιατι ολο αυτο τον καιρο με το αγχος δεν εγινε τιποτα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εντάξει Κορινάκι 45 λεπτά δεν είναι λίγο αλλά ούτε πολύ το λες όταν πρόκειται για δουλειά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα. Βέβαια όπως είπες κι εσύ θα το δείτε ανάλογα και με το μισθό που θα παίρνει. Αλήθεια συγκοινωνία δεν έχει που να μπορεί να πηγαίνει καμιά φορά με αυτήν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...