Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οσο για τον Πάτρικ, κι εμένα μου άρεσε πολύ! Η ταίνία dirty dancing ακόμη είναι η αγαπημένη μου! Και η άλλη που είχε κάνει με την Ντέμι Μουρ, το Ghost, ηταν πολύ ωραία και τόσο συγκινητική!

Ο κλούνει δεν με ξετρελαίνει!

Ο μαύρος μ' αρέσει κι εμένα!

Ο Αστον Κούτσερ δεν μου αρέσει εμφανισιακά! Εχει ωραίο στυλάκι βέβαια, αλλά κάτι δεν με τραβάει σε αυτόν! Τσέρυ, το "φαινόμενο της πεταλούδας" το έχεις δει; Φανταστική ταινία!

Μπραντ Πιτ; Μαιμού τώρα που μεγάλωσε!

Ο πιο ωραίος όλων με διαφορά είναι ο ΜΠΕΝ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το περλ χαρμπορ το κατεβαζω....το φαινομενο της πεταλουδας νομιζω οτι το εχω δει αλλα δεν ειμαι σιγουρη....θα το ψαξω να το κατεβασω μετα αν ειναι...ωραιο ειπατε???

φευγω ομορφες!!!παω για κανα 2 δουλιτσες και για να δω το μαρκελλακι μου!!!λετε τελικα να το δω κ απο κοντα στο τελος???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας κοριτσακια....τι κανετε; εγω ειμαι ψοφια της κουρασης αι δουλευω και αυριο παλι. δε μπορω να παρω τα ποδια μου,ακομα δεν αρχισε η βδομαδ κια περιμενω πως και πως το σκ.

Διαφημίσεις

και γω κριος ειμαι κοριτσια και με κριο οροσκοπο νομιζω. 12 παρα πεντε γεννηθηκα τα μεσανυχτα,ημερα σαββατο,στις 31 μαρτιου 1984,

ο κουτσερ ουτε μενα μαρεσει,ειναι λιγο φλουφλης,γλυκααλατος να το πω; δε ξερω....

τσερρυ ελεος σου αρεσει αυτος στην τελευταια φωτο???

λιλι μ μην παρεις χαρα μ καρεκλακι,ασε που στην πραξη πιστευω πιο πολυ βολευει να τα ταιζουμε στην αγκαλια...

83tdp2.pngcWE4p3.png

σχεδον τα διαβασα ολα.τσερυ μου εγω πηρα παραταση 3 μερες. αι κανω διατροφη αλλα πιο πολυ για να εχω γαλα οχι για να χασω κιλα. γυμαστικη δυστυχως απαγορευεται γιατι ατ οργανα μας δε εχου παει ακομα στη θεση τους. εγω σκεφτομαι α παω σε ενα μηχαημα λιποδιαλυσης αλλα δε ξερω αν επιτρεπεταιθ τωρα με το θηλασμο. μηπως ξερει καποια απο εσας;

νενα εγω εχασα 700 γρ που θα παει ρε κοριτσια δεν θα χαθουν και τα υπολοιπα;

καντυ υπαρχει και πιθανοτητα και καθε μερα,γιατι εστι και αλλιως ετσι με ειχα παντα και μου βαζουν ολοκληρο ικα,απλα περσυ το ειχα κανει μερικη απασχοληση παλι με ολοκληρο ικα απο την μερια τους επειδη ηταν ο μπαμπας μου αρρωστοις και επρεπε να βοηθαω και εκεινον. μετα ηρθε η εγκυμοσυνη και τωρα πια δεν εχω αλλη δικαιολογια,για μειωμεο μην το συζητας καν. εδω την παρασκευη μου εφερα φαγητο απο το σπιτι τους για να φαω που ηθελαν να κατσω και παραπανω. εκατσα μοο μαι ωρα,δεν εχει πια χαρες....

οσο για το γαλα,εμενα κοριτσια τις μερες που απω στη δουλεια παρολο που πριν φυγω και μολις γυρισω βγαζω 2 γευματα μετα λογω κουρασης μαλλον ελλατωεται η παραγωγη μου και δεν χορταινει η μπουμπουκα οποτε δινω και κανα γευμα ξενο. οτα δε παω στη δουλεια τρωει μονο απο στηθος. τι να καβουμε καντυ; εμεις οτι καλυτερο μπορουμε θα κανουμε για κεινα,αλλα να τα χαρεις τα παιδακια,να τα παιρεις αγκαλιτσα και α ηρεμου με το ξενο δεν πειραζει α τρωνε και συμπληρωμα. εσυ πρπει να σαι καλα πανω απο ολα,αμα εισια εσυ θα ειναι και κεινα.

λιλικα καλυτερα το καψουρακι; ε; τι ωραια εα.

μαρμιν ο συζυγος;

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες

Βρε παλαβιαρες τι όργιο γκομενακιων είναι αυτό??? Χαχαχα εχω λιώσει στα γέλια!!! Τσερη δεν μου αρέσει το Κουτσερακι μωρέ χαζοχαρούμενο το βρίσκω...ο Μπεν καλός... Ο Κέβιν έτσι και έτσι ο Πατρικ απλά καταπληκτικός ...ο Μαυρουκος για Μαυρουκος πολύ καλός ....ο Τσιμιτσελης μπειμπιφεις ...ο Μπραντ στα νιάτα του καλουτσικος ήταν τώρα νομίζω έχει χαλάσει... Ο Κλουνει καλός!!! Και τώρα θα μου πείτε για ποιον κόβω εγώ φλέβα....??? Τι να σας πω ρε κορίτσια νομίζω μου αρέσει ο....χμ αφήστε με να το σκεφτώ λιγο και θα σας πω....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Όσο για τη Μαρμίν τι να πώ....... στο σκαιπ έχω φωτό με Πλούταρχο και με ρωτούσε αν είναι ο άντρας μου.........χαχαχαχα ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λείπαμε πήγαμε jubo για τα βαφτηστίρια και σούπερ μαρκετ!!!Το καψουράκι πολύ καλύτερα αλλά μας έχει μείνει βραχνάδα και γκρίνιααααααααα!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγραψα ενα κατεβατο και χαθηκε...

αντε παλι απο την αρχη...

η μαρκελλιτσα ειναι μια χαρα. Η θεση της βελτιωθηκε σε σχεση με την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν εμπεδωθηκε ακομα. μου ειπε οτι δεν μας συμφερει να γεννησω σημερα αυριο για να προλαβει να εμπεδωθει. εαν δεν με πιασουν οι πονοι την δευτερα 22-4 (την οποια δεν την πονταρε κανεις) στις 9 το πρωι θα μπω με προκληση εφοσον με εξετασει εκει (κλινικη).

επισης μου εβαλε και δαχτυλο για να δει...δεν ξερω τι ηθελε να δει...επιασε το κεφαλακι του μωρου ειπε...και ουρλιαξα απο τν πονο αλλα δεν με πονουσε εκει που εκουμπουσε, με πονουσε το δερμα. της ειπα κ οτι ειχαμε επαφη και παλι πονουσα και μου εδωσε ενα υποθετο να βαλω για κολπιτιδα....

πεπσι την ρωτησα για την Β12. της ειπα οτι προσπαθεις χρονια, οτι εκανες τα παντα απο εξετασεις και οτι προσφατα βρηκες οτι η Β12 ειναι σε ελλειψη στον οργανισμο σου και οτι εχεις μεινει εγκυος αλλα το αποβαλλεις και μου ειπε οτι η Β12 ειναι πολυ σημαντικη και να παιρνεις καθημερινα συμπληρωμα μαζι με φυλλικο οξυ!!!

λιλι ελιωσα να γελαω...μαρμιν???καλα μαρη...ουτε τον πλουταρχο δεν ξερεις??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...