Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε καλες μπον μπον...αν ησουν εδω θα τις καναμε ολες μαζι και θα θυμομασταν κι αλλους ωραιους!!!!

ναι θα με βοήθουσατε κι όλας και τελείωνα πιο νωρίς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ε μα ναι!!!καταλαβα...καλος...δεν πεθαινω...ειπαμε..οταν ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια δεν τους βλεπω ωραιους...

τζορτζ κλουνει...αντε το θυμήθηκα...για να γυμναζω το μυαλο μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μας κερδιζει η μαρμιν που το βρηκε πρωτη!!!

και ενας αλλος που δεν ειναι ωραιος αλλα εμενα μου αρεσει ειναι αυτος...(καλα θα φριξετε με αυτο που θα δειτε γιατι ειναι πολυ ακυρος...)

denzel-washington-370x250.jpg

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μας κερδιζει η μαρμιν που το βρηκε πρωτη!!!

και ενας αλλος που δεν ειναι ωραιος αλλα εμενα μου αρεσει ειναι αυτος...(καλα θα φριξετε με αυτο που θα δειτε γιατι ειναι πολυ ακυρος...)

denzel-washington-370x250.jpg

Λοιπόν μου αρέσουν οι μελαχρινοί αλλά ο συγκεκριμένος βγήκε λίγο πιο σκούρος, επίσης οι ώριμοι αλλά σα να είναι λίγο παραγινομένος δε βρίσκεις; Και τι ακριβώς είπαμε σου αρέσει σε αυτόν; Άσε το βρήκα τα άσπρα δόντια του; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Ο γιος μου σήμερα κοιμήθηκε από τις 2 και τώρα κάθεται στο κρεββάτι του και χουζουρεύει. Επίσης κοιμάται και ο άντρας μου αυτός όμως πιο αργά πήγε για ύπνο σε λίγο λέω να τον ξυπνήσω και αυτόν. Ήθελα να πάω να δώσω κ προσκλητήρια σε κάτι φίλες αλλά ο καιρός το πάει για βροχή και μάλλον θα το αφήσω για άλλη μέρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμινακι σχεδον δεν ξερω να σου πω...μαλλον ο χαρακτηρας που βγαζει στις ταινιες...τιποτε αλλο...

Ναι κι εγώ το έχω πάθει αυτό. Να μου αρέσει ή μη μου αρέσει κάποιος από τους ρόλους του και μόνο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...