Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα!

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα αλλά ο φόβος παραμένει! Ηταν μεγάλη σαχλαμάρα που πήγαμε τόσο νωρίς για υπέρηχο. Τι νομίζαμε πως θα βλέπαμε; Και μόνο που πέρασε από το μυαλό μου για τις 3,5 ώρες που περίμενα η περίπτωση του εξω από δω καταλαβαίνετε πώς ήμουν.....Ακόμη φοβάμαι. Χθες όλη μέρα είχα πονάκια στα δεξιά. Σήμερα όχι. Πήγαίνω τουαλέτα και φοβάμαι μηπως δω αίμα. Αφήστε, θα πάρει μέρες να το ξεπεράσω όλο αυτό. Θα πάω την Τετάρτη για υπέρηχο στον γιατρό που από την αρχή μού είπε ότι είναι νωρίς και βλέπει τις γυναίκες 10 μέρες μετά την καθυστέρηση. Ας ελπίσουμε πως είναι ενδομήτριο. Μόνο αυτό θέλω κορίτσια. Δεν θέλω να μπω χειρουργείο....δεν θέλω να με πετσοκόψουν πάλι......

Μαριούλα μου, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Κορίτσια, συγγνώμη, αλλά δεν σας έχω διαβάσει............Προσ΄παθώ να μένω ξαπλωμένη όσο μπορώ περισσότερο.

χαρα μ ολα καλα θα πανε ηρεμησε μην φοβασαι οντως ηταν νωρις ισως να φταιω κ εγω που ολο σου ελεγα πηγαινε κ πηγαινε απλα εγω ειχα δει σακο αμεσως με εξωτερικο υπερηχο ισως εμενα να εγινε νωρις η συλληψη και εσενα λιγο καθυστερημενα να εγινε. η χοριακη σου ειναι τελεια και ολα θα ειναι καλα αυτο να σκεφτεσαι μονο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα που δεν περνανε οι ωρες μεσα στο σπιτι...Το οποιο πλεον ειναι μονιμος καθαρο που παλιοτερα εκανα οτι προλαβαινα και τωρα καθε μερα τα ιδια κανω και ετσι το σπιτι λαμπει...!Μεχρι και φυλλο εμαθα να ανοιγω για πιτες που παλιοτερα εκανα ενα φαγητο στα γρηγορα και αν...τωρα κουλουρακια, γλυκα...εγινα καλη νοικοκυρα !Τι να κανω αλλιως θα μου λαλησει εδω ...καμια φιλη να πιουμε ενα καφε μια - δυο φορες την βδομαδα και με τα αδερφια μου!Αυτο τα προγραμμα μου ..Τωρα ανυπομονω να αρχισω να πλενω του μωρου τα πραγματα και να τα τακτοποιω!

Τωρα οσο για τα πεθερικα τη θυμαμαι την ιστορια και σε καταλαβαινω ...οτι και να πεις εχεις δικιο!!Το θεμα μονο ειναι να συμφωνει και ο αντρας σου για το ονομα ,ετσι ειναι ολα καλα γιατι διαφορετικα δεν αξιζει τον κοπο να χαλασεις τη σχεση με τον αντρα σου !Βλεποντας και κανοντας λοιπον...ετσι και εγω !!!Και τα τυπικα μαζι τους...

Αυτο με τις θηλες το παθαινω και εγω αλλα ευτυχως κραταει λιγα δευτερολεπτα σε μενα!Να δω πως θα θηλασουμε,εγω ειμαι και περιεργη με το στηθος και δεν θελω πολλα πολλα καταλαβαινετε :rolleyes:!

ωραια βρε λουνα μ αφου βαριεσαι να μπαινεις πιο συχνα να μας μιλας ετσι κ εσενα θα περναει η ωρα σου κ εμας δεν θα μας λειπεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ελα που δεν περνανε οι ωρες μεσα στο σπιτι...Το οποιο πλεον ειναι μονιμος καθαρο που παλιοτερα εκανα οτι προλαβαινα και τωρα καθε μερα τα ιδια κανω και ετσι το σπιτι λαμπει...!Μεχρι και φυλλο εμαθα να ανοιγω για πιτες που παλιοτερα εκανα ενα φαγητο στα γρηγορα και αν...τωρα κουλουρακια, γλυκα...εγινα καλη νοικοκυρα !Τι να κανω αλλιως θα μου λαλησει εδω ...καμια φιλη να πιουμε ενα καφε μια - δυο φορες την βδομαδα και με τα αδερφια μου!Αυτο τα προγραμμα μου ..Τωρα ανυπομονω να αρχισω να πλενω του μωρου τα πραγματα και να τα τακτοποιω!

Τωρα οσο για τα πεθερικα τη θυμαμαι την ιστορια και σε καταλαβαινω ...οτι και να πεις εχεις δικιο!!Το θεμα μονο ειναι να συμφωνει και ο αντρας σου για το ονομα ,ετσι ειναι ολα καλα γιατι διαφορετικα δεν αξιζει τον κοπο να χαλασεις τη σχεση με τον αντρα σου !Βλεποντας και κανοντας λοιπον...ετσι και εγω !!!Και τα τυπικα μαζι τους...

Αυτο με τις θηλες το παθαινω και εγω αλλα ευτυχως κραταει λιγα δευτερολεπτα σε μενα!Να δω πως θα θηλασουμε,εγω ειμαι και περιεργη με το στηθος και δεν θελω πολλα πολλα καταλαβαινετε :rolleyes:!

ααα καλα κι εγω εμαθα ν ανοιγω φυλλο για πιτες αλλα δεν θελω να πολυ ασχολουμε με την κουζινα γιατι εχουμε και τα παραπανω κιλακια μας!!!εγω ελω να μαθω να πλεκω μου εχει δειξει η μαμα μου ποσες φορες αλλα ειμαι ανεπειδεκτη μαθησεως...ηθελα απο περυσι να φτιαξω κανενα κασκολακι καλα και καμια ζακετουλα θα ηθελα αλλα που να φτασω μεχρι εκει...........παντως χωρις πλακα κατι πρεπει να βρω να κανω ολο το χειμωνα γιατι οταν λειπει κι ο αντρας μου 24ωρα θα λαλησω:shock::shock:

με τα πεθερικα απλα δεν ασχολουμαι...τελευταια δεν μιλαμε κιολας....εχω να τους δω απο τις πρωτες εκλογες που τους ειδα για καμια ωρα εκ τοτε πηραν τον αντρα μου στην γιορτη μου και ζητησαν να μου μιλησουν αα και τωρα πια δεν μιλανε ουτε με τους γονεις μου ουτε σε γιορτες τους εχουν παρει τωρα τι να πω με τους γονεις μου τι εχουν......αλλα οταν ο ανθρωπος εχει τον δι....λο μεσα του ολα του φταινε!!!!απλα δεν ασχολουμαι!!!!!!!

Μαριουλα οντως αν μεινεις ενα μηνα ειναι παρα πολλα νομιζα οτι θα μεινεις 15 μερες!!!και τωρα ποτε θα πας να ψαξεις για αλλο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααα καλα κι εγω εμαθα ν ανοιγω φυλλο για πιτες αλλα δεν θελω να πολυ ασχολουμε με την κουζινα γιατι εχουμε και τα παραπανω κιλακια μας!!!εγω ελω να μαθω να πλεκω μου εχει δειξει η μαμα μου ποσες φορες αλλα ειμαι ανεπειδεκτη μαθησεως...ηθελα απο περυσι να φτιαξω κανενα κασκολακι καλα και καμια ζακετουλα θα ηθελα αλλα που να φτασω μεχρι εκει...........παντως χωρις πλακα κατι πρεπει να βρω να κανω ολο το χειμωνα γιατι οταν λειπει κι ο αντρας μου 24ωρα θα λαλησω:shock::shock:

με τα πεθερικα απλα δεν ασχολουμαι...τελευταια δεν μιλαμε κιολας....εχω να τους δω απο τις πρωτες εκλογες που τους ειδα για καμια ωρα εκ τοτε πηραν τον αντρα μου στην γιορτη μου και ζητησαν να μου μιλησουν αα και τωρα πια δεν μιλανε ουτε με τους γονεις μου ουτε σε γιορτες τους εχουν παρει τωρα τι να πω με τους γονεις μου τι εχουν......αλλα οταν ο ανθρωπος εχει τον δι....λο μεσα του ολα του φταινε!!!!απλα δεν ασχολουμαι!!!!!!!

Μαριουλα οντως αν μεινεις ενα μηνα ειναι παρα πολλα νομιζα οτι θα μεινεις 15 μερες!!!και τωρα ποτε θα πας να ψαξεις για αλλο????

ψαχνω απο το ιντερνετ αλλα δεν εχει πολλες επιλογες ειναι ακριβα αυτα που εχει κ μακρια απο το νοσοκομειο:|:-|:|τωρα ειναι ενας θειος μ εκει για κατι δουλειες και ειπε οτι θα ψαξει μπας κ μ βρει τιποτα...μακαρι να μου βρει:rolleyes:προτημω να βρω κατι πιο ακριβο απο τα 160 που ηταν το αλλο που ειχα βρει παρα να μου τα τρωνε να λεφτα τα ταξι ρωτησα ταξιτζι τωρα που ημουν στην ροδο ποσο ειναι απο φαληρακι για νοσοκομειο κ μου ειπε 40 ευρω πηγαινε-ελα ε αμαρτια ειναι 40 ευρω την ημερα μονο στα ταξι:( θα σας ενημερωσω παντως να σας πω τι θα βρω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ντεππα μ να μαθεις να πλεκεις περναει πολυ ευχαριστα η ωρα σου οταν πλεκεις εγω ξερω και φτιαχνω απ'ολα κασκολ σκουφακια παπουτσακια μαλλινα τσαντουλες κ ειναι πολυ ομορφα αν πας στο fb θα δεις που εχω φωτο με σκουφακια που ειχα φτιαξει το χειμωνα

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππα μ να μαθεις να πλεκεις περναει πολυ ευχαριστα η ωρα σου οταν πλεκεις εγω ξερω και φτιαχνω απ'ολα κασκολ σκουφακια παπουτσακια μαλλινα τσαντουλες κ ειναι πολυ ομορφα αν πας στο fb θα δεις που εχω φωτο με σκουφακια που ειχα φτιαξει το χειμωνα

βρε αυτα τα ειδα αλλα για το πως θα μαθω εχεις καμια ιδεα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Eστειλα τον άντρα μου για ψώνια κι είπα να μπω! Το θέμα του ονόματος είναι όντως δύσκολο. Εμείς αν κάνουμε αγόρι θα το πούμε το όνομα του πεθερού. Ο άντρας μου δεν δέχεται κουβέντα πάνω σε αυτό. Είναι ανένδοτος. Οπότε γιατί να μην το βγάλω; Αν κανουμε κοριτσάκι ( είτε πρώτο είτε δεύτεο είτε 15ο θα το πω Αννα , γιατί το έχω ταμένο στην Αγία Αννα. Σκέφτομαι να προσθέσω δίπλα και το όνομα της Παναγίτσας μας και να γίνει Αννα- Μαρία. Είναι το μοναδικό διπλό όνομα που μου αρέσει......Αχ, ας είναι καλά τα καμάρια μας κι ας βγει ό,τι όνομα να' ναι.....το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό.

Λέτε ρε κορίτσια να είναι στη μήτρα κι εγώ να φοβάμαι άδικα; Στο καλό τι ήθελα και πήγα χθες; Μία χαρά ήμουν.....

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω με το σπίτι. Λέγαμε μόλις δούμε σάκο να πάει ο άντρας μου να ξενοικιάσει και να φέρει τα πράγματά μασ. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε την Τετάρτη. Εγώ σκέφτομαι πως ακόμη και να δούμε σάκο να μην το ξενοικιάσω ακόμη. Να πληρώσω κι ένα μήνα ακόμη και να τους εξηγήσω πως όλα κρίνονται από την έκβαση της εγκυμοσύνης και πως επειδή υπάρχει περίπτωση να το αφήσω τέλη Οκτώβρη, αν στο μεταξύ βρουν νέο ενοικιαστή να το νοικιάσουν για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι οι άνθρωποι. Ο άντρας μου φωνάζει και δεν θέλει να ακούει αρνητικά πράγματα. Θεωερεί πως μόνο που σκέφτομαι πως μπορεί κάτι να συμβεί το γρουσουζεύω. Αλλά βρε κορίτσια προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά και όχι συναισθηματικά. Αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί να γυρίσω πού θα βρούμε μετά άλλο σπίτι; Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α!το δοκιμασα και εγω το πλεξιμο και ηταν αποτυχια για μενα....Δεν το εχω καθολου!Φανταστητε οτι ξεκινησα ενα κασκολ και γινοταν σαν τριγωνικο να το πω και νευριασα και το παρατησα!!!Ειναι να πιανουν τα χερακια σου γι αυτα μαλλον και τελικα τα δικα μου πιανουν καλυτερα στη κουζινα απο κει και τα κιλακια που εξοικονομησα :) !

Μαριουλα αυτα τα εξοδα ειναι για καλο σκοπο,βεβαια οτι μπορεις να γλιτωσεις καλο ειναι εννοειτε!

Θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα αλλα εχω ψιλοβαρεθει τον υπολογιστη για αυτο δεν καθομαι και πολυ ..μονο για να δω καμια ταινια συνηθως!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

καλως την λουνα!!!καλε γιατι δεν μπαινεις???τι νομιζεις εμεις που γραφουμε 10 10 τις σελιδες εχουμε πολλα να κανουε ολη μερα????

εγω σημερα κοριτσια σιδερωσα!!!δεχομαι συγχαρητηρια...δεν πηγαινε άλλο...καποια σεντονια τα ειχα παρατημενα στα ασιδερωτα αποτο καλοκαιρι...καηκα κι ολας στο ποδι!!αυτα παθαινεις οταν ξεχνας πως να κανεις και ταβασικα...εγω παντως οπως λετε και σεις επειδη θα λαλησω όλο τον χειμωνα να μην κανω τιποτα απο βδομαδα που ξεκιναει το ενα και μοναδικο ιδαιτερο που εχω θα μπω και σε προγραμμα διαβασματος όπως έκανα καθε χρονο δηλαδη...εχω βεβαια να τελειωσω και κατι τελευταια με τα σεμιναρια μου αν θυμαστε...η νενα ξερει...τελος παντων...βγαινουν και τα αποτελεσματα των εξετασεων τον νοεμβριο και ελπιζω να εχω περασει και τα 2 χαρτια αλλα μαλλον ειναι αδυνατον οποτε τουλαχιστον το 1 για να εχω ένα αγχος για τον ιανουαριο που ξαναδινω εξετασεις...όωπς βλεπετε έχω διαφορα...

πάντως εγώ στην θέση σας θα μάθαινα μια ξένη γλώσσα...με βιβλιο που θα το διαβαζα μονη μου...κ αν δεν ειχα στα αγγλικα να κανω τοσα θα τελειωνα τα γερμανικά μου...σιγουρα πραγματα...

τωρα για τις θηλες...η δικιά μου ειπε την αλλη φορα που πηγα οτι στο 2ο τριμηνο θα μου δωσει αλοιφη για την κοιλια να μην κανω ραγαδες και για τις θηλες για να μαλακώσουν...ντεππα ρωτα τον γιατρο να σου δωσει κατι.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.σπερματεγχυση εκανα κ μαλιστα με φαρμακα εξωσωματικης κ απετυχε.γι αυτο φοβαμαι κ για εξωσωματικη.οσο για το αγχος ειμαι σιγουρη πλεον.με αυτο κοιμαμαι με αυτο ξυπναω.αλλα δεν με αφηνουν κ απ τη δουλεια να αγιασω αφου μας ξεσηκωνουν.για ψυχολο2νο η ομοιοπαθητηκο το σκεφτ6μαι αλλα δεν ξερω σε ποιον να παω κ που?

πέπσι μου, αν είναι να ξαναπροσπαθήσεις με σπερματέγχυση..

εγώ σκέφτομαι και για υστεροσκόπηση...

βασικά πρέπει να ηρεμήσουμε ....να τα βρούμε πάνω από όλα με τον ευατό μας...

δεν έχω σκεφτεί ποτέ ούτε για ομοιοπαθητικό ούτε για ψυχολόγο...:rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Margi εγω παντως συμφωνω με τον αντρα σου!Ολα καλα θα πανε και εννοειτε δεν ξεκινας ετσι να σκεφτεσε ...!!Ειναι σιγουρα στη μητρα και ξεκολλα το μυαλο σου απο εκει...Αν θες να αγχωθεις θα βρεις και αλλους λογους μετα και δεν χρειαζετε ουτε να τους συζηταμε να τα γρουσουζευουμε...ΤΕΛΟΣ ειπα με αυτες τις σκεψεις!

fHaOp2.png

ντεπα 6 οκτωβρη παντρευεται η αδερφη μου Γιαννενα. Στις 27 Σεπτεμβρη θα παμε Θεσνικη για να κατσουμε 3 με 4 μερες και μετα αρχες οκτωβρη θα ερθω Γιαννενα. Τον Ζηκ τον πηρα τηλ τον ρωτησα και απλα μου ειπε να τον παρω τηλ στην αρχη εκεινης της εβδομαδας για να κανονισω ραντεβου μαζι του.

Λουνα πολυ χαρηκα με τα νεα σου. Και ολα τα κοριτσακια μια χαρα τα πατε.

Μαρτζι μην στενοχωριεσαι. Απλα πηγες νωριις. Απο την στιγμη που ανεβηκε η χοριακη αυτο ειναι το μυστικό. Το σπιτι ξενοικιασε το ανετα.

Τινκερμπελ πως τα βρισκεις με τον εαυτο σου? Αυτο ειναι το θεμα. Εγω μια χαρα τα εχω με τον εαυτο μου οι αλλοι παραγοντες με χαλανε (δουλειά). Εχω συνεχεια στο μυαλο μου οτι θελω να φυγω απο εδω. Πως να το ξεκολλησω το ρημαδι? Και δεν με αφηνουν βρε κοριτσια. εχτες μας παιρνανε παλι τηλ απο την δουλεια οποιος θελει να κανει αιτηση για μεταθεση. Βεβαια τους τα χωσα και ηρεμησα ότι και να κανουμε αιτηση παλι θα μ ας απορριψουν και τι μας ξεσηκωνετε? Απλα θα αποφασισουν παλι μεσα στην βδομαδα και αντε παλι το μυαλο μου εμενα εκει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...