Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μπα...εγω αν διαλεγα εναν μεστωμενο ο μονος που θα επελεγα ειναι ο μπραντ...αντε και κανενας κιανου ριβς...(με βαρια καρδια) ουτε οι πολυ μικροι μου αρεσουν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν αχαχαχαχ!!!!και η πλακα ειναι οτι ο αντρας της εχει πολυ μαλλι απ'οσο θυμαμαι...

δηλαδη φαλακρος μονο αν ξυριστει, αλλιως ελπιδες δεν εχει...

τινκερακι καλος ο κεβιν αλλα μεγαλουτσικος...πολυ ρυτιδα ρε παιδι...τον αντρα τον θες μεστωμένο ε???να εχει εμπειριες...γνωση...

ναι πολύ ρυτίδα έχει και μια ηλικία...στην ηλικία της μαμάς μου είναι...αλλά τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά...ο άνθρωπος είναι κούκλος...

εντάξει όταν ήταν πιο νέος χωρίς ρυτίδες ήταν τέλειος!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ben-Affleck_3.jpg

Αυτός κάποιον μου θυμίζει. Μήπως έπαιζε στο Περλ Χάρμπολ; Αλήθεια να έχετε δει την ταινία ωραίος δεν ήταν; σε μερικές άρεζε περισσότερο ο άλλος ο μελαχροινός. Εμένα μου άρεζε αυτός που έζησε τελικά στο τέλος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τινκερακι το ηξερα οτι εχεις γουστο!!!αυτος ειναι ο μπεν και ναι ειναι ομορφος!!!

μαρμινακι εννοειτε και να το πιστεψιες!!!!εγω παλι με αυτο το θεμα δεν ειχα ποτε προβλημα...και οταν ημουν μικρη ποτε δεν ηθελα να ειμαι μεγαλυτερη σε αντιθεση με τις φιλες μου και τωρα που μεγαλωσα δεν θελω να ειμαι μικροτερη...παντα λεω την ηλικια μου και νιωθω τοσο γεματη απο ολα που δεν με νοιαζει το ποσο ειμαι...

28xYp3.png

μπα...εγω αν διαλεγα εναν μεστωμενο ο μονος που θα επελεγα ειναι ο μπραντ...αντε και κανενας κιανου ριβς...(με βαρια καρδια) ουτε οι πολυ μικροι μου αρεσουν...

για τον μπράντ δεν πολυ συμφωνώ...ο ριβς μου αρέσει και εμένα...

και ένας που είναι ο πιο περιζήτητος εργένης??πως τον λένε???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

εγώ ακόμη νομίζω ότι είμαι μωρό..και καμία φορά όταν με ρωτάνε τους λέω 27 και μετά το ξανασκέφτομαι και λέω όχι 29 είμαι...δεν το κάνω επίτιδες@

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν την εχω δει την ταινια (αληθεια ωραια???) και ναι επαιζε σε αυτη την ταινια...

Άρα είναι αυτός!! Μόνο ωραία! Ούτε που θυμάμαι πια πόσες φορές την είδα. Το μόνο αρνητικό της ότι είναι πολύ μεγάλη (πάνω από τρεις ώρες αν θυμάμαι καλά) και στον κινηματογράφο που την είδα πρώτη φορά κ@Τουρ%^θηκα :oops::oops: όχι επάνω μου φυσικά :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

οποίο χαρακτηριστικό του και να πίασεις είναι κούκλος!!!

ακόμη και τα αυτία του ωραία είναι!!!

αυτός ναι είναι κούκλος!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα Τιγκερ κι εγώ το παθαίνω αυτό και αν δε το σκεφτώ λίγο αποκλείεται να πω τη σωστή ηλικία και ούτε εγώ το κάνω επίτηδες. Μάλλον είναι αυτό που λέει η Τσέρρυ ζούμε την ηλικία μας σωστά κ δεν έχουμε απωθημένα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τινκερ στιβω το μυαλο μου να θυμηθω το ονομα του...λες αυτον που κανει διαφημιση μια καφετιερα...ετσι δεν ειναι???

ο μπεν το μονο αρνητικο που εχει ειναι το σαγονι του...ειναι καπως προς τα εξω αν το προσεξεις...οπως κ του τσιμιτσελη...

28xYp3.png

Αυτός ο τελευταίος από το Περλ που έβαλες μου άρεσε με το που ξεκίνησε η ταινία πάρα πολύ στην φίλη μου που πήγαμε μαζί άρεσε ο μελαχροινός κάτι που ήταν καλό γιατί δε θα μαλώναμε για τους άντρες σε περίπτωση που γνωρίζαμε κάποιον τυχαία:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...