Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχχχαχ!!!μαρμιν και γω τα ιδια!!!

αυτος ειναι οντως πολυ ομορφο και εντυπωσιακο αγορι αλλα αυτος και αν εχει μυτη...

Ναι αλλά έχει ωραίο βλέμμα ωραίο μαλλί και ωραία χείλη για να μην πω για σώμα :oops::oops: Και αν σας πω ότι εγώ δεν τον ήξερα και τον έμαθα από τον άντρα μου που κάθε φορά μου λέει τι ωραίος που είναι; Μήπως να ανησυχήσω; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο πατρικ???ε μην μας γυρνας και συ πισω...ιδια ηλικια με την μαρτζι εχεις???εσυ μαλλον εισαι λιγο νεοτερη...

ίδια ηλικία με σένα έχω ή μαλλον είμαι στη μέση γιατί έκλεισα ήδη τα 34. Αυτός μου αρέσει γενικότερα και στις ταινίες που τον έβλεπα. Ίσως πάλι να φταίει ο ρόλος σε εκείνο το χορευτικό τι να πω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτος γενικα αρεσει στους αντρες!!!κ στον δικο μου αρεσει και λεει οτι ειναι πολυ καλο παιδι οπως και ο τσιμιτσελης...να βαλω φωτο???αντε να βαλω για να συνενοουμαστε...17ng.png

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εντάξει τώρα τον είδα. Και αυτός ωραίος είναι. Άρα καλά είχα καταλάβει σε αρέσουν οι ώριμοι ε; Καλώς ήρθες στο κλαμπ και εμένα. Αλλά υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια εξαιρέσεις που απλά θεωρώ πως είναι ωραία παιδιά αν ήταν να διαλέξω όμως με κριτήριο άντρα τότε θα διάλεγα σε πιο ώριμο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν αχαχαχαχ!!!!και η πλακα ειναι οτι ο αντρας της εχει πολυ μαλλι απ'οσο θυμαμαι...

δηλαδη φαλακρος μονο αν ξυριστει, αλλιως ελπιδες δεν εχει...

τινκερακι καλος ο κεβιν αλλα μεγαλουτσικος...πολυ ρυτιδα ρε παιδι...τον αντρα τον θες μεστωμένο ε???να εχει εμπειριες...γνωση...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαχαχα Τσέρρυ μου εμένα πραγματικά δε με ενδιαφέρει αφού να σκεφτείς πως ο άντρας μου με λέει πιπινάκι και κοριτσάκι :tongue::tongue: και το έχω πιστέψει πια :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...