Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τίγκερ κι εγώ μία από τα ίδια από ηθοποιούς κ γενικά σταρ μπορεί να ξέρω κάποιον φάτσα και όχι όνομα ή να ξέρω ονομα αλλά όχι φάτσα ή γενικά ποια φάτσα πάει σε ποιο όνομα. Και εγώ είχα ρωτήσει για αυτόν στη φώτο της Τσέρρυ ποιος είναι αλλά αμφιβάλλω αν τα θυμαται όλα αυτά η εγκυούλα μας :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ορίστε θα κάνω και πάλι τρίτο ποστ αλλά όπως είπε και η Τσέρρυ δε θα ζητάω κάθε φορά συγγνώμη ισχύει για πάντα :tongue::tongue:

Ήθελα απλά να ευχηθώ στη γριούλα (Μάρτζι) καλή ξεκούραση :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και μόλις διάβασα διάσημους Αιγόκερους (σε λίγα χρόνια θα είμαι και εγώ σε αυτή τη λίστα :tongue: ) και είναι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Λέτε να γίνω και εγώ τόσο πλούσια ή να με δολοφονήσουν; :rolleyes::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τινκερ εγω δεν ξερω τι γινεται αλλα μια φορα να ακουσω το ονομα δεν το ξεχναω...κι ομως μαρμινακι θυμαμαι - και ακομη απορω - πως ειναι δυνατον να μην ξερετε τον κουκλο αστον!!!

ε πραγματικα συγνωμη κιολας...αυτο το προσωπο δεν το μαθαινεις κατευθειαν???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

τι να πω...μπορεί ...δεν έχω και γούστο...αλλά δεν είναι ο άντρας που θα πω είναι κούκλος..:(

και στη φώτο που έχεις πολύ πιο μικρός μου φαίνεται από ότι τον έχω στο μυαλό μου...

φυσικά δεν μπορώ να σκεφτώ και κάποιο που θεωρώ ότι είναι κούκλος...θα σκεφτώ και θα σου πω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

An sto πω θα γεννήσεις; :tongue::tongue:

Στη φώτο που έβαλες καλός είναι τον έχω δει και αλλού όμως και δε μου άρεσε. Επίσης να σου επισημάνω κάτι. Αν σε λίγο καιρό μας βάλεις φωτο του ιδίου αλλά διαφορετική πχ με άλλο μαλλί ή δυο τρια χρόνια μεγαλύτερος ίσως λίγο πιο παχουλό ή πιο αδύνατο κάποιες διαφορές τεσπα να ξέρεις ότι πιθανότατα θα σε ξαναρωτήσω ποιος είναι.

Τίγκερ για να το θυμάται φαντάσου τι τραύμα δημιουργήσαμε στο κοριτσάκι μας που δεν τον ξέραμε τον τύπο ε; Πάντως όταν μου είπες όνομα πάλι δε μου έλεγε κάτι μέχρι που μου είπες πως τα είχε με τη Μουρ :rolleyes: και αυτό γιατί άκουγα πολλές φορές τον άντρα μου να το σχολιάζει (αρνητικά πάντα αλλά άντρες τι περιμένεις)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

τινκερακι το οτι δεν εχεις γουστο δεν το πιστευω...για σκεψου και πες...πραγματικα εχω περιεργεια...

225px-Ashton_Kutcher_by_David_Shankbone.jpg

χαχαχα αυτός τώρα είναι ο ιδιος σωστά; Τον προτιμώ στη φώτο τη δική σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτο το σχολιαζω και γω αρνητικα!!!πολυ μεγαλη διαφορα ειχαν...τι την ήθελε την ντεμι???συγνωμη κιολας...τα διπλασια χρονια του ειχε...

κοιτα υπαρχουν φωτο που δεν μου αρεσει ουτε και μενα αλλα στυλιστικα γιατι τα χαρακτηριστικα του παντα ειναι πολυ ομορφα, ειδικα για αντρα...το στυλιστικο το συγχωρω γιατι ειναι κ ηθοποιος ο ανθρωπος επομενωε καποιες εμφανισεις ειναι καταναγκστικες...πχ τον εχω δει με απειρα μουσια κ δεν μ'αρεσει...αλλα αν εχει συγκεκριμενο ρολο???τι να κανει ο αντθωπος???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν μπορώ να τον πω κούκλο...:( τι να πω...είναι καλός...αλλά μερικά χαρακτηριστικά του δεν μου αρέσουν καθόλου...

δεν είπα ότι είναι άσχημος, αλίμονο...αλλά όχι και κούκλος...είναι ωραίος(.)

δεν μου αρέσει η μύτη του

τα χείλη του,

τα μάτια του

και δεν μπορώ να βλέπω το μήλο στο λαιμό του....

αχ δεν ξέρω πάντως σίγουρα αν τον έβλεπα μπορεί να τρελλενόμουνα για το ύψος του και για το κορμί του, πάντως μάλλον όχι για το πρόσωπο του...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...