Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

541855_466237826780291_282795777_n.jpg

η Μαρκελλιτσα!!

άχουτο μωρέ ονειρεύεται τη Μαρκελλίτσα και ξύπνια :tongue: πειράζει που πιστεύω πως η νυφούλα μου θα είναι ακόμα πιο όμορφη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια μαρμιν???βασικα κ γω δεν νομιζω να μοιαζει με το μωρο γιατι το φρυδι του θα ειναι σιγουρα πολυ πιο παχυ απο οποιον και αν παρει και επισης δεν θα εχει γαλαζια ματια!!!αντε γκρι -πρασινα ισως αλλα γαλαζια...δεν εχουμε καποιον...θα μου πεις δεν ξερω και τις 7 γενιες πισω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρυ, εσύ κι ο Χιτλερ τελικά!

Κάποια από αυτα που διάβασα σε χαρακτηρίζουν όντως! Αλλά κάποια άλλα όχι (πχ ότι σου αρέσει να βάζεις άλλους να κάνουν τις δουλειές σου). Α, είσαι και υπερβολικά αισιοδοδξη, αν κρίνω από αυτά που μας έλεγες προχθες πως πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα ορθοποδήσει σύντομα (χα! χα!)

Μαρλο Μπράντο, ε; Κριάρι κι αυτός; Ωραίος, αλλά στριμμένος έλεγαν όλοι οι συνάδελφοί του! Το αγγελικό πρόσωπο που λεγαμε,ε;

Αχ, έχω όρεξη να σε πειράξω λίγο, γιατί διαισθάνομαι πως θα γεννήσεις και θα κάνεις μέρες να μπεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εγώ κορίτσια δεν ασχολούμε καθόλου με ζώδια...απλά να πω ότι μια φίλη μου που είναι κριός, αντιστέκεται πάρα πολύ στο φαγητό και κάνει υγιεινή διατροφή...και δεν κάνει παρασπονδίες...

περιμένω να έρθει ο άντρας μου να του βάλω να φάει και να αρχίσω να ετοιμαζω τις μπομπο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

χαχαχχ!!!αυτο το ξεχναω συνεχεια...και γω για τα 5-6 μαζεμενα που κανω καθημερινα σχεδον...αλλα δεν μπορω να λεω και συνεχεια συγνωμη...θα πω μονο τωρα και ισχυει για παντα!!!

28xYp3.png

Αν ο ένας γονιός έχει καταγάλανα μάτια και ο άλλος σκούρα και τελικά το μωρό πάρει τα γαλανά, συνηθίζουμε να λέμε "εμοιασε τα μάτια πχ της μαμάς". Το ξέρετε όμως πως και στο σόι του μπαμπά αν ανατρέξουμε 7 γενιές πίσω, σίγουρα θα υπήρχε πρόγονος με γαλανά μάτια, γιατί αν δεν υπήρχε το παιδί δεν θα έπαιρνε το χρώμα της μαμάς με ΤΙΠΟΤΑ;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

βασικα εχω ολα τα στοιχεια που αναφερει εκτος απο αυτο με την πειθαρχια που λεει στο τελος!!!και αυτο γιατι εχω ωροσκοπο αιγοκερο...

αχαχαχχ!!!μην μασας...μην ξεχνας οτι εχω κ γω κερατα...το πολυ πολυ να μην ξεκουραστεις που θες...ο μαρλον μπραντο δεν ξερω τι ανθρωπος ήταν..άλλωστε ειναι σταρ μιας άλλης εποχής:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω γνωριζω τους νεοτερους!!!

28xYp3.png

χαχαχχ!!!αυτο το ξεχναω συνεχεια...και γω για τα 5-6 μαζεμενα που κανω καθημερινα σχεδον...αλλα δεν μπορω να λεω και συνεχεια συγνωμη...θα πω μονο τωρα και ισχυει για παντα!!!
Μωρε, δεν το κατάλαβα αυτό το μήνυμα! :oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

βασικα εχω ολα τα στοιχεια που αναφερει εκτος απο αυτο με την πειθαρχια που λεει στο τελος!!!και αυτο γιατι εχω ωροσκοπο αιγοκερο...

αχαχαχχ!!!μην μασας...μην ξεχνας οτι εχω κ γω κερατα...το πολυ πολυ να μην ξεκουραστεις που θες...ο μαρλον μπραντο δεν ξερω τι ανθρωπος ήταν..άλλωστε ειναι σταρ μιας άλλης εποχής:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω γνωριζω τους νεοτερους!!!

Μας την λες Τσερούλα; Σπόντες για την ηλικία μας Τσέρούλα; Θα έρθει κι η δική σου ώρα να ακούς τέτοιες σποντούλες και θα δεις την γλύκα! :tongue: Φεύγω, η γριά! Κουράστηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χα χα !!!!σε εμένα πάνε τα συνεχόμενα!!!!:) :)

εγώ από ηθοποιούς δεν σκαμπάζω τίποτα, ούτε από νεώτερους ούτε τίποτα....ονομαστικά τους ξέρω μόνο!!!

τσέρρυ θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει για τον τύπο της φώτο??!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαχαχα Μάρτζι αλήθεια βάζεις τον εαυτό σου στην ίδια εποχή με τον Μάρλον χαχαχα. Εσύ εισαι νεότατη καλέ μη μασάς. Και μην ξεχνας οι γριούλες δε μένουν έγκυες ;) όχι φυσιολογικά τουλάχιστον γιατί σαν κάτι να έχω ακούσει για μια 60κατι έγκυο :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...