Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

8 marmin...θα περιμενετε παλι!!!τι να κανω???

Τώρα πλέον τίποτα στο δεύτερο όμως θα φροντίζεις να κλείνεις ραντεβού πιο νωρίς. Εγώ δηλαδή που πήγαινα πρώτη τι έπαθα; :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 marmin...θα περιμενετε παλι!!!τι να κανω???
Mα γιατί σε βάζει πάντα τοσό αργα; Αμαν πια!!!

Δεν καταλαβα, γιατί να μην γεννηθεί Ταυρίνα η κοπέλα; Ξέρεις τι καλά παιδάκια είμαστε εμεις οι Ταύροι; Καλύτερα από τα κριάρια!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mα γιατί σε βάζει πάντα τοσό αργα; Αμαν πια!!!

Δεν καταλαβα, γιατί να μην γεννηθεί Ταυρίνα η κοπέλα; Ξέρεις τι καλά παιδάκια είμαστε εμεις οι Ταύροι; Καλύτερα από τα κριάρια!:tongue:

χαχαχα σωστά :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμινακι για να μπορει να ερχετε και ο συζυγος...νωριτερα δεν γινεται κ για να ειμαστε σιγουροι βαζουμε το τελευταιο!!!

Κριαράκι ειμαι εγω μαρτζι και μ'αρεσει και το απολαμβανω...αν και το Μαρκελλακι εχει ενα χαρακτηριστικο των ταυρων!!!δεν μπορει να αντισταθει στο ωραιο φαι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αληθεια μαρτζι ποτε εχεις γεννεθλια?λες να γεννησεις την μερα των γεννεθλιων σο??

μαρμιν κ συ ταυρος εισαι???γιατι αλλιως δεν εξηγειτε:tongue::tongue::tongue:

αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι για να μπορει να ερχετε και ο συζυγος...νωριτερα δεν γινεται κ για να ειμαστε σιγουροι βαζουμε το τελευταιο!!!

Κριαράκι ειμαι εγω μαρτζι και μ'αρεσει και το απολαμβανω...αν και το Μαρκελλακι εχει ενα χαρακτηριστικο των ταυρων!!!δεν μπορει να αντισταθει στο ωραιο φαι!!!

κάτι ψιλιάστηκα που το βάζεται τόσο αργά. Όσο για το φαί νομίζω πως αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των ζωδίων εκτός ίσως από το δικό σου γιατί και η αδελφή μου και εσύ και η νύφη μου που είστε κριοί μάλλον μπορείτε και αντιστέκεστε μια χαρά στο ωραίο φαί αν με εννοείς. Ααααα και μια φίλη επίσης κριός. :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

δεν είδα ακόμη μαιλ!!!

λοιπόν!!!:)

τσέρρυ μου να ετοιμαστείς γιατί σε λίγο θα έχετε επισκέψεις!!!και τι επισκέψεις!!:) με το καλό κούκλα μου και έφτασε η ώρα!!

μαρτζι μου μπράβο σου που χειρίστικες την κατάσταση τόσο ψύχραιμα!!!έτσι πρέπει αλλά δύσκολα το κάνουμε...

εμείς 2 πράγματα συμφωνήσαμε από τότε που άρχισε η σχέση μας, να μην πει ποτέ ο ένας για τον άλλο κακά πράγματα για την οικογένεια του και να μην κοιμηθούμε ποτέ μαλλωμένοι..και προσπαθούμε να το τηρούμε..εγώ βέβαια κάνω τα παράπονα μου, αλλά προσπαθώ να μην λέω λόγια παραπάνω..

κάντυ μου πολύ καλά του τα είπε η μαμά σου, εμένα αν μου έλεγε ο άντρας μου ότι οι γονείς του δεν με θέλουν , δεν θα ξαναπήγαινα ποτε ούτε θα τους ξαναμιλούσα...

και εγώ έχω πρόβλημα με τη πεθερά μου, αλλά ο άντρας μου πάντα μου λέει ότι με αγαπά και με βλέπει σαν κόρη της κλπ κλπ...δεν τα πιστεύω καθόλου..αλλά τουλάχιστο καλμάρω...και περνά από το μυαλλό μου ότι υπερβάλλω και εγώ...

κάντυ μου, θέλω να σου δώσω μια συμβουλή αν και δεν ξέρω πόσο εφικτή θα είναι υλοποίηση της...

θέλω να βρεις ένα χώρο στο σπίτι, (παιδικό δωμάτιο) που θα είσαι εσύ με τα μωρά, λίγες ώρες τη μέρα, την ώρα που θηλάζεις ας πούμε και να είσαι μόνη σου, να βάλεις μουσικούλα, να τα παίξεις να τα ταίσεις, να τα απολάυσεις που κοιμούνται...απλά να μην είσαι συνέχεια στο ίδιο δωμάτιο με τον άντρα σου, να δημιουργήσεις ένα χώρο χαλαρωτικό...αφού όπως είπες και εσύ όταν δεν είναι ο άντρας σου σπίτι είσαι πιο ήρεμη, όταν είναι..φεύγε εσύ..δλδ πήγαινε σε εκείνο το δωμάτιο...

ρώτα με ότι θες!!!

φιλία σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω γενικα, απο ιδεολογια δηλαδη...μ'αρεσει να αντιστεκομαι γενικοτερα στα παθη!!!να οριζω εγω τον εαυτο μου...ετσι κ το φαι!!!

κ τα ατομα που ειπες το ιδιο???

28xYp3.png

Αν δεν μπορουσα να αντισταθώ στο ωραίο φαγάκι, θα ήμουν 100 κιλά! Αλλά με έχεις δει πώς είμαι! Απολαμβάνω τις ωραίες γεύσεις, αλλά έχω αυτοκυριαρχία, είμαι λογική και προσγειωμένη! Επίσης απολαμβάνω την καλή παρέα, δένομαι συναισθηματικά και όταν με τσαντίζουν πολύ γίνομαι πραγματικός Ταύρος!

Εσεις οι Κριοί τι χαρακτηριστικά έχετε;

Α, να σε πληροφορήσω πως όταν κάνει πολλές παραξενιές το αγγελικό πρόσωπο, παύει να αντιμετωπίζεται ως αγγελικό προσωπάκι κι αρχίζουν τα σχόλια τύπου "αχ! μην τη βλέπετε έτσι.......". Χα, χα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρμιν, ωραίος ο Μπουλούκος μου! Μου φάνηκε ή έχει βγάλει χνουδάκι στο κεφαλάκι του! Αχ, αυτή η φαλακρίτσα του είναι για φίλημα! Ρε κορίτσια, λέτε να έχω πρόβλημα; Τι μέ έχει πιάσει τελευταία με την φάλακρα; Πιστεύω όμως πως σε κάποια ατομα πάει! Ο κουνιάδος μου που τα ξύρισε όλα λόγω του ότι έπεσαν τα περισσότερα είναι πολύ πιο ωραίος από πριν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εκανα πολλές δουλίτσες και κουράστηκα! Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί το απόγευμα έχω σίδερο κάποια μωρουδιάκα που μου έφερε η ανιψούλα μου (αχ, κορίτσια, κάθε μέρα κοιτάω χιλιες φορές την φωτογραφία και λιώνω....). Πειράζει που θεωρώ πως είναι το πιο όμορφο μωράκι στον κόσμο; Τι κάνει το αίμα, που λέει κι η αδελφή μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χασχαχαχα!!!!θα μπορουσε να με κανει να αλλαξω σταση απεναντι σε ατομα που το "παιζουν" εξυπνα αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους (σ'αυτα θα αγριεψω...) αλλα η μονη υποχωρηση που μπορω να κανω ειναι να κανω μπουκλες!!!η γνωμη τους δεν με νοιαζει ετσι και αλλιως...διαφορετικα θα ειχα και άλλη σταση!!!

http://www.thelo.gr/horoscope/horoscope_aries.asp

και αν δειτε κατω κατω διασημους κριους...καπου εκει θα δειτε κ το ονομα "χιτλερ"αχαχαχχα!!!!

28xYp3.png

αληθεια μαρτζι ποτε εχεις γεννεθλια?λες να γεννησεις την μερα των γεννεθλιων σο??

μαρμιν κ συ ταυρος εισαι???γιατι αλλιως δεν εξηγειτε:tongue::tongue::tongue:

αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!

χαχαχα όχι εγώ είμαι αιγοκεράκι :tongue:

εγω γενικα, απο ιδεολογια δηλαδη...μ'αρεσει να αντιστεκομαι γενικοτερα στα παθη!!!να οριζω εγω τον εαυτο μου...ετσι κ το φαι!!!

κ τα ατομα που ειπες το ιδιο???

Αυτά τα άτομα εκτός της φίλης μου που δε γνωρίζω το λόγο δηλαδή η αδελφή και νύφη μου το κάνουν από μόδα γιατί θέλουν να είναι αδύνατες

Μαρμιν, ωραίος ο Μπουλούκος μου! Μου φάνηκε ή έχει βγάλει χνουδάκι στο κεφαλάκι του! Αχ, αυτή η φαλακρίτσα του είναι για φίλημα! Ρε κορίτσια, λέτε να έχω πρόβλημα; Τι μέ έχει πιάσει τελευταία με την φάλακρα; Πιστεύω όμως πως σε κάποια ατομα πάει! Ο κουνιάδος μου που τα ξύρισε όλα λόγω του ότι έπεσαν τα περισσότερα είναι πολύ πιο ωραίος από πριν!

Μάρτζι μου δεν το πιστεύω το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου σήμερα ότι δηλαδή έβγαλε μαλλάκι.

Καλή ξεκούραση κούκλα.

χαχαχα Τσέρρυ και ο Χίτλερ κριός; ε κάτι θα έπρεπε να είναι και αυτός :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...