Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν γιατι ηδη ξερω οτι δεν θα εχω και πολυ υπομονη μαζι τους γενικα (με ολους προσωπικο και συγγενεις) - οταν αγχωνομαι δεν μπορω να ειμαι ψυχραιμη κ να δινω και εξηγησεις οταν προσπαθω να κανω κατι που θελω για καποιον λογο - και επειδη το υφος μου δεν ξερω αν λεγεται γλυκο καποιες φορες (ειδικα το βλεμα μου...) τουλαχιστον ας ξεγελαει λιγο το προσωπακι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχχααχ!!!γυρισε ο μπουμπουκαρος στο κολπο!!!μετα ομως σαν να τον ειδα οτι στραβωσε που το ξαναμεταινησατε το παιχνιδι!!!

μαρμινακι εφου εχει τετοιες δεξιοτητες απο τωρα (σας ειπα ποσο μας αρεσουν οι εξυπνοι αντρες) δεν θα τον αφησουμε να μας ξεφυγει!!!

28xYp3.png

λιλι φυσικα κ δεν βουτηξε το γκομενακι κ ουτε χρειαστηκε να το σωσω...αν ειχε βουτηξει θα τον εβγαζα και μετα θα του εσπαγα το κεφαλι και ας μην τον ξερω κ ας μην θυμαμαι ουτε καν φατσα!!!

Τσερούλα μου όλα καλά αφού ήταν καθαρά τα νερα και το γκομενακι έκατσε στα αβγά του ...τα νεύρα είναι η αγωνία σου που όσο και να θέλεις να πειστεις οεο εισαι χαλαρή πίστεψε με εισαι τσιτα. . . :-D ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΑΣ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχαχα Τσέρρυ είδες πως έπιασε το κόλπο; ο άντρας μου με κορόιδευε αλλά την πάτησε. Ε μα με έσκασε ο Θρασάκος μου. Το έκανε συνέχεια και μόλις με έβλεπε με το κινητό καθόταν και χάζευε εμένα και χαζογελούσε. Του χτυπούσα λίγο τα πόδια μήπως το καταλάβει και γυρίσει χαμπάρι αυτός. Σαν είδα το παιχνιδάκι του λέω εδώ σε έχω και είδες για πότε τσίμπησε; Ζούμε μεγάλες στιγμές σου λέω. Από χθες το κάνει συνέχεια και κάθε φορά ο άντρας μου με φωνάζει, έλα έλα γυρνάει χαχαχα. Έχει χ@#στει πάνω του :tongue: Αν κάνει τώρα έτσι τι θα γίνει όταν αρχίσει να περπατάει; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχχαχα!!!αυτες ειναι οι μικρες χαρες της ζωης....ολοι τα ιδια θα κανουμε!!!κ συ μαλλον τα ιδια κανεις...γιατι μη μου πεις οτι εσυ καθε φορα που γυρναει δεν χ3ζ3σαι απο την χαρα σου???

λιλικα οσον αφορα το καρεκλακι που ειπες, αν κ δεν καταλαβα πως ειναι αυτο που εχεις, εγω θα εκανα υπομονη κανα 2μηνακι και δεν θα επερνα άλλο!!!αφου αυτο που εχεις την κανει την δουλεια γιατι να παρεις τζαμπα πραγματα που πιανουν κ χωρο!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλως την ομορφη!!!μπραβο...καλα που μου το θυμησες!!!θα την ρωτησω κατα ποσο θεωρει οτι παιζει ρολο στην γονιμοτητα...σωστα???

τι κανεις πεσπουλα???

28xYp3.png

χαχχαχα!!!αυτες ειναι οι μικρες χαρες της ζωης....ολοι τα ιδια θα κανουμε!!!κ συ μαλλον τα ιδια κανεις...γιατι μη μου πεις οτι εσυ καθε φορα που γυρναει δεν χ3ζ3σαι απο την χαρα σου???

λιλικα οσον αφορα το καρεκλακι που ειπες, αν κ δεν καταλαβα πως ειναι αυτο που εχεις, εγω θα εκανα υπομονη κανα 2μηνακι και δεν θα επερνα άλλο!!!αφου αυτο που εχεις την κανει την δουλεια γιατι να παρεις τζαμπα πραγματα που πιανουν κ χωρο!!

χαχαχα Τσέρρυ πόσο με ξέρεις εντάξει χ@@στηκα κι εγώ αλλά όχι σαν το σύζυγο :tongue::tongue:

Λίλι συμφωνώ για το καρεκλάκι με την προλαλήσασα ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...