Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερααααααα βασιλισες τι κανετε?

εμεις μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο περασε η οττιτιδα περασαν ολα:P καναμε και τα 2 εμβολιακια μας και ολα οκ:P επομενο εμβολιο σε ενα μηνα ακριβως... το μωρακι πηγε 7550 απο 7300 που ηταν πριν λιγες μερες:Pμου ειπε να περιμενω 3 ολοκληρα 24ωρα να δω την αντιδραση απο τα εμβολια κ μετρα να παω να μου δωσει οδηγιες κ ξεκιναμε τροφουλες κρεατοσουπιτσες κοτοσουπιτσες χορτοσουπιτσες γενικα σουπιτσες:tongue::tongue::tongue: και φρουτακια θα παω να μου δωσει γραπτες οδηγιες με την σειρα και την ποσοτητα που θα τα ξεκινησω αχ πολυ χαιρομαι που ο πριγκηπας μου θα δοκιμασει κιαλλες γευσεις!:P

Μια χαρά το αγόρι μας μπράβο!!!Άντε φαγάκι κανονικό για τον πρίγκηπα!!!:D:D:D Μαριούλα του έχεις πάρει καρεκλάκι φαγητού ή τον ταίζεις αγκαλιά???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά το αγόρι μας μπράβο!!!Άντε φαγάκι κανονικό για τον πρίγκηπα!!!:D:D:D Μαριούλα του έχεις πάρει καρεκλάκι φαγητού ή τον ταίζεις αγκαλιά???

αγκαλιτσα τον ταιζω βασιλισα μου προς το παρον

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγκαλιτσα τον ταιζω βασιλισα μου προς το παρον

Μωρέ μου έδωσε μια θεία μου λεφτά για το καψουράκι και έλεγα να του πάρω καρεκλάκι αλλά νομίζω τσάμπα θα το πάρω....έχω το καρεκλάκι που μπαίνει στη καρέκλα αλλά για μετά τους 7 μήνες οπότε άν του πάρω το μεγάλο τσάμπα δεν θα πάει???:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα ομορφες βασιλισσες κορες!!!ακομα δεν γεννησα...ξυπνησα κατα τις 10.30 (τελευταια τα παμε πολυ καλα με τον Μορφεα...) εκανα τις μισες δουλιτσες μου και ειπα να κατσω να σας γραψω μια καλημερα κ να σας πω οτι δεν γεννησα...

καντυ αυτη την απαντηση ''εεε γιατι της ειπα κατι που δεν ξερει???αφου το ξερει οτι δεν την θελουν τωρα που της το ειπα εγω θα την πειραξει'' μονο ο άντρας σου και εγώ θα μπορουσα να την δώσω!!!στο έχω ξαναπεί...βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ μας....μην του δινεςι σημασια μωρε...είσαι και συ ειλικρινής και γι αυτο και αυτος απανταει ειλικρινα...ειναι που το μυαλο, ειδικα των αντρων, ειναι τετραγωνο!!!

οσο για τον θηλασμο...εφοσον έχεις καταλαβει ποιο ειναι το θεμα σου ειναι πολυ μεγάλο βημα...εγώ ήδη θεωρώ οτι το έχεις καταφέρει το θέμα θηλασμού παρ'ολες τις αντιξοες συνθηκες (ανεστραμενη θηλη και 2 μωρακια!!!!) και επισης σου έχω πει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!!εισαι τοσο "μεσα" στο θεμα του θηλασμου κ καταλαβαινω το γιατι επομενως να ξερεις οτι δεν θα ξαναπροσπαθησω να σε ενθαρρυνω για αποθηλασμο, οπως εκανα τις προηγουμενες μερες, γιατι καταλαβα το ποσο συνειδητοποιημενη εισαι!!!!εχε υποψιν σου οτι τα μωρακια θελουν ηρεμια οπως πολυ σωστα σου περιεγραψε η μαριουλα πριν απο λιγο!!!!

μαριουλακι μπραβο στο πριγκηπακι σου!!!ολα καλα, το μωρουλι μεγαλωσε πολυ και θα αρχισει τα φαγητακια...νομιζω οτι εινα απο τις πιο ομορφες φασεις του μωρου αυτη που θα ζησεις σε λιγες μερες!!!οσο για το θεμα της ηλικιας, το έχω πει παρα πολλες φορες οτι μακαρι να είχαν συμπεσει καποια πραγματα νωριτερα στην ζωη μου και να χα παντρευτει κ γω στην ηλικια σου!!!δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα...γι αυτο ειχα χαρει τοσο κ για την αδερφη μου που εκανε το βημα αυτο στην ζωη της σε μικρη ηλικια (παντρεύτηκε περυσι στα 23) και το ιδιο συμβουλευω και στην μικρη μου να κανει και στον ανιψιο του αντρα μου...

μαρμινακι αυτο εννουσα...να γεννησω το βραδυ αλλα δεν γεννησα τελικα...παντως επειδη σας ειπα οτι στο σπιτι εχουν πεσει στοιχηματα...στο 16 εχει στοιχιματισει ενας πολυ κ@λοφαρδος ανθρωπος!!!!!οποτε να σας πω την αληθεια σαν ημερομηνια την πιστευω...

και να σας πω και το ονειρο μου...εβλεπα οτι ημουν σε μια πισινα με παρεα (γκομενακια αγνωστα νομιζω ήταν) κ ο ενας ήθελε να μπει να κανει μακροβουτια...και γω ουρλιαζα και ελεγα οτι η πισινα εχει 700μετρα βαθος και οτι δεν εχει ανωση το νερο και πως θα σε βγαλω εγω απο εκει μεσα που δεν ξερω να κολυμπαω???θα πνιγεις!!!και ημουν μεσα στα νευρα...λιλι η γιαγια σου νομιζω ξερει απο ονειρα ε???

το μαρκελλακι ειναι πολυ ησυχο τελευταια...καποια στιγμη της ημερας την πιανει και κουνιεται αλλα το καημενο εχει στρημωχτει εκει μεσα και εχω καταλαβει οτι οταν κουραζομαι κουραζεται και κοιμαται περισσοτερο ενω οταν ειμαι ξαπλα κουνιεται περισσοτερο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ομορφες εχω πονακια περιοδου στην κοιλια σημερα αλλα συνεχομενα....παω να κανω ενα μπανακι να φτιαξω νυχακια - μαλλακια για καλο κ για κακο...λετε να κανω κ μια περιποιηση προσωπου να ειμαι ομορφη για το λελουδι μου αν ερθει???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Tsery, δεν γέννησες ακόμη; Πώ! πω! εσύ, η Νένα και η μαρμιν μας βγάλατε την ψυχή!!! Εγώ γιατί νομίζω πως θα πας για τελευταία μέρα; Μ' αρέσει που οι παλιοί λένε πως τα κορίτσια βγαίνουν νωρίτερα! Πού νωρίτερα! Και η Αργυρένια αργά δεν βγήκε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ομορφες εχω πονακια περιοδου στην κοιλια σημερα αλλα συνεχομενα....παω να κανω ενα μπανακι να φτιαξω νυχακια - μαλλακια για καλο κ για κακο...λετε να κανω κ μια περιποιηση προσωπου να ειμαι ομορφη για το λελουδι μου αν ερθει???
Μμμμμ! Λες να έρχεται;;; Για ετοιμάσου......;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα, όλα καλά δηλαδή με τον Αντωνάκη, ε; Αντε, να ηρεμήσετε λίγο!

Μ' αρεσει που λες πως σε περνάνε για παιδάκι; Ηθελα να ήξερα εσύ νομίζεις πως δεν περνιέσαι για παιδάκι; Αφού είσαι, κοπέλα μου! Μια μικρούλα που δύσκολα θα πιστευε κανείς πως είσαι μανούλα!

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να παντρευτώ τόσο νέα και να γίνω μαμά τόσο νωρίς! Ούτε όμως και τόσο αργά, όσο θα γίνω τελικά! Ηθελα το πρώτο μου παιδάκι να το κάνω κάπου στα 30-31! Εμένα μ' αρέσει η ηλικία της Τσέρυ για πρώτο παιδάκι! Αλλά όποτε και να έρθει πιστεύω πως καλά είναι, αρκει να είσαι έτοιμος και συνειδητοποιημένος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βασικά δε σας χαιρέτησα. Αγενέστατη. Καλησπέρα σε όλες! Τσέρρυ θα τη χάσω την κούπα ε; :rolleyes: Δεν πειράζει ας γεννηθεί με το καλό η Μαρκελλίτσα μας κ χαλάλι.

Καντούλα μου κι εγώ τα διάβασα απνευστή όλα όσα μας έγραψες και συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια. Επίσης γέλασα με τη μαμά σου που τον μούτζωσε και την παραδέχτηκα κι όλας. Σα να την βλέπω μπροστά μου. Αλήθεια θα μείνει καιρό ακόμα; Όσο για το συζυγο απλά δεν έχω λόγια. Εσύ τα μωράκια σου και όλους τους άλλους γράψτους.

Μαριούλα μου φαγάκι ο πρίγκιπας ε; Άντε θα μας πεις και εμάς μετά πως να τα φτιάχνουμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρη μάλλον γεννάς!!!!!!Χαχαχαχαχα!!!Θα σπάσουν τα νερά κοπέλα εξού και η πισινούλα!!!Χαχαχαχα πλάκα κάνω δεν ξέρω το σημαίνει το όνειρο.....βούτηξε το γκομενάκι???....εσύ τον έσωσες???...ήταν καθαρά τα νερά της πισίνας???...μήπως κατουριόσουν και βαριόσουν να σηκωθείς???........:tongue::tongue::tongue: Είπαμε Τετάρτή γεννάς κάνε γενικό ρεκτιφιέ και περίμενε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τσέρη μάλλον γεννάς!!!!!!Χαχαχαχαχα!!!Θα σπάσουν τα νερά κοπέλα εξού και η πισινούλα!!!Χαχαχαχα πλάκα κάνω δεν ξέρω το σημαίνει το όνειρο.....βούτηξε το γκομενάκι???....εσύ τον έσωσες???...ήταν καθαρά τα νερά της πισίνας???...μήπως κατουριόσουν και βαριόσουν να σηκωθείς???........:tongue::tongue::tongue: Είπαμε Τετάρτή γεννάς κάνε γενικό ρεκτιφιέ και περίμενε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:
Ετσι το εξηγώ κι εγώ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχαχαχαχ!!!!τα νερα ήταν πεντακαθαρα!!!

η αληθεια ειναι μαρμιν οτι δεν πρεπει να τα πιστευουμε ουτε τα ονειρα, ουτε τα ζωδια (ειδικα αυτα) που εγω εχω λυσσαξει να βγει κριος...δηλαδή μεχρι και 20 του μηνος...μαρτζι ναι μετα ειναι ο ταυρος!!!βεβαια δεν θα ΜΟΥ κανω την χαρη και θα πειθαρχησω σ'αυτο που θελει το μαρκελλακι!!!σημερα που θα παω γιατρο λεω να της πω οτι σε περιπτωση που δεν γλιτωνω την καισαρική και φυσικά ειναι ασφαλές να το αφήσουμε να παρει οσες μερες θελει μεσα στον 10ο...και ας βγει και ταυρος!!!θα το πιω και αυτο το ποτηρι...

ομορφες ελεγα να κανω τα μαλλια ισια αλλα τελευταια φορα εβαλα την αδερφη μου κ με κουρεψε οποτε τελικα λεω να τα κανω σπαστα...άλλωστε ειμαι κ πιο γλυκουλα ετσι και οσο να ναι στην κλινικη θα μου χρειαστει το "αγγελικο" μου προσωπο...

28xYp3.png

λιλι φυσικα κ δεν βουτηξε το γκομενακι κ ουτε χρειαστηκε να το σωσω...αν ειχε βουτηξει θα τον εβγαζα και μετα θα του εσπαγα το κεφαλι και ας μην τον ξερω κ ας μην θυμαμαι ουτε καν φατσα!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...