Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, σας μιλάω ειλικρινά! Το πόσο χάρηκα που δεν είπα κι εγώ κακίες για τους δικούς του! (γιατί το παραδέχομαι πως όταν αρχίζει τα δικά του για να τον εκνευρίσω λέω κι εγώ ό,τι παράπονο μπορεί να έχω από 2 ανθρώπους που βλέπω δύο φορές το χρόνο). Αυτό πιστεύω πως δεν με τιμά, όπως και δεν τιμά τον άντρα μου να "πιανεται" από το παραμικρό και να μου κάνει το κεφάλι καζάνι! Μαλιστα του το είπα "εγώ είμαι υπερήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το θέμα! Αν κι εσύ με αυτά που είπες είσαι υπερήφανος, μπράβο σου". Δεν ειπε τίποτα.....Τι να πει;;;Ξέρω πως δεν πάει την μάνα μου με τιποτα αλλά όχι και να της καταλογίζει τα πάντα! Την παρουσιάζει σαν να είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο! Κι είναι ικανός να μιλάει ώρες και να κάνει παράπονα! Τεσπα......

Μαρμιν, είδες πόσο δύσκολο είναι να είναι ο άντρας όλη μέρα σπίτι; Εγώ έχω τρελαθεί! Αν δεν ήταν σπίτι όλη μέρα ο δικός μου, δεν θα ασχολούνταν με τέτοιες μικροπρέπειες! Τελος.....ο άντρας πρέπει να δουλεύει, να φεύγει απο το σπίτι, να αισθανεται κουβαλητής!

Τσέρυ, αύριο έχει 15 ο μήνας! Ωραία ημερομηνία είναι! Κριάρι θα βγει; Είναι καλό ζωδιο; Εμένα θα βγει Ταυρίνα! Λέτε να έχει χαρακτήρα σαν το δικό μου; Κι εγώ Ταυράκι είμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου συμφωνώ μέχρι ένα σημείο ότι δηλαδή ο άντρας πρέπει να εργάζεται. Εμένα ο άντρας μου όταν είναι καλά όλο και βοηθάει. Και τώρα που άρχισε να νιώθει καλύτερα κάθεται με το γιο του. Όσο καιρό όμως ήταν άρρωστος ήταν σα να έχω δύο μωρά στο σπίτι και πίστεψε με χίλιες φορές καλύτερα να έχω δέκα μπουμπουκάκια παρά έναν "Μαρμίνο" άρρωστο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αντρας στο σπίτι χωρίς δουλειά δημιουργεί προβλήματα! Η γυναικα είναι αλλιώς!Ας όψονται οι έξυπνοι που μας κυβερνουν! Εξαιτίας τους πολλές οικογένειες θα διαλυθούν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αντρας στο σπίτι χωρίς δουλειά δημιουργεί προβλήματα! Η γυναικα είναι αλλιώς!Ας όψονται οι έξυπνοι που μας κυβερνουν! Εξαιτίας τους πολλές οικογένειες θα διαλυθούν!

Συμφωνώ! Έχεις απόλυτο δίκιο! Υπομονή Μαρτζούλα μου ελπίζω σύντομα να βρει δουλειά κ να ησυχάσεις και εσύ και αυτός.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα ομορφες!!!!δεν πηγα εκκλησια η γαιδουριτσα...χθες κοιμηθηκα στις 6 το πρωι...αν και ειχα βαλει ξυπνητηρι στις 9 που να σηκωθω???λετε να προλαβω να κοινωνησω την άλλη Κυριακή 21???καθολου απιθανο...

λιλικα μια χαρα το μωρουλι σου!μερα ηταν και περασε...

μαριουλακι λες να το αγαπαει τοσο???φοβαμαι λιγο μηπως ζηλευει η αληθεια ειναι...στην αρχη της εγκυμοσυνης μου εκανε κατι περιεργα πχ ανεβαινει στο κρεββατι μας και καθεται κ δεν την εχω αφησει ποτε!!!ουτε μια φορα...ισα ισα που ξερει οτι απαγορευεται στους καναπεδες και στα κρεββατια και οτι μονο σε εναν καναπε την αφηνω, το εχει μαθει καλα αυτο κι ομως και χθες μπηκα κρεββατοκαμαρα και ηταν αραχτή στο κρεββάτι μας και την μαλωνα και με κοιτουσε σαν εξωγηινο!!

καντυ ολες σου το λεμε...προσεξε την ψυχολογια σου με οποιον τροπο βρεις!!!βεβαια κερω κι αλλη κοπελα που τον πρωτο καιρο εκλαιγε καθημερινά και λογικο εσυ με 2 να τα εχεις παιξει χειροτερα αλλα μην το αφηνεις.....τον αντρα σου μπορεις να μην του δινεις και πολυ σημασια στην παρουσα φαση??απορω που βρισκεις τον χχρονο!!!

στο χωριο εγω λεω να μην πας...αν ηταν κοντα θα σου ελεγα οκ αλλα ειναι παρα πολλές οι ώρες!!!

τσερουλα μ ειμαι σιγουρη πως η σκυλιτσα θα λατρευει την μαρκελιτσα θα το δεις!:P
καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε??

νένα μου καλόσαραντισμό!!!!

λίλλι μου χαίρομαι που είναι καλύτερα το καψουράκι...

μαριούλα μου πόσο έχει το φραπέ εκεί??

κάντυ μου συμφωνώ με τη μάρμιν...

όσο για το χωρίο θέλετε πολλές ώρες να πάτε?

δεν μπορείτε να πάτε κάνοντας στάσεις?

2 ευρω χαρα μου
Οσο για τον άντρα σου, γίνε εσύ καλά, πάρε τα πάνω σου και να τον δεις πώς θα στρώσει! Σε είδε να εξαντλείσαι, να μην έχεις όρεξη και ξεκίνησε τα δικά σου! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΤΥ ΠΙΣΩ!!!! Αυτή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να της χαλάσει τη διάθεση!!!! Τη Κάντυ που δεν κλαίει και μας κάνει να γελάμε!!!!
και γωωωωωωωωωωωωωωωω
Τα δικά μου νέα δεν είναι σημαντικά! Πήγα στην εκκλησία τελικά, έβαλα ένα φόρεμα καλούτσικο, μάζεψα τα μαλλιά μου σε έναν πολύ ωραίο κότσο ( όχι σαν της Τσέρυ!), βάφτηκα ωραία ( όχι όπως βαφεται η Νένα και η Τσέρυ, αλλά τις πλησίασα λίγο!) και μπορώ να πω πως ήμουν καλούλα κι αισθανόμουν όμορφη!

Μετά πηγα για καφέ.

Γύρισα κι είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον άντρα μου! Κορίτσια, πήγε να με τσαντίσει, όπως πάντα, λέγοντας μου πάλι παράπονα για την μάνα μου ανευ λόγου και ουσίας! Διαπίστωσε, λέει, πως όσο ήταν εδώ η αδελφή με την μικρή, η μάνα μου του έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι ικανή να προσέχει μωρά ( καταλαβαίνετε τι πάει να κάνει; το φέρνει έτσι για να μην της αφήνουμε τη μικρή αργότερα.....). Το συμπέρασμα το έβγαλε από ένα απογευματακι που κράτησε το μωρό και όταν γυρίσαμε σπίτι η μάνα μου άπλωνε ρούχα ενώ το παιδί κοιμόταν στο κρεβάτι και πώς δεν ήταν δίπλα του;;;;;Αν έπεφτε;;;;;;; Ακουσον, άκουσον τώρα! Μπαρούφες κοινώς! Αν είσαι προκατειλημμένος αυτά βλέπεις στον άλλο : μόνο λάθη! Ενώ η δική του μάνα δεν θα το έκανε αυτό, δεν θα άφηνε το μωρό να κάνει δουλειές κτλ κτλ!

Την χαρακτήρισα εποικοδομητική την άθλια αυτή συζήτηση για ένα λόγο μόνο: για το ότι διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν έπεσα στο επίπεδό του να μιλήσω κι εγώ απαξιωτικά για την δική του μάνα! Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω στην παγίδα του και μόλις μου λέει κακίες για τους δικούς μου να του αντιγυρίζω αντίστοιχες κακίες για τους δικούς του γιατί δεν με φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι, αν ογιος του γίνεται παράλογος και λέει χαζομάρες! Από αυτή την άποψη είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και του το είπα: Του λέω "σε ευχαριστώ που είπες όσα είπες και με έκανες να δοκιμάσω τον εαυτό μου.....Κατάλαβα πως οι υποσχέσεις που του έχω δώσει πως θα βελτιωθώ έπιασαν τόπο! Κρίμα μόνο που κάποια άτομα όσες υποσχέσεις και να δώσουν δεν καταφέρνουν να υπερβούν τον εαυτό τους". Αρχισα να σιγοτραγουδώ και δεν του έδωσα άλλη σημασία! Πλέον δεν θα ξαναασχοληθώ! Αυτός ας δηλητηριάζει την ψυχή και την σκέψη του! Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη!

χαρα μου μπραβο φαρθηκες πολυ σωστα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

λιλι χαιρομαι που το καψουρακι ειναι καλυτερα κ γω θα παω αυριο στην παιδιατρο να δει αν περασε τελειως η οττιτιδα και να κανουμε κ εμβολια!

εμεις μολις ηρθαμε σπιτι πηγαμε για καφε και μετα για νηστισιμη πιτσα ωραια περασαμε,το μωρακι ηταν στην μαμα μου εφαγε 2 φορες οσο ελειπα 220 δικο μου γαλα που ειχα αφησει στην μαμα και οταν ξανα πεινασε του εκανε κ 180 γαλα σε σκονη..

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα!!!!!!!

καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολες νιωθω οτι ειστε διπλα μου και με εχετε συγκινησει

ΛΙΛΙ:P:p

η ψυχολογια μου σημερα ειναι πολυ καλη.....και ακουστε τωρα κατι που ανακαλυψα σημερα........(η μαμα μου ειναι ακομα εδω)σημερα λοιπον ειμαστε μονες μας ο αντρας μου εχει υπηρεσια....ανακαλυψα λοιπον πως οταν λειπει ειμαι καλα!!!!!!μπορω και θηλαζω δεν ποναω θηλαζω και απο το πονεμενο στηθος και γενικα ειμαι πολυ πιο ηρεμη και μπορει να πιασει και το μωρο την θηλη...πειτε μου τωρα τυχαιο????αν σκεφτειτε οτι εχθες απο το μεσημερι που γυρησε και μου αρχησε τις βλακειες με τους δικους του δεν καταφερα να ξαναθηλασω μεχρι σημερα το πρωι που εφυγε.

εχθες το βραδυ λοιπον μου ειπε οτι οι δικοι του δεν με θελουν και ο μονος λογος που θα ερθουν ειναι για τα μωρα και οχι για μενα με το που το ακουει η μανα μου τον μουτζωσε....:shock::shock::shock:''παρτα'' του λεει...''και μετα θελεις να εχουν και καλες σχεσεις αφου λες σ αυτους οτι δεν τους θελει λες σ αυτην οτι δεν την θελουν εε πως περιμενεις μετα να φτιαξουν οι σχεσεις τους....σκ@τα τα εχεις κανει'' και η απαντηση του ''εεε γιατι της ειπα κατι που δεν ξερει???αφου το ξερει οτι δεν την θελουν τωρα που της το ειπα εγω θα την πειραξει'' και η μανα μου ''εε εισαι χαζος αλλη εξηγηση δεν μπορω να βρω'' χαχαχα ζουμε εδω μεσα στιγμες απειρου καλους

ΤΣΕΡΡΥ ναι δεν τους θελω να ερθουν αλλα δεν το εχω πει ουτε σε αυτους αλλα ουτε και στον αντρα μου εγω το σκεφτομαι και το συζηταω μαζι σας αφου ξερω αλλωστε πως θα ερθουν ειναι κατι που δεν μπορω να αποφυγω οποτε ας το απολαυσω!!!!!το προβλημα μου ειναι πως το εχουν αποφασησει οπως βολευει τους ιδιους χωρις να με ρωτησει κανεις τους εεε οχι στο κατω κατω σπιτι μου θα ερθουν οφειλουν και αυτοι αλλα και ο αντρας μου να ρωτησουν πρωτα εμενα!!!!

κοριτσια μου δινω κανονικα και ξενο γαλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα οταν δεν θηλαζω το βγαζω με το θηλαστρο και τους το δινω αλλα τρωνε και συμπληρωμα ο θηλασμος για μενα ειναι φρικη ειναι ο απολυτος πονος αλλα για να σταματησω και να κοψω το γαλα μου δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο ουτε σαν σκεψη μπορει εκεινη την ωρα να κλαιω να τιναζω τα ποδια σαν αυτους που τους κρεμανε απο το λαιμο,να δαγκωνω μαξιλαρια να δαγκωνω τα χειλη μου μεχρι να ματωσουν να μπιγω τα νυχια μου μεσα στο κρεας να βριζω τα παντα και τους παντες αλλα οχι το γαλα μου δεν το κοβω......στην δικη σας θεση το ιδιο θα ελεγα και σε σας αν καποια περνουσε αυτο που περναω και εχετε δικιο δεν σας παρεξηγω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω το θηλασμο.....εσεις που θηλαζετε αλλα και παρα πολλες γυναικες που θηλαζουν λενε πως ειναι κατι υπεροχο ξεχωριστο ανεπαναληπτο εεε καποια στιγμη θα το ζησω κι εγω ολο αυτο δεν θα το ζησω????ποσο θα ποναω ακομα???μπορει αποκλειστηκα να μην θηλασω ποτε αλλα και μονο που τα μωρακια μου ηρεμουν και κοιμουντε εχοντας την θηλη στο στοματακι τους με κανει να το παλευω οσο και να ποναω οσο και να υποφερω αυτο δεν μπορω να τους το στερησω η ηρεμια τους και η ευτυχια τους οταν ειναι στο στηθος δεν συγκρινεται με κανενα πονο οσο δυνατος κι αν ειναι αυτος!!!

σας ζαλισα σας επριξα και κατι που συχαινομαι ειναι η κλαψα και η μυρλα και τελευταια οποτε μπαινω εδω ολο κλαιγομαι:evil::evil:

ΜΑΡΤΖΙ οταν ο αλλος σου κανει παραπονα και σου λεει για καποιον εστω κι αν ειναι η μανα σου κι εσυ γυριζεις και του λες γαι τους δικους του και κανεις συγκρισεις εγω το θεωρω μικροπρεπεια και κομπλεξισμο σε ολα ειμαι μαζι σου σε δικαιολογω σε ολα!!!!!χωρις να εχω ακουσει την αποψη του αντρα σου η της μανας σου εγω παντα ειμαι μαζι σου στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως σου λεω ξεκαθαρα και εξω απο τα δοντια οτι πεφτεις πολυ χαμηλα αν το κανεις αυτο και εκεινη την στιγμη γινεσαι πολυ χειροτερη και απο τους 2!!!!αυτο ακριβως κανει και ο αντρας μου με το που θα πω κατι για τους δικους του αμεσως επινοειται πραγματα να πει και για δικους μου εεε και εκει χανει το παιχνιδι γινεται μικροπρεπης κομπλεξικος η δε μανα μου που παντα τον υπερασπιζοταν τωρα λεει ''αυτος ρε παιδι μου καποιες ωρες τα θελει τα χαστουκια του...μα σε βγαζει εκτος εαυτου''

οσο για το μωρο και το κρεβατι θα συμφωνησω μαζι του:oops::oops:γιατι επαθα κατι προχθες που μετα ετρεμα για 2 ωρες.....

αφηνω την μικρη μου προχθες στη μεση του κρεβατιου και βγαινω απο την μπαλκονοπορτα της κρεβατοκαμαρας για 1 λεπτο ακριβως 1 λεπτο οχι παραπανω και μπαινοντας την βρηκα στην ακρη του κρεβατιου ακριβως στην ακρη δηλαδη βαθια ανασα να επαιρνε και επεφτε απο το κρεβατι..:shock::shock::shock:

πως το εκανε αυτο???ουτε εγω μπορω να καταλαβω δεν μπορω να διανοηθω οτι 25 ημερων μωρο εκανε βαρελακια στο κρεβατι και ηταν και κοιμησμενη περιττο να σας πω οτι επαθα σοκ την πηρα αγκαλια την εσφιγγα ετρεμα και εκλαιγα

και φυσικα μετα απο αυτο θεωρω πως ειμαι ανευθυνη και ανικανη να κρατησω μωρο!!!!

ΛΙΛΙ πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το πονηροφατσακι!!δωστου πολλα φιλακια!!!

ΜΑΡΜΙΝ σε καταλαβαινω για τον αντρα σου απολυτα!!!!εγω δεν τον αντεχω που ειναι καλα ποσο μαλλον εσυ που τον εχεις και αρρωστο:evil::evil:αντε να παει στη δουλεια του να ησυχασει το κεφαλι σου λιγο!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ πολυ σε χαιρομαι βρε κοριτσι μου εισαι τοσο μικρουλα εχεις περασει τοσα πολλα και ασχημα και ομως εισαι βραχος!!!σε θαυμαζω και σκεφτομαι πως τελικα η καταλληλοτερη ηλικια για να κανει μια γυναικα παιδια ειναι απο 20 εως 26 απο εκει και πανω αστα να πανε!!!!!!ειλικρινα σε ζηλευω!!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου δεν σε φοβαμαι εσενα εχεις αποδειχθει παλικαρι ολα μπορεις να τα καταφερεις!!!και ενα μεγαλο μπραβο για ολους σας εκει στο χωριο που παλευετε με νυχια και με δοντια για τον τοπο σας!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ποσες φορες την εβδομαδα θα δουλευεις??τους μιλησες για μειωση ωραριου???

ΤΣΕΡΡΥ αυριο εχεις γιατρο!!!!!αυτο το θυμαμαι!!!ααααα και κατι ακομα αν τωρα η μνημη σου ειναι αστα να πανε....δεν εχεις δει τιποτα ακομα....σαν λεχωνα η κατασταση ειναι δραματικη:cry::cry:θα προσπαθησω αυριο να μπω πριν το μεσημερι να δω τα νεα σου αν μπεις για γεννα να ενημερωσεις ετσι!!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ τι ηταν ολα αυτα που σας ετυχαν βρε κοριτσακι μου!!!!πανω που γυρησατε στο σπιτακι σας να σας πεσουν ολα μαζι!!!!τα πεθερικα τι λενε τωρα που γυρησατε??

ΤΙΓΚΕΡ ποτε ειναι η βαπτιση???ειναι ολα ετοιμα???κατι αλλο δεν θα σε ρωτησω γιατι δεν θελω να σε αγχωσω οταν εχεις νεα θα μας πεις μονη σου;);)

ΠΕΠΣΙ.............απολαυσε τις ανεμελες μερες σου!!!!!αφησε στην ακρη γιατρους εξετασεις και ασχημες σκεψεις και ζησε την καθε στιγμη σαν να ειναι η τελευταια!!!ξερω πως αυτα που σου λεω τα θεωρεις βλακειες ξερω οτι θα μου πεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους ναι δικιο εχεις κι εγω περυσι τετοιο καιρο οτι και να μου ελεγαν εγω δεν ακουγα τιποτα ειχα αυτον τον στοχο και δεν μπορουσε κανεις να μου το βγαλει απο το μυαλο αλλα πιστεψε με σε λιγο καιρο θα με καταλαβεις και θα θυμηθεις τα λογια μου!!!ΑΠΛΑ ΧΑΛΡΩΣΕ!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω το εγραψα ολο αυτο??????????????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:

Καλημέρα πατρίδα!!! Χαχαχα εσυ το έγραψες και πολύ καλά έκανες!!! Αγάπη τη βρήκαμε τη λύση.στείλε τον σύζυγο για κανένα εξάμηνο στη μάνα του και θα θηλασεις αποκλειστικά!!!! Η αλήθεια είναι αυτή πρώτα απ'όλα πρέπει εσυ να εισαι ήρεμη και μετά όλα γίνονται μόνα τους και απολύτως φυσιολογικά!!! Α και να πω και ένα μπράβο στη μαμα για τη μουτζα ε δεν παλευεται το άτομο...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα! Λίλι πώς είναι το μωράκι;

Κάντυ, ένα θα σου πω! Διαβάζοντας με μια ανάσα το μήνυμα σου ( το τεράστιο!!!!), δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή και σχηματισα την άποψη πως είσαι πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ!!! Πιο ήπια, πιο ολοκληρωμένη, πιο ώριμη! Μπράβο!

Για το θηλασμό, κάνε όπως νιώθεις, κορίτσι! Διάβασα όμως πως νιώθεις όταν θηλάζεις κι έπαθα πλάκα! Τόσος πόνος;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για όλα αυτά που λες, Κάντυ, σχετικά με τα πεθερικά μου έχεις δίκιο! Κι εγώ το είπα πως δεν με τιμά να το κάνω και πως με υποβιβάζει σαν άνθρωπο, γι΄αυτό και προσπαθώ να αλλάξω! Απλά, ώρες- ώρες με εκνευρίζει τόσο να τον ακούω να μιλάει άσχημα για τους δικούς μου (ακόμη κι αν δεν του κάνουν κάτι) και να ξεκινάει συγκρίσεις του τύπου "οι δικοί μου είναι έτσι.....είναι καλύτεροι κτλ" που δεν μπορώ να μην απαντήσω! Επειδή είμαστε καμένες και οι δυο κι είμαστε εσύ στην θέση του άντρα μου κι εγώ στη θέση του δικού σου, λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις συμβουλές σου και σου δίνω κι εγώ μία! Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μην του μιλάς για τους γονείς του και μην του μιλάς άσχημα!

Πάντως είχε δίκιο η μαμά σου σε όλα όσα του είπε! Πώς θα εξομαλύνει την κατάσταση αν σας βάζει στα μαχαίρια λέγοντας πως δεν τους θες και δεν σε θέλουν; Εγώ ποτέ δεν είπα στη μάνα μου πως δεν την θέλει ο άντρας μου γιατί ξέρω πως θα χειροτερέψουν τα πράγματα! Ούτε και στον άντρα μου θα έλεγα πως δεν τον θέλουν! Κάνει μεγάλη χαζομάρα που σου τα λέει όλα αυτά!

Σήμερα θα πηγαινα στο σεμινάριο που σας είπα πως θα μας μιλούσε για καισαρικη και επισκληρίδιο αλλά δεν θα πάω τελικά, γιατί προέκυψαν δουλειές στο σπίτι και βαριέμαι να πάω τόσο μακριά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα!!!!!!!

καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολες νιωθω οτι ειστε διπλα μου και με εχετε συγκινησει

ΛΙΛΙ

η ψυχολογια μου σημερα ειναι πολυ καλη.....και ακουστε τωρα κατι που ανακαλυψα σημερα........(η μαμα μου ειναι ακομα εδω)σημερα λοιπον ειμαστε μονες μας ο αντρας μου εχει υπηρεσια....ανακαλυψα λοιπον πως οταν λειπει ειμαι καλα!!!!!!μπορω και θηλαζω δεν ποναω θηλαζω και απο το πονεμενο στηθος και γενικα ειμαι πολυ πιο ηρεμη και μπορει να πιασει και το μωρο την θηλη...πειτε μου τωρα τυχαιο????αν σκεφτειτε οτι εχθες απο το μεσημερι που γυρησε και μου αρχησε τις βλακειες με τους δικους του δεν καταφερα να ξαναθηλασω μεχρι σημερα το πρωι που εφυγε.

εχθες το βραδυ λοιπον μου ειπε οτι οι δικοι του δεν με θελουν και ο μονος λογος που θα ερθουν ειναι για τα μωρα και οχι για μενα με το που το ακουει η μανα μου τον μουτζωσε....''παρτα'' του λεει...''και μετα θελεις να εχουν και καλες σχεσεις αφου λες σ αυτους οτι δεν τους θελει λες σ αυτην οτι δεν την θελουν εε πως περιμενεις μετα να φτιαξουν οι σχεσεις τους....σκ@τα τα εχεις κανει'' και η απαντηση του ''εεε γιατι της ειπα κατι που δεν ξερει???αφου το ξερει οτι δεν την θελουν τωρα που της το ειπα εγω θα την πειραξει'' και η μανα μου ''εε εισαι χαζος αλλη εξηγηση δεν μπορω να βρω'' χαχαχα ζουμε εδω μεσα στιγμες απειρου καλους

ΤΣΕΡΡΥ ναι δεν τους θελω να ερθουν αλλα δεν το εχω πει ουτε σε αυτους αλλα ουτε και στον αντρα μου εγω το σκεφτομαι και το συζηταω μαζι σας αφου ξερω αλλωστε πως θα ερθουν ειναι κατι που δεν μπορω να αποφυγω οποτε ας το απολαυσω!!!!!το προβλημα μου ειναι πως το εχουν αποφασησει οπως βολευει τους ιδιους χωρις να με ρωτησει κανεις τους εεε οχι στο κατω κατω σπιτι μου θα ερθουν οφειλουν και αυτοι αλλα και ο αντρας μου να ρωτησουν πρωτα εμενα!!!!

κοριτσια μου δινω κανονικα και ξενο γαλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα οταν δεν θηλαζω το βγαζω με το θηλαστρο και τους το δινω αλλα τρωνε και συμπληρωμα ο θηλασμος για μενα ειναι φρικη ειναι ο απολυτος πονος αλλα για να σταματησω και να κοψω το γαλα μου δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο ουτε σαν σκεψη μπορει εκεινη την ωρα να κλαιω να τιναζω τα ποδια σαν αυτους που τους κρεμανε απο το λαιμο,να δαγκωνω μαξιλαρια να δαγκωνω τα χειλη μου μεχρι να ματωσουν να μπιγω τα νυχια μου μεσα στο κρεας να βριζω τα παντα και τους παντες αλλα οχι το γαλα μου δεν το κοβω......στην δικη σας θεση το ιδιο θα ελεγα και σε σας αν καποια περνουσε αυτο που περναω και εχετε δικιο δεν σας παρεξηγω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω το θηλασμο.....εσεις που θηλαζετε αλλα και παρα πολλες γυναικες που θηλαζουν λενε πως ειναι κατι υπεροχο ξεχωριστο ανεπαναληπτο εεε καποια στιγμη θα το ζησω κι εγω ολο αυτο δεν θα το ζησω????ποσο θα ποναω ακομα???μπορει αποκλειστηκα να μην θηλασω ποτε αλλα και μονο που τα μωρακια μου ηρεμουν και κοιμουντε εχοντας την θηλη στο στοματακι τους με κανει να το παλευω οσο και να ποναω οσο και να υποφερω αυτο δεν μπορω να τους το στερησω η ηρεμια τους και η ευτυχια τους οταν ειναι στο στηθος δεν συγκρινεται με κανενα πονο οσο δυνατος κι αν ειναι αυτος!!!

σας ζαλισα σας επριξα και κατι που συχαινομαι ειναι η κλαψα και η μυρλα και τελευταια οποτε μπαινω εδω ολο κλαιγομαι

ΜΑΡΤΖΙ οταν ο αλλος σου κανει παραπονα και σου λεει για καποιον εστω κι αν ειναι η μανα σου κι εσυ γυριζεις και του λες γαι τους δικους του και κανεις συγκρισεις εγω το θεωρω μικροπρεπεια και κομπλεξισμο σε ολα ειμαι μαζι σου σε δικαιολογω σε ολα!!!!!χωρις να εχω ακουσει την αποψη του αντρα σου η της μανας σου εγω παντα ειμαι μαζι σου στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως σου λεω ξεκαθαρα και εξω απο τα δοντια οτι πεφτεις πολυ χαμηλα αν το κανεις αυτο και εκεινη την στιγμη γινεσαι πολυ χειροτερη και απο τους 2!!!!αυτο ακριβως κανει και ο αντρας μου με το που θα πω κατι για τους δικους του αμεσως επινοειται πραγματα να πει και για δικους μου εεε και εκει χανει το παιχνιδι γινεται μικροπρεπης κομπλεξικος η δε μανα μου που παντα τον υπερασπιζοταν τωρα λεει ''αυτος ρε παιδι μου καποιες ωρες τα θελει τα χαστουκια του...μα σε βγαζει εκτος εαυτου''

οσο για το μωρο και το κρεβατι θα συμφωνησω μαζι τουγιατι επαθα κατι προχθες που μετα ετρεμα για 2 ωρες.....

αφηνω την μικρη μου προχθες στη μεση του κρεβατιου και βγαινω απο την μπαλκονοπορτα της κρεβατοκαμαρας για 1 λεπτο ακριβως 1 λεπτο οχι παραπανω και μπαινοντας την βρηκα στην ακρη του κρεβατιου ακριβως στην ακρη δηλαδη βαθια ανασα να επαιρνε και επεφτε απο το κρεβατι..

πως το εκανε αυτο???ουτε εγω μπορω να καταλαβω δεν μπορω να διανοηθω οτι 25 ημερων μωρο εκανε βαρελακια στο κρεβατι και ηταν και κοιμησμενη περιττο να σας πω οτι επαθα σοκ την πηρα αγκαλια την εσφιγγα ετρεμα και εκλαιγα

και φυσικα μετα απο αυτο θεωρω πως ειμαι ανευθυνη και ανικανη να κρατησω μωρο!!!!

ΛΙΛΙ πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το πονηροφατσακι!!δωστου πολλα φιλακια!!!

ΜΑΡΜΙΝ σε καταλαβαινω για τον αντρα σου απολυτα!!!!εγω δεν τον αντεχω που ειναι καλα ποσο μαλλον εσυ που τον εχεις και αρρωστοαντε να παει στη δουλεια του να ησυχασει το κεφαλι σου λιγο!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ πολυ σε χαιρομαι βρε κοριτσι μου εισαι τοσο μικρουλα εχεις περασει τοσα πολλα και ασχημα και ομως εισαι βραχος!!!σε θαυμαζω και σκεφτομαι πως τελικα η καταλληλοτερη ηλικια για να κανει μια γυναικα παιδια ειναι απο 20 εως 26 απο εκει και πανω αστα να πανε!!!!!!ειλικρινα σε ζηλευω!!!!

ΝΕΝΑΚΙ μου δεν σε φοβαμαι εσενα εχεις αποδειχθει παλικαρι ολα μπορεις να τα καταφερεις!!!και ενα μεγαλο μπραβο για ολους σας εκει στο χωριο που παλευετε με νυχια και με δοντια για τον τοπο σας!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ποσες φορες την εβδομαδα θα δουλευεις??τους μιλησες για μειωση ωραριου???

ΤΣΕΡΡΥ αυριο εχεις γιατρο!!!!!αυτο το θυμαμαι!!!ααααα και κατι ακομα αν τωρα η μνημη σου ειναι αστα να πανε....δεν εχεις δει τιποτα ακομα....σαν λεχωνα η κατασταση ειναι δραματικηθα προσπαθησω αυριο να μπω πριν το μεσημερι να δω τα νεα σου αν μπεις για γεννα να ενημερωσεις ετσι!!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ τι ηταν ολα αυτα που σας ετυχαν βρε κοριτσακι μου!!!!πανω που γυρησατε στο σπιτακι σας να σας πεσουν ολα μαζι!!!!τα πεθερικα τι λενε τωρα που γυρησατε??

ΤΙΓΚΕΡ ποτε ειναι η βαπτιση???ειναι ολα ετοιμα???κατι αλλο δεν θα σε ρωτησω γιατι δεν θελω να σε αγχωσω οταν εχεις νεα θα μας πεις μονη σου

ΠΕΠΣΙ.............απολαυσε τις ανεμελες μερες σου!!!!!αφησε στην ακρη γιατρους εξετασεις και ασχημες σκεψεις και ζησε την καθε στιγμη σαν να ειναι η τελευταια!!!ξερω πως αυτα που σου λεω τα θεωρεις βλακειες ξερω οτι θα μου πεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους ναι δικιο εχεις κι εγω περυσι τετοιο καιρο οτι και να μου ελεγαν εγω δεν ακουγα τιποτα ειχα αυτον τον στοχο και δεν μπορουσε κανεις να μου το βγαλει απο το μυαλο αλλα πιστεψε με σε λιγο καιρο θα με καταλαβεις και θα θυμηθεις τα λογια μου!!!ΑΠΛΑ ΧΑΛΡΩΣΕ!!!!

μπραβο στην μαμα για την μουτζα αγαπη μου συγνωμη κιολας αλλα ειχε δικιο σε ολα η μαμα σου!!!λοιπον ναι το πιστευω αυτο οτι οταν εισαι πιο ηρεμη μπορεις κ θηλαζεις κανονικα! εχω διαβασει πως οταν η μαμα ειναι νευριασμενη θημωμενη ντρεπεται κ.λ.π αυτο το νιωθουν τα μωρα και δεν μπορουν να θηλασουν τα συγχυση κ δεν μπορουν να θηλασουν! εγω μια φορα πηγα να θηλασω το μωρο μπροστα σε κατι θειες μου (μου ελεγαν ελα τι ντρεπεσαι θηλασε μπροστα μας) λοιπον απο την ντροπη μου ηταν λες κ μου κοπηκε το γαλα:shock: δεν εβγαινε τιποτα κ το μωρο εκλαιγε! πηρα το μωρο πηγα στο δωματιο ηρεμησα εβαλα το μωρο στο στηθος κ αμεσωςτο επιασε κ ενιωθα το γαλα να τρεχει!!! ειναι κ ψυχολογικο πολλες φορες! οσο γι'αυτο που λες για εμενα κ εμενα μου αρεσει που ειμαι μικρη σε ηλικια μανουλα:D

χθες ηρθε κ χτυπησε την πορτα ενας κυριος ανοιγω κρατωντας αγκαλια το μωρο (αυτος πουλουσε κατι πραγματα στυλο εικονες χαρτομαντηλα κ.α) και μου λεει η μαμα σας που ειναι? και του απανταω λειπει δεν ειναι εδω μου λεει α ενταξει κ εφυγε:tongue::tongue::tongue:χαχα αυτο μου εχει τυχει 3-4 φορες απο τοτε που παντρευτηκα με περνανε για παιδακι κ χθες νομιζε ο κυριος οτι το μωρακι ειναι αδερφακι μου:tongue:

εγω το εγραψα ολο αυτο??????????????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:

και ΝΑΙ εσυ το εγραψες βασιλισα!:P

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!

καλημερα και καλη εβδομαδαααα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερααααααα βασιλισες τι κανετε?

εμεις μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο περασε η οττιτιδα περασαν ολα:P καναμε και τα 2 εμβολιακια μας και ολα οκ:P επομενο εμβολιο σε ενα μηνα ακριβως... το μωρακι πηγε 7550 απο 7300 που ηταν πριν λιγες μερες:Pμου ειπε να περιμενω 3 ολοκληρα 24ωρα να δω την αντιδραση απο τα εμβολια κ μετρα να παω να μου δωσει οδηγιες κ ξεκιναμε τροφουλες κρεατοσουπιτσες κοτοσουπιτσες χορτοσουπιτσες γενικα σουπιτσες:tongue::tongue::tongue: και φρουτακια θα παω να μου δωσει γραπτες οδηγιες με την σειρα και την ποσοτητα που θα τα ξεκινησω αχ πολυ χαιρομαι που ο πριγκηπας μου θα δοκιμασει κιαλλες γευσεις!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...