Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορινάκι μου περαστικά στους δικούς σου όλα μαζεμένα σας έτυχαν βρε πουλάκι μου ακόμα δε γυρίσατε :( Αλήθεια ο σύζυγος πώς είναι που χρειάζεται επέμβαση ο μπαμπάς του; Το καλό είναι ότι πλέον τέτοιες εγχειρήσεις για τους καρδιοχειρούργους είναι σα να κάνει ο γενικός χειρουργός σκωληκοειδίτιδα και ακόμη ευκολότερη. Όπως και να έχει όμως εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εχει ταχεία αναρρωση. Η γιαγιά πώς είναι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε??

νένα μου καλόσαραντισμό!!!!

λίλλι μου χαίρομαι που είναι καλύτερα το καψουράκι...

μαριούλα μου πόσο έχει το φραπέ εκεί??

κάντυ μου συμφωνώ με τη μάρμιν...

όσο για το χωρίο θέλετε πολλές ώρες να πάτε?

δεν μπορείτε να πάτε κάνοντας στάσεις?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν βρήκα τελικά εκείνο που μου άρεσε ...θα το ψάξω ακόμη λίγο...για τη βάφτιση ψάχνω...

Ναι να το ψάξεις και όταν θα το βρεις να μας βάλεις φωτο:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Τι μου κάνετε; Διάβασα τα νέα σας και θα ήθελα κι εγώ να πω πως στενοχωριέμαι πολύ με την Κάντυ και πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει άμεσα! Συμφωνώ απόλυτα με τη Μαρμιν!

Κάντυ, προτεραιότητα έχει η ψυχική σου υγεία και την παραμέλησες στην προσπάθειά σου να φανείς αντάξια των προσδοκιών σου και να θηλάσεις! Εγώ θα στο πω ωμά: σταμάτα τον θηλασμό! Εντάξει, καλά ειναι να θηλάζουν τα μωρά, αλλά αν είναι καταναγκαστικό έργο ο θηλασμός για τη μαμά και την ρίχνει σε κατάθλιψη, όχι! ρε κοριτσάκι μου, δεν θα πάρω! Με συγχωρείς πολύ! Το πάλεψες όσο δεν παίρνει άλλο!

Δεν θα σου καταλογίσει κανείς ευθύνες κι ούτε θα πάθουν κάτι τα μωράκια αν πιουν γάλα σε σκόνη!

Οσο για τα παραδειγματα μωρών που θηλάζουν κι έχουν αντισώματα και είναι πιο υγιή κτλ εγώ θα σου φέρω ένα παράδειγμα μωρού που θήλασε και όλο προβλήματα αντιμετώπιζε στην ζωή του: ΕΜΕΝΑ! Εναν ολόκληρο χρόνο θήλαζα! Σε πληροφορώ πως σε σχέση με την αδελφή μου που θήλασε πολύ λιγότερο είμαι πιο αδύναμος οργανισμός! Από μικρή αρρώσταινα με το παραμικρό και δεν μπορώ να πω πως είμαι και το πιο δυνατό άτομο στον κόσμο όσον αφορά τις αρρώστιες! Η ξαδελφη μου που δεν θήλασε ποτέ δεν αρρώστησε ούτε μια φορά!

Εχουμε γίνει υπερβολικές με τον αποκλειστικό θηλασμό! Σιγά πια! Αν χρειαστεί θα δώσω και συμπλήρωμα! Αν πονάω και δεν το χαίρομαι, θα το κόψω στη στιγμή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Οσο για τον άντρα σου, γίνε εσύ καλά, πάρε τα πάνω σου και να τον δεις πώς θα στρώσει! Σε είδε να εξαντλείσαι, να μην έχεις όρεξη και ξεκίνησε τα δικά σου! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΤΥ ΠΙΣΩ!!!! Αυτή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να της χαλάσει τη διάθεση!!!! Τη Κάντυ που δεν κλαίει και μας κάνει να γελάμε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα δικά μου νέα δεν είναι σημαντικά! Πήγα στην εκκλησία τελικά, έβαλα ένα φόρεμα καλούτσικο, μάζεψα τα μαλλιά μου σε έναν πολύ ωραίο κότσο ( όχι σαν της Τσέρυ!), βάφτηκα ωραία ( όχι όπως βαφεται η Νένα και η Τσέρυ, αλλά τις πλησίασα λίγο!) και μπορώ να πω πως ήμουν καλούλα κι αισθανόμουν όμορφη!

Μετά πηγα για καφέ.

Γύρισα κι είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον άντρα μου! Κορίτσια, πήγε να με τσαντίσει, όπως πάντα, λέγοντας μου πάλι παράπονα για την μάνα μου ανευ λόγου και ουσίας! Διαπίστωσε, λέει, πως όσο ήταν εδώ η αδελφή με την μικρή, η μάνα μου του έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι ικανή να προσέχει μωρά ( καταλαβαίνετε τι πάει να κάνει; το φέρνει έτσι για να μην της αφήνουμε τη μικρή αργότερα.....). Το συμπέρασμα το έβγαλε από ένα απογευματακι που κράτησε το μωρό και όταν γυρίσαμε σπίτι η μάνα μου άπλωνε ρούχα ενώ το παιδί κοιμόταν στο κρεβάτι και πώς δεν ήταν δίπλα του;;;;;Αν έπεφτε;;;;;;; Ακουσον, άκουσον τώρα! Μπαρούφες κοινώς! Αν είσαι προκατειλημμένος αυτά βλέπεις στον άλλο : μόνο λάθη! Ενώ η δική του μάνα δεν θα το έκανε αυτό, δεν θα άφηνε το μωρό να κάνει δουλειές κτλ κτλ!

Την χαρακτήρισα εποικοδομητική την άθλια αυτή συζήτηση για ένα λόγο μόνο: για το ότι διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν έπεσα στο επίπεδό του να μιλήσω κι εγώ απαξιωτικά για την δική του μάνα! Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω στην παγίδα του και μόλις μου λέει κακίες για τους δικούς μου να του αντιγυρίζω αντίστοιχες κακίες για τους δικούς του γιατί δεν με φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι, αν ογιος του γίνεται παράλογος και λέει χαζομάρες! Από αυτή την άποψη είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και του το είπα: Του λέω "σε ευχαριστώ που είπες όσα είπες και με έκανες να δοκιμάσω τον εαυτό μου.....Κατάλαβα πως οι υποσχέσεις που του έχω δώσει πως θα βελτιωθώ έπιασαν τόπο! Κρίμα μόνο που κάποια άτομα όσες υποσχέσεις και να δώσουν δεν καταφέρνουν να υπερβούν τον εαυτό τους". Αρχισα να σιγοτραγουδώ και δεν του έδωσα άλλη σημασία! Πλέον δεν θα ξαναασχοληθώ! Αυτός ας δηλητηριάζει την ψυχή και την σκέψη του! Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα δικά μου νέα δεν είναι σημαντικά! Πήγα στην εκκλησία τελικά, έβαλα ένα φόρεμα καλούτσικο, μάζεψα τα μαλλιά μου σε έναν πολύ ωραίο κότσο ( όχι σαν της Τσέρυ!), βάφτηκα ωραία ( όχι όπως βαφεται η Νένα και η Τσέρυ, αλλά τις πλησίασα λίγο!) και μπορώ να πω πως ήμουν καλούλα κι αισθανόμουν όμορφη!

Μετά πηγα για καφέ.

Γύρισα κι είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον άντρα μου! Κορίτσια, πήγε να με τσαντίσει, όπως πάντα, λέγοντας μου πάλι παράπονα για την μάνα μου ανευ λόγου και ουσίας! Διαπίστωσε, λέει, πως όσο ήταν εδώ η αδελφή με την μικρή, η μάνα μου του έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι ικανή να προσέχει μωρά ( καταλαβαίνετε τι πάει να κάνει; το φέρνει έτσι για να μην της αφήνουμε τη μικρή αργότερα.....). Το συμπέρασμα το έβγαλε από ένα απογευματακι που κράτησε το μωρό και όταν γυρίσαμε σπίτι η μάνα μου άπλωνε ρούχα ενώ το παιδί κοιμόταν στο κρεβάτι και πώς δεν ήταν δίπλα του;;;;;Αν έπεφτε;;;;;;; Ακουσον, άκουσον τώρα! Μπαρούφες κοινώς! Αν είσαι προκατειλημμένος αυτά βλέπεις στον άλλο : μόνο λάθη! Ενώ η δική του μάνα δεν θα το έκανε αυτό, δεν θα άφηνε το μωρό να κάνει δουλειές κτλ κτλ!

Την χαρακτήρισα εποικοδομητική την άθλια αυτή συζήτηση για ένα λόγο μόνο: για το ότι διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν έπεσα στο επίπεδό του να μιλήσω κι εγώ απαξιωτικά για την δική του μάνα! Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω στην παγίδα του και μόλις μου λέει κακίες για τους δικούς μου να του αντιγυρίζω αντίστοιχες κακίες για τους δικούς του γιατί δεν με φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι, αν ογιος του γίνεται παράλογος και λέει χαζομάρες! Από αυτή την άποψη είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και του το είπα: Του λέω "σε ευχαριστώ που είπες όσα είπες και με έκανες να δοκιμάσω τον εαυτό μου.....Κατάλαβα πως οι υποσχέσεις που του έχω δώσει πως θα βελτιωθώ έπιασαν τόπο! Κρίμα μόνο που κάποια άτομα όσες υποσχέσεις και να δώσουν δεν καταφέρνουν να υπερβούν τον εαυτό τους". Αρχισα να σιγοτραγουδώ και δεν του έδωσα άλλη σημασία! Πλέον δεν θα ξαναασχοληθώ! Αυτός ας δηλητηριάζει την ψυχή και την σκέψη του! Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη!

Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Οσο για τον άντρα σου, γίνε εσύ καλά, πάρε τα πάνω σου και να τον δεις πώς θα στρώσει! Σε είδε να εξαντλείσαι, να μην έχεις όρεξη και ξεκίνησε τα δικά σου! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΤΥ ΠΙΣΩ!!!! Αυτή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να της χαλάσει τη διάθεση!!!! Τη Κάντυ που δεν κλαίει και μας κάνει να γελάμε!!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω και εγώ τη θέλω αυτή γιατί κυρίως θέλω να είσαι εσύ καλά (Κάντυ).

Μάρτζι συγχαρητήρια και για τη συμπεριφορά σου με το σύζυγο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα κ φέρθηκες πολύ σωστά. Να σου πω και το άλλο; Σε λίγο που θα έρθει η κορούλα σου δε θα έχεις την πολυτέλεια των καβγάδων με φωνές οπότε κάνε προπόνηση ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα το μπουμπουκάκι μου γυρνάει συνεχώς από ανάσκελα στο πλάι και μετά μπρούμυτα. Έχει πολύ πλάκα γιατί την πρώτη φορά μάλλον το έκανε ασυναίσθητα. Όταν έγινε και ξανά έγινε και κατάλαβε τι έκανε μάλλον τρόμαξε και άρχισε να κλαίει. Τον γύρισα ανάσκελα τον άλλαξα τον άφησα και μετά το ξαναέκανε αλλά αυτή τη φορά του άρεσε και γελούσε. Έχει πολύ πλάκα. Το κακό είναι ότι σήμερα χέζει και τρώει συνέχεια και λέω κακό γιατί πλέον έχω κουραστεί πάρα πολύ αυτές τις μέρες που έχω και το σύζυγο. Θα καθίσει μέχρι και την Τετάρτη και το πιστεύετε ότι είναι η πρώτη φορά που θέλω σαν τρελή να γυρίσει στη δουλειά; Και αύριο αν ήταν δυνατόν αλλά λέει ότι έχει ακόμα αδυναμία και ο γιατρός λέει να κάτσει λίγο ακόμα :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ομορφουλες μολις εφυγαν οι ξαδερφουλες και ετοιμαζομαστε για ταινια!!!

μαρτζι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!καλα το χειρίστηκες το θεμα!!!αλλά τι σκαει ο αντρας σου???ανν δεν βρει δουλεια θα εχει αυτος το μωρο...ετσι δεν ειναι???επομενως ουτως ή άλλως δεν καταλαβαινω τον λογο που το αναφερει...να'χαμε να λεγαμε μου φαινεται...

επισης μπραβο σου που φτιαχτηκες το πρωι και νομιζω οτι σε κρατησε γενικοτερα γιατι ειχες καλη ψυχολογια...εγω οταν βαφομαι ειναι ιεροτελεστια ολοκληρη!!!δεν μ'αρεσει να βαφομαι στον καθρεφτη του μπανιου μεσα σε 5'...ναι μεν δεν αργω, μπορει να κανω ενα 10' αλλα θελω να κατσω στο σαλονι με ολα μου τα πραγματα μπροστα και τον καφε μου και να βαφτω με την ηρεμια μου...το απολαμβανω!!!

θα σας καληνυχτισω και ελπιζω μεχρι αυριο το πρωι να σας πω και ευχαριστα!!!αν και δεν το βλεπω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...