Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα ομορφες!!!!δεν πηγα εκκλησια η γαιδουριτσα...χθες κοιμηθηκα στις 6 το πρωι...αν και ειχα βαλει ξυπνητηρι στις 9 που να σηκωθω???λετε να προλαβω να κοινωνησω την άλλη Κυριακή 21???καθολου απιθανο...

λιλικα μια χαρα το μωρουλι σου!μερα ηταν και περασε...

μαριουλακι λες να το αγαπαει τοσο???φοβαμαι λιγο μηπως ζηλευει η αληθεια ειναι...στην αρχη της εγκυμοσυνης μου εκανε κατι περιεργα πχ ανεβαινει στο κρεββατι μας και καθεται κ δεν την εχω αφησει ποτε!!!ουτε μια φορα...ισα ισα που ξερει οτι απαγορευεται στους καναπεδες και στα κρεββατια και οτι μονο σε εναν καναπε την αφηνω, το εχει μαθει καλα αυτο κι ομως και χθες μπηκα κρεββατοκαμαρα και ηταν αραχτή στο κρεββάτι μας και την μαλωνα και με κοιτουσε σαν εξωγηινο!!

καντυ ολες σου το λεμε...προσεξε την ψυχολογια σου με οποιον τροπο βρεις!!!βεβαια κερω κι αλλη κοπελα που τον πρωτο καιρο εκλαιγε καθημερινά και λογικο εσυ με 2 να τα εχεις παιξει χειροτερα αλλα μην το αφηνεις.....τον αντρα σου μπορεις να μην του δινεις και πολυ σημασια στην παρουσα φαση??απορω που βρισκεις τον χχρονο!!!

στο χωριο εγω λεω να μην πας...αν ηταν κοντα θα σου ελεγα οκ αλλα ειναι παρα πολλές οι ώρες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ειναι σημερα???σημερα μπαινουμε στην 40η εβδομαδα!!!μας εμειναν 7 μερουλες...απο μας καμια δεν μπηκε παραταση ε???ακομα κ η νενα που ειχε χολοσκασει γεννησε ακριβως στην πητ της...για να δουμε τι θα μας κατσει????τα στοιχηματα παντως σε μας παν και ερχονται!!!

28xYp3.png

καλημερα χαρα μου χαιρομαι που το καψουρακι μας δεν εκανε πυρετο! τωρα το συναχι κραταει παντα λιγες μερουλες μεχρι να φυγει δυστηχως:( περαστικουλια ξανα ευχομαι να περασει συντομα!

Να είσαι καλά μπουμπού και εγώ το εύχομαι για να μην βασανίζεται το καψουράκι μου!!!

τι ειναι σημερα???σημερα μπαινουμε στην 40η εβδομαδα!!!μας εμειναν 7 μερουλες...απο μας καμια δεν μπηκε παραταση ε???ακομα κ η νενα που ειχε χολοσκασει γεννησε ακριβως στην πητ της...για να δουμε τι θα μας κατσει????τα στοιχηματα παντως σε μας παν και ερχονται!!!

Δεν σε βλέπω να κοινωνάς την άλλη Κυριακή κοπέλααααα!!!Εγώ πάντως λέω για Τετάρτη!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα

Καντυ μου κι εμενα με στεναχωρεις πολυ αλλα εδω εμεις που εχουμε 1 και τα εχουμε φτυσει εσυ ειναι λογικο να εισαι πτωμα. Βεβαια το οτι κλαις δεν ειναι καλο. Κι εγω εχω ριξει κανα δυο κλαματα στην αρχη γιατι δεν ηξερα αν χορταινει το μωρο και δυσκολευτικα πολυ να αντισταθω να του αρχισω συμπλήρωμα όταν ολοι τριγυρω επεμεναν να του δωσω. Εσυ ομως εκτος του οτι εινια 2 τα μωρα εχεις και τις θηλες που ειναι δυσκολες απο τη φυση τους οποτε ειναι λογικο να τα φτυσεις. Τα μωρα πολλες φορες γρινιαζουν και χωρις να πεινανε απαραιτητα. Εμενα ο δικος μου πολλες φορες κλαιει, τον βαζω στο στηθος αρχιζει να τρωει κι εκει που νομιζω οτι πειναει η αληθεια ειναι οτι αυτος θελει το στηθος για να νανουριστει γιατι τρωει λιγα λεπτα και κοιμαται. Πολλες φορες δεν καταφερνει να κοιμηθει με την πρωτη και θελει ξανα στηθος για να νανουριστει. Αυτο μπορει να γινει πολλες φορες. Χθες ειχε μια γρινια απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ. Καταλαβα οτι ηθελε να κανει τα κακα του. Μεχρι να τα κανει με εσκασε!!! Συνεχεια στο στηθος για να παρηγοριεται!!! Να τρωει λιγο να ψιλοκοιμαται για λιγα λεπτα και παλι κλαμα. Μεχρι που εκανε κακα και ηρεμησε!!!

Μην μπαινεις στο τρυπακι οτι δεν εισαι καλη μανουλα. Εισαι τελεια μανουλα και η πιο αξια απο ολες μας που προσπαθεις τοσο πολυ. Ολα ομως εχουν ενα οριο. Εγω πιστευω οτι θα πρεπει να θηλαζεις και να τα δινεις και συμπληρωμα αμεσως μετα για να ειναι και αυτα ηρεμα και εσυ. Απο το πονεμενο στηθος θηλαζε πιο αραια και προσπαθησε να βαζεις πιο πολυ το θηλαστρο σε αυτο. Η προσπαθησε να θηλαζεις απο το πονεμενο το πρωι που εισαι πιο ηρεμη. Καποια στιγμη μπορει θα μπειτε σε εναν προγραμμα. Κι εγω μην νομιζεις ακομη σε αυτο ελπιζω και για μας!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lili χαιρομαι που το καψουρακι ειναι καλυτερα

cherry εγω πιστευω οτι θα γεννησεις Σαββατο- Κυριακη

Οσο για τον ποιον μοιαζει ο μπεμπης οι αποψεις διιστανται. Εγω πιστευω οτι απο την μυτη και κανω μοιαζει εμενα οπως και στο χρωμα των ματιων. Σχημα ματιων και μετωπο μοιαζει τον μπαμπα του.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Aggelikaki κι εχω εχασα τα 10-11 απο τα 18 κιλα που εβαλα και εχω κολλησει +7.5 στην ζυγαρια και δεν ξεκολλαει. Βεβαια μεχρι τωρα λογο θηλασμου δεν ηθελα με τιποτα να κανω διαιτα. Ουτε μπορω να κανω αυτο που κανει η αδερφη της margi δηλ. να μην τρωω το βραδυ γιατι τοτε παπαλα το γαλα. Απλα εχω σκοπο καποια στιγμη να αρχισω διατροφη με ελαχιστο ψωμι και γλυκα γιατι τρωω αρκετα και απο τα δυο. Cherry μαντεψε??? Εκανα κι εγω κυταρριτιδα για 1η φορα στη ζωη μου!!!:evil: Αλλα πιστευω οτι αν χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης + 5-6 τα παλια θα φυγει και αυτη. Αφου δεν εχω την παραμικρη ραγαδα και απλα εχω κοιλια χωρις ομως χαλαρωση πιστευω οτι θα στρωσω καποια στιγμη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα! Να ξεκινήσω από τα εύκολα. Τσέρρυ είπαμε θα γεννήσεις 18 και μετά θέλω κούπα με τη Μαρκελλίτσα για να τη βλέπει ο μικρός μου και να την ερωτευτεί ;)

Κάντυ μου τα διάβασα χθες πριν πάω για ύπνο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω όμως σε σκεφτόμουν. Μάλιστα χθες μου είπε η μαμά για μια κοπέλα που έχει παιδάκι ενός έτους και επιλόχιο κατάθλιψη. Δε θέλει να ασχολείται με το μωρό και πάει η μαμά της. Εγώ τη είπα πως τόσο καιρό μετά δεν είναι επιλόχιος αλλά θέλει ειδικό γιατί πάει (αν όχι ήδη) για κανονική κατάθλιψη και μου είπε ότι παρακολουθείται ήδη. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι στην παρούσα φάση είναι φυσιολογικό και επίσης ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν η μαμά είναι ακόμα εκεί. Λοιπόν εγώ θα σου πω απλά τη σκέψη μου. Όσον αφορά το θηλασμό βασική προϋπόθεση για να γίνει είναι όχι μόνο να το θέλουν και οι δύο (μαμά και μωρό) αλλά να το ευχαριστιούνται και οι δύο αν εσένα σε χαλάει τότε πιο το νόημα; Ξέρω τα οφέλη για τα μωρά σου αλλά να με συγχωρείς όσα οφέλη και να έχει θα σου πω το τετριμένο που μας σπάει τα νεύρα "εμείς που δε θηλάσαμε τι πάθαμε;". Αντιθέτως αν δεν είχα τη μανούλα δίπλα μου δεν ξέρω πώς θα ήμουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Αποδείξεις από παιδάκια που δεν θήλασαν και έπαθαν κάτι σοβαρό δεν έχουμε ούτε περιστατικά τέτοια αντιθέτως βρωμάει ο τόπος από παιδάκια που δεν πήραν τη μητρική αγάπη και έπαθαν πολλά και διάφορα. Εν κατακλείδι για να μην τα πολυλογώ τα μωρά θέλουν τη μανούλα τους να είναι καλά να τα κάνει αγκαλιές και να είναι χαρούμενη. Δεν ξέρω αν το μόνο σου πρόβλημα είναι ο θηλασμός (προφανώς με δύο μωράκια όχι) αλλά νομίζω πως είναι το κυριότερο. Όσο για το σύζυγο είναι πολύ σοβαρό να μην τον έχεις δίπλα σου αυτές τις στιγμές και δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω. Το να μην του δίνεις σημασία είναι μια καλή λύση αλλά γίνεται; :rolleyes:

Λιλι χαίρομαι που είναι καλύτερα το καψουράκι. Περαστικά του και εσύ να προσέχεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Νενούλα κούκλος ο μικρός και δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά ειδικά στη φωτο που είστε αγκαλιά ήταν σα να βλέπω επάνω Νένα κάτω Νενάκι δηλαδή μια μικρή φωτοτυπία σου :tongue: Ίσως όμως πρέπει να μας στείλεις και μία ίδια που να τον κρατάει ο άντρας σου γιατί δεν τον πολυθυμάμαι η αλήθεια :oops: Τσέρρυ όπως βλέπεις και η μνήμη της λεχώνας χάλια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμινακι στο σκαιπ δεν ήμουν εγώ αλλά ο σύζυγος εγώ μπαίνω από το κινητό όλη μέρα τώρα μου επε ότι κάτι μου έγραψαν.... Αλλά τα διαβασες εδω τα νέα μας!!! Ευτυχώς πάει πολύ καλά σήμερα ακόμα και οι μυξες ελλατωθηκαν ευτυχώς!!! Καντυ μου σε παρακαλώ θέλω να γελάς και να εισαι καλά για τα μωράκια σου και για τον σύζυγο τι να πω ριξε κανένα μπινελικακι μπας και στρώσει!!! Μαρτζι τα έχουμε πει ΌΛΕΣ οι ΕΓΚΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΤΈΛΟΣ!!!nena μου ο μπεμπακος σου μοιάζει τι να λέμε τώρα ,λίγο φέρνει στον σύζυγο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

συμφωνω με την μαρμιν για αλλη μια φορα...αν και γω νομιζω οτι τα θεματα σου με τον θηλασμο ναι μεν τα εχεις αλλα σιγα σιγα που στρωνει το θεμα ηρεμεις ολο και περισσοτερο!!!το θεμα σου εγω πιστευω οτι ειναι κυριως η αυπνία!!!τωρα αν παλι νομιζεις οτι σε "χαλαει" ο θηλασμος εγω στην θεση σου θα τον σταματουσα για ολους τους λογους που προειπε η μαρμιν με τους οποιους συμφωνω εκτος απο απο το οτι δεν ξερουμε περιστατικα να παθαν κατι απο το ξενο γαλα...επισης δεν ξερουμε μωρα να παθαν κατι επειδη η μανα πχ καπνιζε στην εγκυμοσυνη αλλα δεν σημαινει οτι δεν παθαινουν τα μωρα κατι...βεβαια τα παραδειγματα μου ισως να ειναι ακραια αλλα για να καταλαβαιετε τι εννοω...αληθεια η μανουλα ειναι εκει ή οχι???ποσο μπορει να κατσει για να σε βοηθαει? οσο για τον αντρα για να μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα, δεν συμφωνω να σου λεει ψεμματα κτλ αλλα αν θελουν οι γονεις του να δουν τα μωρα δεν μπορει να τους πει και οχι...ετσι δεν ειναι???

εγω σημερα ξεπατωθηκα...επεσε ξαφνικα το ρευμα της πεθερας μου απο βλαβη του σπιτιου κ αναγκαστηκαμε να τα ετοιμασουμε πανω για να φαμε μεσημεριανο...εκτος απο εμας τους 4 ηταν κ 2 ατομα εξτρα μουσαφιρεοι...φαγαμε το φαι μας, το γλυκο μας ηπιαν και τον καφε και εφυγαν...κουραστηκα αρκετα μεχρι να μαγειρεψω, στρωσω, πλυνω ολα αυτα αλλα πιο πολυ σκεφτομαι οτι εχω κ 2η φουρνια κατι ξαδερφες που προκειτε να ερθουν κατα τις 6...

28xYp3.png

νενα αληθεια???να παρηγοριεμαι δηλαδη!!!ειναι απο την σκ@τοκ@τακρατηση...ελπιζω να εξαφανιστει αμεσα...εγω ειχα παντα αλλα τωρα νομιζω οτι ξεχειλισε!!!ελπιζω τουλαχιστον να γεννησω φυσιολογικα τελικα για να μπορω να κανω γυμναστηκουλα...

28xYp3.png

Μάρτζι να υποθέσω ότι η αδελφοανιψούλα δεν έφυγε ακομα ε; Αλήθεια πόσο είναι η ανιψιά σου τώρα;

Τσέρρυ μου νομίζω πως όλοι γύρω σου ανυπομονούν να γεννήσεις και σκαρφίζονται μέχρι και διακοπές ρεύματος για να σε κουράσουν μπας και έρθει η Μαρκελλίτσα επιτέλους αλλά εσύ δε χαμπαριάζεις βλέπω σε λίγο πάλι κόσμο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...