Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αρα καλα καταλαβα!!!αυτο ειναι καλο...παντα θα υπαρχουν οι βολεμενοι που δεν θα παθαινουν τιποτα απολυτως αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι!!!σωστα???
Το θέμα ήταν να πάθουν αυτοί κάτι κι όχι οι άλλοι οι καήμένοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Θα την πατήσει κάποιος που θα του ξεφύγει κάτι από αφηρήμάδα ή γκαντεμια και οι βολεμένοι θα συνεχίσουν να καλοπερνάνε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.τα τσιρακια της ομως?η ιδια τους υπογραφει κ τους καλυπτει στη κατασταση
Γι αυτό σου λέω θα την πατήσουν οι ηθικοί και εργατικοί και τα τσιράκια των διευθυντάδων δεν θα έχουν να φοβηθούν τίποτα! Στο Ελλαδιστάν ζούμε δυστυχώς.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καληνύχτα! Θα σας πω αυριο τι φόρεσα τελικά! Λέτε να μην το παρακάνω, ε; Κι ο άντρας μου λέει πως υπερβάλλω κι είμαι μια χαρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδιτσες μου τι κανετε???

εμεις μολις ηρθαμε σπιτι πηγαμε για καφεδακι(ολο για καφε λεω πως παω αλλα ποτε δεν πινω καφε:tongue: σημερα ηπια παγωμενο τσαι) με μια ομορφη παρεα (αδερφια ξαδερφια κουμπαρες)ειπαμε να μην παμε σημερα για ποτο κ μεγαλο ξενυχτι....δεν πειραζει ας μην χωρεψουμε ενα σαββατο;)

μαργκι μου κουκλα η ανιψουλα πολυ μαλλι και γενικα ειναι πανεμορφη να την χαιρεστε!

τσερουλα κουκλα η κοιλιτσα σου παει πολυ!!!και η βασιλισα η σκυλιτσα πως την αγκαλιαζει την κοιλιτσα!θα αγαπαει πολυ την μαρκελιτσα σου οπως αγαπαει ο τιμον μου τον πριγκηπα μου!:Pκαλα ο πριγκηπας αντωνακης μολις δει τον τιμον μην δειτε πως κανει φωναζει λεει τα δικα του σαν γαλλικα μοιαζουν αυτα που λεει και κλωτσαει χερια ποδια κοντευει να μου φυγει απο τα χερια θελει να τον πηγαινω κοντα στον τιμον για να τον πιασει και ο τιμον τρελαινετε κοντευει να του ξεκολλησει η ουρα τοσο δυνατα που την κουναει απο την χαρα του μολις δει το μωρο:P

λιλι μου περαστικουλια στον μπεμπη!αχ το μπουκωμα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια δυσκολευονται τα μωρακια να θηλασουν με βουλωμενη την μυτουλα κ συνηθως το μπουκωμα χτυπαει κ στα αυτακια κ κανει οττιτιδες:(ετσι ειμασταν εμεις πριν λιγες μερες τωρα ειναι καλυτερα!

πεπσουλα σουβλακια ακουω μπυριτσες ακουω...μια χαρα σε βρισκω!

εδω κοριτσια τιγκα η πλατεια και ολες οι καφετεριες μεγαλη οικονομικη κριση αλλα η νεολεα το καφεδακι της δεν το στερητε.:|

νενα ο γιοκας σου κουκλος και ολοιδιος εσυ το χρωμα των ματιων τελειο!

κοριτσια τα κιλα φευγουν τοσο μα τοσο γρηγορα μην τα σκεφτεστε καν!κ εγω δεν ειχα προβλημα με την εμφανιση οσο ημουν εγκυος μην σας πω οτι πιο ομορφο σωμα ειχα τοτε παρα τωρα:rolleyes: τωρα η κοιλια ειναι σκατα με πολλες ραγαδες αλλα δεν βαριεσαι 2 πριγκηπες βγηκαν απο αυτη οποτε χαλαλι!!! μακαρι να ηταν εδω και ο πρωτος πριγκηπας μου!!!:cry::cry::cry:κ ας ημουν 200 κιλα καθολου δεν θα με ενοιαζε το ορκιζομαι!

μαρμιν,αγγελικακι,λιλι,νενα,καντυ να μου φιλησετε τα μωρακια σας!

μαργκι,τσερρυ να μου φιλησετε τις ομορφες κοιλιτσες σας και ολα τα υπολοιπα κοριτσια ευχομαι να μεινουν συντομα εγκυουλες!

σας αγαπω πολυ φιλακια καλο βραδυ!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΛΙΛΙ μου περαστικα σας!!υποφερει το καημενο το πονηροφατσακι...μα που κολησατε βρε κοριτσακι???να μου τον φιλησεις!!!

δεν τα διαβασα ολα αλλα κι αυτα που διαβασα απο την ωρα που τα εχω διαβασει τα ξεχασα:cry:

θα σας απαντησω για τον θηλασμο.......

υπαρχουν φορες που δεν ποναω καθολου ουτε που το καταλαβαινω και αλλες φορες που κλαιω ακομα κα στην ιδεα οτι πρεπει να θηλασω διαπιστωσα ομως πως παιζει ρολο και η ψυχολογια για παραδειγμα απο το μεσημερι και μετα που ειμαι χαλια και εχω ριξει το κλαμα δεν μπορω να θηλασω ποναω παρα πολυ ακομα και οταν δεν θηλαζω παλι ποναω.το ελλατωματικο στηθος εξακολουθει να το πιανει μονο η μπεμπα και με μεγαλη δυσκολια:cry:

δεν ξερω πια τι να κανω ......εχω κουραστει να τρεχουν συνεχεια τα γαλατα και να γινομαι μουσκεμα ειναι εκνευριστηκοτατο!!!

τα μικρα μπορει σε 3 συνεχομενα γευματα να φανε μονο στηθος και μετα στο 40 να φανε στηθος και 200 ml ξενο και να εχουν και απιστευτη γκρινια μεχρι να χορτασουν..τι να πω δεν ξερω τι παιζει.....απο το μεσημερι και μετα δεν τα εχω βαλει στο στηθος και καθε μια ωρα αισθανομαι το στηθος μου πρισμενο αντλω και βγαζω 60 ml καιαπ τα 2 σχεδον ανα μια ωρα...τι να πω τα χω παιξει και δεν εχουμε και καμια συμβουλο κοντα να με βοηθησει:cry::cry:

ΤΣΕΡΡΥ εστειλα εκει που μου ειπες και μου απαντησαν να βρω ποια ειναι πιο κοντα μου και να της τηλεφωνησω...πιαστ αβγο και κουρευτο δηλαδη:evil::evil:

με τον αντρα μου εχουμε επιστρεψει στον παλιο καλο καιρο......εχει αρχησει παλι τα ιδια με τους γονεις του μιλαει κρυφα μαζι τους μου λεει ψεματα τους δικαιολογει και τους καλυπτει και αποφασιζουν κατι και απλα εμενα μου το ανακοινωνει οπως πχ το ποτε θα ερθουν τι ωρα ποσο θα μεινουν κτλπ........:cry:αφηστε που οτι πω η για το χωριο μου η για συγγενεις μου η για τους γονεις μου παντα ειναι καχυποπτος και συγκρινει καταστασεις ουφφφ δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια θελω να δωσω 2 μουτσες και να εξαφανιστω...να μην τον ξαναδω και να μην ξανακουσω τιποτα για το κολοσογο του!!!

ποναω παντου.....η μεση μου η πλατη μου ο αυχενας μου τα ποδια μου το κεφαλι μου ο λαιμος μου τα χερια μου ακομα με πονανε οι σπασμενες φλεβες μου μαλιστα η μια ειναι ακομα πρισμενη....

η κοιλια μου εχει κρεμασει ειναι γεματη ραγαδες συχενομαι ακομα και να με κοιταζω στον καθρεφτη.....δεν κοιμαμαι τα ματια μου πονανε τοσο πολυ ουτε να τα ακουμπησω δεν μπορω καποιες ωρες βλεπω θολα γενικα μια κατασταση χαλια!!!!

σημερα ειχαμε παιδιατρο εχουν παρει απο 700 γρ το καθενα μεσα σε 2 εβδομαδες,ο μπεμπης ειναι 3960 και η μπεμπα 3700 και υψος 54 και 52 αντιστοιχα.....μας ειπε να ξεκινησουμε να βγαινουμε εξω αλλα μετα τις 7 το απογευμα και μου ειπε να μην κατεβω Πασχα στο χωριο μου...δεν σας κρυβω οτι χαλαστηκα παρα πολυ θελω οπως και δηποτε να κατεβω και εχω στεναχωρηθει και γι αυτο δεν ξερω τι να κανω...εσεις τι θα κανατε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΛΙΛΙ μου περαστικα σας!!υποφερει το καημενο το πονηροφατσακι...μα που κολησατε βρε κοριτσακι???να μου τον φιλησεις!!!

δεν τα διαβασα ολα αλλα κι αυτα που διαβασα απο την ωρα που τα εχω διαβασει τα ξεχασα:cry:

θα σας απαντησω για τον θηλασμο.......

υπαρχουν φορες που δεν ποναω καθολου ουτε που το καταλαβαινω και αλλες φορες που κλαιω ακομα κα στην ιδεα οτι πρεπει να θηλασω διαπιστωσα ομως πως παιζει ρολο και η ψυχολογια για παραδειγμα απο το μεσημερι και μετα που ειμαι χαλια και εχω ριξει το κλαμα δεν μπορω να θηλασω ποναω παρα πολυ ακομα και οταν δεν θηλαζω παλι ποναω.το ελλατωματικο στηθος εξακολουθει να το πιανει μονο η μπεμπα και με μεγαλη δυσκολια:cry:

δεν ξερω πια τι να κανω ......εχω κουραστει να τρεχουν συνεχεια τα γαλατα και να γινομαι μουσκεμα ειναι εκνευριστηκοτατο!!!

τα μικρα μπορει σε 3 συνεχομενα γευματα να φανε μονο στηθος και μετα στο 40 να φανε στηθος και 200 ml ξενο και να εχουν και απιστευτη γκρινια μεχρι να χορτασουν..τι να πω δεν ξερω τι παιζει.....απο το μεσημερι και μετα δεν τα εχω βαλει στο στηθος και καθε μια ωρα αισθανομαι το στηθος μου πρισμενο αντλω και βγαζω 60 ml καιαπ τα 2 σχεδον ανα μια ωρα...τι να πω τα χω παιξει και δεν εχουμε και καμια συμβουλο κοντα να με βοηθησει:cry::cry:

ΤΣΕΡΡΥ εστειλα εκει που μου ειπες και μου απαντησαν να βρω ποια ειναι πιο κοντα μου και να της τηλεφωνησω...πιαστ αβγο και κουρευτο δηλαδη:evil::evil:

με τον αντρα μου εχουμε επιστρεψει στον παλιο καλο καιρο......εχει αρχησει παλι τα ιδια με τους γονεις του μιλαει κρυφα μαζι τους μου λεει ψεματα τους δικαιολογει και τους καλυπτει και αποφασιζουν κατι και απλα εμενα μου το ανακοινωνει οπως πχ το ποτε θα ερθουν τι ωρα ποσο θα μεινουν κτλπ........:cry:αφηστε που οτι πω η για το χωριο μου η για συγγενεις μου η για τους γονεις μου παντα ειναι καχυποπτος και συγκρινει καταστασεις ουφφφ δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια θελω να δωσω 2 μουτσες και να εξαφανιστω...να μην τον ξαναδω και να μην ξανακουσω τιποτα για το κολοσογο του!!!

ποναω παντου.....η μεση μου η πλατη μου ο αυχενας μου τα ποδια μου το κεφαλι μου ο λαιμος μου τα χερια μου ακομα με πονανε οι σπασμενες φλεβες μου μαλιστα η μια ειναι ακομα πρισμενη....

η κοιλια μου εχει κρεμασει ειναι γεματη ραγαδες συχενομαι ακομα και να με κοιταζω στον καθρεφτη.....δεν κοιμαμαι τα ματια μου πονανε τοσο πολυ ουτε να τα ακουμπησω δεν μπορω καποιες ωρες βλεπω θολα γενικα μια κατασταση χαλια!!!!

σημερα ειχαμε παιδιατρο εχουν παρει απο 700 γρ το καθενα μεσα σε 2 εβδομαδες,ο μπεμπης ειναι 3960 και η μπεμπα 3700 και υψος 54 και 52 αντιστοιχα.....μας ειπε να ξεκινησουμε να βγαινουμε εξω αλλα μετα τις 7 το απογευμα και μου ειπε να μην κατεβω Πασχα στο χωριο μου...δεν σας κρυβω οτι χαλαστηκα παρα πολυ θελω οπως και δηποτε να κατεβω και εχω στεναχωρηθει και γι αυτο δεν ξερω τι να κανω...εσεις τι θα κανατε???

χαρα μου γτ να μην πατε? εγω παντως θα πηγαινα! σιγα τι θα παθουν τα μωρακια αν πατε εκει? βασιλισα μου γτ εισαι τοσο χαλια? δεν κοιμασαι σε ξενυχτουν τα μωρακια?η πλατη κ ολα τα υπολοιπα ειναι απο την κουραση ε? την κοιλια μην την σκεφτεσαι θα μαζεψει! για τον αντρα τι να πω??? μακαρι να σταματησει να φαιρεται ετσι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καντυ καλημερα πρεπει να αλλαξεις σταση.σε πηρε λιγο απο κατω.καταρχας η μαμα σου εφυγε? Μηπως να πας σε εναν ψυχολογο?μηπως οδευουμε προς επιλοχεια καταθλιψη?

Για τον παιδιατρο μηπως το λεει για να μης σας αρρωστησουν?

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Ευτυχώς το καψουράκι κοιμήθηκε σχετικά καλά τη νύχτα η μανούλα φυσικά άγρυπνος φρουρός.......Πυρετό δεν έκανε μόνο δεκατάκια μέχρι 37,4 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να του δώσω ντεπόν μου ξύπνησε μόνο 2 φορές στις 2 και στις 5 του έβαλα ορό ,τραβήξαμε μυξούλες ,τον άλλαξα ,έφαγε και κοιμήθηκε αμέσως το παλικάρι μου και τις 2 φορές!!!Σήμερα είναι πολύ καλύτερα Δόξα το Θεό!!!Σας ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Ευτυχώς το καψουράκι κοιμήθηκε σχετικά καλά τη νύχτα η μανούλα φυσικά άγρυπνος φρουρός.......Πυρετό δεν έκανε μόνο δεκατάκια μέχρι 37,4 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να του δώσω ντεπόν μου ξύπνησε μόνο 2 φορές στις 2 και στις 5 του έβαλα ορό ,τραβήξαμε μυξούλες ,τον άλλαξα ,έφαγε και κοιμήθηκε αμέσως το παλικάρι μου και τις 2 φορές!!!Σήμερα είναι πολύ καλύτερα Δόξα το Θεό!!!Σας ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά!!!

καλημερα χαρα μου χαιρομαι που το καψουρακι μας δεν εκανε πυρετο! τωρα το συναχι κραταει παντα λιγες μερουλες μεχρι να φυγει δυστηχως:( περαστικουλια ξανα ευχομαι να περασει συντομα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...