Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ελα ρε...ποσο χαλια μπορει να φαινεται μια εγκυουλα???
Ξέρω κι εγώ;;;:( Σας είπα πως αισθάνομαι ήδη πολύ άσχημη και απεριποίητη! :evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να εισαι περιποιημενη δεν φτιαχνεςι μονο μαλλι...φτιαξε ολα τα υπολοιπα!!!φταινε κ οι ορμονες βεβαια!!!μας τα ελεγαν οι μαιες αλλα ρε κοριτσια εγω τετοιες ανησυχιες δεν ειχα στην εγκυμοσυνη μου!!!απο εμφανισιακης αποψης δεν ειχα ανασφαλειες...ανωμαλο ατομο τελειως ε???αληθεια μαρτζι τι εγινε με τα μαθηματα???ποσα εχεις ακομα?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εμεις περιμενουμε απο μερα σε μερα εφοδο για το ωραριο.ηδη πηγαν αχεπα, ιπποκρατειο κ καποιες αλλες υπηρεσιες.

Εχω ακούσει για τις εφόδους! Αλλά πραγματικά πιστεύω αυτό που λέει η Μαρμιν! Στημένα θα είναι όλα! Τα δικά τους τσιράκια θα τα κρατήσουν! Ξέρω άτομα στην υπηρεσία μου που δεν εμφανίζονται όλη την χρονια κι έρχονται αρχές Απρίλη! Τι άδειες παίρνουν και τι κονέ έχουν, ένας Θεός ξέρει! ΑΝ αυτά τα άτομα κουνηθούν από τη θέση τους, εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη! :evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

για να εισαι περιποιημενη δεν φτιαχνεςι μονο μαλλι...φτιαξε ολα τα υπολοιπα!!!φταινε κ οι ορμονες βεβαια!!!μας τα ελεγαν οι μαιες αλλα ρε κοριτσια εγω τετοιες ανησυχιες δεν ειχα στην εγκυμοσυνη μου!!!απο εμφανισιακης αποψης δεν ειχα ανασφαλειες...ανωμαλο ατομο τελειως ε???αληθεια μαρτζι τι εγινε με τα μαθηματα???ποσα εχεις ακομα?
Το μαλλί με χαλάει πολύ ( θα πάω να το φτιάξω μες στην εβδομάδα) και τις τελευταίες μέρες τα ρούχα! Αν είχα τώρα την οικονομική άνεση θα πήγαινα και θα αγόραζα όχι ρούχα εγκυμοσύνης αλλά ρούχα ριχτά και όμορφα! Τι να πεις όμως;;;; Ηξερα κι εγώ τι να έκανα, αλλά βλέπεις με χτύπησε πολύ άσχημα η οικονομική κρίση:evil::evil::evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλα τα τσιρακια δεν φοβουνται την εφοδο ουτως ή άλλως...τουλαχιστον ετσι θα φοβηθουν οι υπολοιποι που δεν το κραταν κ δεν ειναι βισματιες!!!καποτε εκανα την πρακτικη μου σε δημοσια υπηρεσια...οποιος ήθελε ερχοταν σε αυτην την υπηρεσια, οποτε ήθελε οτι ώρα ήθελε και για οσο ήθελε...και δεν ήταν ουτε ενας ουτε 2 αυτοι...ήταν η πλειοψηφια!!!κ εκει δηλαδη που ηταν δεν τους εβλεπες να κανουν και πολλα...απο γραφειο σε γραφειο!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τη Δευτέρα θα πάμε να μας δείξει τους χώρους κι είπε θα μας μιλήσει για καισαρική κι επισκληρίδιο!

Και στις 26 για θηλασμό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω παντως μαρτζι που ειχα την οικονομική ανεση αγορασα ένα κολαν κ ενα τζιν για την εγκυμοσυνη μου!!!κ μια χαρα την εβγαλα...μαλιστα το κωλαν δεν το φορεσα γιατι δεν ειχα μακριες μπουζες και το κωλι παραφουσκωσε για να φαινεται!!!!εγω πιστευω οτι αν φορουσσα φαρδια ριχτα ρουχα θα ειχα φρικαρει!!!αυτα σε κανουν διπλασια να φαινεσαι..

28xYp3.png

Μα οι βολεμενοι δεν θα τη πληρωσουν!

Τσερυ το ωραριο μας ειναι 7 με 3. Ερχονται λοιπον κ κανουν ελεγχο καποια στιγμη της ημερας να δουν αν ειναι εκει οι υπαλληλοι. Πολλοι υπογραφουν η χτυπανε καρτα κ φευγουν. Η τους υπογραφουν αλλοι για παρτη τους κ δεν πατανε καθολου.ολοι αυτοι οι κοπανατζηδες λοιπον θα περασουν πειθαρχικο κ θα απολυθουν

καλα τα τσιρακια δεν φοβουνται την εφοδο ουτως ή άλλως...τουλαχιστον ετσι θα φοβηθουν οι υπολοιποι που δεν το κραταν κ δεν ειναι βισματιες!!!καποτε εκανα την πρακτικη μου σε δημοσια υπηρεσια...οποιος ήθελε ερχοταν σε αυτην την υπηρεσια, οποτε ήθελε οτι ώρα ήθελε και για οσο ήθελε...και δεν ήταν ουτε ενας ουτε 2 αυτοι...ήταν η πλειοψηφια!!!κ εκει δηλαδη που ηταν δεν τους εβλεπες να κανουν και πολλα...απο γραφειο σε γραφειο!!
Α, ναι! Υπάρχουν υπηρεσίες που με κυάλι έβλεπες κάποιον! Ας συμμαζευτούν λοιπόν.....

Αλλά εγώ σου λέω πως όσοι δεν έχουν κονέ με διευθυντές, βουλευτές, υπουργους κτλ δεν φεύγουν από τη θέση τους! Στο σχολείο που ήμουν πέρισυ δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα έλειπα από το μάθημα μου χωρίς να με καταγγείλει αμέσως η δίεύθυνση! Τον αντρούλη της όμως κάθε Παρασκευή τελευταία ώρα του επέτρεπε να διώχνει τα παιδιά για να φεύγουν νωρίτερα!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσερυ το ωραριο μας ειναι 7 με 3. Ερχονται λοιπον κ κανουν ελεγχο καποια στιγμη της ημερας να δουν αν ειναι εκει οι υπαλληλοι. Πολλοι υπογραφουν η χτυπανε καρτα κ φευγουν. Η τους υπογραφουν αλλοι για παρτη τους κ δεν πατανε καθολου.ολοι αυτοι οι κοπανατζηδες λοιπον θα περασουν πειθαρχικο κ θα απολυθουν

Μα θα τους βρουν;;;; Μια χαρά θα τους καλύψουν οι ανώτεροι! Εσύ Πέπσι μου έχεις την άνεση να χτυπάς κάρτα και να φεύγεις; Δεν θα σε καταγγείλει στη στιγμή η προισταμένη σου;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αρα καλα καταλαβα!!!αυτο ειναι καλο...παντα θα υπαρχουν οι βολεμενοι που δεν θα παθαινουν τιποτα απολυτως αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι!!!σωστα???

28xYp3.png

εγω παντως μαρτζι που ειχα την οικονομική ανεση αγορασα ένα κολαν κ ενα τζιν για την εγκυμοσυνη μου!!!κ μια χαρα την εβγαλα...μαλιστα το κωλαν δεν το φορεσα γιατι δεν ειχα μακριες μπουζες και το κωλι παραφουσκωσε για να φαινεται!!!!εγω πιστευω οτι αν φορουσσα φαρδια ριχτα ρουχα θα ειχα φρικαρει!!!αυτα σε κανουν διπλασια να φαινεσαι..
Εγώ πήρα δύο κολάν! Μεχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχα πρόβλημα! Τώρα έχω.....Τι με έπιασε δεν ξέρω.:cry:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...