Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το αντράκι καλύτερα και από εκείνη τη μέρα παραδόξως δεν ξανάγκρινιαξε.

Κι εμένα στην εγκυμοσύνη που με έβλεπαν μου έλεγαν μπράβο δεν έβαλες και όμως έφτασα τα 20 και ακόμα και τότε το ίδιο έλεγαν και πάλι η ζυγαριά δε συμφωνούσε :confused::confused: Και όταν τους το έλεγα ότι δηλαδή έβαλα 18, ή 20 κιλά μου έλεγαν πως μόνο κοιλιά εκανα πως δεν πάχυνα και το καταλαβαίνουν από τα μπράτσα που δεν πάχυναν :shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ωωωωχχχ μη μου λες τετοια και νομιζα οτι ξεμπερδεψα με αυτο το θεμα!!!!τα κιλα μου ηταν μια ζωη 48-50...μετα τον γαμο και μετα απο διατροφη (θυμαστε ενα διαστημα παχυνσης για να ανεβασω τον δεικτη μαζας σωματος???) εφτασα τα 52...οταν εμεινα εγκυος ημουν 51...γενικα πρηστικα αρκετα...το λεει κ ο αντρας μου!!!και εχω κανει ΚΑΙ κυτταριτιδα!!!αυτο που το παςα???

Κι εγώ με 51 ξεκίνησα! Η κοιλιά μου φαίνεται πως κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο! Επίσης αλλάζει και σχήμα συνέχεια γιατί η μπέμπα πετάγεται προς τα έξω. Εσύ το παθαίνεις αυτό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι εγω δεν κουμπωνω τιποτα εδω και μηνες...αν εχει κρυο βαζω ενα κασκολ που καλυπτει κ την κοιλια για να μην κρυωνω...

κ γω θα παω αυριο γιατι μαλλον θα ειναι η τελευταια μου κοινωνια μεχρι να σαραντησω...

τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα αλλα ποσο πιο ασχημα μπορουν να γινουν???πιστευω οτι εχουμε πιασει τοσο πατο που μονο προς τα πανω μπορει να παει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αν σας πω πως ο άντρας μου φτιάχνει τέτοια ώρα αβγά τηγανητά για να φάει πώς θα τον χαρακτηρίσετε; Και μετά αναρωτιέται γιατί παχαίνει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρτζι εγω δεν κουμπωνω τιποτα εδω και μηνες...αν εχει κρυο βαζω ενα κασκολ που καλυπτει κ την κοιλια για να μην κρυωνω...

κ γω θα παω αυριο γιατι μαλλον θα ειναι η τελευταια μου κοινωνια μεχρι να σαραντησω...

τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα αλλα ποσο πιο ασχημα μπορουν να γινουν???πιστευω οτι εχουμε πιασει τοσο πατο που μονο προς τα πανω μπορει να παει...

Δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμη! Δεν έχουν απολυθεί ακόμη χιλιάδες άνθρωποι, δεν έχουν φτάσει ακόμη οι μισθοί μας στα 400 ευρώ, υπάρχουν ακόμη υψηλόμισθοι και υψηλοσυνταξιούχοι, δεν έχει γίνει ακόμη κούρεμα καταθέσεων, δεν μας έχουν πάρει ακόμη τα σπίτια μας! Κάθε φορά που έρχεται η Τρόικα δεν βλέπεις τι απαιτήσεις έχει; :evil: Θα αργήσουν πολύ να "φυτρώσουν φτερά" στην Ελλάδα! Μέχρι το 2018 θα κόβουν, θα κόβουν, θα κόβουν.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καληνύχτα και από εμένα πάω για ταινιούλα με το αντράκι μου.

Μάρτζι το άκουσα για το Δημόσιο και σε θυμήθηκα και φυσικά ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι θα το πληρώσουν και ας λένε ότι θέλουν. Κομματικές προσλήψεις μου μυρίζονται για άλλη μια φορά. Δήθεν κοπανατζίδες και επίορκοι στο μικροσκόπιο και αντικειμενικές προσλήψεις εργατικών στις θέσεις τους. Μωρέ ποιους κοροϊδεύουν; Αλήθεια για πολύ βόδια μας περνάνε ή ιδέα μου; :rolleyes:

Κάντυ μου και γω ακόμα δεν μπορώ να πάω στον οδοντίατρο ούτε να με πονάνε και σκέψου πως είμαι πολύ ανθεκτικη στον πόνο. Πήγαμε πριν καμία 20αρια μέρες στην οδοντίατρο για τον άντρα μου. Επειδή πονούσα ειπε να δει κι εμένα και της λέω δε θέλω να με αγγίζουν ούτε να πονάω. Φυσιολογικό μου λέει θα σου περάσει και τότε έλα να τα κάνουμε. Θελω τρία σφραγίσματα (τα δύο υπάρχουν και έσπασαν). Και όμως προτιμώ να πονάω ανά διαστήματα παρά να πάω. Τρέμω στην ιδέα. Και εκείνη λέει πήγε ενώ ήταν τριών μηνών (μετά τη γέννα) σε μία φίλη της οδοντίατρο και πόνεσε τρομερά ακόμη το θυμάται. Πόσο μάλλον εσύ βρε κορίτσι μου. Υπομονή θα περάσει (ελπίζω:?).

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εννοεις κλωτσιες κτλ???η Μαρκελλιτσα δεν ξερω τι κανει εκει μεσα και απορώ που βρισκει και τοσο χωρο και κουνιέται...βεβαια πλεον την πιανει μια φορα την ημερα αλλα για αρκετη ωρα κ δεν ησυχαζει με τιποτα...δραστηριο μωρο θα ελεγα!!!!

επισης - ειδικα τελευταια - τρωω κατι κλωτσιδια που πονανε!!!ωρες ωρες νομιζεις οτι θελει να σου ξεκολησει τα πλευρα!!!για να μην μιλησω για τις κλωτσιες στο στομαχι...

28xYp3.png

προτιμω να σκεφτομαι θετικα!!!!υπαρχει Θεος κ κατι θα γινει για ολους μας θελω να ελπιζω...τωρα δεν ειναι κ ωρα για φιλοσοφική συζήτηση αλλα νομιζω οτι μας άξιζε και λιγο αυτο που ζουμε μπας και ξυπνησουμε λιγο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

εννοεις κλωτσιες κτλ???η Μαρκελλιτσα δεν ξερω τι κανει εκει μεσα και απορώ που βρισκει και τοσο χωρο και κουνιέται...βεβαια πλεον την πιανει μια φορα την ημερα αλλα για αρκετη ωρα κ δεν ησυχαζει με τιποτα...δραστηριο μωρο θα ελεγα!!!!

επισης - ειδικα τελευταια - τρωω κατι κλωτσιδια που πονανε!!!ωρες ωρες νομιζεις οτι θελει να σου ξεκολησει τα πλευρα!!!για να μην μιλησω για τις κλωτσιες στο στομαχι...

Μια από τα ίδια και η δικια μου! Καμία φορά λέω "μα πού επιτέλους βρίσκεται;". Μπορεί να την αισθανθώ από πολύ χαμήλα μέχρι πολύ ψηλά! Αλλες φορές "κουρνιάζει στην δεξιά πλευρά της κοιλιας και σαν να "αδειάζει" μου φαίνεται η αριστερη, άλλες το αντίθετο! Και πολύ λόξυγκα έχουμε.....2 φορές τη μέρα σίγουρα! Α, και κλωτσιές που πονάνε πολύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

προτιμω να σκεφτομαι θετικα!!!!υπαρχει Θεος κ κατι θα γινει για ολους μας θελω να ελπιζω...τωρα δεν ειναι κ ωρα για φιλοσοφική συζήτηση αλλα νομιζω οτι μας άξιζε και λιγο αυτο που ζουμε μπας και ξυπνησουμε λιγο...
Παραξυπνήσαμες Τσέρυ μου! Ελεος πια!!!! Εμείς ξυπνήσαμε! Είναι όμως και κάποιοι άλλοι που ακόμη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ( οι πολιτικοί μας εννοώ)! Δεν τους άγγιξε η κρίση κι ούτε πρόκειται να τους αγγίξει! Οπότε γιατί να ξυπνήσουν! Αποφάσεις παίρνουν για το πως θα καταστρέψουν τις ζωούλες των άλλων!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι περιμενε και θα δεις...σου μιλαω για κλωτσιες που πονανε...τωρα προς το τελος!!!τα κοριτσια που καναν αγορια (και ειχαν το μεγεθςο της μαρκελλιτσας εννοω) ξερουν τι εννοω!!!

πεπσι τι εννοεις το ωραριο?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...