Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ μην μιλατε για κιλα! Μολις γυρισα απο πιτογυρα κ μπυρονια.

Κοριτσια εξω με επιασε καταθλιψη.αδειοι οι δρομοι.δεν κυκλοφορουν αμαξια.λες κ ειναι δεκαπενταυγουστος κ λειπουν ολοι

σοβαρα???και ειναι και σαββατο βραδυ!!!!πεπσι μια χαρα τα περνας μου φαινεται...τωρα να σου πω τσακιζα και γω κανα σουβλακι και ας ειναι σκασμενο το στομαχι μου...εχει χαρη που επλυνα τα δοντια μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

θα τα χασω ρε κοριτσαρες σιγουρα...και γω το ξερω!!!το θεμα ειναι ποτε και με ποσο κοπο???γιατι δεν εχω κανει ποτε διαιτα στην ζωη μου και ενα αγχος το εχω μηπως και χρειαστει...

μαμριν ο θαλασμος εχει ακομη ενα καλο...γι αυτο το καλο και μονο μπορει να θηλαζω μεχρι να γινει 10 χρονων η Μαρκελλιτσα!!!οταν θηλαζεις καις ΛΙΠΟΣ!!!!γι αυτο δεν συμφωνουν οι ποντοι με τους αριθμους...η μυική σου μαζα ειναι σταθερη ομως εχασες λιπος!!

Σοβαρά ε; Τέλεια! Και τώρα που το λες μέχρι 10 λίγο δεν είναι; :rolleyes::tongue:

Ωχ μην μιλατε για κιλα! Μολις γυρισα απο πιτογυρα κ μπυρονια.

Κοριτσια εξω με επιασε καταθλιψη.αδειοι οι δρομοι.δεν κυκλοφορουν αμαξια.λες κ ειναι δεκαπενταυγουστος κ λειπουν ολοι

Και ο άντρας μου το ίδιο είπε το απόγευμα που βγήκαμε για σούπερ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

παχυνα και στο σωμα μαρτζι!!!και εκανα απ 'ολα!!!και μπουτακια και κωλαρακι και μπρατσακια...ραγαδες αν δεν εχεις κανει μεχρι στιγμης γιατι να κανεις μετα???υπαρχει τετοια περιπτωση:shock::shock::shock:???
Η αδελφή μου έτσι λέει! Πως ενώ δεν έκανε στην εγκυμοσύνη κι ελεγε κι αυτή πως δεν θα κάνει, τελικά είδε και χαλάρωση και κανά δυο- τρεις ραγάδες!

Καλά, αν πάχυνες σε χέρια, μπράτσα, πόδια, όσο αδύνατη ήσουν πριν;;;;;:shock:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ωωωωχχχ μη μου λες τετοια και νομιζα οτι ξεμπερδεψα με αυτο το θεμα!!!!τα κιλα μου ηταν μια ζωη 48-50...μετα τον γαμο και μετα απο διατροφη (θυμαστε ενα διαστημα παχυνσης για να ανεβασω τον δεικτη μαζας σωματος???) εφτασα τα 52...οταν εμεινα εγκυος ημουν 51...γενικα πρηστικα αρκετα...το λεει κ ο αντρας μου!!!και εχω κανει ΚΑΙ κυτταριτιδα!!!αυτο που το παςα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Είμαι πολύ στενοχωρημένη! Η κοιλιά μου παραγινε μεγάλη και πλέον δεν έχω τι να φορέσω! Αυριο θέλω να πάω εκκλησία! Εκανα μια πρόβα με όσα έχω και δεν μου κάνει τίποτα! Κι αντε από ρούχα κάτι να βολέψω. Τι να κάνω με σακάκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν ειναι τραγικο?πως μας καταντησανε ρε γμτ? Θα φτιαξουν ποτε τα πραματα?
Δεν νομίζω να φτιάξουν σύντομα!Ίσα ισα....πάμε για χειρότερα! Ακουσες για τις απολύσεις στο δημόσιο; Εγώ αναστατώθηκα πάντως!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...