Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kοριτσάρες μου καλησπέρα. Και σήμερα μία από τα ίδια. Έχω γίνει Βέγγα (θηλυκός Βέγγος) αλλά χαλάλι. Και τώρα ταίζω μπουμπουκάκι και ντύμομαι για σούπερ μόνο που αυτή τη φορά θα έχω παρέα το αντράκι που θα περιμένει στο αυτοκίνητο.

Λίλι περαστικά σας! Είδες τελικά όσο και να προσέχουμε έρχεται στο σπίτι σου.

Μάρτζι κούκλα η ανιψιά και ο σύζυγος τι καμάρι είναι αυτό; Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν γεννηθεί η κορούλα σας με το καλό. Και βαλίτσα φυσικά και θα ετοιμάσεις.

Τσέρρυ εδέησες να στείλεις το βίντεο και σε εμάς; :confused::confused: Άντε γιατί είχα αρχίσει να ζηλεύω. Και αυτό με το χεράκι τι ρομαντικό και τι ωραία το είπες! Τελικά οταν βρίσκεις το άλλο σου μισό με κάποιο τρόπο το καταλαβαίνεις αμέσως.

Παρεμπιπτόντως φώτο του γιου της Νένα ούτε εγώ έχω.

FACEBOOK!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cherry καλα το video θεικο!!!! Σαν να εβλεπα ρομαντικη ταινια:P!!! Και η κοιλια σου ειναι χαριτωμενη και συμμαζεμενη. Νομιζω πρωταθλητριες κοιλουμπας ημουν εγω η lili και η Καντυ!!!:tongue:

margi μακαρι να μην φτασεις στο τελος αλλα κι εγω ελεγα "σιγα πια να μην φαω ολο τον μηνα" και τελικα τον εφαγα:rolleyes:

Σας εστειλα τις φωτο και σε margi και marmin αλλα και νεες φωτο πριν λιγο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Πολύ όμορφος είναι Νένα μου! Κι έχει κάτι ματάκια κι αυτός!!!! Νομίζω πως μοιάζει περισσότερο τον μπαμπά του! Τι λέτε κι εσείς κορίτσια;

Τη Δευτερα θα ετοιμάσω βαλίτσα να είμαι έτοιμη! ΄

Νένα, έτσι μου έλεγε χθες μια ξαδέλφη μου. Πως θα είναι καλύτερα να γεννήσω αφού μπω στο μήνα μου, γιατί είναι μεγάλο σπάσιμο νεύρων να περιμένεις! Εμένα μου έβαλαν ιδέες οι γύρω μου που μου λενε πως έπεσε η κοιλιά και πως όπου να' ναι γεννάω! Θα δούμε την Τετάρτη τι θα μας πει ο γιατρός στο non stress!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Σοβαρά Λίλι; Πόσο δηλαδή; Η παιδίατρος τι είπε;

Νενάκι τι κουκλάκι ολόιδιος η μαμά είναι αυτός; και φυσικά δε μοιάζει με νεογέννητο.. Ματάρες ορθάνοιχτες, βλέμμα, στήριγμα το κεφαλάκι. Που να αρχίσει να βλέπει κι όλας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αληθεια λιλι???πηρες τον γιατρο?

εμενα το μωρουλι της νενας μου θυμιζει την μανουλα και μονο την μανουλα...αν και ισως στο σχημα ματιων να μοιαζει τον μπαμπα σας....

μαρτζι αληθεια ποσα κιλα πηρες μεχρι στιγμης?εγω μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ημουν οκ...ισως γιατι εκανα δουλειες κ δεν καταλαβαινα...εχει ομως κανα 2 μερες που λαχανιαζω και ξαπλωμενη!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΤΣΕΡΡΥ ΘΕΑ!!Και συμφωνω με κάποια προλαλήσασα πως όποιον και να μοιάσει η Μαρκελλίτσα θα είναι κουκλίτσα.

Και η κοιλίτσα μια χαρά. Κούκλα και έγκυος. Και φυσικά μας κάνεις πλάκα. Πήρες 14 κιλά και αναρωτιέσαι αν θα τα χάσεις αμέσως :confused: Εγώ που πήρα 20 μια χαρά τα έχασα. Στη δουλειά που πήγα μου έλεγαν ολοι μα όλοι πως όχι μόνο επέστρεψε το σώμα μου αλλά είμαι και πιο αδύνατη άσχετα αν η ζυγαριά για άλλη μια φορά δε μας κάνει τη χάρη να συμφωνήσει :confused: Πάντως τα ρούχα μου η αλήθεια μπαίνουν πολύ πιο ανετα από πέρσι :rolleyes:

Καντούλα μου τι κάνεις;

Μαριούλα; Πέπσι, Τίγκερ, Αγγελικάκι, Μαρία ς που χάθηκες πάλι, είστε όλες καλά; Και τα υπόλοιπα κοριτσάκια;

Εν κατακλείδι να πω πως το καφεδάκι μας δεν έχει μόνο όμορφες μαμάδες και μωράκια αλλά και όμορφα ανιψάκια :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

θα τα χασω ρε κοριτσαρες σιγουρα...και γω το ξερω!!!το θεμα ειναι ποτε και με ποσο κοπο???γιατι δεν εχω κανει ποτε διαιτα στην ζωη μου και ενα αγχος το εχω μηπως και χρειαστει...

μαμριν ο θαλασμος εχει ακομη ενα καλο...γι αυτο το καλο και μονο μπορει να θηλαζω μεχρι να γινει 10 χρονων η Μαρκελλιτσα!!!οταν θηλαζεις καις ΛΙΠΟΣ!!!!γι αυτο δεν συμφωνουν οι ποντοι με τους αριθμους...η μυική σου μαζα ειναι σταθερη ομως εχασες λιπος!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τσέρυ, 10 κιλάκια τα έχω χτυπήσει! Δεν έχω παχύνει καθόλου σε πόδια, χέρια, πλάτες. Μόνο κοιλιά έκανα! Κι ο πωπός καλός είναι! Δεν έχει ξεφύγει νομίζω! Υπολογίζω κι εγώ πως αν πάρω όλο το μήνα, θα φτάσω στα 13-14!

Η αδελφή μου που πήρε 18 κι έφτασε τα 80 κιλά στην εγκυμοσύνη, είχε γίνει τεράστια! Τι πόδια πάχυναν, τι μπράτσα! Μου έδειχνε φωτογραφίες και δεν το πίστευα! Τώρα, 4 μήνες μετά, είναι μοντελάκι! Τα έχασε όλα τα κιλά! Βέβαια, είπε η κοπέλα πως δεν τρώει καθόλου τα βράδια και δεν κάνει ατασθαλίες!

Από τις φώτο κατάλαβα πως κι εσύ μόνο κοιλιά έκανες! Το υπόλοιπο σώμα επαραμένει αδύνατο! Αρα, με το που θα γεννήσεις, θα φύγουν 4 κιλά από την Μαρκέλλα, 2 κιλά τα υγρά = 6 -7 κιλά κάτω! Θα μείνεις με 7 κιλά που θα τα χάσεις στο πι και φι!

Εγώ δεν σκέφτομαι τόσο τα κιλά, όσο τις ραγάδες και την χαλάρωση στην κοιλιά που μπορεί να έχω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πήρα γιατρό και μου είπε ντεπονάκι για πυρετό πάνω από 37,8!!!Βασανίζεται το μαναράκι μου όμως με το μπούκωμα!!!:(:(:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

παχυνα και στο σωμα μαρτζι!!!και εκανα απ 'ολα!!!και μπουτακια και κωλαρακι και μπρατσακια...ραγαδες αν δεν εχεις κανει μεχρι στιγμης γιατι να κανεις μετα???υπαρχει τετοια περιπτωση:shock::shock::shock:???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...