Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου!!!και για να πω κ την αληθεια μου...παρτε με για ψωνιο δεν με πειραζει...έτσι αισθάνομαι με τον αντρα μου!!!κ οταν γνωριστηκαμε στο πρωτο ραντεβου πιαστηκαμε χερακι χερακι και δεν ειπαμε ποτε τιποτα...ηταν αυτονοητο οτι θα ειμαστε μαζι...σαν να τον ήξερα χρόνια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πρεπει να σας βγάλω και όλο το αμελώ...επίσης έχω σπανάκι απο τον κήπο μας (όλο τον χειμώνα περιμενα...ίσα ίσα ένα φαι θα κανω...) και λέω να το κάνω σπανακορυζο για να το καταλαβουμε στην γευση....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Όμορφο κοιλουμπίνιιιιιιιι!!!!!!!!!!Καλέ τι κιλά και βλακείες μια Θεά είσαι μόλις γεννήσεις θα μπείς στα ρούχα σου σε 20 ημέρες το πολύ και λέω τόσο για τα παντελόνια που πρέπει να μαζέψει λίγο η μήτρα για να κουμπώσουν!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Να' μαι κι εγώ! Δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες γιατί το σπίτι μου μετά από πολύ καιρό ήταν γεμάτο κόσμο! Αχ, πόσο ωραία πέρασα! Εχω ξετρελαθεί με την ανιψιά μου! Είναι ένα φανταστικό μωρακι, ησυχο, καλόβολο! κλαιει μόνο όταν πεινάει και θελει αλλαγη πάνας! Τις υπόλοιπες ώρες γελάει! Κι έχει ένα χαμόγελο, όλα τα λεφτά! Θα σας στείλω φώτο γιατί είμαι χαζοθεία, το δηλώνω!

Σας διάβασα αλλά δεν θα σχολιάσω τίποτα, γιατί δεν θυμάμαι και πολλά! Πάω να δω τα μέιλ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Να' μαι κι εγώ! Δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες γιατί το σπίτι μου μετά από πολύ καιρό ήταν γεμάτο κόσμο! Αχ, πόσο ωραία πέρασα! Εχω ξετρελαθεί με την ανιψιά μου! Είναι ένα φανταστικό μωρακι, ησυχο, καλόβολο! κλαιει μόνο όταν πεινάει και θελει αλλαγη πάνας! Τις υπόλοιπες ώρες γελάει! Κι έχει ένα χαμόγελο, όλα τα λεφτά! Θα σας στείλω φώτο γιατί είμαι χαζοθεία, το δηλώνω!

Σας διάβασα αλλά δεν θα σχολιάσω τίποτα, γιατί δεν θυμάμαι και πολλά! Πάω να δω τα μέιλ!

Εννοείτε να μας στείλεις φωτό!!!!!:D Εσύ πώς είσαι?Οι νύχτες σου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σας έστειλα, αλλά μπορεί να έκανα καμία μαλ@κια και σε κάποιες να μην ήρθε! Να μου πείτε αν την λάβατε! Είναι η μικρούλα με τον άντρα μου!

Τσέρυ, τι υπέροχο βίντεο! Φανταστικό! Είσαι σίγουρη πως δεν είστε ηθοποιοί και δεν μας δουλεύεις τόσο καιρό; Και η κοιλιά σου μια χαρά είναι! Τοση είναι και η δική μου! Α, και με μαζεμένο μαλλι μου αρέσεις πάρα πολύ! Τετοιο μαλλί ήθελα να έχω για να μπορώ να φτιάχνω τέτοιες κοτσίδες που είναι οι αγαπημένες μου!

Λίλι μου, κι αλλό διαβαστερό μωράκι μας προέκυψε! Κούκλος όπως πάντα!

Εγώ γιατί δεν είδα φώτο του μωρού της Νένας;

λίλι μου, τα βράδια είναι κάπως.....αισθάνομαι να ζορίζομαι και πολλές φορές ξυπνάω με πόνους στα πλευρά! Δυνατός πόνος με πιάνει όταν κοιμάμαι από δεξιά και μάλλον πιέζεται το συκώτι! Αρχίζω να περιμένω σιγά σιγά την γέννα! Νομίζω πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα! Κάτι μου λέει πως θα γεννήσω νωρίτερα! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή τη διάισθηση, ρε κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλάκι η ανιψούλα και με πολύ μαλλί!!!Να σας ζήσει κοριτσάκι μου γερή και ευτυχισμένη στη ζωή της πάντα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλάκι η ανιψούλα και με πολύ μαλλί!!!Να σας ζήσει κοριτσάκι μου γερή και ευτυχισμένη στη ζωή της πάντα!!!
Lili μου, ευχαριστούμε πολύ! μα δεν ξέρεις πόσο περήφανη είμαι για την ανιψούλα μου!!!! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σας έστειλα, αλλά μπορεί να έκανα καμία μαλ@κια και σε κάποιες να μην ήρθε! Να μου πείτε αν την λάβατε! Είναι η μικρούλα με τον άντρα μου!

Τσέρυ, τι υπέροχο βίντεο! Φανταστικό! Είσαι σίγουρη πως δεν είστε ηθοποιοί και δεν μας δουλεύεις τόσο καιρό; Και η κοιλιά σου μια χαρά είναι! Τοση είναι και η δική μου! Α, και με μαζεμένο μαλλι μου αρέσεις πάρα πολύ! Τετοιο μαλλί ήθελα να έχω για να μπορώ να φτιάχνω τέτοιες κοτσίδες που είναι οι αγαπημένες μου!

Λίλι μου, κι αλλό διαβαστερό μωράκι μας προέκυψε! Κούκλος όπως πάντα!

Εγώ γιατί δεν είδα φώτο του μωρού της Νένας;

λίλι μου, τα βράδια είναι κάπως.....αισθάνομαι να ζορίζομαι και πολλές φορές ξυπνάω με πόνους στα πλευρά! Δυνατός πόνος με πιάνει όταν κοιμάμαι από δεξιά και μάλλον πιέζεται το συκώτι! Αρχίζω να περιμένω σιγά σιγά την γέννα! Νομίζω πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα! Κάτι μου λέει πως θα γεννήσω νωρίτερα! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή τη διάισθηση, ρε κορίτσια!

Του αρέσει να του διαβάζω το απολαμβάνει μακαρι όπως είπε και η Μαρμίν να είναι διαβαστερά και στο σχολείο τους!!!Άν νιώθεις οτι θα γεννήσεις νωρήτερα φτιάξε βαλίτσα να είσαι ήσυχη!!!Η φίλη μου γεννάει την Τετάρτη με καισαρική και ακόμα δεν έχει κάνει βαλίτσα.....:shock::shock::shock:Έτσι μου έρχεται να πάω να της τη φτιάξω εγώ........Τα τελευταία βράδια είναι δύσκολα απλά κάνε υπομονή ρε μπουμπού!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

και γω ρε κοριτσια.....τι πραμα ειναι αυτο??ειδικα αν φαω δεν μπορω καθιστη πανω απο 30λεπτα....ειχε παρεα στην πεθερα μου μια ξαδερφη του αντρα μου κ δεν μπορεσα να κατσω πολυ...ήταν κ στην κουζινα ολοι...πιαστηκα!!!

παω να δω μειλ...

λιλικα λες να τα χασω τοσο γρηγορα που λες???14 πηρα ρε συ...τοσο ευκολα χανονται???

28xYp3.png

μαρτζι εχεις δικιο που ξετρελλαθηκες με την ανιψουλα!!!ειναι κουκλιτσα πραγματικα...εγω βλεπω οτι κ ο αντρας σου ξετρελλαμενος ειναι!!!περιμενε να δεις τι πλακα θα παθει οταν με το καλο γεννησεις...

28xYp3.png

Kοριτσάρες μου καλησπέρα. Και σήμερα μία από τα ίδια. Έχω γίνει Βέγγα (θηλυκός Βέγγος) αλλά χαλάλι. Και τώρα ταίζω μπουμπουκάκι και ντύμομαι για σούπερ μόνο που αυτή τη φορά θα έχω παρέα το αντράκι που θα περιμένει στο αυτοκίνητο.

Λίλι περαστικά σας! Είδες τελικά όσο και να προσέχουμε έρχεται στο σπίτι σου.

Μάρτζι κούκλα η ανιψιά και ο σύζυγος τι καμάρι είναι αυτό; Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν γεννηθεί η κορούλα σας με το καλό. Και βαλίτσα φυσικά και θα ετοιμάσεις.

Τσέρρυ εδέησες να στείλεις το βίντεο και σε εμάς; :confused::confused: Άντε γιατί είχα αρχίσει να ζηλεύω. Και αυτό με το χεράκι τι ρομαντικό και τι ωραία το είπες! Τελικά οταν βρίσκεις το άλλο σου μισό με κάποιο τρόπο το καταλαβαίνεις αμέσως.

Παρεμπιπτόντως φώτο του γιου της Νένα ούτε εγώ έχω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...