Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλυτερότερα δεν γίνεται!!!:-D. Καληνύχτα κόρες!!!
μαρμιν ουφ!!!και με την κοιλια τουρλα τοσα που ειπες λαχανιασα!!!

εμεις ειδαμε ταινιουλα...πολύ καλό μήνυμα αλλά λίγο με κουρασε...θα σας καληνυχτίσω κοριτσακια μου!!!ευχηθείτε να μην γεννησω αυριο...δεν βολεύει καθόλου!!!

:tongue::tongue::tongue:

Τσέρρυ άμα δε σε βολεύει αύριο οκ θα πω τη Μαρκελλίτσα σου να περιμένει λίγο ακόμα αλλά να μας πεις έγκαιρα πότε ακριβώς βολεύει για να την ενημερώσουμε. Αααααααα για να θυμηθώ. Στις 18 νομίζω είπες πως είναι καλά :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια......εχω μπει απο το πρωι αλλα τωρα καταφερα να σας διαβασω...

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τρεχεις και δεν φτανεις κοριτσακι μου ευτυχως που ειναι καλυτερα ο Μαρμινος σου!!!!

ΛΙΛΙ γιος σου ειναι κουκλος!!!και απ οτι ειδα αποκτησαμε κι αλλο διαβαστερο παιδι στο παρεακι μας!!

ΤΣΕΡΡΥ εγω ειχα μια τεραστια κοιλια και σε πληροφορω πως μπορουσα να κινηθω καινα κανω τις δουλειες μου πολυ πιο ανετα απ οτι τωρα:cry::cry:

ααα δεν σας ειπα σημερα οδηγησα κιολας.......στις οδηγιες του γιατρου μου ελεγε 6 εβδομαδες αλλα να βγω οποτε οδηγησα..ΛΙΛΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΥΛΑ ποσο καιρο μετα την καισαρικη οδηγησατε??

Η ΜΑΡΤΖΙ που ειναι???

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ παλι ξενυχτας???σου χρωσταω κατι :oops::oops:σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να το κανω συντομα

σημερα ξαναπηγα οδοντιατρο για να την αφησω να μου βαλει εργαλειο μεσα στο στομα μου εκανε 4 ενεσεις δεν με επιασε καμια ουτε που καταλαβα τιποτα και εννοειται πως δεν μου εκανε τιποτα απλα μου ειπε πως η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια και οτι εχω γινει πολυ ευαισθητη και στον πονο και σε ολα κι ετσι εφυγα απραγη και μεσα στα κλαματα

παω να βαλω ηλεκτρικη σκουπα αυριο 8 το πρωι θα ερθει ο παιδιατρος

σας φιλω γλυκα καληνυχτα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?

εμεις αυτες τις μερες ειχαμε τρεχαματα..πρωτα με τον πεθερο μου ειχε ραντεβου για στεφανιογραφια γιατι ειχε προβλημα με την πιεση του και εδειξε οτι εχει στενωση κεντρικης αρτηριας 90%..και στις 24 απριλιου θα μπει για χειρουργειο ανοιχτης καρδιας..ο αντρας μου αγχωθηκε πολυ και ανεβασε πιεση 17 μεγαλη και 11 η μικρη και τρεχαμε βραδιατικα σε κεντρο υγειας..την αλλη μερα επεσε η γιαγια μου και εσπασε το χερι της και τρεχαμε παλι σε νοσοκομεια..:(:(νομιζω πρεπει να κανουμε ενα ευχελεο..ολο κατι γινεται..τωρα ηρθαμε για 2 μερες να κατσουμε στην πεθερα μου..

αυτα τα νεα μου..δεν προλαβα να διαβασω τιποτα..θα σχολιασω αυριο..

φιλια..καληνυχτα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Είμαι χάλια το καψουρακι μου δεν γλύτωσε κόλλησε και όλη νύχτα δεν έχει κοιμηθεί από το μπουκωμα το μωράκι μου. :-( Με ορους ρουφηγμα μυξας και αγκαλιές τη περάσαμε τη νύχτα!!! Και είναι και βραχνιασμενο το παλικάρι μου!!! Καντυ εγώ μόλις σαραντησα το πήρα το αμάξι ...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα,δεν τα καταφερα να μπω χθες γιατι μολις γυρισα απ[ο τη δουλεια ειχα α συμαζεψω λιγο γιατι μου ηρθαν επισκεψεις.

κορινα περαστικα στους δικους σου.

λιλικα δωσε πολλες αγκαλιτσες και φιλακια στο καψουρακι μας που αρρωστησε.

μαρμι ποσο σε ζηλευω με την καλη εννοια πατα. εγω τη δευτρερα παλι δουλεια. θελω να δω οταν θα ρθει η ωρα να πληρωθω θα τα βρουμε ή θα τσακωομαστε παλι;

τσερουλα 9 και σημερα; αντε ρε κοριτσι ηρθε και η σειρα σου. σε ειδα και στο φεις,τι τελειο βιντεο; φιλος σας σας τα φτιαχει; που τα σκεφτεστε και βγαινετε αυτες τις ποζες;

καντυ μου ακομα με τα δοντια σου παιδευεσαι;

νενα δεν εχω λογια.... ο γιος σου ομως κουκλι. τι καλα που ολα τα μωρακια της παρεας ειναι τοσο ομορφα.

αυτα παω να καω καμια δουλεια γιατι εχω να περασω και τιμολογια του αντρουλι. ειναι μοο 3 στοιβες. εχω τα βιβλια απο εα περιπτερο κυριολεκτικα μας εχει μαμησει. 2 ντοσκε τιμολογια εχει την εβδομαδα και ο κερατουκλης εχει να μας πληρωσει απο το νοεμβριο.....

Βρε Κορινακι μου περαστικά και για τους δύο!!! Καντυ μου αυτό με τα δόντια πίκρα ρε κορίτσι υπομονή!!! Οι σταλιτσες μας πως πάνε με το βυζί??? Αγγελικακι μου θα του τα δώσω τα φιλακια σίγουρα ευχαριστούμε!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα και απο μας!!!σημερα με πλακωσε το παπλωμα κυριολεκτικα...το ευχατιστηθηκα ομως κοιμηθηκα μεχρι αργά ενω κοιμηθηκα και ολο το βραδυ κανονικά παρόλο που πριν κοιμηθώ ήπια νερο!!!!

ρε κοριτσια η μαρτζι που ειναι???

λιλικα περαστικα στο καψουρακι...κριμα μωρε το καημενο να ταλαιπωρειτε...αυτα εχει αυτη η εποχη...όλο ιώσεις ειναι!!!

κορινακι περαστηκα σε όλους σας!σας βρήκαν όλα μαζί, το ευχέλαιο καλή ιδέα μου ακούγετε!!!

καντυ δεν μας ειπες πως παει ο θηλασμος???ρε κοριτσι πρεπει να φτιαξεις την ψυχολογια σου με καποιο τροπο...αν δεν κοιμασαι καθολου λογικο το βρισκω να εισαι ευαιρεθιστη...πρεπει να βρεις τροπο να εισαι καλα!!!οσο για τα δοντια τι να πω???ας ελπιζουμε οτι και αυτα θα στρωσουν οταν στρωσει η ψυχολογια...

αγγελικακι φωτογραφος μας τραβηξε...ειχα κερδισει μια φωτογραφιση γαμου αλλα δεν το διακινδυνευσα λογω του οτι δεν τον ήξερα και κατα ποσο ειναι καλος στην δουλεια του κτλ και πηγαμε αθηνα ενα σκ πριν φυγουμε ταξιδάκι μελιτος (και αυτο κερδισμενο:D:D:D!!!)και καναμε αυτη την φωτογραφιση!!!φυσικα περασαμε τελεια...και το βιντεακι μας το εκανε αυτος επισης....ααα τωρα που το βλεπω αυτο το εκανε ο αντρας μου...αυτος μας εκανε άλλο...θα προσπαθησω να το βαλω φβ...

μαρμινακι ειδες ποσα χανεις με το να μην εχεις ενα φβ μονο για μας εστω???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα και απο μενα

lili περαστικα στο καψουρακι:(

cherry αντε μπουμπουκα κοντευεις. Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να γεννησεις οσο πιο ευκολα γινεται. Μην παιρνεις για παραδειγμα εμενα οσο αφορα την επιπλοκη στην γεννα και τους πονους που ειχα απο την τομη. Οι περισσοτερες κοπελες που γεννουν φυσιολογικα ειναι πιο τυχερες απο μενα. Εκτος αν η Μαρκελιτσα συνεχισει να τρωει.... τοτε παρε ντεπον για να εχεις...:tongue:

Εμεις σημερα το απογευμα παμε για να σαραντησουμε!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αληθεια νενα???πως περασε ο καιρος!!!καλα λεω εγω...θα τα στειλουμε φανταρους, εδω θα ειμαστε και θα λεμε για τους γαμους τους και χαμπαρι δεν θα παρουμε!!!

η μαρκελλιτσα τι να σου πω ρε νενα...καθε φορα στον υπερηχο με ανοιχτο το στομα ειναι!!!πριν μια βδομαδα 3500!!!σε πειθει οτι θα μεινει εκει???βεβαια δεν καθοταν σε καλη σταση και δεν μπορουσαμε να παρουμε περιμετρο κοιλιας...οπως και να χει...μικρη το εχω παρει αποφαση...δεν προκειτε να βγει...οσο για την γεννα...εχω σταματησει και αυτο να το σκεφτομαι...οτι γινει!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

χαθηκατε ολες και γω καθομαιπανω απο τον υπολογιστη και περιμενω ενα σας σημαδι μόνο....παω να κανω τις δουλιτσες μου και το φαγακι μου...πιπερακια γεμιστα!!!

28xYp3.png

Ψόφησα σήμερα! Ο γιός μου έχει την κακή συνήθεια να ξυπνάει πλέον στις 7! Στις 8:30 με 9 ξανακοιμάται αλλά σήμερα με βόλεψε γιατί τον ετοίμασα και πήγαμε Εκκλησία. Εκεί ήταν και η μαμά και την πήραμε όταν τελείωσε πήγαμε σπίτι της της άφησα το μπουμπουκάκι μου και πήγαμε με τον μπαμπά λαϊκή. Τώρα που το αντράκι είναι με πνευμονία έχουν πέσει όοοοοοολα επάνω μου και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Έτσι κάνω και τις εξωτερικές δουλειές και ψώνια που μέχρι τώρα είτε πηγαίναμε μαζί με το σύζυγο είτε μόνος του. Τεσπα γύρισα σπίτι 11,30 το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε στο δρόμο και για πρώτη φορά αντί για μισάωρο κοιμήθηκε τρίωρο :shock: φαίνεται κατάλαβε πως είχα δουλίτσες. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν κάθισα καθόλου. Έκατσα στις 3 παρά 10 για να τον θηλάσω. Μετά φάγαμε και ασχολήθηκα με το μωράκι μου το οποίο κοιμήθηκε ξανά 4,15 δέχτηκα πρόσκληση από το αντράκι μου το μεγάλο για νανάκια αγκαλίτσα και τη δέχτηκα. Πάνω στο γλυκό ύπνο ξύπνησε το μωράκι μου στις 5,15 οπότε σηκώθηκα τον πήρα τον άφησα στον μπαμπά μου που ήταν και η ανηψιά μου εκεί και πήγα μισή ωρίτσα στην Εκκλησία γιατί κι εγώ δεν αξιώθηκα να πάω σε Χαιρετισμούς. Βέβαια εγώ πάω κανονικά με το μωρό Εκκλησία και μάλιστα η μαμά μου τον παίρνει αγκαλιά και έρχονται όλες οι φιλενάδες της και τον παίζουν. Και όταν κουράζεται η μαμά έχουμε μια άλλη καλή κυρία με 5 εγγόνια (με προϋπηρεσία και αυτή δηλαδή) που τον παίρνει εκείνη. Έχει ρίξει σύρμα η μαμά και δε με αφήνουν να τον έχω καθόλου στα χέρια για να μην κουράζομαι. Σήμερα που δεν είχα καρότσι τον κρατούσε η μαμά μου. Αυτός κοίταζε όλη την ώρα τις εικόνες και χαμογελούσε σε όσες κυρίες του μιλούσαν. Τελικά κορίτσια μετά τη μαμά πήγα σούπερ για πάνες και κασεράκι μετά σπίτι τον θήλασα κ τον άφησα στο σύζυγο και βγήκα για φαρμακείο και σούπερ για σοκολατίτσες. όταν γύρισα το μωρό μου είχε σκάσει τον μπαμπά του που δεν μπορούσε να τον ησυχάσει και μόλις τον πήρα αγκαλιά ησύχασε. Τον τάισα, τον κοίμισα και μπήκα κατευθείαν να σας διαβάσω και να σας γράψω :tongue::tongue:

πω πω ρε βασιλισα μονο που τα διαβασα κουραστηκα τι ηταν ολα αυτα??? ευχομαι απο σημερα πιο χαλαραααα

Και να απαντήσω στη Μαριούλα που έκανε μια πολύ σωστή ερώτηση. Πότε θα γυρίσω στη δουλειά. Πάντως όχι το 2013. Πήρα την κανονική μου άδεια του 2012 που τη δικαιούμουν γιατί δούλεψα πέρσι και έτσι θα πάω με τη νέα χρονιά δηλαδή το μωράκι μου θα έχει διανύσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του.
μια χαρουλαααα:P
γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?

εμεις αυτες τις μερες ειχαμε τρεχαματα..πρωτα με τον πεθερο μου ειχε ραντεβου για στεφανιογραφια γιατι ειχε προβλημα με την πιεση του και εδειξε οτι εχει στενωση κεντρικης αρτηριας 90%..και στις 24 απριλιου θα μπει για χειρουργειο ανοιχτης καρδιας..ο αντρας μου αγχωθηκε πολυ και ανεβασε πιεση 17 μεγαλη και 11 η μικρη και τρεχαμε βραδιατικα σε κεντρο υγειας..την αλλη μερα επεσε η γιαγια μου και εσπασε το χερι της και τρεχαμε παλι σε νοσοκομεια..:(:(νομιζω πρεπει να κανουμε ενα ευχελεο..ολο κατι γινεται..τωρα ηρθαμε για 2 μερες να κατσουμε στην πεθερα μου..

αυτα τα νεα μου..δεν προλαβα να διαβασω τιποτα..θα σχολιασω αυριο..

φιλια..καληνυχτα..

περαστικα σε ολους κοπελα μου ολα μαζεμενα σας ετυχαν!:(

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Είμαι χάλια το καψουρακι μου δεν γλύτωσε κόλλησε και όλη νύχτα δεν έχει κοιμηθεί από το μπουκωμα το μωράκι μου. :-( Με ορους ρουφηγμα μυξας και αγκαλιές τη περάσαμε τη νύχτα!!! Και είναι και βραχνιασμενο το παλικάρι μου!!! Καντυ εγώ μόλις σαραντησα το πήρα το αμάξι ...
χαρα μου περαστικα στο πανεμορφο παιδακι σου!δωσε του μια αγκαλιτσα και απο εμενα!
καλημερα και απο μας!!!σημερα με πλακωσε το παπλωμα κυριολεκτικα...το ευχατιστηθηκα ομως κοιμηθηκα μεχρι αργά ενω κοιμηθηκα και ολο το βραδυ κανονικά παρόλο που πριν κοιμηθώ ήπια νερο!!!!

ρε κοριτσια η μαρτζι που ειναι???

λιλικα περαστικα στο καψουρακι...κριμα μωρε το καημενο να ταλαιπωρειτε...αυτα εχει αυτη η εποχη...όλο ιώσεις ειναι!!!

κορινακι περαστηκα σε όλους σας!σας βρήκαν όλα μαζί, το ευχέλαιο καλή ιδέα μου ακούγετε!!!

καντυ δεν μας ειπες πως παει ο θηλασμος???ρε κοριτσι πρεπει να φτιαξεις την ψυχολογια σου με καποιο τροπο...αν δεν κοιμασαι καθολου λογικο το βρισκω να εισαι ευαιρεθιστη...πρεπει να βρεις τροπο να εισαι καλα!!!οσο για τα δοντια τι να πω???ας ελπιζουμε οτι και αυτα θα στρωσουν οταν στρωσει η ψυχολογια...

αγγελικακι φωτογραφος μας τραβηξε...ειχα κερδισει μια φωτογραφιση γαμου αλλα δεν το διακινδυνευσα λογω του οτι δεν τον ήξερα και κατα ποσο ειναι καλος στην δουλεια του κτλ και πηγαμε αθηνα ενα σκ πριν φυγουμε ταξιδάκι μελιτος (και αυτο κερδισμενο:D:D:D!!!)και καναμε αυτη την φωτογραφιση!!!φυσικα περασαμε τελεια...και το βιντεακι μας το εκανε αυτος επισης....ααα τωρα που το βλεπω αυτο το εκανε ο αντρας μου...αυτος μας εκανε άλλο...θα προσπαθησω να το βαλω φβ...

μαρμινακι ειδες ποσα χανεις με το να μην εχεις ενα φβ μονο για μας εστω???

βασιλισα τσερρυ χαιρομαι που κοιμηθηκες τοσο καλα να κοιμασαι και για εμας:tongue:τα βιντεο κ οι φωτο σου ειναι ολα τελεια!!!αντε περιμενουμε να ανεβασεις κ το αλλο βιντεο στο φβ!
καλημερα και απο μενα

lili περαστικα στο καψουρακι:(

cherry αντε μπουμπουκα κοντευεις. Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να γεννησεις οσο πιο ευκολα γινεται. Μην παιρνεις για παραδειγμα εμενα οσο αφορα την επιπλοκη στην γεννα και τους πονους που ειχα απο την τομη. Οι περισσοτερες κοπελες που γεννουν φυσιολογικα ειναι πιο τυχερες απο μενα. Εκτος αν η Μαρκελιτσα συνεχισει να τρωει.... τοτε παρε ντεπον για να εχεις...:tongue:

Εμεις σημερα το απογευμα παμε για να σαραντησουμε!!!!

καλο σαραντισμο χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΚΑΝΤΥ τι μου χρωστας??? δεν θυμαμαι:confused::cry::cry::cry:

εγω χαρα μου και στις 2 μου γεννες οδηγησα μηχανακι σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα μετα την γεννα...

περαστικα χαρα μου με τα δοντακια σου πολυ σε ταλαιπωρουν:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλά Τσέρι βλέπαμε με το σύζυγό το βιντεάκι και έπαθε και εκείνος πλάκα ΕΊΣΤΕ ΥΠΈΡΟΧΟ ΖΕΥΓΆΡΙ!!! Κοριτσακι μου ειλικρινά από τα πιο ταιριαστα ζευγάρια που έχουμε δει!!!! Σας ευχόμαστε να είστε για πάντα μαζί ευτυχισμένοι και τρελά ερωτευμένοι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...