Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ούτε εγώ έχω πάει εκκλησία αλλά με το καψουράκι δεν γίνεται.....πολύς κόσμος....σήμερα έφερα παιδίατρο γιατί από τις φωνές έχει βραχνιάσει και για να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κρύωμα φώναξα γιατρό και φυσικά το καψουρίνι της γελούσε και φώναζε οπότε και η γιατρός αποφάνθηκε ότι του αρέσει η φωνή του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

και να δεις που θα γεννησω και δεν θα έχω που να το πω:confused::confused::confused::confused:...

xaxaxa γέννησε εσύ και να δεις για πότε θα μαζευτούμε :tongue:

Δέν θα κουραστείς και πολύ........:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα δίκιο έχεις! Τι γλυκό το αγοράκι σου! Άραγε θα διαβάζουν με τέτοιο ζήλο και τα μαθήματα τους αργότερα :rolleyes::rolleyes:

Τώρα λέει στο σκάι για αυτά που μας λέει η Νενούλα μας!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

xaxaxa γέννησε εσύ και να δεις για πότε θα μαζευτούμε :tongue:

χαχαχα δίκιο έχεις! Τι γλυκό το αγοράκι σου! Άραγε θα διαβάζουν με τέτοιο ζήλο και τα μαθήματα τους αργότερα :rolleyes::rolleyes:

Τώρα λέει στο σκάι για αυτά που μας λέει η Νενούλα μας!!

Έλα ντέ???Σήμερα είδα ειδήσεις μόνο και μόνο γι'αυτό και τα είδα και εγώ.....:(:(

Εδώ θα είμαστε να σε περιμένουμε καλή όρεξη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ψόφησα σήμερα! Ο γιός μου έχει την κακή συνήθεια να ξυπνάει πλέον στις 7! Στις 8:30 με 9 ξανακοιμάται αλλά σήμερα με βόλεψε γιατί τον ετοίμασα και πήγαμε Εκκλησία. Εκεί ήταν και η μαμά και την πήραμε όταν τελείωσε πήγαμε σπίτι της της άφησα το μπουμπουκάκι μου και πήγαμε με τον μπαμπά λαϊκή. Τώρα που το αντράκι είναι με πνευμονία έχουν πέσει όοοοοοολα επάνω μου και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Έτσι κάνω και τις εξωτερικές δουλειές και ψώνια που μέχρι τώρα είτε πηγαίναμε μαζί με το σύζυγο είτε μόνος του. Τεσπα γύρισα σπίτι 11,30 το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε στο δρόμο και για πρώτη φορά αντί για μισάωρο κοιμήθηκε τρίωρο :shock: φαίνεται κατάλαβε πως είχα δουλίτσες. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν κάθισα καθόλου. Έκατσα στις 3 παρά 10 για να τον θηλάσω. Μετά φάγαμε και ασχολήθηκα με το μωράκι μου το οποίο κοιμήθηκε ξανά 4,15 δέχτηκα πρόσκληση από το αντράκι μου το μεγάλο για νανάκια αγκαλίτσα και τη δέχτηκα. Πάνω στο γλυκό ύπνο ξύπνησε το μωράκι μου στις 5,15 οπότε σηκώθηκα τον πήρα τον άφησα στον μπαμπά μου που ήταν και η ανηψιά μου εκεί και πήγα μισή ωρίτσα στην Εκκλησία γιατί κι εγώ δεν αξιώθηκα να πάω σε Χαιρετισμούς. Βέβαια εγώ πάω κανονικά με το μωρό Εκκλησία και μάλιστα η μαμά μου τον παίρνει αγκαλιά και έρχονται όλες οι φιλενάδες της και τον παίζουν. Και όταν κουράζεται η μαμά έχουμε μια άλλη καλή κυρία με 5 εγγόνια (με προϋπηρεσία και αυτή δηλαδή) που τον παίρνει εκείνη. Έχει ρίξει σύρμα η μαμά και δε με αφήνουν να τον έχω καθόλου στα χέρια για να μην κουράζομαι. Σήμερα που δεν είχα καρότσι τον κρατούσε η μαμά μου. Αυτός κοίταζε όλη την ώρα τις εικόνες και χαμογελούσε σε όσες κυρίες του μιλούσαν. Τελικά κορίτσια μετά τη μαμά πήγα σούπερ για πάνες και κασεράκι μετά σπίτι τον θήλασα κ τον άφησα στο σύζυγο και βγήκα για φαρμακείο και σούπερ για σοκολατίτσες. όταν γύρισα το μωρό μου είχε σκάσει τον μπαμπά του που δεν μπορούσε να τον ησυχάσει και μόλις τον πήρα αγκαλιά ησύχασε. Τον τάισα, τον κοίμισα και μπήκα κατευθείαν να σας διαβάσω και να σας γράψω :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ψόφησα σήμερα! Ο γιός μου έχει την κακή συνήθεια να ξυπνάει πλέον στις 7! Στις 8:30 με 9 ξανακοιμάται αλλά σήμερα με βόλεψε γιατί τον ετοίμασα και πήγαμε Εκκλησία. Εκεί ήταν και η μαμά και την πήραμε όταν τελείωσε πήγαμε σπίτι της της άφησα το μπουμπουκάκι μου και πήγαμε με τον μπαμπά λαϊκή. Τώρα που το αντράκι είναι με πνευμονία έχουν πέσει όοοοοοολα επάνω μου και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Έτσι κάνω και τις εξωτερικές δουλειές και ψώνια που μέχρι τώρα είτε πηγαίναμε μαζί με το σύζυγο είτε μόνος του. Τεσπα γύρισα σπίτι 11,30 το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε στο δρόμο και για πρώτη φορά αντί για μισάωρο κοιμήθηκε τρίωρο :shock: φαίνεται κατάλαβε πως είχα δουλίτσες. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν κάθισα καθόλου. Έκατσα στις 3 παρά 10 για να τον θηλάσω. Μετά φάγαμε και ασχολήθηκα με το μωράκι μου το οποίο κοιμήθηκε ξανά 4,15 δέχτηκα πρόσκληση από το αντράκι μου το μεγάλο για νανάκια αγκαλίτσα και τη δέχτηκα. Πάνω στο γλυκό ύπνο ξύπνησε το μωράκι μου στις 5,15 οπότε σηκώθηκα τον πήρα τον άφησα στον μπαμπά μου που ήταν και η ανηψιά μου εκεί και πήγα μισή ωρίτσα στην Εκκλησία γιατί κι εγώ δεν αξιώθηκα να πάω σε Χαιρετισμούς. Βέβαια εγώ πάω κανονικά με το μωρό Εκκλησία και μάλιστα η μαμά μου τον παίρνει αγκαλιά και έρχονται όλες οι φιλενάδες της και τον παίζουν. Και όταν κουράζεται η μαμά έχουμε μια άλλη καλή κυρία με 5 εγγόνια (με προϋπηρεσία και αυτή δηλαδή) που τον παίρνει εκείνη. Έχει ρίξει σύρμα η μαμά και δε με αφήνουν να τον έχω καθόλου στα χέρια για να μην κουράζομαι. Σήμερα που δεν είχα καρότσι τον κρατούσε η μαμά μου. Αυτός κοίταζε όλη την ώρα τις εικόνες και χαμογελούσε σε όσες κυρίες του μιλούσαν. Τελικά κορίτσια μετά τη μαμά πήγα σούπερ για πάνες και κασεράκι μετά σπίτι τον θήλασα κ τον άφησα στο σύζυγο και βγήκα για φαρμακείο και σούπερ για σοκολατίτσες. όταν γύρισα το μωρό μου είχε σκάσει τον μπαμπά του που δεν μπορούσε να τον ησυχάσει και μόλις τον πήρα αγκαλιά ησύχασε. Τον τάισα, τον κοίμισα και μπήκα κατευθείαν να σας διαβάσω και να σας γράψω :tongue::tongue:

Κοριτσάκι μου μόνο που τα διάβασα κουράστικα........χαρά στο κουράγιο σου....εγώ δεν πάω για τις ιώσεις όποτε έχω πάει αρρωσταίνω εγώ για πλάκα οπότε το καψουράκι δεν το πάω με τίποτα!!!Να είμαστε καλά θα πάμε Επιτάφιο και Ανάσταση που θα είμαστε έξω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ μαρμιν κ μονο που σε διαβασα κουραστηκα οχι εσυ που τα κανες κιολας! Ο μαρμινος πως ειναι?δεν καλυτερευει? Εγω γυρισα απο δουλεια μαγειρεψα φαγαμε κοιμηθηκαμε κ μετα πηγαμε σουπερ για ψωνια.ετσι θα χουμε αυριο μονο λαικη

Kai σας τα έγραψα περιληπτικά :rolleyes: Ναι Πέπσι μου καλύτερα είναι ευτυχώς. Βέβαια δουλειά δε θα πάει από Δευτέρα γιατί νιώθει πολύ αδύναμος αλλά τουλάχιστον σταμάτησε το αίμα από τις εκκρίσεις. Χθρες πρωί έβγαλε μία φορά και μετά τίποτα. Όποτε γλιτώσαμε την αξονική. Ο γιατρός του κάτι έπαθε και μπήκε εκτάκτως να νοσηλευτεί και μάλιστα έκανε στεφανιογραφία :shock::shock: ευτυχώς όλα καλά μας είπε ήταν. Επίσης την άλλη Δευτέρα πρέπει να κάνει επαναληπτική ακτινογραφία θώρακος ο σύζυγος οπότε πιστεύω να δέιξει και εκείνη κάτι. Δηλαδή να είναι πλέον καθαρή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και να απαντήσω στη Μαριούλα που έκανε μια πολύ σωστή ερώτηση. Πότε θα γυρίσω στη δουλειά. Πάντως όχι το 2013. Πήρα την κανονική μου άδεια του 2012 που τη δικαιούμουν γιατί δούλεψα πέρσι και έτσι θα πάω με τη νέα χρονιά δηλαδή το μωράκι μου θα έχει διανύσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και να απαντήσω στη Μαριούλα που έκανε μια πολύ σωστή ερώτηση. Πότε θα γυρίσω στη δουλειά. Πάντως όχι το 2013. Πήρα την κανονική μου άδεια του 2012 που τη δικαιούμουν γιατί δούλεψα πέρσι και έτσι θα πάω με τη νέα χρονιά δηλαδή το μωράκι μου θα έχει διανύσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Καλυτερότερα δεν γίνεται!!!:-D. Καληνύχτα κόρες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρμιν ουφ!!!και με την κοιλια τουρλα τοσα που ειπες λαχανιασα!!!

εμεις ειδαμε ταινιουλα...πολύ καλό μήνυμα αλλά λίγο με κουρασε...θα σας καληνυχτίσω κοριτσακια μου!!!ευχηθείτε να μην γεννησω αυριο...δεν βολεύει καθόλου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...