Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Νενα μου το μωρουλι σας ομορφυνε πάααααρα πολύ, τσιτωσε το δερματακι του!!!και γω τολμώ να πω οτι κυρίως μοιάζει σε σένα!!!!στα μάτια λίγο με μπερδευει...για το χωριο σας και γω δεν τα παρακολουθω αναλυτικα αλλα μου ελεγε και μια αλλη φιλη μου (ξερεις εσυ) τις προαλλες για ολα αυτα που λεγονται και δεν γίνονται και το αντιθετο στο χωρίο σας!!!φανταστειτε γενικά ποση παραπληροφορηση εχουμε φαει γενικότερα!!!και ναι λιλι και παλι θα πω καλα κανεις και δεν βλεπεις τηλεοραση...ουτε εγω βλεπω και ας μην ξερω τι γινεται γυρο μου!!!και αυτοι που βλεπουν σαμπως ξέρουν???

Μα δεν αντέχω τις ειδήσεις να φανταστείς έχω όλο το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και τη ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ σε DVD και άν θέλω να δώ τηλεόραση βάζω αυτά ή καμιά ταινία δεν θέλω ειδήσεις και ΔΕΝ ΘΕΛΩ τουρκικα!!! Φυσικά τις περισσότερες ώρες της ημέρας παίζει μουσική στο σπίτι ή ράδιο ή ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ:tongue::tongue::tongue:!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραιο αρθρο λιλικα...εισαι μερικά βήματα μπροστά όμως νομίζω....

Χαχαχαχαχα λές???????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μόνη μου είμαι εδώ....σας έστειλα και μέιλ....δηλαδή μόλις καλοκαιριάσει για τα καλά τι θα γίνει εδώ μέσα????Ή μόλις γεννήσετε όλες....θα ερημώσει το καφεδάκι μας???:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω τσερουλα! Σημερα που μιλησα μαζι με γυναικολ μου ειπε οτι η β12 δεν παιζει ρολο.τωρα θα ρωτησω κ γαστρεντερ να μου πει τη γνωμη του. Σας ειπα?βρηκα που γινεται η εξεταση που εψαχνα εδω κ ενα μηνα.στην βιοιατρικη τελικα.διπλα στο σπιτι μου.με 150 ευρ.

Τσερυ θα πας γυναικολ?ρωτα κ τη γνωμη της για αυτη τη βιταμινη

ΛΙΛΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!! Κ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!

ΜΝΜ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΑ

-PAXP-deijE.gifemeis eixame trexamata aytes tis meres sta nosokomeia..espase h giagia moy to xeri ths..kai o petheros mou exei problhma me thn kardia kai tha kanei egxeirhsh anoixths kardias..gi ayto den mphka toses meres sto parents me thn prwth eykairia tha mpw na sas ta pw analytika pes ta kai sta koritsia..filia

83tdp2.pngcWE4p3.png

lilika κουκλι το αντρακι και πολυ διαβαστερο....γενικά πολύ μελετηρα μας βγήκαν τα αγορακια μας!!!

κορινακι περαστηκα σας!!!

πεπσι θα παω την δευτερα στην γιατρο μου και θα την ρωτησω αρκει να μου το ξαναθυμισεις την δευτερα γιατια οι εγκυες δεν φημιζονται για την μνημη τους...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!τι μου κάνετε??

εγώ πριν λίγο τελείωσα τις δουλείες του σπιτίου, θα έχω κόσμο αύριο για καφεδάκι...τα έκανα σήμερα να ετοιμάσω αύριο το πρωι αυτά που θα κεράσω να ξανακάνω κουζίνα και θα περιμένω να έρθει το απόγευμα, να ξεκινήσω να ψήνω μέχρι να έρθουν!!

πεπσι μου ,είτε ευθύνεται αυτό είτε όχι..εσύ να προσπαθήσει να την αυξήσεις γιατί είναι χαμηλή

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εδω ειμαι και γω....πηγα εκκλησια αλλά δεν άντεξα και έφυγα...η κοιλιά μου άρχισε να αποκτά τεραστιες διαστασεις...ούτε ανάσα δεν μπορουσα να παρω...

που ειστε καλε ολες/???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

και να δεις που θα γεννησω και δεν θα έχω που να το πω:confused::confused::confused::confused:...

Άστα αυτά θα στείλεις μήνυμα σε κινητό κοπέλα!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...