Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον σας διαβασα ολες και ξεκιναω σχολια¨

αγγελικακι μ φοβερο το μωρακι σου στο νεο σου τικερακι!!!

μαργκι μ μακαρι να σου περασει γρηγορα αυτο με την ξηροδερμια που εχεις...αληθεια ρωτησες τον γιατρο για καμια αλοιφη? φανταζομαι η φαγουρα θα σε κανει να υποφερεις:( οταν ριχνεις νερο πανω δεν νιωθεις ανακουφιση? μαργκι μ αφου η χοριακη αυξανεται τοσο γρηγορα οοοοοοοοολα ειναι καλα με το μωρακι σου μην αγχωνεσαι χαρα μ τιποτα κακο δεν θα συμβει!!!

ντεππα μου εγω κανω το λιγοτερι 2 φορες τον μηνα υπερηχο...τοτε με τα υγρα ειχε και μηνα που εκανα 4 υπαρηχα.το ξερω δεν ειναι καλα τα πολλα υπερηχα αλλα επρεπε να το βλεπουμε συχνα το μωρακι για να ελεγχουμετα υγρα...ντεππα σοβαρα εβρεξε εκει?εδω ακομα τιποτα!:( λατρευω την βροχη!!! παντως με εμαθες οτι κανονιζω συχνα συναντησεις με φιλες και πινουμε καφεδακι ε?;) ντεππα μ δεν το καταλαβα γτ να σε κοροιδευουν αν θες να παρεις ρουχα εγκυμοσυνης σιγα μην τους δινουμε κ εξηγησεις,,,εγω δν χρειαστηκε να παρω τιποτα ειχα πολλα φουστανακια ριχτα και μια χαρα μ κανουν ακομα. α και με γεια το παντελονακι που αγορασες:P

πεπση μ χαιρομαι που τα αποτελεσματα για το σπερμα βγηκαν τελεια!το αγχος θα φταιει κοριτσακι προσπαθησε να το διωξεις.παντως καλα λεει η μαρμιν μας ειναι καλη ιδεα η σπερματεγχυση!

τσερρυ μου προσεχε τις ζαλαδες μην πεσεις και εχουμε αλλα! ολα καλα ειναι χαρα μου μην σκεφτεσαι κακα πραγματα το μωρακι σου ειναι μια χαρα αλλα κανε ενα υπερηχο αν με τιποτα δεν μπορεις να περιμενεις ως το επομενο ραντεβου σου για να σου φυγει το αγχος οχι τιποτα αλλο...

νενα μου αυτο με τα τηλεφωνα να ανταλαξουμε αριθμους μεταξυ μας το σκεφτομουν και εγω να σας το πω εδω και παρα πολυ καιρο αλλα δεν τολμουσα να σας το πω μην τυχων και σας φερω σε δυσκολη θεση!!! θα στειλω τον αριθμο μ σε ολα τα κοριτσια και οποια θελει φυσικα μου στελνει κ το δικο της:P παντως αληθεια το σκεφτομουν σοβαρα γτ δεν ηθελα να γεννησω και να μην το μοιραστω μαζι σας γτ οσο ναναι στο μαιευτηριο δεν θα ειναι ευκολο να μπαινω στο fb ενω ενα μηνυματακι απο το κινητο θα μπορω να το στειλω;) νενα μου ολα καλα με το μωρακι σου αγορακι θα ειναι χαρα μου παει κ τελειωσε;)

λιλιτακι μ μια χαρα με το λαπτοπ γρηγορα το εφτιαξες:D

μαρμιν μ με γεια τα πραγματακια που αγορασες!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

τα δικα μ τωρα....... χθες πηγα στην εκκησια το απογευμα και αναψα κερακι για ολες σας φιλεναδιτσες μου!!!

σας ευχαριστω οοοοολες παρα πολυ για το ενδιαφερον φιλεναδιτσες μ πολυ συγκινηθηκα που ειδα πως καθολου δεν με ξεχνατε!

1ον δεν γεννησα ακομα;)

2ον τσερρυ μου δεν μ εκοψαν το ρευμα:tongue::tongue::tongue:το πληρωσα;)

3ον δεν επαθε κατι το στικακι

4ον κοριτσια μαλλον κοντευει η ωρα μου!!! τα παντα με προειδοποιουν οτι φτανει σιγα σιγα η στιγμη σημερα ημουν ξαπλα απο την μεση μου εχω κατι πονακια χαμηλα και νιωθω συνεχεια ενα πολυ εντονο μπουκωμα απο κατω ξερετε που...στην πεπιττα μου(ετσι εχει ονομασει ο αντρας μου το τετοιο μου χαχαχα ακους εκει ονομα πεπιττα:tongue::tongue::tongue::tongue:) πολυ εντονο μπουκωμα ομως λες και το μωρο οπου να ναι θα βγει εξω!!!:shock::shock::shock:δεν μπορω να περπατησω το νιωθω να ανοιγει οταν ξαπλωσω δεν το εχω και τοσο εντονα αυτο το μπουκωμα...αφηστε που μεγαλωσε πολυ το μωρακι και οταν τεντωνεται ποναω πολυυυυυυυυυυυ την καισαρικη μου εσωτερικα εχει τεντωθει πολυ η καημενη και εχει μονο ενα χρονο που την εκανα ειναι πολυ φρεσκια....στ'αληθεια εχω αρχισει να πιστευω οτι θα γεννησω προωρα:rolleyes:

γιαυτο δεν εμπαινα φιλεναδες μου ημουν χαλια αλλα τωρα με τα κινητα που θα ανταλαξουμε θα ειναι ευκολο να σας ενημερωνω οτι ειμαι καλα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηγα πηρα τα αποτελεσματα του σπερματος ,τελεια μου ειπε ο μικροβιολογος. Εγω στις εξετασεις μου ειμαι σε ολα τελεια. Τι φταιει βρε κοριτσια? Να ναι μονο το αγχος? Θα μπορεσω να το καταπολεμησω?

καλημέρα!!

πέπσι μου ήθελα να ρωτήσω πόσα χρόνια προσπαθείτε?

.θα σου έλεγα να σκεφτείς τη σπερματέγχυση..

εγώ έχω κάνει ήδη 2 (αποτυχημένες..γιατί με το προβληματάκι στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολο...όμως πολλές κοπέλες τα κατάφεραν με αυτή τη μέθοδο!από τη πρώτη προσπάθεια, και από τη στιγμή που υπάρχει ανεξήγητη υπογονιμότητα είναι μια λύση που αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες παρά τη φυσική σύλληψη..

για το άγχος δεν ξέρω τι να πω..ούτε εγώ μπορώ να το αντιμετωπίσω..

καλημέρα κορίτσια!!!

μαριούλα μίλησες με το γιατρό σου???

οι εγκυούλες τι κάνουν??

μάρτζι μου ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη σήμερα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

να ρωτησω κατι???προχθες εσυ δεν ελεγες γι αυτο αν ειναι το λικνο και οτι ειναι πολυ βολικο???μ αρεσει που το πρωι ημουν περιφανη και για την μνημη μου προφανως για να μην το πηρες δεν ησουν εσυ πρεπει να γυρησω 2 μερες πισω να ψαξω τα μηνυματα..............λοιπον την ιδια ακριβως αποψη με σενα εχω κι εγω λεω γιατι να παρω ενα καθισματακι που ειναι μεχρι 13 κιλα και να μην παρω αυτο μεχρι 18 ελα μου ομως που πηγα σε ενα καταστημα και η κοπελα ηταν ιδια περιπτωση με μενα ;)και μου λεει θα σε βολεψει παρα πολυ το μικρο γιατι μπορεις να το παιρνεις παντου μαζι σου σαν τσαντακι αλλα και μεσα στο σπιτι σαν ριλαξ η για να κοιμηθει το μωρο επισσης ειδαμε και αυτα μεχρι 18 και μου ειπε οτι ενω λενε απο 0 κανονικα δεν τα βαζουμε γιατι δεν μπορουνε να στηριχτουν εκει....εγω θα προσπαθησω να βρω απο καποια αλλη οποτε μετα να παρω το 9-36 μια και καλη

Α εγώ είμαι τυχερή σε αυτό το κομάτι καρεκλάκι μικρό, ριλάξ και πορτ μπεμπέ δέν αγοράζω μου τα έστειλε η αδερφή μου και τελικά θα μου στείλει και τη βάση για το μπανάκι είμαι κωλοφαρδούλα!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Α εγώ είμαι τυχερή σε αυτό το κομάτι καρεκλάκι μικρό, ριλάξ και πορτ μπεμπέ δέν αγοράζω μου τα έστειλε η αδερφή μου και τελικά θα μου στείλει και τη βάση για το μπανάκι είμαι κωλοφαρδούλα!!!;););)

εγω ειμαι πιο κολοφαρδη λιλιτακι ...η αδερφη του αντρα μου θα μας δωσει καροτσι, καρεκλακια αυτοκινητου για ολες τις ηλικιες, αλλαξιερα κ.α. οτι της εχει μεινει βασικα γιατι πολλα τα εδωσε δεξια και αριστερα...κ μενα μου ειχε φερει ρουχαλακια παλια πολυ πριν μεινω εγκυος και τα πηγα στην εκκλησια...αν κανω κοριτσι θα εχει και απειρα ρουχακια κοριτσιστικα!!!

βασικα εκανε το 3ο της και δεν θα κανει αλλο οποτε θα μου τα δωσει ολα...:D:D:D

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

να πω και καλημερα που δεν ειπα....μαριουλα χθες μας κατατρομαξες και επειδη ολη μερα σε ειχα στο μυαλο μου το βραδυ σε ειδα και στον υπνο μου...

μεναμε στην ιδια πολυκατοικια, στο πατρικο μου θεσ/νικη, και πηγα να κατεβω τις σκαλες και βρηκα τα κλειδια σου πανω στην πορτα και λεω ποιος να τα ξεχασε..και τελικα εγραφαν πανω τα κλειδια στο μπρελοκ τον αριθμ του διαμερισματος και το ονομασου...μαρια μαρακι, κ υποτιθεται οτι μες τον υπνο μου καταλαβα οτι πηγες να παρεις τυρι...."

μαρτζι μου κοριτσακι μου εισαι καλυτερα σημερα???

πεπσι καλα λεει η τινκερμπελ αλλα εγω σας ειπα και η ομοιπαθητικη ισως βοηθησει γιατι σε βοηθαει και στο αγχος...δεν εχω κανει ποτε...η νενα ξερει καλυτερα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες,

μαριουλα ολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα. να ενημερωσεις το γιατρο σου γιατι μπορει να χρειαστει να φυγεις και νωριτερα. παλι καλα που ετοιμασες τα πραγνατακια του πριγκιπα σου....

μαρμιν τελειο το καροτσακι.

τσερυ παρε τηλ τη γυναικολογο σου απο τωρα να σου δωσει σιδηρο,θα χεις θεμαοπως και γω ,και αν σου πεσει ο καταραμενος ο αιματοκριτης δεν υπαρχει γυρισμος. θα παμε να μας βαλουν αιμα,φρικτη διαδικασια.

εμενα κοριτσια ακοαμ με ποναει η κοιλια μου που και που,χθες το βραδυ με επιασαν τα ψυχολογικα μου,ημουν ενα κουρελι,πηρα το γιατρο μου,μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα εντερα και να επαιρνα αν ηθελα ενα ντεπον. δεν πηρα,ειμαι λιγο καλυτερα αλλα θελω να παω να κανω εναν υπερηχο αλλα δεν τον βρισκω στο τηλ. βεβαια 2 μερες τωρα κρυωνα αρκετα και σκεφτομαι μηπως κρυωσα γιατι εχω και αερια σημερα και πουφ πουφ πουφ...ας ειναι κρυωμα και χαναλι

εγω σας ελεγα για το λικνο αλλα τελικα δεν εννουσα αυτο,ελεγα το πορτ μπεμπε ή την καλαθουνα. ειναι δυσκολο να αποφασισεις οταν χαζευεις τοσα πραγματακια...ελπιζω να ερθει και η σειρα μου και να παω να διαλεξω και γω...

εγω ειμαι πιο κολοφαρδη λιλιτακι ...η αδερφη του αντρα μου θα μας δωσει καροτσι, καρεκλακια αυτοκινητου για ολες τις ηλικιες, αλλαξιερα κ.α. οτι της εχει μεινει βασικα γιατι πολλα τα εδωσε δεξια και αριστερα...κ μενα μου ειχε φερει ρουχαλακια παλια πολυ πριν μεινω εγκυος και τα πηγα στην εκκλησια...αν κανω κοριτσι θα εχει και απειρα ρουχακια κοριτσιστικα!!!

βασικα εκανε το 3ο της και δεν θα κανει αλλο οποτε θα μου τα δωσει ολα...:D:D:D

Α μιά χαρά!!! Και τα ρούχα μου τα έστειλε όλα απλά κούνια καρότσι αλλαξιέρα τα πληρώνουν τα πεθερικά μου οπότε δέν ξοδεύτικα και είναι και δικής μου επιλογής ;);););) αυτό που ακόμα δέν έχω είναι πάρκο άλλα δέν με βιάζει....αποστιρωτή θα μου δώσει μια φίλη νομίζω μπιμπερό πιπίλες και τα δικά μου έμειναν και φυσικά ΤΟ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα σε ολες,

μαριουλα ολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα. να ενημερωσεις το γιατρο σου γιατι μπορει να χρειαστει να φυγεις και νωριτερα. παλι καλα που ετοιμασες τα πραγνατακια του πριγκιπα σου....

μαρμιν τελειο το καροτσακι.

τσερυ παρε τηλ τη γυναικολογο σου απο τωρα να σου δωσει σιδηρο,θα χεις θεμαοπως και γω ,και αν σου πεσει ο καταραμενος ο αιματοκριτης δεν υπαρχει γυρισμος. θα παμε να μας βαλουν αιμα,φρικτη διαδικασια.

εμενα κοριτσια ακοαμ με ποναει η κοιλια μου που και που,χθες το βραδυ με επιασαν τα ψυχολογικα μου,ημουν ενα κουρελι,πηρα το γιατρο μου,μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα εντερα και να επαιρνα αν ηθελα ενα ντεπον. δεν πηρα,ειμαι λιγο καλυτερα αλλα θελω να παω να κανω εναν υπερηχο αλλα δεν τον βρισκω στο τηλ. βεβαια 2 μερες τωρα κρυωνα αρκετα και σκεφτομαι μηπως κρυωσα γιατι εχω και αερια σημερα και πουφ πουφ πουφ...ας ειναι κρυωμα και χαναλι

εγω σας ελεγα για το λικνο αλλα τελικα δεν εννουσα αυτο,ελεγα το πορτ μπεμπε ή την καλαθουνα. ειναι δυσκολο να αποφασισεις οταν χαζευεις τοσα πραγματακια...ελπιζω να ερθει και η σειρα μου και να παω να διαλεξω και γω...

Κορίτσι και εγώ το ειχα πάθει αυτό και τελικά ήταν τα έντερα μου εγώ φαντάσου πόναγα τόσο που τελικά πήρα ένα Boscopan!!!Μήν αγχώνεσε αυτό είναι σίγουρα άσε και καμία κλανίτσα παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος ;););) και να δείς πώς θα χαλαρώσεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

lilitaki κ γω τα ιδια...θα τους αναθεσω απο μια ευθυνη για δωρο ολους...οταν ερθει η ωρα...εμας να μας μεινει το δωματιο να φτιαξουμε κ τα ψιλολογια...μπουκαλια, πιπιλες κ.α....μια χαρα το τακτοποιησες το θεμα...και γω θα το κανω και θα τους στειλω συστημενα να μου τα παρουν!!!!

αγγελικακι γιατι δεν περνεις τον γιατρο σου?οπως λεει κ το λιλιτακι οπως τα λες κρυωμα θα ειναι γιατι ακριβως στο ιδιο σημαιο εχουμε κ εντερα...μπορεις να καταλαβεις αν ο πονος ειναι περιοδου η κατι αλλο???

εγω ελεγα την αλλη δευτερα που θα παω μια και καλη να της το πω που θα δει κ τις εξετασεις ουτως η αλλως δηλαδη κ θα το καταλαβει κ απο μονη της...λετε να ειναι αργα???

28xYp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.σπερματεγχυση εκανα κ μαλιστα με φαρμακα εξωσωματικης κ απετυχε.γι αυτο φοβαμαι κ για εξωσωματικη.οσο για το αγχος ειμαι σιγουρη πλεον.με αυτο κοιμαμαι με αυτο ξυπναω.αλλα δεν με αφηνουν κ απ τη δουλεια να αγιασω αφου μας ξεσηκωνουν.για ψυχολο2νο η ομοιοπαθητηκο το σκεφτ6μαι αλλα δεν ξερω σε ποιον να παω κ που?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...