Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερρούλα εγώ θυμάμαι που μας το έταξες αλλά τώρα δεν μπορώ να το ακούσω βλέπουμε τιβι. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Επίσης μου φαίνεται πολύ καλό που μπορείς να περιμένεις φαντάσου να σε έπιανε καμία ανυπομονησία όπως εμένα; Μια χαρά θα πάνε όλα περίμενες τόσο καιρό τώρα ούτε θα το καταλάβεις πότε θα την κρατάς αγκαλιά και πότε θα πας Εκκλησία για σαραντισμό. Σήμερα λίγο πριν κοιμηθεί τον ξάπλωσα στο κρεβάτι μας και τον θήλαζα. Αφού έφαγε σήκωνε προς τα πάνω το κεφαλάκι του και μου γελούσε και εγώ τον χάιδευα το μαγουλάκι και τον φιλούσα. Και σκεφτόμουν πόσο γρήγορα μεγάλωσε. Σα χθες μου φαίνεται που ήταν μια σταλίτσα και έκλαιγε νιαουριστικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σας μιλησα γι αυτο πριν απο κανα 2μηνο οταν το ακουσα εγω και ειχα εξτασιαστει γενικα απο το ασμα...και ειπα οτι θα σας το βαλω μολις μπορεσω...η τινκερ ισως θυμαται...λεω και πολλα ρε κοριτσια που να τα θυμαστε ολα???

χαχαχα!

Η Μαριούλα πάλι δεν μπήκε σήμερα; :rolleyes:

Παρεμπιπτόντως Μαριούλα μεγιά τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια του πρίγκιπα :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλο ειναι λες ε???γιατι αρχιζει να με προβληματιζει...με ρωταν και ολοι πως αισθανομαι και αν ανυπομονώ και αν αν αν....και γω ειμαι χαλαρα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Χα

σας μιλησα γι αυτο πριν απο κανα 2μηνο οταν το ακουσα εγω και ειχα εξτασιαστει γενικα απο το ασμα...και ειπα οτι θα σας το βαλω μολις μπορεσω...η τινκερ ισως θυμαται...λεω και πολλα ρε κοριτσια που να τα θυμαστε??
καλά λες θυμήθηκα!!! Πολύ ωραία φωνή πάντως το άκουσα δις μια για στίχο και μια για φωνή μουσική

:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για να παρετε μια γευση για το τι συμβαινει στο χωριο μου!!!!!

Ολα αυτα γιατι δεν θελουμε να γινει ενα εργοστασιο ανοιχτης εξορυξης που θα μας αφανισει απο τον τοπο μας!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Παλι δεν σας διαβασα....

Εγω ειμαι καλα, πηγα στον γυναικολογο και ειμαι και απο εκει καλα. Μου επιτρεπει επαφες και θα με ξαναδει τον Σεπτεμβριο. Για αντισυλληψη που τον ρωτησα μου ειπε οτι οσο καιρο θηλαζω αποκλειστικα στους ρυθμους που θηλαζω τωρα δεν εχω προβλημα αν ομως αραιωσουν οι θηλασμοι τοτε να αρχισω να προσεχω. Θα με ξαναδει τον Σεπτεμβριο.

Η διαθεση μας ομως με ολα αυτα που γινονται ειναι αστα να πανε. Το ενα παιδι απο αυτα που συλλαβανε ηταν ενοικιαστης μου για 3 χρονια. Καλο παιδι οικογενειαρχης με 3 παιδια. Ο αλλος αντρας της συμμαθητριας μου. Τους βγαλαν απο τα σπιτια τους οι αστυνομικοι σπαζοντας τις πορτες στις 3 τα χαραματα με τα πιτσιρικια τους να ουρλιαζουν απο τον φοβο τους. Οι ιδιοι τις αλλες 2 φορες που τους καλεσαν για καταθεση πηγαν αδιαμαρτηρητα. Τωρα τους φερθηκαν σαν να ειναι εγκληματιες γιατι ταυτοποιηθηκε dna κοντα στο σημειο οπου καποιοι πριν 2 μηνες εκαψαν καποια μηχανηματα και αυτοκινητα της εταιριας πανω στο βουνο. Εμεις αμφιβαλλουμε αν οντως ευθυνονται καποιοι απο τους κατοικους για αυτη την υποθεση γιατι καποια πραγματα ειναι πολυ περιεργα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κλάραμπελ δε σε ξέχασα αλλά με αντράκι άρρωστο στο σπίτι όλες οι δουλειές (και οι δικές του) έπεσαν επάνω μου κ δεν πρόλαβα. Συμφωνώ ότι πρέπει εκτός από το καλό του παιδιού να λάβεις υπόψη τι βολεύει και τον παππού κ τη γιαγιά που θα το κρατάει. Εμείς έχουμε μόνο τους γονείς μου ο άντρας μου είναι ορφανός :( Η μαμά μου με λέει χαζή κ ότι ο Θεός μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν έχει γονείς και αντί να τον ευχαριστώ στενοχωριέμαι. Τεσπα άσχετο. Λοιπόν η μαμά δεν μένει κοντά με την έννοια να μπορεί κάθε πρωί και τόσο νωρίς να έρχεται με τα πόδια, αυτοκίνητο δεν έχουν οπότε ή θα πρέπει να τους παίρνουμε ή ταξί κάθε μέρα που δε γίνεται γιατί και η πιάτσα δεν είναι κάτω από το σπίτι τους. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να φεύγω από τις 6:10 το αργότερο συν ότι δεν βλέπω τόσο νωρίς θα πρέπει να πηγαίνει ο σύζυγος καθημερινά αλλά είναι κάτι που πιστεύω πως δε θα θέλει και η μαμά μου. Μιλάμε κάθε μέρα να ξυπνάει και εκείνη κάθε πρωί πριν τις 6 για να ετοιμαστεί και να φεύγει μετά τις 2. Στο σπίτι της πότε θα προλαβαίνει να κάνει δουλειές και φαί; Εγώ την κόβω να θέλει να τον κοιμίζει εκεί. Οπως και να έχει θα πρέπει όταν κοντεύει η ώρα εγώ λέω τουλάχιστον ένα τρίμηνο πριν να έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε και να αρχίσω εκπαίδευση ώστε να δω στην πράξη τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε κ να προσαρμοστώ ανάλογα. Πιστεύω πως αν καταλήξουμε στο σενάριο να κοιμάται εκεί το μωρό εμένα θα μου κοστίσει περισσότερο από ότι σε εκείνο. Το άλλο που σκέφτηκα είναι το μισό μισό. Δηλαδή πότε η μαμά σπιτι μας πότε το μωρό εκεί. Αν και έχω πει πως δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα να είναι μόνη η μαμά σπίτι μου. Και ας είναι μάνα μου. Ή μισές μέρες να τον πηγαίνω το πρωί και μισές να κοιμάται εκεί. Εσύ τι λες; Ξέχασα κανένα ερώτημα σου να απαντήσω;
βασιλισα θελεισκεψη το πραγμα!μακαρι να βρειτε μια αλλη λυση θα ειναι δυσκολο να το αφηνεις να κοιμαται αλλου το μωρακι...θα του λειπεις και θα σου λειπει πολυ:( αν ναι απο ποτε θα το ξεκινησετε αυτο?
Όντως ησυχία :cool: Η Μάρτζι θα έχει χάσει τα μυαλά της από την ανιψούλα φαντάζομαι. Εγώ είχα πολλές δουλειές. Τώρα έκατσα λίγο. Επίσης ήμουν πολύ στενοχωρημένη το πρωί. Τώρα απλά με το μωρό και τις δουλειές δε σκέφτομαι γιατί αλλιώς...

Μας πήρε ο γιατρός σήμερα τηλέφωνο (που εξέτασε το σύζυγο) να μας πει τα αποτελέσματα αίματος κ λέει πως είναι οκ δε δείχνουν λοίμωξη αλλά δε σημαίνει κάτι μπορεί να υπάρχει πνευμονία χωρίς ανεβασμένα λευκά. Ως εδώ καλά. Με ρώτησε αν είναι καλύτερα κ αν σταμάτησαν οι αιματηρές εκκρίσεις και του είπα πως όχι κ ειπε αν δε σταματήσουν τελείως το Σάββατο που έχει εφημερία να ξαναπάμε να κάνει αξονική κ ότι θα μιλήσουμε ξανά αύριο.

χαρα μου περαστικουλια του υπομονη μεχρι το σαββατο:|

Είμαι σίγουρη Τσερη θα έχουν μεγάλο έρωτα!!! Μαρμιν κανε Facebook!!!

συμφωνω!!! αντε βρε μαρμινουλα κανε ενα φβ για εμας:P

κορίτσια τι κάνετε??δεν σας διάβασα ακόμη...

προσπαθώ να βρω φόρεμα από το νετ...και να προλάβω γιατί ένα φόρεμα που είδα χθες σήμερα δεν το έχει...θα επανέλθω σε λίγο

αχ απο που παραγγελνεις φορεματα εχω παραγγελνω απο μια σελιδα κ εχει φοβερα φορεματα!
ναι τα καταφερα. μαλλον ηθελε να ξανασυνδεθω
βασιλισα με γεια το νεο σου τικερακι ειναι τελειο!!!
χαχαχα!

Η Μαριούλα πάλι δεν μπήκε σήμερα; :rolleyes:

Παρεμπιπτόντως Μαριούλα μεγιά τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια του πρίγκιπα :tongue:

ευχαριστω αγαπη μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσάκια!!! Νένα κατά καιρούς το εχω δει το θέμα σας και φυσικά άκουσα για τη βίαιη σύλληψη των ανθρώπων απλά δεν είχα καταλάβει σε ποια ποια περιοχή έγινε βλέπεις με το καψουρακι δεν πολύ βλέπω τηλεόραση....τι ν πω βρε κορίτσι μου αντισταθείτε με ολες σας τις δυνάμεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα!!!

Νενα μου το μωρουλι σας ομορφυνε πάααααρα πολύ, τσιτωσε το δερματακι του!!!και γω τολμώ να πω οτι κυρίως μοιάζει σε σένα!!!!στα μάτια λίγο με μπερδευει...για το χωριο σας και γω δεν τα παρακολουθω αναλυτικα αλλα μου ελεγε και μια αλλη φιλη μου (ξερεις εσυ) τις προαλλες για ολα αυτα που λεγονται και δεν γίνονται και το αντιθετο στο χωρίο σας!!!φανταστειτε γενικά ποση παραπληροφορηση εχουμε φαει γενικότερα!!!και ναι λιλι και παλι θα πω καλα κανεις και δεν βλεπεις τηλεοραση...ουτε εγω βλεπω και ας μην ξερω τι γινεται γυρο μου!!!και αυτοι που βλεπουν σαμπως ξέρουν???

28xYp3.png

pepsi σημαντικα για την γονιμοτητα ειναι το συμπλεγμα βιταμινων Β (οπως ηδη ξερεις) που μπορεις να παρεις σε χαπι αλλα ένα συμπληρωμα με μαγια μπυρας σε καθημερινή βάση.

Β12

βρισκεται σε φυτρες άλφα - 'αλφα (το βρισκεις ιντερνετ και μαγαζια με βιολογικα, το βιβλιο το γραφει σχεδον γιια ολες τις βιταμινες, πρεπει να ειναι πολυ σημαντικο) και στα φυκια (συγκεκριμενα γραφει nori, kombu, wakame, arame). Τα κυανοφυκη ειναι πλουσια σε Β12. Άλλες πηγες είναι τα αυγα και τα θαλασσινά.

Β6

συμπλήρωμα, άλφα - αλφα, αβοκάντο, μπανάνες, μαγιά μπύρας, λάχανο, πεπόνι, καρότα, φύκια, σπανάκι, ηλιόσποροι, καρύδια.

οπως βλέπεις τα φυκια ειναι σημαντικα εξου κ η σπιρουλινα που πινει η τινκερ!!!εγω στην θεση σου θα φροντιζα αυτα να τα παρω οσο περισσοτερο μπορω γιατι οσο καλο και να ειναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε χάπι με τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει την λήψη των βιταμινών απευθείας απο τροφή...

κάποια ειναι περιεργά αλλα θα τα εβρισκα με τον τροπο που σου ειπα...

ρώτα και τον γιατρο σου αν θες...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...