Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

περιμενοντας τα μικρα μου να ξυπνησουν σας διαβασα!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ κανε υπομονη μεχρι το Σαββατο και ελπιζω και ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!καλα μυαλο δεν βαζει ε??το τσιγαρο τσιγαρο......

καλε τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι????θα πας το μωρο να κοιμαται στην μαμα σου???κι εσεις ποτε θα το βλεπετε???εγω δεν νομιζω οτι θα το εκανα....δεν θα αντεχα δηλαδη αλλο να τογινει μια δυο και αλλο συστηματικα!!!ελπιζω να βρειτε καποια αλλη λυση!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εμενα ο μικρος μου κανει κατι τετοια με τα κακα του αλλα οταν του ανοιξω την πανα και τον αφησω του κρατησω λιγο και τα ποδαρακια αρχιζει και βγαζει...και βγαζει...και βγαζει.....με κλειστη την πανα δεν μπορει να τα κανει!!!εγω εκει που γεννησα ειχα τα μωρα συνεχεια μαζι μου και να σας πω και την αληθεια αν δεν τα ειχα δεν ξερω τι θα εκανα εβλεπα την κοπελα που γεννησαμε μαζι που το μωρακι το ειχανε στη νεογνολογικη και δεν ειχε τι να κανει γυριζε απο δω γυριζε απο κει σαν την αδικη καταρα μεχρι να ερθει η ωρα να παει να το ταισει!!για το μπανιο περνουσαν οι μαιες και μας ελεγαν ποτε να τα παμε μεσα για μπανιο φυσικα δεν τα αφηναμε τα πηγαιναμε τα ζυγιζαν τους εκαναν μπανιο και τα παιρναμε κατευθειαν πισω.οι γιατροι περνουσαν επισκεψη απο το δωματιο και τα εξεταζαν καθε μερα!!!και φυσικα οτι τους φορουσαμε ηταν δικα μας απο την πρωτη στιγμη που γεννηθηκαν ζητησαν να τους πανε τα ρουχα να τα ντυσουν.καμια μαια δεν επαιρνε κανενα μωρο για κανενα λογο αν χρειαζοταν τους το πηγαινα εγω στο γραφειο τους!!!

ΜΑΡΤΖΙ τι καλα που εχεις την ανηψουλα!!δωστης πολλα φιλακια και κανε λιγο πρακτικη τωρα που την εχεις εκει!!!

ξυπνησαν.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά όταν λέω από το βράδυ εννοώ τον ύπνο και μόνο δηλαδή 9, 10 το νωρίτερο 9. Ακριβώς και μόνο για τον ύπνο και πάλι βλέποντας και κάνοντας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια τι κάνετε??δεν σας διάβασα ακόμη...

προσπαθώ να βρω φόρεμα από το νετ...και να προλάβω γιατί ένα φόρεμα που είδα χθες σήμερα δεν το έχει...θα επανέλθω σε λίγο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τσερυ μου αν παρεις βραστηρα α ειναι ανοξειδωτος,εμας ο παιδιατρος μας ειχε πει οτι αν ειναι ανοξειδωτος ειαι μια χαρ και δεν υπαρχει θεμα.

βαλαμε παλι το υποθετακι μας το πρωι αλλα κακακια κααμε το μεσημερι,δε μπορειτε απλα να φαταστειτε ποσα. μιλησα με το γιατρο μας και μου ειπε οτι ισως δεν πειραζει α βαζουμε υποθετακι μετα τη 4η μερα που δε εχει καει κακακια και οτι ισως ειναι δυσκοιλια η μπεμπολιτσα μου αλλα θα φτιαξει οτα θα αρχησουμε τα φρουτακια. μου ειπε κια για το μητρικο γαλα 3 μηες καταψυξη οπως ειπε και η τσερυ αλλα 2 στη συντηρηση και καθολου εκτος ψυγειου,

μπορει καποια να μου πει τι εγινε στο χωριο της νενας με πμ γιατι δεν εχω παρει χαμπαρι

αυριο παλι δουλευω

τσερυ μου αν παρεις βραστηρα α ειναι ανοξειδωτος,εμας ο παιδιατρος μας ειχε πει οτι αν ειναι ανοξειδωτος ειαι μια χαρ και δεν υπαρχει θεμα.

βαλαμε παλι το υποθετακι μας το πρωι αλλα κακακια κααμε το μεσημερι,δε μπορειτε απλα να φαταστειτε ποσα. μιλησα με το γιατρο μας και μου ειπε οτι ισως δεν πειραζει α βαζουμε υποθετακι μετα τη 4η μερα που δε εχει καει κακακια και οτι ισως ειναι δυσκοιλια η μπεμπολιτσα μου αλλα θα φτιαξει οτα θα αρχησουμε τα φρουτακια. μου ειπε κια για το μητρικο γαλα 3 μηες καταψυξη οπως ειπε και η τσερυ αλλα 2 στη συντηρηση και καθολου εκτος ψυγειου,

μπορει καποια να μου πει τι εγινε στο χωριο της νενας με πμ γιατι δεν εχω παρει χαμπαρι

αυριο παλι δουλευω

Μακάρι να φτιάξει γιατί βασανιζεται το κοριτσάκι μας!!!

2 στη συντήρηση έ???Μια χαρά να ξέρω και εγώ!!!Για το χωριό της nenas θέλω και εγώ ενημέρωση γιατί ούτε εγω βλέπω ειδήσεις:oops::oops::oops:

Όσο για τη δουλειά απλά υπομονή κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

λιλι το εχω παρει αποφαση,να σας πω την αληθεια πολυ περισσοτερο θα με στεαχωρουσε αν την εχανα παρα α κατσω στο σπιτι. ειμαι ερωτευμεη με τη δουλεια μου. αλλα να το μωρακι μου δε το χορτασα ακομα. η σκατουλα ειναι μια σταλια και ποσα καταλαβαινει. σημερα παρολο που ειχε τα ζορια της ηταν πολυ χαρουμεη που ειμασταν παρεα. ολο μου γελουσε μολις με εβλεπε και οταν την επαιρνα αγκαλιτσα το ενιωθα οτι την ευχαριστουσε

λιλι το εχω παρει αποφαση,να σας πω την αληθεια πολυ περισσοτερο θα με στεαχωρουσε αν την εχανα παρα α κατσω στο σπιτι. ειμαι ερωτευμεη με τη δουλεια μου. αλλα να το μωρακι μου δε το χορτασα ακομα. η σκατουλα ειναι μια σταλια και ποσα καταλαβαινει. σημερα παρολο που ειχε τα ζορια της ηταν πολυ χαρουμεη που ειμασταν παρεα. ολο μου γελουσε μολις με εβλεπε και οταν την επαιρνα αγκαλιτσα το ενιωθα οτι την ευχαριστουσε

Ναι το καταλαβαίνω και εγώ θέλω να πάω για δουλειά γιατί οικονομικά ζοριζόμαστε πάρα πολύ αφού τον άντρα μου έχουν να τον πληρώσουν κανονικά κανένα 6μηνο όλο έναντι του δίνουν μικροποσά αλλά δυσκολεύομαι πραγματικά πάρα πολύ να αφήσω το καψουράκι!!!:oops::oops::oops:

Νομίζω η Τσέρη δίνει καλές οδηγίες!!!Όταν μπεί να τη ρωτήσουμε τι μπορεί να γίνεται λάθος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

σημερα με πηρε και η πεθερα και μου το επαιζε υπερανω σχετικα με το εθμα του μωρου και αν θελω α το φυλαει η μαμα μου δε εχει προβλημα και α ερχεται οποτε δεν μπορει η μαμα μου. τεσπα. ενας θεος ξερει το γιατι. εκεινη μεχρι προχθες επαιρα πρωι πρωι τηλ που 2,5 χροια πατρεμεη πρι τις 10 το βραδυ που σχολαει ο ατρας μου δεν ειχε παρει ποτε και αν δεν το σηκωα το τηλ επαιρνε στο καπακι τη μανα μου α δει που ειμαι και αν ημουν καπου η απατησ της ηταν : α και εχεις τη μικρη εσυ παλι; που τις περισσοτερες φορες που επαιρνε η στην τουαλετα θα μουνα ή θα θηλαζα. που αν παω η γυναικα 9 ηωρα πρωινιατικα μολις ειχα σαραντησει; οεο;

οποτε η σκουρα τα βρηκε χθες με τη μικρη ή αρχισε ο πεθερος μου τις ζηλιες,γιατι εχουμε και απο αυτες ή σκεφτηκε τα πραγματα πιο ηρεμα γιατι α της ειπε κατι ο αντρας μου δεν το κοβω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...