Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!νενα τα μαθαινω...τι να πεις ρε κοριτσι???ειπαμε...."δημοκρατια"!!!!

αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε...το παιρνω αποφαση!!!σημερα εχει το σκυλι μου κομμωτηριο....μετα που θα γυρισω κ θα ειμαι εξτασιασμενη να μην νομιζετε οτι μιλαω για το μωρο παλι...για το σκυλι θα τα λεω...

και μια απορια...να παρω βραστηρα?????

Βραστήρα να τον κάνεις τι????:confused::confused::confused:

Τι συμβαίνει στο χωριό της nenas?????:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε...το παιρνω αποφαση!!!σημερα εχει το σκυλι μου κομμωτηριο....μετα που θα γυρισω κ θα ειμαι εξτασιασμενη να μην νομιζετε οτι μιλαω για το μωρο παλι...για το σκυλι θα τα λεω...

Έχεις έναν πολύ χαρισματικό άντρα κοριτσάκι πολύ ωραία φωνή!!!Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!!!Τυχερό το κοριτσάκι σας θα ακούει νανουρίσματα από την υπέροχη φωνή του μπαμπάκα της!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!!

ΝΕΝΑΚΙ τα βλεπουμε στην τηλεοραση τι γινεται πωπω χαμος βρε κοριτσακι...εγω κοιταζα μηπως σε δω στις ειδησεις:rolleyes::rolleyes:

ΤΣΕΡΡΥ εγω εχω βραστηρα γιατι τον χρησιμοποιω πολυ και με βολευει αλλα τωρα με τα μωρα στο μπρικι βραζω νερο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερααααα τσερουλα μου εγω εχω βραστηρα για εμας...το μωρο το θηλαζω αλλα οταν το αφηνω στην μαμα κ του δινει ξενι γαλα τοτε το βραζει στο μπρικι το νερο! καλε ναι τι εγινε στο χωριο της νενας??????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλέ τι ησυχία είναι αυτή σήμερα???Μάρτζηηη....Μαρμιιιιιιιιιν.......που είστε σήμερα???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα άν μείνει δεν το φυλάμε...και εγώ δεν το κρατάω πάνω από 24ώρο στο ψυγείο ...κατάψυξη 3 μήνες!!!!!Αυτά ξέρω εγώ....ή τουλάχιστον αυτά κάνω....:tongue:

Φρέσκο (δηλαδή κατευθείαν αρμεγμένο από το βυζί) το αφήνω και παραπάνω αλλά επειδή είμαι και φοβιτσιάρα και δεν εμπιστεύομαι το ψυγείο μας πολύ όχι πάνω από δύο μέρες. Στης μαμάς μου θα το άφηνα και τρεις. Πάντως εγώ το έχω δοκιμάσει κ όταν δεν είμαι σίγουρη το δοκιμάζω. Και φυσικά όχι στην πόρτα πάντα σε ράφι και μέσα μέσα.

Καλημερα κοριτσια.........

μαρμινακι αησυχω λιγο γιατι ζοριζεται που και που αλλα δε τα καει. και φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερνει.

να ρωτησω κατι; εσεις εκει που γεννησατε,επερπε α εχετε ρουχα και τα σχετικα για το μωρο; και δε το ειχατε και διπλα σας; εμεις εδω το εχουμε διπλα μας συεχεια απο την πρωτη στιγμη και το μονο που χρειαζεται να εχουμε μαζι ειναι ρουχαλακια για τη μερα που θα φυγουμε. οι μαιες ερχονται το πλεου και τα σχετικα εκτος και αν θελεις να πας μαζι τους να τα κανατε παρεα ή ακομα και μονη σου....

Κι εμένα μου το έκανε αυτό και την ίδια εντύπωση μου έδινα. Εγώ λυγίζω λίγο τα ποδαράκια του στην κοιλίτσα του. Δηλαδή τα πιάνω από τις πατουσίτσες και τα πάω προς το πρόσωπο του. Πάντα αερίζεται έτσι και γελάει. Του αρέσει. Πολλές φορές μου κάνει και κακάκια. Όταν ζορίζεται αυτό.

Στο νοσοκομείο που γέννησα το ίδιο πάνω κάτω ίσχυε. Ρούχα μόνο για την έξοδο. Και το αφήναμε στο παιδιατρικό (εκεί ήταν παιδίατρος και μαίες) 8-9:30 για μπανάκι και εξέταση.

Δεν σας διαβασα....

Στο χωριο μου ζουμε τραγικες καταστασεις.

Το χωριο ειναι αποκλεισμενο απο τους κατοικους.......

Παλευουμε για μας και τα παιδια μας....

Ειμαστε οι κατοικοι που δεν θελουμε να καταστρεψουν τον τοπο μας και τις ζωες μας.....

Μας παρομοιαζουν κοροϊδευτηκα με τους Γαλατες που αντιστεκοταν στους Ρωμαιους.... Εμεις ειμαστε περιφανοι που ειμαστε ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκεται στους Ρωμαιους καταπατητες.

Μονο που εδω οι Ρωμαιοι ειναι μια κοινοπραξια κρατους-καναδικης πολυεθνικης.....

Νενούλα κι εγώ πολλές φορές σε έχω σκεφτεί όταν τα βλέπω στην τηλεόραση αλλά δεν είπα τίποτα εδώ γιατί σκέφτηκα μήπως δε θες. Και όπως λέει και η Κάντυ κοίταζα μήπως σε δω στην τηλεόραση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Έχεις έναν πολύ χαρισματικό άντρα κοριτσάκι πολύ ωραία φωνή!!!Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!!!Τυχερό το κοριτσάκι σας θα ακούει νανουρίσματα από την υπέροχη φωνή του μπαμπάκα της!!!:D

Έχασα κάτι; Μήπως θα έπρεπε να έχω μέιλ Τσέρρυ;; :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κλάραμπελ δε σε ξέχασα αλλά με αντράκι άρρωστο στο σπίτι όλες οι δουλειές (και οι δικές του) έπεσαν επάνω μου κ δεν πρόλαβα. Συμφωνώ ότι πρέπει εκτός από το καλό του παιδιού να λάβεις υπόψη τι βολεύει και τον παππού κ τη γιαγιά που θα το κρατάει. Εμείς έχουμε μόνο τους γονείς μου ο άντρας μου είναι ορφανός :( Η μαμά μου με λέει χαζή κ ότι ο Θεός μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν έχει γονείς και αντί να τον ευχαριστώ στενοχωριέμαι. Τεσπα άσχετο. Λοιπόν η μαμά δεν μένει κοντά με την έννοια να μπορεί κάθε πρωί και τόσο νωρίς να έρχεται με τα πόδια, αυτοκίνητο δεν έχουν οπότε ή θα πρέπει να τους παίρνουμε ή ταξί κάθε μέρα που δε γίνεται γιατί και η πιάτσα δεν είναι κάτω από το σπίτι τους. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να φεύγω από τις 6:10 το αργότερο συν ότι δεν βλέπω τόσο νωρίς θα πρέπει να πηγαίνει ο σύζυγος καθημερινά αλλά είναι κάτι που πιστεύω πως δε θα θέλει και η μαμά μου. Μιλάμε κάθε μέρα να ξυπνάει και εκείνη κάθε πρωί πριν τις 6 για να ετοιμαστεί και να φεύγει μετά τις 2. Στο σπίτι της πότε θα προλαβαίνει να κάνει δουλειές και φαί; Εγώ την κόβω να θέλει να τον κοιμίζει εκεί. Οπως και να έχει θα πρέπει όταν κοντεύει η ώρα εγώ λέω τουλάχιστον ένα τρίμηνο πριν να έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε και να αρχίσω εκπαίδευση ώστε να δω στην πράξη τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε κ να προσαρμοστώ ανάλογα. Πιστεύω πως αν καταλήξουμε στο σενάριο να κοιμάται εκεί το μωρό εμένα θα μου κοστίσει περισσότερο από ότι σε εκείνο. Το άλλο που σκέφτηκα είναι το μισό μισό. Δηλαδή πότε η μαμά σπιτι μας πότε το μωρό εκεί. Αν και έχω πει πως δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα να είναι μόνη η μαμά σπίτι μου. Και ας είναι μάνα μου. Ή μισές μέρες να τον πηγαίνω το πρωί και μισές να κοιμάται εκεί. Εσύ τι λες; Ξέχασα κανένα ερώτημα σου να απαντήσω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλέ τι ησυχία είναι αυτή σήμερα???Μάρτζηηη....Μαρμιιιιιιιιιν.......που είστε σήμερα???

Όντως ησυχία :cool: Η Μάρτζι θα έχει χάσει τα μυαλά της από την ανιψούλα φαντάζομαι. Εγώ είχα πολλές δουλειές. Τώρα έκατσα λίγο. Επίσης ήμουν πολύ στενοχωρημένη το πρωί. Τώρα απλά με το μωρό και τις δουλειές δε σκέφτομαι γιατί αλλιώς...

Μας πήρε ο γιατρός σήμερα τηλέφωνο (που εξέτασε το σύζυγο) να μας πει τα αποτελέσματα αίματος κ λέει πως είναι οκ δε δείχνουν λοίμωξη αλλά δε σημαίνει κάτι μπορεί να υπάρχει πνευμονία χωρίς ανεβασμένα λευκά. Ως εδώ καλά. Με ρώτησε αν είναι καλύτερα κ αν σταμάτησαν οι αιματηρές εκκρίσεις και του είπα πως όχι κ ειπε αν δε σταματήσουν τελείως το Σάββατο που έχει εφημερία να ξαναπάμε να κάνει αξονική κ ότι θα μιλήσουμε ξανά αύριο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμινακι το να περιμενεις ως το Σαββατο ξερω οτι θα σου φαινεται βουνο!!!!δεν μπορεις ομως να κανεις και πολλά...όλα καλα θα πανε και επι της ευκαιριας ο αντρας θα κοψει και το βρωμοτσιγαρο!!!!

μειλ δεν εχεις...τα ξερεις αυτα;)

λιλικα ναι ειδες το καμαρι μου???το μαρκελλακι ηδη καταλαβαινει την φωνη του και οταν της μιλαει κλωτσει...σε λιγο καιρο νομιζω οτι δεν θα υπαρχω οταν θα ειναι οι 2 τους!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και χθες το ζευγαρι που ηρθε να βλεπατε ερωτας ο μπαμπας με το μωρακι!!!ο δικος μου εκανε και μια τζενεραλε!!!πηρε το μπεμπακι αγκαλια και εκανε βολτες μεσα στο σπιτι για να συνηθιζει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαρμινακι δυσκολη η αποφαση ετσι οπως τα περιγραφεις για το που θα μενει το μωρο...και μενα η ιδεα του να το αποχωριζομαι τα βραδια δεν θα μου αρεσε καθολου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμινακι το να περιμενεις ως το Σαββατο ξερω οτι θα σου φαινεται βουνο!!!!δεν μπορεις ομως να κανεις και πολλά...όλα καλα θα πανε και επι της ευκαιριας ο αντρας θα κοψει και το βρωμοτσιγαρο!!!!

μειλ δεν εχεις...τα ξερεις αυτα;)

λιλικα ναι ειδες το καμαρι μου???το μαρκελλακι ηδη καταλαβαινει την φωνη του και οταν της μιλαει κλωτσει...σε λιγο καιρο νομιζω οτι δεν θα υπαρχω οταν θα ειναι οι 2 τους!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και χθες το ζευγαρι που ηρθε να βλεπατε ερωτας ο μπαμπας με το μωρακι!!!ο δικος μου εκανε και μια τζενεραλε!!!πηρε το μπεμπακι αγκαλια και εκανε βολτες μεσα στο σπιτι για να συνηθιζει!!!

Mόνο βουνό; Μα αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο ότι δεν το κόβει το παλιοτσιγάρο. Κάνει 5 την ημέρα. Ενώ ο γιατρος είπε ούτε τόσα. Μου λεει δεν μπορώ από τη μια στιγμή στην άλλη να το κόψω τελείως θα κάνω 3. Για ποτε τα τρία έγιναν 4 και καπάκι 5 ούτε που το κατάλαβα:confused::confused:

Κι εγώ δεν μπορώ νύχτα να κοιμάται αλλού το μωράκι μου αλλά εάν δεν υπάρχει άλλη λύση δεν ξέρω τι θα κάνω; Γιατί εκτός από το μωρό μου θα πρέπει να υποχρεώνω άλλους δύο ανθρώπους είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο να ξυπνάνε από τις έξι και δεν είναι και τζόβανοι. Μέχρι τότε θα έχουν κλείσει και τα 67 και θα περπατάνε τα 68. Τεσπα θα δούμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, καλά το είπατε: η μικρή μας πήρε τα μυαλα! Αχ, είναι κούκλα και πολύ χαριτωμένη!

Νένα μου, τα ακούμε στις ειδήσεις και σε σκέφτομαι! Δύσκολη κατάσταση! Θα σας κάνουν πολεμο, δεν το συζητώ! Θα στρέψουν πολύ σύντομα την κοινή γνώμη εναντίον σας! Τα ΜΜΕ να δεις που θα υπηρετήσουν τα συμφέρόντα της κυβέρνησης! Και να ήταν να σωθεί η Ελλάδα από αυτή την έπένδυση να έλεγα οκ! Αλλά δεν πρόκειται για δικά μας συμφέροντα, αλλά για συμφέροντα ξένων! Κρατήστε Θερμοπύλες, Νένα μου κι ο Θεός να είναι μαζί σας!

Η μικρή μας ερωτεύτηκε τον άντρα μου! Του κάνει κάτι γλύκες! Αυτός λιώνει φυσικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...