Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικακι και γω αυτο που ξερω κ μας το ειπαν οι μαιες ειναι οτι τα μωρακια που θηλαζουν ειναι φυσιολογικο να μην κανουν καθε μερα κακα...

οσον αφορα το γαλα δεν ξερω ποση ωρα σε καθε στηθος, ξερω ομως οτι για 3 μερες συντηρηται στο ψυγειο...μαλιστα ισχυει το εξης...3 ωρες εκτος ψυγειου, 3 μερες ψυγειο, 3 μηνες καταψυξη!!!

Σίγουρα άν μείνει δεν το φυλάμε...και εγώ δεν το κρατάω πάνω από 24ώρο στο ψυγείο ...κατάψυξη 3 μήνες!!!!!Αυτά ξέρω εγώ....ή τουλάχιστον αυτά κάνω....:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τσερρουλα μου γλυκια χρονια σου πολλα να τα 100στησεις και ο,τι επιθυμεις! πω πω πολυ ανετα θα μπορουσε να ειχε γεννηθει η μπουμπου χθες και να ειχατε την ιδια μερα γενεθλια!;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

τσερρουλα μου γλυκια χρονια σου πολλα να τα 100στησεις και ο,τι επιθυμεις! πω πω πολυ ανετα θα μπορουσε να ειχε γεννηθει η μπουμπου χθες και να ειχατε την ιδια μερα γενεθλια!;)

Καλέ που χάθηκες εσύ σήμερα???Είδες φωτό???Σου έστειλα και το δικό μας δακτυλάκι!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα δεν μπηκα γτ ολη μερα ημουν εκτος σπιτιου:| το πρωι πηγα για καφε στην μαμα μου,κατα τις 12 η ωρα πηγα εξω και πηρα καλοκαιρινα ρουχαλακια του πριγκηπα(αχ ειναι τελεια ανυπομωνω να ερθει το καλοκαιρι να του τα φορεσω) μετα μαγειρεψα μακαρονια με μυδοσαλτσα μετα διαβασα τα παιδακια και το απογευμα πηγα σε μια ξαδερφη μου και καθησα εκει αυτααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

ομορφες μπηκα να πω μια καληνυχτα!!!το παρεακι μολις εφυγε και λεω να διαβασω το βιβλιο μου μπας και το τελειωσω...το νημμα διαβαζω της χισλοπ...μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο!!ειμαι περιπου στην μεση....

η παρεα μας ειχε κ μια πριγκηπισσα 4 μηνων!!!ειναι η ζωιτσα η κολλητη της κορης μου:):Dπολυ καλο μωρακι...πανεμορφο και υπερβολικα ησυχο!!!δεν εκλαψε καθολου!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.........

μαρμινακι αησυχω λιγο γιατι ζοριζεται που και που αλλα δε τα καει. και φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερνει.

να ρωτησω κατι; εσεις εκει που γεννησατε,επερπε α εχετε ρουχα και τα σχετικα για το μωρο; και δε το ειχατε και διπλα σας; εμεις εδω το εχουμε διπλα μας συεχεια απο την πρωτη στιγμη και το μονο που χρειαζεται να εχουμε μαζι ειναι ρουχαλακια για τη μερα που θα φυγουμε. οι μαιες ερχονται το πλεου και τα σχετικα εκτος και αν θελεις να πας μαζι τους να τα κανατε παρεα ή ακομα και μονη σου....

Καλημέρα!!!!Αχ κορίτσια την άρπαξε και ο δικός μου ο άντρας και θέλω να τον δείρωωωωωωωω!!!!!Εχθές κοιμήθηκε στον καναπέ!!!Σήμερα τον βλέπω στη βεράντα γιατί του το είχα τάξει χωρι΄ς μπουφάν στο μηχανάκι το τζόβενο.......:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δεν σας διαβασα....

Στο χωριο μου ζουμε τραγικες καταστασεις.

Το χωριο ειναι αποκλεισμενο απο τους κατοικους.......

Παλευουμε για μας και τα παιδια μας....

Ειμαστε οι κατοικοι που δεν θελουμε να καταστρεψουν τον τοπο μας και τις ζωες μας.....

Μας παρομοιαζουν κοροϊδευτηκα με τους Γαλατες που αντιστεκοταν στους Ρωμαιους.... Εμεις ειμαστε περιφανοι που ειμαστε ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκεται στους Ρωμαιους καταπατητες.

Μονο που εδω οι Ρωμαιοι ειναι μια κοινοπραξια κρατους-καναδικης πολυεθνικης.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Δεν σας διαβασα....

Στο χωριο μου ζουμε τραγικες καταστασεις.

Το χωριο ειναι αποκλεισμενο απο τους κατοικους.......

Παλευουμε για μας και τα παιδια μας....

Ειμαστε οι κατοικοι που δεν θελουμε να καταστρεψουν τον τοπο μας και τις ζωες μας.....

Μας παρομοιαζουν κοροϊδευτηκα με τους Γαλατες που αντιστεκοταν στους Ρωμαιους.... Εμεις ειμαστε περιφανοι που ειμαστε ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκεται στους Ρωμαιους καταπατητες.

Μονο που εδω οι Ρωμαιοι ειναι μια κοινοπραξια κρατους-καναδικης πολυεθνικης.....

Τι έγινε???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!νενα τα μαθαινω...τι να πεις ρε κοριτσι???ειπαμε...."δημοκρατια"!!!!

αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε...το παιρνω αποφαση!!!σημερα εχει το σκυλι μου κομμωτηριο....μετα που θα γυρισω κ θα ειμαι εξτασιασμενη να μην νομιζετε οτι μιλαω για το μωρο παλι...για το σκυλι θα τα λεω...

και μια απορια...να παρω βραστηρα?????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...