Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμινακι ειδες που ο μικρουλης σου το εμαθε το κρεββατακι του???τζαμπα αγχωνοσουν η μανα!!!

εμεις σημερα θα εχουμε παρεακι το απογευμα και δεν ξερω τι να τους φιταξω...μαλλον κατι απλο βεβαια....αν ερθουν για καφε εχω μηλοπιττα, εχει και η πεθερα μου σπανακοπιττα (που μας την παραχωρει ειπε) και αν τυχον ερθουν για βραδυ θα κανω κλαμπ σαντουιτσ και θα βρασω λουκανικακια...αρκει να μην νηστευουν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχχαχ!!!μαρτζι καλα της ειπες της μαμας σου!!εγω καμια φορα οταν περναν οι Κυριακες κ η πεθερα μου δεν μας καλεί για φαι της το λεω...αντε της λεω πολυ τεμπελιασες!!!δεν θα μας μαγειρεψεις???τις Κυριακες τρωμε ψαρι....δεν ειμαι και πολυ φαν και για να μην το ξεχναω απο την δαιτροφη μου εχει την μερα του!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Tsery, εσύ καλώς κακώς θα ακολουθήσεις την πολιτική της κλινικής και μην τα σκέφτεσαι τα άρθρα που διαβάζουμε κατά καιρούς! Θα αναπληρώσεις αγκαλίτσες και φιλάκια στο σπίτι όπως κάνει η Λίλι! Μην τα παίρνουμε κι όλα τοις μετρητοίς γιατί στο τέλος θα μας περάσουν όλοι για τρελές!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σε καμια ωριτσα θα είναι εδω η αδελφη μου και η μικρουλα μας!

Να τη φιλήσεις και από εμάς τη μπουμπού!!!!Όσο για τις εφιαλτικέ νύχτες μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και ελαφρύ φαγάκι.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

τι μου κάνετε??

ωραία πέρασες τσερρυ μου χθες ε?πολύ ωραία!!

αχου το καψουρακι μας!!

εμένα κορίτσια δεν μου αρέσει πολύ να είναι το μωρό δίπλα σου..για 2 λόγους...

πρώτο πηγαινοέρχεται συνέχεια κόσμος, αν αποφασίσεις να έχεις το μωρό δίπλα σου πρέπει να μην δέχεσαι επισκέψεις ή την ώρα που έρχεται κόσμος, πχ το απόγευμα να είναι στο θάλαμο...μου έχει τύχει να πάω να δω κοπέλα που γέννησε και να είναι το μωρό εκεί...και να θέλει να μου το δώσει κλπ..και να είναι το δωμάτιο με 10 άτομα μέσα..εννοείται πως δεν πήρα σε καμία περίπτωση το μωρό και πάντα όταν με πάρουν τηλ ή μου στείλουν μνμ ότι γέννησαν ρωτάω αν δέχονται επισκέψεις...

και 2 πιστεύω ότι τη νύχτα είναι πολύ δύσκολο, γιατί η γυναίκα είναι ταλαιπωρημένη με τη γέννα και μπορεί να μην προσέξει κάτι, πχ να βγάζει το μωρό γαλατάκι κλπ ενώ οι νοσοκόμες, όλη τη νύχτα τα βλέπουν...

τις υπόλοιπες ωρες πχ προϊνα που δεν θα έχεις κόσμο αλλά και μετά όταν φύγουν θεωρώ ότι πρέπει να το έχεις δίπλα σου..φυσικά εξαρτάται από τη κλινική...

μια γνωστή μου έκανε 2 μέρες όχι να πιάσει το μωρό αλλά να το δει...εγώ θα έκανα καβγά..και μια φίλη μου το είχε δίπλα της σε δωμάτιο που κοιμόταν και άλλη κοπέλα και το δωμάτιο ήταν συνέχεια με κόσμο...και ενώ ήθελε δεν υπήρχε θάλαμος αλλά ούτε νοσοκόμα να το προσέχει

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπέρα κορίτσια!!

τι μου κάνετε??

ωραία πέρασες τσερρυ μου χθες ε?πολύ ωραία!!

αχου το καψουρακι μας!!

εμένα κορίτσια δεν μου αρέσει πολύ να είναι το μωρό δίπλα σου..για 2 λόγους...

πρώτο πηγαινοέρχεται συνέχεια κόσμος, αν αποφασίσεις να έχεις το μωρό δίπλα σου πρέπει να μην δέχεσαι επισκέψεις ή την ώρα που έρχεται κόσμος, πχ το απόγευμα να είναι στο θάλαμο...μου έχει τύχει να πάω να δω κοπέλα που γέννησε και να είναι το μωρό εκεί...και να θέλει να μου το δώσει κλπ..και να είναι το δωμάτιο με 10 άτομα μέσα..εννοείται πως δεν πήρα σε καμία περίπτωση το μωρό και πάντα όταν με πάρουν τηλ ή μου στείλουν μνμ ότι γέννησαν ρωτάω αν δέχονται επισκέψεις...

και 2 πιστεύω ότι τη νύχτα είναι πολύ δύσκολο, γιατί η γυναίκα είναι ταλαιπωρημένη με τη γέννα και μπορεί να μην προσέξει κάτι, πχ να βγάζει το μωρό γαλατάκι κλπ ενώ οι νοσοκόμες, όλη τη νύχτα τα βλέπουν...

τις υπόλοιπες ωρες πχ προϊνα που δεν θα έχεις κόσμο αλλά και μετά όταν φύγουν θεωρώ ότι πρέπει να το έχεις δίπλα σου..φυσικά εξαρτάται από τη κλινική...

μια γνωστή μου έκανε 2 μέρες όχι να πιάσει το μωρό αλλά να το δει...εγώ θα έκανα καβγά..και μια φίλη μου το είχε δίπλα της σε δωμάτιο που κοιμόταν και άλλη κοπέλα και το δωμάτιο ήταν συνέχεια με κόσμο...και ενώ ήθελε δεν υπήρχε θάλαμος αλλά ούτε νοσοκόμα να το προσέχει

Στα μαιευτήρια εδώ σε εμάς όταν έχεις το μωρό δίπλα σου απαγορεύονται οι επισκέψεις.......εγώ το έμαθα μετά άν το ήξερα θα ζήταγα rooming in με χίλια!!!!!!Και πίστεψε με εγώ περίμενα όλη νύχτα με το ένα μάτι ανοιχτό να μου φέρουν το καψουράκι!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αυτό είναι το καλύτερο!!

δεν γίνεται να είναι το μωρό μέσα και να έχεις επισκέψεις!!!

ναι έχεις δίκαιο..που να σε πιάσει ύπνος!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αυτό είναι το καλύτερο!!

δεν γίνεται να είναι το μωρό μέσα και να έχεις επισκέψεις!!!

ναι έχεις δίκαιο..που να σε πιάσει ύπνος!!!:)

Και γλυτωνεις και τους ανεπιθύμητους ;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Nai oi επισκέψεις είναι ένα θέμα και εγώ πίστευα πως θα τα έπαιρναν την ώρα του επισκεπτηρίου αλλά δεν. Βέβαια και τώρα να ξαναγεννούσα την ίδια επιλογή θα έκανα σε όλα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Προτιμώ λίγη ώρα με κόσμο παρά το μωρό μου μακριά μου. Το μόνο που έκανα ήταν να φροντίζω να τον ταίζω λίγο πριν το επισκεπτήριο αλλά ευτυχώς δεν είχαμε και πάρα πολύ κόσμο. Εγω σχεδόν κανέναν στην άλλη κοπέλα έρχονταν αλλά ευτυχώς δεν κάθονταν πολύ. Έμπαιναν και οι μαίες και μάλωναν αλλά δε συμφωνούσα καθόλου γιατί ή δε θα έχεις επισκεπτήριο ή θα παίρνεις τα μωρά δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου σωστά; Τι μπαίνεις και μας την λες μετά; Αλλά μου αρέσει πολύ που τα μωράκια μας τα ειχαν στα όπα όπα και μπροστά στο καλό τους έγραφαν και την ίδια τη μάνα αν πίστευαν ότι κάτι είναι ιατρικώς σωστό για τα βρέφη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι τυχερούλα είσαι τώρα με τη ζουζουνίτσα ανιψούλα. Εννοείται πως θα της στείλεις φιλάκια και από εμάς. Και αθώα απονήρευτα από τον μπουμπουκάκο μου. :tongue::tongue:

Καλέ η Μαριούλα δεν μπήκε σήμερα ε;

Αχ πως να τα πέρασε σήμερα η Αγγελικουλα μας άραγε; Είμαι σίγουρη πως θα ήταν χάλια μαύρα :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...