Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

51471.gif

Cherry χρόνια πολλά!!!Υγεία,αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές,πολύ σύντομα ένα μικρό Μαρκελλάκι θα γεμίσει την αγκαλιά σου και την ζωή σου με υπέροχες μυρωδιές και ανεπανάληπτα συναισθήματα.....Να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου!Με το καλό να έχεις μια εύκολη γέννα....

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες!!!!!!Εμείς κοιμηθίκαμε άψογα!!!Στις 8 το απόγευμα έφαγε,κοιμήθηκε 8,30,ξύπνησε στις 11,30 έφαγε με τα μάτια κλειστά τον άλλαξα και συνέχισε τον ύπνο μέχρι 5 το πρωί...ξύπνησε χωρίς να κλαίει και έπαιζε στα σκοτάδια μόνος του....τον άλλαξα τον τάισα και ξανά κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9 αγκαλίτσα!!!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα παρεακι!!!!

σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας!!!ευχομαι και σε σας τα καλύτερα!!!υγεία πάνω απόλα στις οικογενειες σας, καλές και ευκολη συνέχεια στην εγκυμοσυνη σου μαρτζι και πολλά μωράκια στις αγκαλιες των κοριτσιών που προσπαθούν!!!!

χθες ναι ειχα γεννεθλια!!!σημερα μετράω 31 +1 ημέρα...το πρωι είχα διαφορες δουλειες...οι οποιες δεν βλεπω να τελειωνουν ποτε...κ το απογευματακι ηρθε η πεθερα μου με τον πεθερο μου κ τον θειο του αντρα μου για μηλοπιττα εκπληξη!!!(λογω νηστεια...αντικαταστησαμε την τουρτα!!!) εκατσαν λίγο να μας δουν και μετα εμεις φυγαμε μιας και πραγματικα το μονο που ήθελα ηταν να βγω μια βολτα...πηγαμε σε μια θεατρική παρασταση...στο caveman με τον βλαδιμιρο Κυριακίδη!!!αυτα τα χθεσινά μου νεα...

μαρμινακι χαιρομαι που άλλαξε η διαθεσή σου!!!ειδες με το που μπηκες στο παρεακι???η καλυτερη ψυχαναλυση...επισης γελασα παρα πολύ με τα κινεζικο κογνκολεζικα....καλά καλε για τέτοια μ'έχεις???η αλήθεια ειναι οτι την ταινία δεν την έχω...και γω έψαξα να την βρω αλλά δεν...

μαρτζι χαιρομαι που σου άρεσε!!!

αγγελικάκι και γω για ακραίο το ειπα το περι κακοποιησης...σαφεστατα η γυναικα θα λατρευει το εγγονακι της...απλά ώρες ώρες σκέφτομαι οτι όλα αυτα που ακουμε να συμβαίνουν γύρο μας είναι πολύ κοντά μας τελικά...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ το αρθρο για καλο μας το ανεβασες???λες και δεν ξερεις ποσο επηρεάζομαι απο τετοια...με βλέπω να δίνω μαχη με την κοιλιά ανοιχτή να μου φερουν το μωρο επιτοπου...

28xYp3.png

ειδες ρε λιλικα το καψουρακι???είναι κ πολύ άντρας...δεν θέλει γκρίνιες κ υστερίες...μπορεί και μονος του...σήμερα έχω σίδερο!!!αρκετο σιδερο...και έλεγα μετα απο εκεινο το 3ημερο που σιδερωνα ατελειωτα να μην ξανασιδερωσω ποτε ξανα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου που προσπαθειτε για μωρακι μια σουπερ τροφή γονιμότητας ειναι κ οι φύτρες αλφα άλφα...ειναι ιδιαίτερο βεβαια αλλα μπορειτε να τα βρειτε ιντερνετικά!!!αυτα τα βαζεις στην σαλατα και ειναι σουπερ οφελιμες...εχουν τα παντα μεσα!!!!

πεπσι ειχα κρατησει κατι σημειωσεις απο το βιβλιο...θα προσπαθησω να τις βρω...

28xYp3.png

Καλημερα!

Είχα μια ακόμη εφιαλτική νύχτα, κορίτσια μου! Γύρω στις 2 ξύπνησα με έντονη τάση για εμετό! Το στομάχι μου είχε δεθεί κόμπος! Είχα φάει κατά τις 10 έναν κεφτέ για να πάρω την αντιβίωση κι αμέσως μετα είχα φάει το γιαούρτι! Ε, με πείραξε ο παλιοκεφτές! Θυμήθηκα την Κάντυ, που μας τα έλεγε τότε που υπέφερε! Να μην τα πλυλογώ, εμετό δεν εκανα, αλλά μέχρι τις 5.30 ήμουν ξύπνια και προσπαθούσα να ηρεμήσω! Σηκώθηκα να περπατήσω, σηκωνόμουν στο κρεβάτι και καθόμουν, άφήστε.....Τώρα είμαι πτώμα.....

Κάντυ, τι ωραίο άρθρο μας έβαλες! Τα καημενούλικα τα μωράκια! Μας το έλεγε και η μαία πως μπορεί εμείς στην γέννα να φοβόμαστε και να πονάμε 10 φορές, αυτά τα έρμα πονάνε και φοβούνται 1000 φορές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Marmin σου χρωστάω μια απάντηση για...παρκάρισμα μωρών:tongue:στους γονείς.Θέλω να μου πεις αν οι γονείς μένουν κοντά,αν είναι νέοι,αν οδηγούν,αν έχεις εναλλακτική με το δεύτερο ζευγάρι παπουδογιαγιάδων:rolleyes:.....

Στο πρώτο μου,μοιράστηκαν οι μέρες με την μαμά μου και την πεθερά μου.Είμαι από τις τυχερές που είναι και οι 2 γιαγιάδες διαθέσιμες,σχετικά νέες και οδηγούν.Προσπάθησα να φτιάξω το πρόγραμμα,ακούγοντας και τις δικές τους ανάγκες,δεδομένου ότι θα έπρεπε να αλλάξει ριζικά και το δικό τους πρόγραμμα...

Η πεθερά μου προτιμούσε να έρχεται σπίτι μου,έμενε κοντά,αλλά την βόλευε να είναι με το μωρό και τα πράγματά του στον χώρο του.Με βόλευε και έμενα;).Τις υπόλοιπες μέρες που τον κράταγε η μητέρα μου,εκτός βροχής ή πολύ κρύου,την βόλευε να είναι στον χώρο της,να μαγειρεύει,να έχει εκει τον έλεγχο.Ήταν στον δρόμο μου πηγαίνοντας στην δουλειά....Δεν θα το άφηνα από το βράδυ,προτιμότερο θεωρώ είναι να του βάλεις μια ζεστή φόρμα εξόδου στα κρύα,παρά να μην κοιμάται στο σπίτι με την μανούλα...

Τελευταία,η μητέρα μου που κρατάει την μικρή,έρχεται και την παίρνει εκείνη,με καθισματάκι δικό της και την παραλαμβάνω εγώ,σχολώντας,αφού παίρνω τον μεγάλο από το νήπιο.Η άλλη γιαγιά σταθερά έρχεται σπίτι.Επειδή είναι όμως μοιρασμένες οι μέρες,2+2 αντίστοιχα,αφού Παρασκευή δεν δουλεύω πια:?,οπότε χαρά τους....

Απάντησε στα παραπάνω και θα σου πω...Κοιτάμε την λιγότερη δυνατή αναστάτωση του μωρού,αλλά δεν παραβλέπουμε τις ανάγκες των γονιών μας.Γιατί κακά τα ψέμματα,δεν είναι ούτε υποχρέωση τους,ούτε εύκολη υπόθεση....Στηρίζεται βέβαια στην λαχτάρα τους να το βλέπουν συχνά;),αν θυμηθώ που πήγε ο γιος μου σταθμό και έπεσαν σε κατάθλιψη:?

Φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

μαρτζι τοσο χαλια ε???εγω ρε κοριτσια αντε να ειχα 2-3 φορες καουρα...με το στομαχι μου τιποτα δεν παθαινω...τοσο που σκεφτομαι λετε να βγει χωρια μαλλια το μωρακι μου???

εγω παλι χθες μετα απο αρκετο καιρο κοιμηθηκα ολο το βραδυ σερι!!!!το πρωι ξυπνησα άλλος άνθρωπος...έχω κανει ήδη όλες μου τις δουλειες (εκτος σιδερωμα...θα το περιλαβω τωρα...)μαγειρεψα και φασολακια με κρεας...

σημερα το αγγελικακι θα πηγαινε πρωτη μερα στην δουλεια!!!!τι να εκανε τελικα το πρωι με το μωρο???

28xYp3.png

η μαρμελαδα φραουλα εγινε παρα πολυ νοστιμη ΑΛΛΑ το σιροπακι της ειναι λιγο αρυ κ δεν ξερω τι να το κανω!!!βασικα η πεθερα μου ειπε να το ξαναβρασω χωρις τις φραουλες για να πηξη και αυτο εκανα...επηξε η αληθεια ειναι αλλα μαρμελαδα πανω στο ψωμι δεν ξερω αν τρωγεται...μαλλον θα γλιστραει...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Κάντυ με αυτά που διάβασα έκλαιγα καμιά ώρα:(Έτσι ένιωθε το μωράκι μου όταν εγώ κοιμόμουν από τη παλιόνάρκωση?????Γι'αυτό και εγώ αναπληρώνω τώρα σε αγκαλιές ,φιλιά και αγάπες!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρτζι τοσο χαλια ε???εγω ρε κοριτσια αντε να ειχα 2-3 φορες καουρα...με το στομαχι μου τιποτα δεν παθαινω...τοσο που σκεφτομαι λετε να βγει χωρια μαλλια το μωρακι μου???

εγω παλι χθες μετα απο αρκετο καιρο κοιμηθηκα ολο το βραδυ σερι!!!!το πρωι ξυπνησα άλλος άνθρωπος...έχω κανει ήδη όλες μου τις δουλειες (εκτος σιδερωμα...θα το περιλαβω τωρα...)μαγειρεψα και φασολακια με κρεας...

σημερα το αγγελικακι θα πηγαινε πρωτη μερα στην δουλεια!!!!τι να εκανε τελικα το πρωι με το μωρο???

Είσαι πολύ τυχερή, Τσέρυ μου! Τελικά ο ύπνος είναι το πιο βασικό πράγμα, ρε κορίτσια (Καντυ, ακούς;). Σας ζόμπι είμαι σήμερα. Δεν κοιμήθηκα καλά και πραγματικά αισθάνομαι βαρύ το κεφάλι μου! Φαγητό δεν ξανατρώω το βράδυ. Γαλατάκι θα πίνω και θα παίρνω την παλιοαντιβίωση.....

Εμένα η μικρή έβγαλε μαλλιά! Μου το είπε στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός!

Κορίτσια, το δρομολογούμε για ηλιακό σιγά σιγά! Πληρώνουν οι γονείς μου και θα κάνω ένα δάνειο με αυτούς! Θα το ξεπληρώσω σιγα- σιγά! Είχε πλάκα χθες που το συζητούσα με τη μάνα μου! Της λέω "τα μισά θα τα δώσουμε εμείς. Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα δάνειο".

"Τι δάνειο;;;φωνάζει η μάνα μου! Είναι εποχές για δάνεια;"

"Από καλή τράπεζα θα το πάρουμε, της λέω......Από εσάς!!!:oops:"

Ρίξαμε ένα γέλιο!!! Θα τους τα ξεπληρώσω, εννοείται! Αλλά λίγα λίγα κάθε μήνα.....Τι να κάνουμε; Εποχές δύσκολες, εποχές ανέχειας......Αν δεν είχα μπλέξει με το γιατρό να με ξεζουμίζει, θα είχα μαζέψει πόσα λεφτουδάκια για την μπεμπούλα μου! Ας μην μιζεριάζω όμως! Να γεννηθεί αυτή καλά και χαλάλι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ με αυτά που διάβασα έκλαιγα καμιά ώρα:(Έτσι ένιωθε το μωράκι μου όταν εγώ κοιμόμουν από τη παλιόνάρκωση?????Γι'αυτό και εγώ αναπληρώνω τώρα σε αγκαλιές ,φιλιά και αγάπες!!!!
Είδες μωρέ τα καημένα! Και στις κλινικές κακώς δεν τα έχουν δίπλα στις μαμάδες και τα βάζουν μοναχούλικα στο θάλαμο! Ποιος ξέρει τι αισθάνονται τα καημένα! :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλησπέρα κοριτσάκια!! Σας διαβάζω από νωρίς αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω με δύο αντράκια στο σπίτι και είναι και ήσυχα τα καημένα αλλά έχω πολλές δουλίτσες.

Κάντυ συγκλονιστικότατο το άρθρο σου! Εγώ βέβαια είμαι από τις τυχερές που με το που γέννησα τον κρατησα αρκετή ώρα αγκαλιά και έπιασε κ το στήθος. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα τελικά αυτό που μου έλεγε η διαίσθηση μου ως μάνα και κοιμόμασταν αγκαλίτσα. Επί τη ευκαιρία να σας πω ότι πια κοιμάται στο κρεβάτι του (όχι όλη νύχτα) αλλά χωρίς κλάματα και αν σας πω ότι το ψάχνει κι όλας; Βέβαια δεν επαναπαύομαι γιατί ξέρω ότι μπορεί να αλλάξει πάλι. Έχει δύο βράδια τώρα που τον παίρνω δίπλα μου να τον θηλάσω και να κοιμηθούμε επειδή και τα δύο βράδια ήταν 12 και ήμουν πολύ κουρασμένη για να κάθομαι μαζί του στην κούνια σε περίπτωση που έκλαιγε. Όμως με εξέπληξε που ενώ έφαγε όχι μόνο δεν κοιμήθηκε αλλά γκρίνιαζε κι όλας. Σκέφτομαι λες να θέλει κούνια; Τον βάζω ανάβω και το γυριστρούλη και αν σας πω ότι χθες δεν ξέρω αν κοιμήθηκα εγώ πρώτη ή αυτός γιατί με το που ξάπλωσα τον άκουσα στις 3,30 ; :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γι αυτο οι μαιες ηταν τοσο υπερ του rooming in!!!και η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα εχει καιρο που τα επεξεργαζομαι αλλα δεν ξερω πως να τα απαιτησω στην κλινικη...γιατι οσο να ναι δεν ειναι κ σωστο ουτε να μπαινω στα ποδια του οταν οι γιατροι και οι νοσοκομοι θα θελουν να κανουν την δουλεια τους αλλα και απο την άλλη με "τρωει" να ξερω τι ειναι σωστο να κανω και να μην μπορω...και δεν ξερω που ειναι το σημειο για να επεμβω...δεν θελω να χαλασω κ τις πιο ομορφες μερες μας....αλλα οταν ξερεις τα παραπανω???τι κανεις??τιποτα??πολυ προβληματιζομαι...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...