Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin, επειδή, όπως ξέρεις, είμαι "εξπέρ" στην τεχνολογία, θα ρωτήσω τον άντρα μου, αν μπορεί να την στείλει! Καλά, αυτός σίγουρα θα μπορεί! Μια δουλειά με υπολογιστές να έκανε, θα είχαμε πλουτίσει!

Πέπσι, πρώτη φορά ακούω για αυτή την βιταμίνη! Βρε, λες γιαυτό να μην μένεις; Αχ! μακάρι να βρήκαμε την λύση και να είναι τόσο απλή τελικά! Καλά που πήγες κι έκανες την εξέταση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Marmin, επειδή, όπως ξέρεις, είμαι "εξπέρ" στην τεχνολογία, θα ρωτήσω τον άντρα μου, αν μπορεί να την στείλει! Καλά, αυτός σίγουρα θα μπορεί! Μια δουλειά με υπολογιστές να έκανε, θα είχαμε πλουτίσει!

Πέπσι, πρώτη φορά ακούω για αυτή την βιταμίνη! Βρε, λες γιαυτό να μην μένεις; Αχ! μακάρι να βρήκαμε την λύση και να είναι τόσο απλή τελικά! Καλά που πήγες κι έκανες την εξέταση!

χαχαχα Μάρτζι μου ξέρω ότι είσαι εξπέρ για αυτό και στο ζήτησα :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω εξέταση για φολικό δεν έχω κάνει αλλά παίρνω καθημερινά.

εγώ παίρνω 2 χαπάκια φολικό οξύ (folicil)

2 φακελάκια inofolic, το οποίο εδώ στη κύπρο στο λένε όλοι οι γυναικολόγοι http://www.inofolic.it/drupal/?q=node/41

1 χαπάκι pregnancy support το οποίο έχει μέσα Β12(αυτό τώρα το ξεκίνησα) http://www.boots.com/en/Boots-Pharmaceuticals-Pregnancy-Support-30-tablets_1253636/

1 ασπηρίνη

και σίδηρο

σπιρουλίνα τι είναι?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω εξέταση για φολικό δεν έχω κάνει αλλά παίρνω καθημερινά.

εγώ παίρνω 2 χαπάκια φολικό οξύ (folicil)

2 φακελάκια inofolic, το οποίο εδώ στη κύπρο στο λένε όλοι οι γυναικολόγοι http://www.inofolic.it/drupal/?q=node/41

1 χαπάκι pregnancy support το οποίο έχει μέσα Β12(αυτό τώρα το ξεκίνησα) http://www.boots.com/en/Boots-Pharmaceuticals-Pregnancy-Support-30-tablets_1253636/

1 ασπηρίνη

και σίδηρο

σπιρουλίνα τι είναι?

Πολλά παίρνεις, ρε κορίτσι! Σίδηρο και ασπιρίνη για ποιο λόγο παίρνεις;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

2 χαπια μηπως κ σενα ειναι πολυ?σπιρουλινα ειναι η τροφη των αστροναυτων σε χαπια.ειναι απο φυκια επεξαργασμενα τα οποια εχουν πολλα θρεπτικα στοιχεια.

Για την υπογονιμ μου το πε ο παθολογος. Αν το επιβεβαιωσει ο γυναικ θα φαει πολυ ξυλο.

2 χαπια μηπως κ σενα ειναι πολυ?σπιρουλινα ειναι η τροφη των αστροναυτων σε χαπια.ειναι απο φυκια επεξαργασμενα τα οποια εχουν πολλα θρεπτικα στοιχεια.

Για την υπογονιμ μου το πε ο παθολογος. Αν το επιβεβαιωσει ο γυναικ θα φαει πολυ ξυλο.

πέπσι μου για αυτό σε ρώτησα. Ακόμα δηλαδή δε μίλησες με γυναικολόγο ε; Πώς αντέχεις και δεν του τηλεφωνείς να μάθεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σίδηρο έχω χαμηλό και αν δεν πάρω ζαλίζομαι..

ασπηρίνη παίρνω γιατί έχω ένα προβληματάκι με τη καρδία μου και μου είπε ο καρδιολόγος..

δεν ξερω αν είναι παίρνω παραπάνω ποσότητα, απλά μια φορά που τα είχα μετρήσει και είδα κάπου την ημερήσια συνιστόμενη ήμουν οκ...

5 μέρες τη βδομάδα τα παίρνω..δλδ όταν είμαι δουλεία..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

lili αληθεια παει προς τα κατω εσας? στειλε μας φωτο:P:p:p

μαρμιν μου τοσες ωρες που κοιμαται ο μπουμπουκος πως θα κοιμηθει την νυχτα?ελπιζω να μην ξανα γυρισει ο θυμωμενος εαυτος του αντρα σου!:tongue:

πεπση μου μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα που δεν εμενες τοσο καιρο εγκυουλα και να μεινεις συντομα!

αγγελικακι βαλε τον αντρα σου χαρα μου να τους το πει εκεινος θα εχει περισοτερο θαρρος σαν μαμα του που ειναι.

τσερρουλα εχεις γενεθλια σημερα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

lili αληθεια παει προς τα κατω εσας? στειλε μας φωτο:P:p:p

μαρμιν μου τοσες ωρες που κοιμαται ο μπουμπουκος πως θα κοιμηθει την νυχτα?ελπιζω να μην ξανα γυρισει ο θυμωμενος εαυτος του αντρα σου!:tongue:

πεπση μου μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα που δεν εμενες τοσο καιρο εγκυουλα και να μεινεις συντομα!

αγγελικακι βαλε τον αντρα σου χαρα μου να τους το πει εκεινος θα εχει περισοτερο θαρρος σαν μαμα του που ειναι.

τσερρουλα εχεις γενεθλια σημερα???

Άσε Μαριούλα μου ακόμα δεν ξύπνησε πάμε για πεντάωρο και μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί συνήθως ξυπνάει κατά τις 7. Κοιμάται ένα τρίωρο άντε τετράωρο. Προφανώς θα κάνει τη νύχτα μέρα :rolleyes: Προετοιμάζομαι για ξενύχτι. Χθες το βράδυ έφαγε στις 12 και ξύπνησε 3,15 5, 6 και 7. Δεν ξέρω τι έπαθε πάντα ξυπνούσε μία φορά μόνο και αν έτρωγε 12 τελευτίο γεύμα τότε κατά τις 5. Και χθες το πρωί τον άφησα στη μαμά μου λέτε να του έλειψα και να το εκδηλώνει έτσι; Αλλά περνάει καλά εκεί μωρέ. Όλη την ώρα γελάει όπως κ στο σπιτι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Οσον αφορά την πεθερά της Αγγελικής είναι λεπτό το ζήτημα, αφού δεν έχει άλλα εγγονάκια και το περίμενε πώς και πώς!

Ο χειρισμός πρέπει να είναι ειδικός και πρέπει να γίνει από τον άντρα της Αγγελικής. Να της μιλήσει με έξυπνο τρόπο για να μην φανεί πως δεν της έχουν εμπιστοσύνη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εγώ ένα φολικό έπαιρνα.

Ναι Μαριούλα μου κι εγώ έτσι νομίζω αλλά χαλάλι του είναι τόσο γλυκός και γελάει συνέχεια. Αρκεί να είναι χαρούμενος και ας με ξενυχτήσει. Έτσι κι αλλιώς δε δουλεύει κανένας μας αύριο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...