Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι μου εγω θα σου πω μακαρι να ειναι αυτο και να τελειωσει ετσι η ιστορια αυτη και το ολο αγχος σου!!!ο συζυγος θα πρεπει να δειξει κατανοηση!!!καλα θα κανεις να πας σε γιατρο αλλα να το ψαξεις και λιγο ιντερνετικα να κανεις διατροφη στην οποια εγω πιστευω πολυ!!!!μου το εχει αποδειξει αλλωστε ο οργανισμος μου οτι ετσι δουλευει...μακαρι να ειχα κ το βιβλιο να εριχνα μια ματια αλλα οπως σας ειπα το εχω δωσει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πέπσι μου και εγώ θετικά το βλέπω...!! να πας σε ειδικό γιατρό και αν είναι αυτό το πρόβλημα διορθώνεται!!

αυτό που είπες δλδ τρως κανονικά κρέας -πρωτεϊνη αλλά ο οργανισμός σου δεν το απορροφά?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

α και κάτι άλλο και συγνώμη που έκανα 3 ποστ...

φολικό οξύ παίρνεις?

'Εκανες τρία ποστ; :shock::shock: Αν ειναι δυνατόν :confused::confused: Για αυτό δεν μπορώ να ποστάρω τόση ώρα; :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε γύρισαν τα κέφια μου κ μαζί και οι γλύκες βεβαίως βεβαίως. Και για να ακριβολογούμε πρώτα οι γλύκες και μετά τα κέφια. Επίσης ο υιος μου κοιμάται από τις 4,30! Άντε να ξυπνήσει γιατί το αριστερό βυζάκι μου θα εκραγεί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααα και συγγνώμη που θα κάνω κι εγώ τρίτο ποστ. Μάρτζι εσύ που κατέβασες την ταινία της Τσέρρυ μπας και μπορεί να μου τη στείλεις με μειλ; Μόνο αυτή δε μου κατεβάζει και δεν ξέρω γιατί :confused: Έχω δοκιμάσει με τρεις διφορετικούς τρόπους και έκανα εγκατάσταση καινούριο πρόγραμμα για αυτήν αλλά ούτε από εκεί είδα χαίρι. Θα έλεγα την Τσέρρυ αλλά φοβάμαι μη μου τη στείλει στα Κογκολέζικα με μετάφραση Τσιντσαντσονέζικα :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Οταν διοριστικα στο δημοσιο ηταν μεσα στις εξετασεις που επρεπε να κανω.μια απλη γενικη αιματος.τοτε λοιπον στο δημοσιο νοσοκομειο που η τιμη ειχε βγει 250 αρνιοταν να μου δωσουν βεβαιωση αν δεν τους διαβεβαιωνα οτι θα το εψαχνα.εγω βεβαια δεν ειχα δωσει κ πολυ σημασια το ειχα πει στη διαιτολογο που πηγαινα τοτε κ μου χε πει να παιρνω σπιρουλινα κ οντως ειχε ανεβει μετα απο ενα μηνα επαναληψη.γενικα μετα ειχα ξεχασει να την παρακολουθω.μιλωντας με τη κουμπαρα μου προχτες μου ειπε οτι την εχει κατεβασμενη κ της ειπε ο γιατρος οτι παιζει ρολο κ στην υπογονιμοτητα.ετσι με προβληματισε κ κανοντας τον ετησιο μου αιματολ ελεγχο ειπα στον γιατρο να κλου την γραψει.σημερα λοιπον εφριξε κ αυτος με την τιμη 180.το κατωτατο οριο ειναι απο 220 κ επιβεβαιωσε για υπογονιμοτητα.

Πρεπει να τρωω μοσχαρισιο κρεας παρα πολυ αλλα ταυχτοχρονα πρεπει κ να το ψαξω γιατι οσο κ να τρωω δεν θα μενει στον οργανισμο.κ προς το παρων να παιρνω για αμεσο αποτελεσμα ενεσεις.

Πωπω Πέπσι φαντάσου να ήταν κάτι τόσο απλό τελικά! Μακάρι πάντως και αν είναι αυτός ο λόγος ανέβασε την άμεσα κ μαζί με αυτήν κ τη διάθεση σου :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Οσον αφορα το φιλικο οξυ ηρθανε σε αντιπαραθεση με γυναικολογο.ο γυναικ μου χε πει 2χαπια καθημερινα εφορου ζωης λογω θρομβοφιλιας ενω ο παθολο μου ειπε συμφωνα με τις τιμες που βγηκανε οτι εχω παρα πολυ κ πρεπει να σταματησω να το παιρνω.να παιρνω συνολικα καμια 10αρια το μηνα κ αμα.εδω βεβαια δεν ξερω θα ρωτησω κ γυναικολογο

Οταν διοριστικα στο δημοσιο ηταν μεσα στις εξετασεις που επρεπε να κανω.μια απλη γενικη αιματος.τοτε λοιπον στο δημοσιο νοσοκομειο που η τιμη ειχε βγει 250 αρνιοταν να μου δωσουν βεβαιωση αν δεν τους διαβεβαιωνα οτι θα το εψαχνα.εγω βεβαια δεν ειχα δωσει κ πολυ σημασια το ειχα πει στη διαιτολογο που πηγαινα τοτε κ μου χε πει να παιρνω σπιρουλινα κ οντως ειχε ανεβει μετα απο ενα μηνα επαναληψη.γενικα μετα ειχα ξεχασει να την παρακολουθω.μιλωντας με τη κουμπαρα μου προχτες μου ειπε οτι την εχει κατεβασμενη κ της ειπε ο γιατρος οτι παιζει ρολο κ στην υπογονιμοτητα.ετσι με προβληματισε κ κανοντας τον ετησιο μου αιματολ ελεγχο ειπα στον γιατρο να κλου την γραψει.σημερα λοιπον εφριξε κ αυτος με την τιμη 180.το κατωτατο οριο ειναι απο 220 κ επιβεβαιωσε για υπογονιμοτητα.

Πρεπει να τρωω μοσχαρισιο κρεας παρα πολυ αλλα ταυχτοχρονα πρεπει κ να το ψαξω γιατι οσο κ να τρωω δεν θα μενει στον οργανισμο.κ προς το παρων να παιρνω για αμεσο αποτελεσμα ενεσεις.

κορίτσι μου τώρα να ηρεμήσεις!!τουλάχιστο ξέρεις τι φταίει...

λοιπόν θα χαλαρώσεις και εμείς εδώ θα σου βρούμε συνταγές με μοσχαρίσιο κρέας να τρως συνέχεια!!!και μοσχαρίσιο και αυγά και διάφορα

εμας στις γενικές δεν την έχει αυτή την εξέταση

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...