Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εμένα οι γονείς μου είναι κοντά 67 αλλά δεν τους φαίνεται καθόλου. Ειδικά ο μπαμπάς μου εδώ πατάει εκεί βρίσκετε. Μεγάλωσαν τρία παιδιά και δύο εγγόνια εκ των οποίων το ένα μέρα νύχτα. Και άλλα δύο του αδελφού μου που απλά επισκέψεις. Έχουν μεγάλη αγάπη ασχολούνται συνέχεια, τα παίζουν και τα πάνε βόλτες. Αφού σας είπα πως η μαμά μου έχει κούνια κανονική μέσα στο σπίτι. Τρύπησε το ταβάνι στη σαλοκουζίνα και στο μπαλκόνι και κρέμασε αλυσίδα και έβαλε την κουνίτσα της φωτο που σας έχω βάλει. Το μωρό μου κάνει μεγάλες χαρές όταν τους βλέπει. Με γέλια τον αφήνω με γέλια τον βρίσκω. Αλλά με κοιτάει και εμένα που φεύγω. Όσο για την πεθερά σου Αγγελικάκι δε λέω ότι θα κάνει κακό στο μωρό εσκεμένα αλλά ίσως άθελα της. Για παράδειγμα μπορεί να μη δίνει πολύ σημασία όταν κλαίει γιατί θεωρεί πως πρέπει να κλάψει για να μην κακομάθει ή να μη μάθει αγκαλιές και άλλα τέτοια παλιομοδίτικα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίλι μου και μένα μου λείψατε αλλά δεν είχα υπολογιστή στη δουλειά και έτσι δεν μπορεσα να μπω. ΌΤαν με το καλό επιστρέψω όμως θα έχω τον υπολογιστή μου και έτσι εκτός από την πρωινή μου καλημέρα που πλέον θα τη λέω από εκεί θα σας διαβάζω και στα διαλείμματα.;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σε καμια περιπτωση δεν σκεφτομαι οτι την κακοποιει ή οτι της φερεται ασχημα. ειχαν μεγαλη λαχταρα γι αυτο το εγγονι γιατι η κορη τους ειναι πατρεμενη 13 χρονια και δεν εχει παιδια.φοραει γενικα σκουρα χρωματα αλλα φοραει και η μαμα μου και δεν κανει ετσι. απλα εγω δεν την εμπιστευομαι. ο αντρας μου μεν συμφωνει αλλα σκεφτεται και κεινος πως να της το πουμε. και κακα τα ψεματα ουτε εγω θελω να την στεναχωρησουμε,γιτι οπως σας εχω ξαναπει μπορει α μην παω με τιποτα τον πεθερο αλλα εκεινη ειναι καλη γυναικα

Διαφημίσεις

σε καμια περιπτωση δεν σκεφτομαι οτι την κακοποιει ή οτι της φερεται ασχημα. ειχαν μεγαλη λαχταρα γι αυτο το εγγονι γιατι η κορη τους ειναι πατρεμενη 13 χρονια και δεν εχει παιδια.φοραει γενικα σκουρα χρωματα αλλα φοραει και η μαμα μου και δεν κανει ετσι. απλα εγω δεν την εμπιστευομαι. ο αντρας μου μεν συμφωνει αλλα σκεφτεται και κεινος πως να της το πουμε. και κακα τα ψεματα ουτε εγω θελω να την στεναχωρησουμε,γιτι οπως σας εχω ξαναπει μπορει α μην παω με τιποτα τον πεθερο αλλα εκεινη ειναι καλη γυναικα

Εμένα ο άντρας μου της είπε ''έχεις χρόνια να ασχοληθείς με μωρά ρε μάνα ενώ η πεθερά μου με εφτά εγγόνια το δουλεύει το θέμα τακτικά'' και είναι και η αλήθεια δεν της έχω πεί όμως να μην έρχεται όποτε θέλει(αρκεί να έχει προηγηθεί τηλέφωνο φυσικά)να τον βλέπει!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγγελικακι να βαλεις τον αντρα σου να της το πει ξεκαθαρα κ κοφτα οτι τις πρωτες μερες το μωρο θα καθεται με τη μαμα σου. Στο κατω κατω παιδι σου ειναι θελεις το καλυτερο κ οχι να κανεις τα χατηρια των αλλων

Κοριτσια τι εχετε ακουσει για την βιταμινη Β12? Την εχω παρα πολυ χαμηλη σε σημειο να πρεπει να το ψαξω με γαστροσκοπηση κ κωλονοσκοπηση, θα πρεπει να την παιρνω υπο ενεσιμη μορφη για να παει κατευθειαν στο αιμα κ ο παθολ μου ειπε οτι παιζει ρολο στην υπογονιμοτητα.χαρες που εκανε ο αντρας μου οταν ακουσε κ για αλλες εξετασεις κ γιατρους! Κ δεν εκανα ακομη τις εξετασεις του γυναικολογου

ε τοτε μαρμινακι μου κανε υπομονη 2-3 μερουλες να στρωσει!!!για να εκοψε κ το τσιγαρο φαντασου...

Πές μου που πουλάν να πάω να αγοράσω γιατί η δική μου εξαντλήθηκε :rolleyes:

Πεπσούλα εγώ δεν ξέρω αλλά για να το λέει ο γιατρός. Επίσης εκτός από την υπογονιμότητα (ανεξήγητη) υπάρχει και κάτι άλλο στο οποίο μπορεί να οφείλεται; Γιατί σε έβαλε να κάνεις αυτές τις εξετάσεις; Πού θα πας να τις κάνεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο λεμε με τον αντρα μου αν φταιει αυτο οι γιατροι θελουν πολυ ξυλο.γενικα εγω ηξερα οτι την εχω χαμηλη αλλα δεν ηξερα οτι παιζει ρολο κ σε αυτο.γενικα δειχνει οτι δεν απορροφαει ο οργανισμος το κρεας κ δειχνει σα να μαι χορτοφαγος κ να εχω φλεγμονη στο στομαχι.φαινεται απο μια απλη γενικη αιματος κ επηρεαζει τον οργανισμο στο νευρικο συστημα αγχος καταθλιψη νευρα κ υπογονιμοτητα.ειναι πολυ σημαντικη για οργανισμο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...