Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα και απο μας. σημερα πηγα και πηρα το θηλαστρο. της μεντελα τελικα πηρα. ιωθω τοσο κουρασμεη απο χθες. μαλλο ψυχολογικο ειναι. εγω δουλευα με τη κοιλια τρουλα και δεν χαμπαριαζε. τι συμβαινει τωρα ρε γαμωτο. αχ κριτσια πολυ φοβαμαι δεν θα τα καταφερω να αταποκριθω στις απαιτησεις. αυριο πρεπει απο τις 8.15 α μαι στη δουλεια. ουτε ξερω τι ωρα πρεπει να ξυπησω α ετοιμαστω,α ετοιμασω την μπεμπουλα μου,θα ξυπησει ομορφα,θα ειναι ηρεμη και γελαστη,θα φαμε σωστα; αχ τοσα πολλα σκεφτομαι. α τρυχον τη ωρα που θα πρπει αν φυγω κλαει,παει δε θα αντεξω. χθες ρε κοριτσια καποια στιγμη εκλαιγα και της μιλουσα και της ελαγα οτι δε θελω να την αφησω και να μην στεαχωριεται που αθ ειναι με τις γιαγιαδες και λες και το καταλαβαινε και κεινη και εκλαιγε χαδιαρικα παραποιαρικα.

επισης εχω θεμα. η μαμα μου μενει διπλα μου και ειαι πολυ νεα,47 χρονων σε αντιθεση με την πεθερα που ειναι 70 και μενει μακρυα. το μωρο οποτε το αφησω με τη μαμα μου ακομα και στο σπιτι της το βρισκω γελαστο και ικαοποιημενο. η πεθερα ερχεται στο δικο μου σπιτι α την εχει. αλλα ρε κοριτσια δε της εχω εμπιστοσυνη και οποτε την αφησω μονη με το μωρο οταν επιστρεψω σπιτι αυτο παντα κλαει και παντα μου λεει τωρα μολις ξυπνησε και μετα το παιδακι βετουζωνει παω μου και δεν ξεκολαει με τιποτα. ξερω πως δεν μπορω και ουετ θελω να την στεναχωρησω και αν μην την εχει καθολου εκειη γιατι εχει και η μαμα μου υποχρεωσεις αλλα να αυριο η μαμα μου καοισε σημερα ολες της τις δουλειες για να τη εχει αυριο και η πεθερα μου ειπε οτι θα ρθει αυριο να την εχει. επισης το αλλο ειναι πως ειμαι και λιγο περιεργη και την ωρα που θα φευγω ή θα ερχομαι στο σπιτι κοτα 5 το απογευμα ε δεν γουσταρω να ειναι καποιος εδω,θελω να μπω μεσα α πεταξω τα παππουτσια μου και να χαλαρωσω.....τι α καω; πως να το χειριστω; οχι μονο για αυριο αλλα γενικα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζιγια τωρα δεν πειραζει που δεν μπηκες χθες στο 9ο ομως δε δικαιολογουνται τετοιες εξαφανισεις.

τσερυ οτι θελει ο θεος. και οτι ειναι καλυτερο για σε ακαι τη μαρκελλιτσα σου.

μαριουλα μου ειναι τρελα το δακτυλακι σας.

μαρμιν και μεα οταν ειαι αρρωστος μου ξεσηκωνει το νευρικο συστημα.

και μας στο ενα μας ποδαρακι εγερνε η πατουσιτσα προς τα μεσα και μας ειπε ο γιατρος να της κανουμε μασαζ και να την σπρωχνουμε να ισιωσει και εφτιαξε. αυτα ειπε γινοται απο τη σταση που εχουν μεσα στη μητρα τα ποδαρακια.

καλησπέρα κορίτσια!!

αχου δαχτυλάκια!!!

αγγελική μου δεν ξέρω πως να σε συμβουλευσω...

τρέχω να δω τις φώτο της νενας!!!

καντυ μου ελπίζω να κοιμήθηκες λίγο σήμερα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αγγελική, να πεις στην πεθερά σου πως δεν θες να την ταλαιπωρείς να έρχεται από μακριά και για αύριο, αφού κανόνισε η μαμά σου να μείνει να προσέχει την μικρή, ας μην έρθει αυτή! Πες της να έρθει μεθαύριο και πες πως θα χωρίσετε τις μέρες να μην μένει καμία παραπονεμένη! Ωχ, κι αυτή!!! Τι θέλει κι ανακατεύεται! Αφού η μάνα σου είναι δίπλα, τι θέλει αυτή να έρχεται να κάνει στο ξενο σπίτι; Σωστό είναι αυτό που λες! Θες να γυρίσεις και να βγάλεις αμέσως τα ρούχα σου, να κυκλοφορήσεις με το βρ@κι...... Σιγά να μην φεύγει αμέσως! Καμία ωρίτσα παραπάνω θα κάθεται......Δυσκολα τα πράγματα γμτ!

Οσο για τα κλάματα που ρίχνεις φυσιολογικό είναι! Πριν είχες την Αργυρένια μαζί σου, τώρα την αφήνεις πίσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εκανα τα συρτάρια της κουζίνας! Εχουν μείνει τα ντουλάπια! Θα τα έκανα κι αυτά αλλά τα μισά είναι ψηλά, τα άλλα χαμηλά! Εκεί θέλω βοήθεια! Να δούμε πότε θα θελήσει ο άντρας μου να τα κάνουμε! Με το ζόρι μού κάνει 1 την ημέρα! Είναι και πολλά, ρε γμτ! Αγγελικάκι, έχουμε το ίδιο σχέδιο κουζίνας, παρεμπιπτόντως.............

Να σας πω κάτι; Εχω διαίσθηση πως μόλις μπω στον μήνα μου, δεν θα περάσουν πολλές μέρες και θα γεννήσω! Ετσι νομίζω.....Ολοι μού λένε πως έχει πέσει η κοιλιά μου, αλλά εγώ έτσι τη θυμάμαι! Μια ξαδέλφη μου σήμερα που είχε να με δει 2 βδομάδες ειπε πως έπεσε κι αλλο!

Κι όλο αγχώνομαι πως δεν θα προλάβω! Πήρα επιθέματα στήθους της chicco! Να είναι λέτε καλά; Μου έμειναν σερβιέτες, πάμπερς και παντόφλες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Lili μου, σχεδόν μας χαμογέλασε! Γιούπι!!!!!

Είναι κούκλος, δεν το συζητώ! Εχει ματάρες και πιστεύω πως διακιωματικά του ανήκει ο τίτλος του γόη της παρέας! Του μάγκα.... του βαρύ και ασήκωτου.... του σκληρού Κούρκουλου της γενιάς του!!! Εχουν να κλάψουν κόρες γι' αυτόν!!!!

Λοιπόν, κορίτσια, αισθάνομαι πως ασχήμυνα ΠΑΡΑ πολύ! Πρέπει κάτι να κάνω με το απαίσιο μαλλί μου αλλά έτσι όπως κατάντησε φαντάζομαι πως και η κομμώτρια θα σηκώσει τα χέρια ψηλα! Βαφή δεν θέλω να κάνω, αλλά και οι ανταύγειες πώς θα βγουν πάνω στο μέχρι το αφτί μαύρο μαλλί μου;;; Να της πω λέτε να μου κάνει και βαφή που να μην ξεκινάει όμως από την ρίζα; Καλά, έτσι και με δει η κομμώτρια, θα τραβάει τα μαλλια της!

Δεν σας είπα! Αυριο θα δω την ανιψούλα μου! Ερχονται επιτέλους και θα κάτσουν λίγες μέρές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Aggelikaki σε καταλαβαίνω εγώ για λίγο τον αφήνω στη μαμά μου και κοντεύω να κλάψω όταν φεύγω που είναι και μέσα στα χαμόγελα μόλις τους βλέπει. Απλά με κοιτάει και μένα κ όταν λέει ο μπαμπάς μου κοίτα τον πως κάνει που θα φύγεις μου έρχεται να κλάψω. Και επίσης εγώ ούτε η μάνα μου θέλω να κάθεται μόνη μου μέσα στο σπίτι μου εκτός και αν δε γίνεται αλλιώς και πάλι για λίγο. Τώρα που ήταν να πάω δουλειά και να φύγω από τις 7 παρά έλεγα πως θα ξυπνήσω το μωρό να της πω να έρθει αλλά μετά το μετάνιωσα και της λέω καλύτερα να στο φέρω. Εσένα είναι πεθερά και δεν ξέρω τι να κάνεις. Ίσως αυτό που λέει η Τσέρρυ. Πάντως θα σου πω κάτι που ξέρω πως είναι κουφό και δεν έχω ιδέα πως να το κάνεις αλλά εάν έρχεται η πεθερά σου και δεις ότι το μωρό είναι έτσι κ μετά από κάποιες μέρες μαζί της να βάλεις καμία κάμερα.

Νένα απλά κουκλάρα!!Δεν έχω λόγια.

Λίλι φαντάζομαι όταν χαμογελάει κανονικά πόσο κούκλος είναι. Εδώ με μισό και λιώσαμε :tongue:

Κορίτσια συγγνώμη δε θυμάμαι άλλα είμαι πολύ πεσμένη γιατί όχι απλά γύρισε ο κακός εαυτός του άντρα μου αλλά έτσι δεν τον έχω ξαναδεί. Σα δαιμονισμένος έκανε επειδή του είπα ότι δεν προλαβαίνω να στίβω και πορτοκαλάδες. Τώρα κοιμάται και εγώ έχω χαλαστεί πάρα πολύ. Ξέρω πως δεν πρόκειται να γυρίσει ξανά ο γλυκός εαυτός του κ δεν ξέρω πως θα κάνουμε χωριό τόσες μέρες ώσπου να πάει στη δουλειά.:cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Lili μου, σχεδόν μας χαμογέλασε! Γιούπι!!!!!

Είναι κούκλος, δεν το συζητώ! Εχει ματάρες και πιστεύω πως διακιωματικά του ανήκει ο τίτλος του γόη της παρέας! Του μάγκα.... του βαρύ και ασήκωτου.... του σκληρού Κούρκουλου της γενιάς του!!! Εχουν να κλάψουν κόρες γι' αυτόν!!!!

Λοιπόν, κορίτσια, αισθάνομαι πως ασχήμυνα ΠΑΡΑ πολύ! Πρέπει κάτι να κάνω με το απαίσιο μαλλί μου αλλά έτσι όπως κατάντησε φαντάζομαι πως και η κομμώτρια θα σηκώσει τα χέρια ψηλα! Βαφή δεν θέλω να κάνω, αλλά και οι ανταύγειες πώς θα βγουν πάνω στο μέχρι το αφτί μαύρο μαλλί μου;;; Να της πω λέτε να μου κάνει και βαφή που να μην ξεκινάει όμως από την ρίζα; Καλά, έτσι και με δει η κομμώτρια, θα τραβάει τα μαλλια της!

Δεν σας είπα! Αυριο θα δω την ανιψούλα μου! Ερχονται επιτέλους και θα κάτσουν λίγες μέρές!

Χαχαχαχαχα ναι σαν να καταφέραμε κάτι...Θέλω να είναι κύριος με τις γυναίκες σαν τον πατέρα του!!!Με το καλό να τη δεχθείς τη ανιψούλα σοιυ κοριτσάκι μου άντε να κάνεις και πρόβα τζενεράλε για τον ερχομό της μπαλαρίνας!!!Καλέ κάνε βαφή αλλά όχι από ρίζα και όχι πολύ ανοιχτό χρώμα για να μη κάνει διαφορά....και βιάσου μη βγεί η μπαλαρίνα και σε δεί με τη ρίζα στο αυτί!!!:tongue::tongue::tongue:Όσο για το nest syndrome

''Τι κρύβεται πίσω από την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε το σπίτι και να το εξοπλίσετε κατάλληλα ενώ είστε έγκυος;

Μην απορήσετε αν ενώ διανύεται το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας, νιώσετε ξαφνικά έντονη την επιθυμία να αλλάξετε το σαλόνι σας, να γεμίσετε τα ντουλάπια σας με τρόφιμα και να τακτοποιήσετε τα βιβλία σας. Έχετε ακουστά για το «σύνδρομο της φωλιάς»; Ίσως σας φανεί παράξενο ή το προσπεράσετε θεωρώντας πως είναι άλλος ένας μύθος που περιβάλλει την εγκυμοσύνη, αλλά το ένστικτο της τακτοποίησης του χώρου που θα υποδεχτεί το μωρό είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται σε όλα τα είδη και έχει τις καταβολές του στα βάθη των αιώνων.

Τουλάχιστον αυτό επισημαίνει η επιστημονική συγγραφέας Jena Pincott. Φυσικά η παρόρμηση δεν αφορά απλά σε ένα ένστικτο που μυστηριωδώς έχει μεταφερθεί από γενιά σε γενιά αλλά είναι αποτέλεσμα των ορμονών της εγκυμοσύνης. Υπεύθυνες για αυτό είναι οι ορμόνες προγεστερόνη και προλακτίνη που συνδέονται με το δέσιμο, τη φροντίδα και τα τρυφέρα συναισθήματα. Η προλακτίνη σε γενικές γραμμές στρέφει το ενδιαφέρον μιας μέλλουσας μαμάς στην οικογένειά της, τους φίλους και το σπίτι της. Τα επίπεδα προγεστερόνης αυξάνονται με τη σύλληψη και παραμένουν υψηλά καθʼ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ μετά τον τοκετό αυξάνονται απότομα λόγω του θηλασμού, συμπίπτοντας με την επιθυμία για τη δημιουργία μιας ζεστής φωλιάς.

Έρευνες μάλιστα που έχουν γίνει σε θηλαστικά (ποντίκια, κουνέλια) έχουν συνδέσει το σύνδρομο της φωλιάς, με την ανάγκη για δημιουργία ισχυρού δεσμού με το νέο μέλος της οικογένειας αλλά και με τη σωστή φροντίδα του. Με άλλα λόγια η διαδικασία της προετοιμασίας μιας «φωλιάς» για το μωρό που θα γεννηθεί, ανοίγει τον δρόμο για το μετέπειτα ισχυρό δεσμό με το νεογέννητο. Αν λόγου χάρη η μαμά κουνελίτσα δεν καταφέρει να προετοιμάσει κατάλληλα την φωλιά της πριν γεννήσει, τότε δεν θα μεγαλώσει σωστά τα μικρά της. Παρομοίως το σύνδρομο της φωλιάς βοηθάει ψυχολογικά τη νέα μητέρα να αποδεχτεί και να προετοιμαστεί για την αλλαγή που έρχεται στη ζωή της.''

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αγγελικακι δυσκολα τα πραγματα οταν μπλεκουν οι οικογενειες...αληθεια τι γνωμη εχει ο αντρας σου???καταλαβαινω απολυτα την πεθερα σου να θελει να βλεπει το μωρακι σας και φυσικα δεν μπορεις να της το στερισεις ομως εχεις κ συ τα δικια σου η μανα...αληθεια η πεθερα σου φοραει μηπως μαυρα ρουχα κ τρομαζει το μωρο???προσπαθω να βρω εναν λογο για να το κανει αυτο συνεχεια...απο την άλλη μπορεις να της πεις να μοιρασεστε τις μερες με την δικη σου μαμα και οτι μεχρι το καλοκαιρακι θα ερχετε αλλα μετα οτι θα της το πηγαινεις εσυ!!!ως τοτε θα δεις και το μωρακι πως αντιδραει...τωρα παλι θα συγκρινω κ θα πω κατι που ισως σας φανει χαζο...το σκυλι μου ενω πηγαινει σε νεους σχετικα ανθρωπους δεν πηγαινει στις γιαγιαδες καθολου και μαλιστα φοβαται κιολας!!!δεν ξερεις τι μπορει να τα πιανει...αλλα και την καμερα που λεει η μαρμιν εγω καθολου ακραιο δεν το βρισκω στις μερες μας!!!άλλωστε αν δειτε στατιστικα διαβαζα κ προχθες ένα άρθρο τα πιο πολλα κρουσματα βιας τα εχουμε απο συγγενεις παρακαλώ!!!

λιλικα το μωρουλι σου χαμογελαει μωρε!!!αυτος έχει ματι δεν χρειαζεται να εχει και χαμογελο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Aggelikaki σε καταλαβαίνω εγώ για λίγο τον αφήνω στη μαμά μου και κοντεύω να κλάψω όταν φεύγω που είναι και μέσα στα χαμόγελα μόλις τους βλέπει. Απλά με κοιτάει και μένα κ όταν λέει ο μπαμπάς μου κοίτα τον πως κάνει που θα φύγεις μου έρχεται να κλάψω. Και επίσης εγώ ούτε η μάνα μου θέλω να κάθεται μόνη μου μέσα στο σπίτι μου εκτός και αν δε γίνεται αλλιώς και πάλι για λίγο. Τώρα που ήταν να πάω δουλειά και να φύγω από τις 7 παρά έλεγα πως θα ξυπνήσω το μωρό να της πω να έρθει αλλά μετά το μετάνιωσα και της λέω καλύτερα να στο φέρω. Εσένα είναι πεθερά και δεν ξέρω τι να κάνεις. Ίσως αυτό που λέει η Τσέρρυ. Πάντως θα σου πω κάτι που ξέρω πως είναι κουφό και δεν έχω ιδέα πως να το κάνεις αλλά εάν έρχεται η πεθερά σου και δεις ότι το μωρό είναι έτσι κ μετά από κάποιες μέρες μαζί της να βάλεις καμία κάμερα.

Νένα απλά κουκλάρα!!Δεν έχω λόγια.

Λίλι φαντάζομαι όταν χαμογελάει κανονικά πόσο κούκλος είναι. Εδώ με μισό και λιώσαμε :tongue:

Κορίτσια συγγνώμη δε θυμάμαι άλλα είμαι πολύ πεσμένη γιατί όχι απλά γύρισε ο κακός εαυτός του άντρα μου αλλά έτσι δεν τον έχω ξαναδεί. Σα δαιμονισμένος έκανε επειδή του είπα ότι δεν προλαβαίνω να στίβω και πορτοκαλάδες. Τώρα κοιμάται και εγώ έχω χαλαστεί πάρα πολύ. Ξέρω πως δεν πρόκειται να γυρίσει ξανά ο γλυκός εαυτός του κ δεν ξέρω πως θα κάνουμε χωριό τόσες μέρες ώσπου να πάει στη δουλειά.:cry:

Μας έλειψες σήμερα ......σκέψου να γυρίσεις κανονικά στη δουλειά!!!Όσο για τον αντρούλη σου τι να πω.......ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Ναι μωρέ και δεν μου κάνει τη χάρη το πεισματάρικο το παιδάκι μου που να τον ακούσετε κιόλας......!!!Πεθαίνωωωωωωωωω!!!!!! Εγώ έχω τύψεις κάθε φορά που τον αφήνω στη μαμά μου και φεύγω γρήγορα χωρίς να κοιτάω πίσω και πάντα κλαίει μου λέει η μαμά μου........όταν επιστρέφω με το που θα ακούσει τα κλειδιά στη πόρτα κοιτάει και φωνάζει και μόλις με δεί βάζει τα κλάματα παραπονιάρικα!!!!!!!:(:(:(

Τώρα το θέμα πεθερά Αγγελικάκι και εμένα είναι 70άρα και δεν εμπιστεύεται ο άντρας μου να της αφήνουμε το παιδί (όχι ότι θέλω εγώ:tongue::tongue::tongue:)αλλά εγώ τη γλύτωσα γιατί έχει μπεί ο καλός μου στη μέση και δεν χρειάστηκε να πώ εγώ κάτι...δεν θα άντεχα πραγματικά να την αφήνω στο σπίτι μου μόνη της!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καποια πραγματα δυστυχως θέλουν την υποστηριξή του άντρα αλλιώς δεν γινεται...ευτυχως εμενα ειναι νεοτερη αλλα και πολυ καλη με τα εγγονια της!!!γενικα κανει πραγματα που σπανια κανουν οι γιαγιαδες και καθεται ουσιαστικα και ασχολειτε μαζι τους...επιτραπεζια, μποουλινγκ, σινεμα κτλ..

μαρμινακι εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι ετσι αυτες τις μερες???εγινε κατι άλλο πιο συγκλεκριμενο εκτος απο το οτι εινα αρρωστος?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marmin, φαση είναι, θα περάσει! Λόγω αρρώστιας δεν είναι έτσι; Αχ, είδες τι δυσκολο είναι να έιναι όλη μέρα στο σπίτι ο άντρας; Τι να πω κι εγώ......Που δεν τον βλέπω τα επόμενα χρόνια να μου αδειάζει τη γωνιά! Πώς να μην ασχολείται με χίλιες δυο βλακείες, πείτε μου;;

Αγγελικάκι, εγώ δεν συμφωνω με τα κορίτσια όσον αφορά το θέμα της βιντεοκάμερας! Να μην βάλεις.......Και να μην σου μπαίνουν άσχημες ιδέες στο μυαλό! Πολύ πιθανό να μην τη θέλει λόγω ηλικίας. Κι αυτό που είπε η Τσέρυ για τα μαύρα μπορεί να παίζει ρόλο! Θα δεις και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου! Είναι δύσκολα πάντως! Πες μας και την στάση του άντρα σού πάνω σε αυτό!

Λίλι, έγινα κουνέλα και θε΄λω να φτιάξω την φωλίτσα μου,ε;;; Αχ, αν μπορούσα, θα τα άλλαζα όλα! Να φανταστείτε τώρα μου ήρθε να πάω να πάρω ποτήρια.....Κάποια από αυτές τις μέρες θα πάρω.....Επίσης πήρα βαζακια καινούρια για καφέ, ζάχαρη, τσάι! Καθαρίζω τα πόμολα των ντουλαπιών ένα ένα και τα κάνω να λάμπουν! Ποτέ άλλοτε δεν το έκανα αυτό! Τα περνούσα με το πανάκι και τέλος! Τώρα εκεί.....επιμέλεια μεγάλη! Πάει, το έχασα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καποια πραγματα δυστυχως θέλουν την υποστηριξή του άντρα αλλιώς δεν γινεται...ευτυχως εμενα ειναι νεοτερη αλλα και πολυ καλη με τα εγγονια της!!!γενικα κανει πραγματα που σπανια κανουν οι γιαγιαδες και καθεται ουσιαστικα και ασχολειτε μαζι τους...επιτραπεζια, μποουλινγκ, σινεμα κτλ..

μαρμινακι εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι ετσι αυτες τις μερες???εγινε κατι άλλο πιο συγκλεκριμενο εκτος απο το οτι εινα αρρωστος?

Όχι τίποτα άλλο δεν έγινε. Είναι άρρωστος και πρέπει όλοι να στεκόμαστε σούζα και να κάνουμε ότι χαζομάρα του έρχεται. Υποψιάζομαι για σήμερα όμως ότι είναι έτσι επειδή πήγα στη δουλειά και τον πήρα τηλέφωνο στις 11,30. Χθες η αλήθεια μου είπε να με παίρνεις κανένα τηλέφωνο μην πας εκεί και με ξεχάσεις. Όμως κορίτσια ούτε γραφείο δεν είχα να καθίσω. Πήγαινα από εδώ και από εκεί και λέγαμε διάφορα. Αφήστε που είχε μια φασαρία άλλο πράγμα και ο Διευθυντής και υποδιευθυντής όλο πέρα δώθε ήταν. Μου είπε και ο συνάδελφος ότι έγινε μεγάλος καβγάς λίγες μέρες πριν και κάποιο λάθος που προσπαθούσαν να διορθώσουν. Μετά όμως τον πήρα από το κινητό μου στο κινητό του αρκετές φορές. Επίσης μου πέταξε ότι μπήκα και ούτε τον ρώτησα τι κάνει και αν πήρε τα χάπια του. Εγώ όμως μπήκα με το μωρό αγκαλιά που κοιμόταν και το έβαλα κατευθείαν στο κρεβατάκι του. Μετά πήγα τον φίλησα και τον ρώτησα τι κάνει. Κατευθείαν έκανα το αυγολέμονο για τη σούπα, μετά κατέβηκα στο αμάξι να πάρω τα πράγματα που δεν μπορούσα με το μωρό, ανέβηκα πήγα πέταξα τα σκουπίδια, έβαλα τη σούπα στα πιάτα να κρυώνει ετοίμασα τη σαλάτα και καθίσαμε να φάμε. Δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς στιγμή ήταν αυτή που τον εξόργισε. Αλλά επειδή τον ξέρω νομίζω πως ο λόγος που είναι έτσι είναι ότι χεστηκε πάνω του γιατί βγάζει ακόμα αίμα με τα φλέματα κ φοβάται μην είναι τίποτα άλλο. Αφού να φανταστείτε από το πρωί έκανε μισό τσιγάρο όσο έλειπα (έτσι λέει) και ένα μετά το φαί κ τον καυγά που ρίξαμε. Εν τω μεταξύ έχει και δυνατή φωνή και τρόμαξε το μωράκι μου που έκλαιγε.:(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...