Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, καλημέρα και συγγνώμη που δεν μπήκα χθες να σας πω έστω και μία καλημέρα!

Την Κυριακή το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθω! 5.30 με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα 8 παρά για το σέμινάριο! Πήγα, έκατσα ως τις 12, μετά τζάμπο, μετά σπίτι! Πιάστηκα με τα ντουλάπια της κουζίνας, ο άντρας μου δεν ήθελε, ρίξαμε έναν τσακωμό! Με έχει πιάσει υστερία με την καθαριότητα. Πώς ήταν η Κάντυ; Ενα τσακ λιγότερο πρέπει να είμαι εγώ! Θέλω να τα τελειώσω, να κάνω χώρους για τα πράγματα του μωρού, να είναι πεντακάθαρα! Τόσο καιρό όσο να' ναι μάζεψαν σκόνη, βρώμισαν εξωτερικά, γέμισαν με περιττά πράγματα! 3 ντουλάπια φτιάξαμε και πετάξαμε πόσα πράγματα! Ξέρετε τι μάζευε ο άντρας μου; Βάζα από κονσέρβες, μερέντες, μέλι, ό,τι να ναι!

Μετά ήρθε ο πατέρας μου (κλασικά) και πήραν τον υπολογιστή να δούνε τον πας γιαννενα! Ημουν που ήμουν πτώμα πήγα στο δωμάτιο και αποκοιμήθηκα από τις 9.30!!!! Πολλά νεύρα έχω κορίτσια! Χθες μου ερχόταν να βρίσω τον άντρα μου ( του είπα μπόλικα βέβαια και φυσικά απαντούσε κι αυτός, μην χάσει!) και να πω και καμία κουβέντα στον πατέρα μου που δεν μας αφήνει σε ησυχία....... Ποτε θα εκραγώ ένας Θεός ξέρει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Στο σεμινάριο άκουσα κάτι που θα σας ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Μας έλεγε για τα βλαστοκύτταρα, για τις πολλές ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλά δα κι όλα αυτά που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς εδώ! Είπε όμω και κάτι άλλο, που αν ισχύει (σύμφωνα με αυτήν έχει αποδειχθεί), θα ανατρέψει τα πάντα γύρω από αυτή την μπίζνα! Πως τα βλαστοκύτταρα το παιδί τα λαμβάνει από το θηλασμό! Μάλιστα, αν η μητέρα θηλάσει το πρώτο 24 ωρο, θα δώσει στο παιδί της 4 εκατ βλαστοκύτταρα!

Λέει πως έχει γίνει χαμός από αυτή την ανακάλυψη!

Αλλο που άκουσα και επίσης μου έκανε εντύπωση! Το σεξ από την 37η εβδομάδα και μετά, τελειοποιεί το ενδοκρινολογικό σύστημα του μωρου!

Πάω να δω φώτος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καντυ, τα μωράκια είναι τόσο όμορφα! Δεν μοιάζουν μεταξύ τους κι εμένα μου αρέσει πολύ να μην μοιάζουν τα δίδυμα! Θέλω να είναι διαφορετικά, να ξεχωρίζουν! Ο μικρός μού φαίνεται πιο στρουμπουλός από ό,τι η μπέμπα!

Νένα μου, πολύ όμορφη νύφη ήσουνα κι εσύ! Στην ξαπλωτή μου άρεσες πολύ! Ζόρικος ο μπέμπης σου, ε;

Κορίνα, εσύ φάινεσαι τρισευτυχισμένη που επιστρέφετε, αλλά τον άντρα σου κάπως προβληματισμενο τον έκοψα! Στενοχωρέθηκε;

Μαρμιν, περαστικά στον άντρα σου! αν του βγει ο κακός του εαυτός, στείλτ τον να κάνει παρέα στον δικό μου! Τα ίδια τραβάω κι εγώ! Μια φωνές, μία γλύκες, αγκαλίτσες και φιλάκια!

Λίλι, ούτε εγώ θυμάμαι να μας είπες τίποτα για το ποδαράκι, αλλά δεν ε΄χει σημασία! Σημασία έχει που είναι όλα οκ!

Τσέρυ, ας έρθει όπως θέλει το μωρό, αρκεί να πάνε όλα καλά! Τόσες γυναίκες κάνουν καισαρική με επιλογή! Σιγά το πράγμα! Ολα θα ειναι σούπερ και μου αρέσει που δεν πτοείσαι και σκέφτεσαι και ποιες ημερομηνιες είναι καλές! 18 μού αρέσει και μενα παρεμπιπτόντως!

Αγγελικάκι, δεν ωφελεί να κλαις και να στενοχωριέσαι για την δουλειά! Τι να κάνεις βρε κορίτσι; Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα λέμε κι ευχαριστώ που μας δέρνουν οι εργοδότες! Ετσι τα καταντήσαν τα εργασιακά μαε δικαιώματα!

Τινκερ, κανε όποια στάση σου γουστάρει! Κι εγώ που με τα χίλια ζόρια έκανα την στάση στα 4 τίποτα δεν πετύχαινα και δεν την φχαριστιόμουν κιόλας! Αν τελικά και η δική μου είναι οπίσθια (γιατί σου είπα τις διχογνωμίες γιατρών επί του θέματος) έμεινα σε άλλη στάση έγκυος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ξυπνησαμε!!!!καναμε την προετοιμασια μας για τις φραουλες και παμε για ψωνια σε λιγο...

μαρτζι αφου εισαι καλα δεν πειραζει που δεν μπηκες!!!εχεις το συνδρομο της φωλιας ε???καλως το δεχτηκες!!!!επισης ακουσα κατι για αυπνιες????μπες και συ στο κλαμπ!!!

ωστε ετσι ειπαν για τα βλαστοκυτταρα ε???βεβαια δεν το καταλαβα κ πολυ αυτο που ειπαν???ειναι εξτρα βλαστοκυτταρα?υποτιθεται οτι αυτα τα παιρνεις για να αναπληρωσεις τα δικα σου τα αρρωστα (ας πουμε) και τα περνεις προκαταβολικα???καταλαβες ποια ειναι η απορια μου???τελος παντων αφου οι μαιες λεν ετσι μακαρι να αυτο να αρκει!!!

οσο για το σεξ τοτε εχουμε κι αλλο λογο να το κανουμε αν και εχω διχαστει απο χθες με το θεμα...γιατι ελεγα να δωσω χρονο στο μαρκελλακι να γυρισει οποτε δεν με συμφερει να γεννησω προς το παρον, οποτε δεν με συμφερουν κ οι επαφες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Tserry μου, είπε πως είναι κανονικά βλαστοκύτταρα! Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο!!!! Σε συνέδριο λέει το άκουσε κι έγινε χαμός από τους εκπροσώπους διωτικών εταιρείων.....Κάθονταν όλοι σε αναμμένα κάρβουνα! Εγώ πάντως πιστεύω πως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο δύσκολα θα έρθει στην επιφάνεια και θα γίνει γνωστό, γιατί τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πολλά!

Οσο για το σεξ, την πήρες την ευχαρίστηση, οπότε τελειοποιήθηκε το ενδοκρινολογικό σύστημα της μικρής!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα μου εμάς είναι ακριβώς το ανάποδο το δαχτυλάκι μας πάει από κάτω....Χαχαχα!!!! Κληρονομιές είναι αυτές!!! :-D.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ax, κορίτσια μου, αν δεν συμμαζευτώ, δεν με βλέπω καλά! Βγήκα η έξυπνη στην βεράντα και είδα πως τα κάγκελά από την λασποβροχή που έριξε ήταν χάλια! εχω έξω ένα κουβαδάκι με νερό και με το βετέξ! Αρχισα να βρέχω το βετέξ και να καθαρίζω τα κάγκελα να φύγει η πολλή σκόνη! Αφού τελείωσα, τι να δω, κορίτσια! Μέσα στο βετέξ ήταν μια σφήκα! Πώς δεν με τσίμπησε;; Κι αισθανθηκα καποια στγμή σαν να υπήρχε ένα αγκάθι μέσα στο βετέξ! Λέτε να με τσίμπισε και να μην ένιωσα τίποτα; Εγώ καλού κακού έριξα λίγο ξύδι στα χέρια μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...