Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα ειναι αρκετα μεγαλη ε???ουφ τι να κανουμε???οτι θελει το μαρκελλακι...προς το παρον ετσι οπως καθεται μετραει τα αστρα!!!

οι υπολοιπες κοιμηθηκαν μου φαινεται...η μαρτζι δεν μπηκε καν σημερα...χχχμμμμμμ!!!τι να υποθεσω???

θα καληυχτισω και γω!!!σημερα η μερα ειναι για πολυ υπνο!!!φιλια στο δαχτυλακι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας και απο μενα

Σας εριξα μια ματια αλλα ουσιαστικα δεν σας διαβασα...

Και χθες πηγα στην μαμα μου γιατι το πρωι ειχα ραντεβου- για μακιγιαζ- και σημερα δουλεβα. Βεβαια δεν ειναι η δουλεια που με κανει να κουραζομαι τοσο πολυ γιατι δεν δουλεβω πολυ αλλα το οτι για να βγαλω 3 ωρες ραντεβου ειμαι τις διπλασιες στην μαμα μου για να μπορω να θηλαζω στο ενδιαμεσο.

Καντυ μαλλον οι μπεμπηδες ειναι δυσκολοι!!! Κι εμενα εξελισεται σε γρινιαρη!!! Δεν θελει με τιποτα να αποχωριστει το βυζι. Και το κακο ειναι οτι τωρα τρωει 5-10 λεπτα και κοιμαται στο στηθος και μετα απο λιγο κλαιει γιατι δεν χορτασε με αποτελεσμα να παλευω πανω απο 1 ωρα να τον ταισω για να χορτασει. Συνεπως ειμαστε μερα- νυχτα αυτοκολλητοι. Εμενα εχει και το αλλο κακο δεν κοιμαται την ημερα:confused:!!! Την νυχτα κοιμομαστε και ξυπναει 2-4 φορες για να φαει συνηθως σε 10-15 λεπτα και μετα ξανακοιμαται. Βεβαια αν ειμαστε ξαπλωμενοι στο κρεβατι κανει τετοιους χρονους γατι αν τον αλλαξω ή παμε στο σαλονι και ξυπνησει καπως μπορει να φαμε και μια ωριτσα μεχρι να ξανακοιμηθει.

Την ημερα ομως θα ειναι θαυμα αν κοιμηθει 2 ωρες συνεχομενα. Καθε 2-3 μερες κανει και κανα τετοιο θαυμα. Συνηθως ομως ο υπνος του ειναι απο 5 εως 20 λεπτα:shock: Τι νεογεννητο ειναι αυτο????

cherry μακαρι να γυρισει η μπεμπουλα και να μην χρειαστει καισαρικη!!! Αλλα και παλι δεν πειραζει ας βγει με το καλο!!!!

Εγω την Πεμπτη παω στο γιατρο για να με εξετασει και το Σαββατο παω στον παπα για σαραντισμο!!!:P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω δεν αξιωθηκα να τον βγαλω ακομη ο αντρας μου εβγαλε καποιες με το κινητο και οταν τις περασει στον υπολογιστη θα σας τις στειλω αλλα για να μην παραπονιεσται παω στο face να σας βαλω καποια που ειμαι νυφη!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γυρισαμε και μεις μολις...σκυλοβαρεθηκα στο ιατρειο!!!δεν ξέρω τι έγινε σημερα και ειχε παρα πολύ κοσμο..αφου μπηκαμε μεσα με καθυστέρηση μιας ώρας και...στα δικά μας τώρα...το μαρκελλακι ειναι μια χαρα!!!ειναι 3500 κιλά αν και η μετρηση σημερα δεν ηταν καλη γιατι ειχε λυγισμενα ποδια και χερια στο υψος της κοιλιας και δεν μπορουσαμε ναπαρουμε περιμετρο...δεν έχει εμπεδωθει ακόμη ενω αυτή την εβδομάδα αυτο περιμεναμε!!!ειναι ανασκελα γυρισμενη, δηλαδή αντι να κοιταει πλατη κοιταει κοιλιά και με αυτη την στάση με βλέπει για καισαρική!!!αυτα τα νεα μας...για να πω την πασα αλήθεια δεν ξέρω αν ειναι καλύτερα ή χειροτερα να κάνεις καισαρική!!!ας π'ανε όλα καλά και ας κάνω ότι θέλει!!!πάντως έχουμε ραντεβού για την άλλη Δευτερα και παλι!!!αν και τοτε ειναι ετσι ανασκελα λέτε να μιλησουμε για ημερομηνίες???αν ναι θα κλείσω για 18!!!ωραία μερα δεν ειναι???Τεταρτη αλλα σαν αριθμός μάρεσει...

Τέλεια τα νέα σας! Στις 18 Απρίλη πριν ένα χρόνο άκουσα για πρώτη φορά την καρδούλα του γιού μου και μέλλοντα γαμπρού σου :tongue::tongue:

γεια σας και απο μενα

Σας εριξα μια ματια αλλα ουσιαστικα δεν σας διαβασα...

Και χθες πηγα στην μαμα μου γιατι το πρωι ειχα ραντεβου- για μακιγιαζ- και σημερα δουλεβα. Βεβαια δεν ειναι η δουλεια που με κανει να κουραζομαι τοσο πολυ γιατι δεν δουλεβω πολυ αλλα το οτι για να βγαλω 3 ωρες ραντεβου ειμαι τις διπλασιες στην μαμα μου για να μπορω να θηλαζω στο ενδιαμεσο.

Καντυ μαλλον οι μπεμπηδες ειναι δυσκολοι!!! Κι εμενα εξελισεται σε γρινιαρη!!! Δεν θελει με τιποτα να αποχωριστει το βυζι. Και το κακο ειναι οτι τωρα τρωει 5-10 λεπτα και κοιμαται στο στηθος και μετα απο λιγο κλαιει γιατι δεν χορτασε με αποτελεσμα να παλευω πανω απο 1 ωρα να τον ταισω για να χορτασει. Συνεπως ειμαστε μερα- νυχτα αυτοκολλητοι. Εμενα εχει και το αλλο κακο δεν κοιμαται την ημερα:confused:!!! Την νυχτα κοιμομαστε και ξυπναει 2-4 φορες για να φαει συνηθως σε 10-15 λεπτα και μετα ξανακοιμαται. Βεβαια αν ειμαστε ξαπλωμενοι στο κρεβατι κανει τετοιους χρονους γατι αν τον αλλαξω ή παμε στο σαλονι και ξυπνησει καπως μπορει να φαμε και μια ωριτσα μεχρι να ξανακοιμηθει.

Την ημερα ομως θα ειναι θαυμα αν κοιμηθει 2 ωρες συνεχομενα. Καθε 2-3 μερες κανει και κανα τετοιο θαυμα. Συνηθως ομως ο υπνος του ειναι απο 5 εως 20 λεπτα:shock: Τι νεογεννητο ειναι αυτο????

cherry μακαρι να γυρισει η μπεμπουλα και να μην χρειαστει καισαρικη!!! Αλλα και παλι δεν πειραζει ας βγει με το καλο!!!!

Εγω την Πεμπτη παω στο γιατρο για να με εξετασει και το Σαββατο παω στον παπα για σαραντισμο!!!:P

Απαιτητικπος ο μπέμπης ε; Το βράδυ τον αλλάζεις μόνο αν έκανε κακάκια σωστά;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!!σας εχω πει οτι πλεον το σκυλι δεν σηκωνεται μαζι μου ε???καπως μου εχει κακοφανει!!!'Αγριο χαραμα και ηδη εχει ωρα που στριφογυριζω...για να δουμε???πραγματικα εχω περιεργεια να δω αν θα ξυπναω και αργοτερα ετσι απο μονη μου...

νενακι ζορικο το αντρακι σου ε???εμοιαξε τον μπαμπακα...

ακομη ενα κολπακι που ηρεμει τα μωρακια κ μας ειπαν οι μαιες ειναι η επαφη δερμα με δερμα...δηλαδη γυμνα τα μωρα κ η μαμα και αγκαλιτσα κολλητα για να την αισθανονται,.

Νενάκι κουκλαρα νυφη και διαισθανομαι απο το λιγο που βλεπω οτι εχεις κ φανταστικο νυφικο!!!

μαρμινακι αληθεια???τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη ζωή!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου γυρισαμε και μεις μολις...σκυλοβαρεθηκα στο ιατρειο!!!δεν ξέρω τι έγινε σημερα και ειχε παρα πολύ κοσμο..αφου μπηκαμε μεσα με καθυστέρηση μιας ώρας και...στα δικά μας τώρα...το μαρκελλακι ειναι μια χαρα!!!ειναι 3500 κιλά αν και η μετρηση σημερα δεν ηταν καλη γιατι ειχε λυγισμενα ποδια και χερια στο υψος της κοιλιας και δεν μπορουσαμε ναπαρουμε περιμετρο...δεν έχει εμπεδωθει ακόμη ενω αυτή την εβδομάδα αυτο περιμεναμε!!!ειναι ανασκελα γυρισμενη, δηλαδή αντι να κοιταει πλατη κοιταει κοιλιά και με αυτη την στάση με βλέπει για καισαρική!!!αυτα τα νεα μας...για να πω την πασα αλήθεια δεν ξέρω αν ειναι καλύτερα ή χειροτερα να κάνεις καισαρική!!!ας π'ανε όλα καλά και ας κάνω ότι θέλει!!!πάντως έχουμε ραντεβού για την άλλη Δευτερα και παλι!!!αν και τοτε ειναι ετσι ανασκελα λέτε να μιλησουμε για ημερομηνίες???αν ναι θα κλείσω για 18!!!ωραία μερα δεν ειναι???Τεταρτη αλλα σαν αριθμός μάρεσει...

Άχ κοριτσάκι ΄΄έτσι ήταν και το καψουράκι κοιτούσε τα άστρα!!!Άλλος αποφασίζει τα είπαμε αυτά ότι και να θέλουμε εμείς άλλος κάνει κουμάντο.....;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...