Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το ομορφο δαχτυλακι μας:P και ναι αυτο το δαχτυλακι ειναι το αγαπημενο μου!!! καθε ελατωμα του ειναι η αδυναμια μου λατρευω τα παντα πανω του!!!:P

Καλά λέω εγώ σε κανένα χρόνο από σήμερα θα ονομάσουμε τη λίστα μας "χαζομαμάδες" :tongue::tongue::tongue: Πολύ ωραίο το δαχτυλάκι :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμμμ λίγο μεγάλη η Σαλόνικα ε;

Λοιπόν για την ιστορία ο σύζυγος ξύπνησε μεταλλαγμένος. Είναι συνέχεια γλυκιά μου, μωρό μου, αγάπη μου. Άντε να δούμε πότε θα γυρίσει ξανά ο στριμένος του εαυτός :rolleyes: Ελπίζω ποτέ.:P

μεταλλαγμενος λεει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλά λέω εγώ σε κανένα χρόνο από σήμερα θα ονομάσουμε τη λίστα μας "χαζομαμάδες" :tongue::tongue::tongue: Πολύ ωραίο το δαχτυλάκι :P

χαρα μου χωρις πλακα τωρα δεν ειναι πολυ γλυκουλι το δαχτυλακι???:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου χωρις πλακα τωρα δεν ειναι πολυ γλυκουλι το δαχτυλακι???:P

Ναι κοριτσάκι μου είναι :tongue: Αλλά χωρις πλάκα τώρα δεν είσαι "χαζομανούλα;" :tongue:

Και σοβαρά τώρα η ΜΑΡΤΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;; :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι κοριτσάκι μου είναι :tongue: Αλλά χωρις πλάκα τώρα δεν είσαι "χαζομανούλα;" :tongue:

Και σοβαρά τώρα η ΜΑΡΤΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;; :confused::confused:

μαλλον ειμαι:rolleyes: ναι που ειναι η μαργκι? ειχε πει πως εχει να κανει τιποτα σημερα????????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γυρισαμε και μεις μολις...σκυλοβαρεθηκα στο ιατρειο!!!δεν ξέρω τι έγινε σημερα και ειχε παρα πολύ κοσμο..αφου μπηκαμε μεσα με καθυστέρηση μιας ώρας και...στα δικά μας τώρα...το μαρκελλακι ειναι μια χαρα!!!ειναι 3500 κιλά αν και η μετρηση σημερα δεν ηταν καλη γιατι ειχε λυγισμενα ποδια και χερια στο υψος της κοιλιας και δεν μπορουσαμε ναπαρουμε περιμετρο...δεν έχει εμπεδωθει ακόμη ενω αυτή την εβδομάδα αυτο περιμεναμε!!!ειναι ανασκελα γυρισμενη, δηλαδή αντι να κοιταει πλατη κοιταει κοιλιά και με αυτη την στάση με βλέπει για καισαρική!!!αυτα τα νεα μας...για να πω την πασα αλήθεια δεν ξέρω αν ειναι καλύτερα ή χειροτερα να κάνεις καισαρική!!!ας π'ανε όλα καλά και ας κάνω ότι θέλει!!!πάντως έχουμε ραντεβού για την άλλη Δευτερα και παλι!!!αν και τοτε ειναι ετσι ανασκελα λέτε να μιλησουμε για ημερομηνίες???αν ναι θα κλείσω για 18!!!ωραία μερα δεν ειναι???Τεταρτη αλλα σαν αριθμός μάρεσει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλακι τελειο το τικερακι σας!!!και πολυ γλυκουτσικο και το δαχτυλακι σας!!αυτο που λες για τα ελλατωματα το καταλαβαινω απολυτα κι ας μην το εχω ζησει γιατι τοτε που το Μαρκελλακι μου ελεγα οτι θα εχει πεταχτο αυτακι το ειχα αγαπησει παρα πολύ!!!

αγγελικακι τι να πω ρε κοριτσι...οταν μας κανουν ετσι και δεν εχουμε επιλογες πολυ συγχυζομαι!!!νιωθω λες κ με εχουν με αλυσιδα δεμενη και δεν μπορω να κανω τιποτα...εισαι σιγουρη οτι ειναι στο χερι του εργοδοτη αν θα σου την δωσει αυτη την αδεια μητροτητας???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

τσερρουλα μου μια χαρα τα νεα σας χαρα μου! μακαρι να γυρισει η μπουμπου αλλα και να μην γυρισει σιγα δεν εγινε και τιποτα αν κανεις καισαρικη και εμεις που καναμε τι παθαμε? εννοειται καλυτερα ειναι να γεννησεις φυσιολογικα αλλα σιγα χαρα μου δεν πειραζει το μωρακι κ εσυ να στε καλα και ας γεννησεις κ με καισαρικη!:P:p:p

βασιλισα αυτο με τα ελλατωματα το εννοω!τα ελλατωματα του ειναι οι αδυναμιες μου λατρευω αυτο το δαχτυλακι οταν με πιασει λυσσα και θελβ να φιλησω ποδι παντα βγαζω την αριστερη καλτσα για να φιλησω το συγκεκριμενο δαχτυλακι μου αρεσει πολυ! οσο για τα αυτακια δεν το συζητω σε λιγο θα τα φαω κιολας αυτα κι αν ειναι ο ερωτας μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γιατι λες μαριουλα οτι ειναι καλυτερα φυσιολογικα???εγω μεχρι στιγμης απο της εμπειρια που εχω απο σας εδω μεσα ειδα οτι και οι 2 ποναν!!!η νενα πονουσε τουλαχιστον για 2 εβδομαδες στα ραματα....αρα???

28xYp3.png

γιατι λες μαριουλα οτι ειναι καλυτερα φυσιολογικα???εγω μεχρι στιγμης απο της εμπειρια που εχω απο σας εδω μεσα ειδα οτι και οι 2 ποναν!!!η νενα πονουσε τουλαχιστον για 2 εβδομαδες στα ραματα....αρα???

βασιλισα η καισαρικη ποναει πολυ κακα τα ψεματα σου αφηνει κ σημαδακι, εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα φυσιολογικα αλλα ειπαμε τα μωρακια και οι μαμαδες να ειναι καλα και το πως θα γεννησουμε δεν εχει σημασια;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αληθεια μαριουλα ειναι μεγαλο το σημαδι???ποσα εκατοστα?εννοειτε οτι ας παν ολα καλα και δεν με νοιαζει και τοσο!!!

χαρα μου δεν ειναι κ τεραστιο αλλα οσο να ναι ολοκληρο μωρο βγαινει απο εκει ειναι καπου 4 δαχτυλα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...