Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλι αυτο με το ποδαρακι το ειχαμε και μεις και ειχε πει τοτε ο γιατρος να την παρουμε αγκαλιτσα και αν την βαλουμε για να ζεσταθει ή να της το τριψουμε να δουμε αν συνεχιζει εκεινη τη στιγμη α το κανει. αν δεν σταματησει θα ειχαμε θεμα,αλλα συηθως το κανουν οταν κρυωνουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλι αυτο με το ποδαρακι το ειχαμε και μεις και ειχε πει τοτε ο γιατρος να την παρουμε αγκαλιτσα και αν την βαλουμε για να ζεσταθει ή να της το τριψουμε να δουμε αν συνεχιζει εκεινη τη στιγμη α το κανει. αν δεν σταματησει θα ειχαμε θεμα,αλλα συηθως το κανουν οταν κρυωνουν.

Εμάς το έκανε και σε άλλες φάσεις γι'αυτό είχαμε ένα άγχος παραπάνω αλλά όπως ξαναείπα τώρα δεν το κάνει!!!!Όσο για το αφεντικό σου οκ δέν έχω λόγια!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχα μαρμιν μου ναι θυμαμαι στο ειχα πει στο σκαιπ κ θα στο εδειχνα το δαχτυλακι αλλα ηθελε νανι κ τελικα ειχε κανει κακακια θυμασαι κ λεπτομεριες βλεπω:tongue:;)

αγγελικακι μου μακαρι αγαπη μου να δεχτει το αφεντικο σου να πηγαινεις 2-3 μερες την εβδομαδα! δεν εχεις πολυ γαλα σημερα? πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Nai Μαριούλα μου φαίνεται!

Κάντυ μου δεν κοιμάσαι ε; Εγώ το ανέφερα γιατί το μωρό μου δε δικαιολογεί αυπνίες μια και κοιμάται από νωρίς ξυπνάει μόνο για μαμ μια φορά και μετά πάλι νάνι. Εγώ έχω θέμα αργεί να με πάρει και το ίδιο αν ξυπνήσω όπως και το μεσημέρι. Άσε που δεν μπορώ να πάω από τις εννιά για ύπνο. Όσο για το ρυζάλευρο είχα και εγώ την απορία αν προσφέρει τίποτα διατροφικά και μου την έλυσες. Εμείς 30 Απρίλη κλείνουμε τον 5ο. Θα το ξεκινούσαμε κατά τις 15 Μάη αν κατάλαβα καλά. Όμως 31 Μάη κλείνουμε και τον έκτο. Άρα Αρχές Ιούνη μπορώ να του ξεκινήσω μιλαράκι σωστά; Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει καν να του δώσω ρυζάλευρο και αν είναι μόνο και μόνο για να μάθει το κουτάλι. Σιγά χαζό ειναι το Θρασυβουλάκι μου; Μια χαρά θα το μάθει. Και όπως λες κι εσύ άλλο να είχα ένα λιγότερο αναπτυγμένο μωράκι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μμμμμμ λίγο μεγάλη η Σαλόνικα ε;

Λοιπόν για την ιστορία ο σύζυγος ξύπνησε μεταλλαγμένος. Είναι συνέχεια γλυκιά μου, μωρό μου, αγάπη μου. Άντε να δούμε πότε θα γυρίσει ξανά ο στριμένος του εαυτός :rolleyes: Ελπίζω ποτέ.:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...