Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχου τα είναι σκέτη γλύκα!!!!:)

ο δικός μου δεν έδωσε καμία σημασία...

όταν πάω για να μιλήσουμε για τα φάρμακα κλπ θα τοον ρωτήσω,..

ναι μαριούλα δεν μας έχεις πει

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχου τα είναι σκέτη γλύκα!!!!:)

ο δικός μου δεν έδωσε καμία σημασία...

όταν πάω για να μιλήσουμε για τα φάρμακα κλπ θα τοον ρωτήσω,..

ναι μαριούλα δεν μας έχεις πει

ουτε εμενα ειχε δωσει καμια σημασια μονο στην εμβρυομεταφορα το ανεφερε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΤΙΓΚΕΡ οχι στην εξωσ δεν παιζει ρολο αν και εμενα τον δικο μου εξωσ τον ενδιεφερε γιατι θυμαμαι που ειχε πρωτα μια αλλη και 2η εγω στην εμβρυομεταφορα και οταν μπηκα με ρωτησε και του λεω νομιζω οπισθια ετσι μου εχει πει ο γυναικολογος και μου λεει αποκλειεται γιατι της προηγουμενης ηταν οπισθια αν ειχα σημερα 2 οπισθιες θα το θυμωμουν σιγουρα αρα εσενα ειναι προσθια και αφου μου εβαλε τον υπερυχο μου ειπε οτι δεν χωραει καμια αμφιβολια οτι ειναι προσθια αρα γι αυτον καποιο ρολο επαιζε!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι εννοεις οταν λες να μας δειξεις το δαχτυλακι??

τα κανω ακομα ετσι μπανιο γιατι χωρανε στο νιπτηρα σε λιγο θα μπουνε στο μπανακι τους....ο μπεμπης ειναι ξανθουλης η μπεμπα ειναι μελαχρινη και το μαλλακι της μαυρο

κουκλακια και τα 2 μου καντυ μου να τα χαιρεστε!!! α δεν σας το ειχα πει και εγω δεν θυμομουν αν το ειπα η οχι στο αριστερο του ποδι το τελευταιο δαχτυλακι ειναι πανω απο το τεταρτο δαχτυλο ειναι κληρονομικο το ειχε η προγιαγια του αντρα μου η γιαγια του ενας ξαδερφρος του αντρα μου (αυτος που μπηκε νονος (γι'αυτο το λογο μπηκε επειδη εχουν το ιδιο δαχτυλο:tongue:)) και τωρα το πηρε και ο γιος μου αυτο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλέ δεν σας είχα πεί για το ποδαράκι που έτρεμε??????????:confused::confused::confused: Και εγώ γιατί ήμουν σίγουρη ότι σας το έχω πεί????????:?:?:? Τι να πώ........έτρεμε πολύ το ποδαράκι του έκανε μια συνεχόμενη κίνηση και η παιδίατρος είχε ανησυχίσει στην αρχή φοβόταν για ''κλόνο'' έτσι μας το είχε πεί αλλά αφού ελλατωνόταν στη πορεία μας είχε πεί να μην αγχωθούμε ότι μάλλον είναι νεογνικός τρόμος άλλα αφού είχαμε κλείσει το ραντεβού στο νευρολόγο καλό θα ήταν να πάμε και έτσι και κάναμε για να μας φύγει και εμάς από το μυαλό τώρα δεν το κάνει καθόλου έχει σταματήσεια από 2 μηνών αλλά ήθελα να ησυχάσω!!!!!!!!Όσο για το κεφάλι εγώ ρώτησα γιατί είναι πολύ πάνω από το όριο και απλά αφού είμασταν εκεί έκανα την ερώτηση!!!

Κορινάκη ζήλεψα τη φωτό από το πιλοτήριο και εγώ θα ήθελα να μπώ αλλά δεν έχω ρωτήσει ποτέ άν επιτρέπετε!!!!Επιτέλους πατρίδα ,μανούλα και φυσικά άρωμα Ελλάδας!!!Όλα καλά εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να σας πάνε τα πράγματα!!!

Μαριούλα μου εγώ νόμιζα εσύ μόνο είσαι άρρωστη δεν είχα καταλάβει ότι και ο πρίγκηπας είναι αρρωστούλης περαστικά σας ματιά μου!!!

Μαρμινάκι υπομονή μια εβδομάδα είναι θα περάσει....είπαμε οι άντρες όταν αρρωσταίνουν χειρότεροι από μωρά,και η Πνευμονία δύσκολο πράγμα να του δώσεις άφεση μωρέ περνάει ζόρια!!!

Τσερούλα πεινάς πολύ έ????Φάε τώρα που προλαβαίνεις γιατί μετά θα κάθεσαι στο τραπέζι και θα φωνάζει το Μαρκελάκι και ούτε μυρωδιά δεν θα προλαβαίνεις να πάρεις!!!!!!Τίνκερ να ρωτήσω γιατί δεν μπορείς στα 4???Μια χαρά στάση είναι και αυτή:oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια μου την τεταρτη παω στη δουλεια. δεν μπορειτε να φαταστειτε πως ειμαι,απο τη ωρα που το εμαθα κλαιω. ηθελαν να παω απο αυριο αλλα τελικα το κααμε τεταρτη. ανκαστικα και μη θα φαει τουλαχιστον τη τεταρτη 1-2 γευματα ξενο γαλα γιατι ακομα δεν εχω αποθηκη και δεν ξερω α θα καταφερω να μαζεψω. σημερα δε εχω πολυ γαλα.δε ξερω τι γινετε. αν ρθει η μαμα μου θα παω να αγορασω θηλαστρο. και θελω να με εημερωσετε πως το συντηρουμε....

πικρα................................................................

μαριουλα μου περαστικα.

κορινα σου εστειλα και σενα. δεν το ελαβες;

καντυ εγω γιατι δεν εχω δει φωτο απο τα μικρακια σου;

Διαφημίσεις

καντυ μου τωρα το ειδα.κουκλακια ειναι. αντε ρθειτε να τα βγαζουμε φωτο να τα στελνουμε στα κοριτσια και τα 3 μαζι.....να σου πω ομως,γιατι της βαζεις κορδελα; κανει; εμενα ο γιατρος ειπε οχι γιατι ακομα δεν εχει κλεισει το κεφαλακι και δε πρεπει να πιεζεται.εχω και γω 1-2 φοβερες αλλα κολωνω να τις της βαλω

κοριτσακια μου την τεταρτη παω στη δουλεια. δεν μπορειτε να φαταστειτε πως ειμαι,απο τη ωρα που το εμαθα κλαιω. ηθελαν να παω απο αυριο αλλα τελικα το κααμε τεταρτη. ανκαστικα και μη θα φαει τουλαχιστον τη τεταρτη 1-2 γευματα ξενο γαλα γιατι ακομα δεν εχω αποθηκη και δεν ξερω α θα καταφερω να μαζεψω. σημερα δε εχω πολυ γαλα.δε ξερω τι γινετε. αν ρθει η μαμα μου θα παω να αγορασω θηλαστρο. και θελω να με εημερωσετε πως το συντηρουμε....

πικρα................................................................

μαριουλα μου περαστικα.

κορινα σου εστειλα και σενα. δεν το ελαβες;

καντυ εγω γιατι δεν εχω δει φωτο απο τα μικρακια σου;

Βρε κούκλα μου πολύ νωρίς δεν είναι????Δικαιούσε και 6 μήνες από τον ΟΑΕΔ.....ξέρεις και για το μειωμένο ωράριο έτσι ......εμένα οι κουμπάρα μου μάζεψε τις ώρες από το μειωμένο και το έκανε σε μέρες και κέρδισε παραπάνω χρόνο με τα παιδάκια της!!!Πάντως χαίρομαι πραγματικά που δεν δουλεύω δεν ξέρω άν θα μπορούσα να αφήσω το καψουράκι μου!!!:?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καντυ μου τωρα το ειδα.κουκλακια ειναι. αντε ρθειτε να τα βγαζουμε φωτο να τα στελνουμε στα κοριτσια και τα 3 μαζι.....να σου πω ομως,γιατι της βαζεις κορδελα; κανει; εμενα ο γιατρος ειπε οχι γιατι ακομα δεν εχει κλεισει το κεφαλακι και δε πρεπει να πιεζεται.εχω και γω 1-2 φοβερες αλλα κολωνω να τις της βαλω

αχχχ ναι μακαρι.......

κορδελα δεν της φοραω η μαμα μου της την εβαλε για την φωτο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αγγελικάκι μου δουλεία από τώρα??

μια φίλη μου που γέννησε, στο δημόσιο δουλεύει..ένα χρόνο θα κάτσει σπίτι...

εμάς εδώ είναι 16 βδομάδες όπου και αν δουλεύεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

οντως δυσκολο σημειο οταν πρεπει να το αφησεις το μικρουλι...

λιλικα πειναω θελω να φαω τον κοσμο όλο!!παλι σε άλμα αναπτυξης βρίσκομαι....

καντυ το παγωτακι το καναμε με τον αντρουλη εκεινο το βραδυ και ολο λεω να σας το πω και ολο το ξεχναω...μην κανετε ποτε το λαθος και το κανετε κ σεις με βουβαλισιο!!!!απλα ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!!!!δεν το αγγιξα καν...το πηγα στον πεθερο μου που ελεγε οτι στο χωριο του κανουν το παγωτο (ενα γνωστο μαγαζι εκει) με βουβαλισιο και γι αυτο ειναι τοσο ωραιο...και η αληθεια ειναι οτι παντου οι συνταγες που εψαξα ελεγαν προβειο αλλα λεω για να λεει αυτος θα ξερει....τζαμπα μηνυση θα ετρωγα απο την μαρτζι!!!που παρεπιπτοντως σημερα νομιζω δεν μπηκε καθολου!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

επισης η ντουλαπα ακομα δεν τελειωσε γιατι ο αντρας μου επρεπε να τελειωσει κατι εξωτερικες δουλειες κ δεν μπορουσε να ασχοληθει τωρα....το βραδυ εχουμε και γιατρο οποτε δεν το κοβω να γινεται σημερα...εγω ομως εβαλα και τα πλυντηριακια μου και ειμαι ετοιμη αυριο για σιδερωμα...εχω κανονικες δουλιτσες πλεον...επιτελους τελος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ξεχασα να πω περαστικά σε όλο το παρεάκι που ταλαιπωρείται...περαστικα κ στο αντρακι σου μαρμιν...μην αγχωνεσαι!!!σημερα τον έχεις "καρεζι" (αυτο το λεει του αντρα μου η γιαγια) απο αυριο ομως θα τον αγαπας περισσοτερο!!!!

λιλι ουτε εγω το θυμαμαι αυτο που ειπες για το τρεμουλο και μαλιστα καθολου...παντως έχω την εντυπωση οτι σαν να μας εχουν πει οι μαιες οτι τα μωρα κανουν κατι τετοια κ να μην τρομαξουμε...τελος καλό όλα καλά!!!

ειπα στο αντρακι μου να μου φερει ενα σαντουιτσακι και μου εφερε αλλα δεν χορτασα με ένα...βεβαια δεν ειχε πατατουλες μεσα αλλά δικαιολογείτε???παλιότερα δεν μπορούσα να φαω καν ένα ολόκληρο...ουφ!!!τι πεινες περναω σ'αυτον τον 9ο???άντε να γεννησω να δω αν θα τελειωσουν όλα αυτα...και μετα λετε οτι δεν ειανι χοντρουλα το Μαρκελλακι...καλε με εχει τσακισει στο φαι!!!

σημερα εχουμε κ φωτογραφιση!!!

Ωχ καταλαβα πάλι μεταμεσονύντια θα έχουμε νέα :confused: Βλέπω από τη δουλειά να σε διαβάζω.

Τσέρρυ μου δε θέλω να σε τρομάξω πάντως μετά να δεις τι πείνες θα έχεις. Εγώ ακόμη και τώρα πεινάω πολύ! Και μια χαρά προλαβαίνω δε με νοιάζει να τρώω ακομη και αν θηλάζω ή αν πηγαινοέρχομαι για δουλειά. Σήμερα τσάκιζα τσουρεκάκια μαμάς.

καντυ μου τα μωρακια σου ειναι και τα 2 τοσο μα τοσο ομορφα σε ζηλευω που τα κανεις ετσι μπανιο! εγω που να τον κανω τωρα μπανιο ετσι θα μου φυγει σιγουρα!:tongue: ειναι κουκλια να τα χαιρεσαι και ειναι ξανθουλικα αν δεν κανω λαθος ναι?

λιλι μου εγω δεν ειμαι σχεδων σιγουρη αλλα ειμαι τελειως σιγουρη οτι δεν μας το ειπες αυτο με το ποδαρακι του μωρου! σημασια εχει χαρα μου που δεν ειναι τιποτα και ολα ειναι καλα:P αλλα γτ τρεμει αραγε?και το κεφαλι ουτε αυτο το καταλαβα τι το εβρισκαν πιο μεγαλο αποτι θα επρεπε? βασιλισες δεν θυμαμαι εγω σας εχω δειξει το δαχτυλακι του πριγκιπα πως ειναι στο αριστερο ποδι???

μαρμινουλα περαστικα στον αντρουλη σου!!! ξεκινας δουλεια κανονικα???

Εγώ το θυμάμαι γιατί το λέγαμε στο σκάιπ και θα μου το έδειχνες αλλά τελικά δε θυμάμαι γιατί δεν το εκανες νομίζω ο πρίγκιπας ήθελε νάνι αλλά τελικά είχε κάνει κακάκια.

Στη δουλειά θα πάω εκτάκτως για μια δυο μέρες για να πάρω την άδεια μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Στην εξωσωμ οταν εχει προσθια κλιση θελει να πιεις πολυ νερο στην μεταφορα ενω στην οπισθια οχι

θα μου πει μάλλον όταν έρθει η ώρα..πάντως θα τον ρωτήσω...:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

το εξαμηνο ειαι στο χερι του εργοδοτη αν θα στο επιτρεψει ή οχι. εμενα οπως καταλαβαινετε δε μου το επιτρεπει. οπως και για το μειωμεο ωραριο δε το συζητα κα. εδω μου εφαγε τις 20 μερες που ειχα καρσει τον δεκεμβριο παραπανω αν θυμαστε. τεσπα το συζητησαμε με τον αντρα μου και δεν ξερουμε τι να κανουμε. δε θελω να απαιτησω περισσοτερα γιατι φοβαμαι μη χασω τελειως τη δουλεια. απλα ειπαμε μηπως του πουμε για αρχη να πηγαιω μερικη απασχοληση ή σε μερες ή σε ωρες. που μακαρι να δεχτει να πηγαινω 2 μερες ή 3 την εβδομαδα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...