Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και μετα λετε οτι εγω εξαφανιστηκα!!!!αυτη η ντουλαπα δεν λεει να τελειωσει!!!οχι οτι εχει πολλα πραγματα...απλα ειναι ασυναρτητα και πολυ με εκνευριζουν οταν εχεις καποια πραγματα που ουτε μπορεις να τα πεταξεις αλλά κ που τα κρατας...

περιμενω να ερθει το αντρακι να τον βαλω να καθαρισει ταα ψηλα για να μπουν και τα τελευταια...

σημερα δεν μαγειρεψα!!!θα φαω σαντουιστακι!!!

φωτο δεν εχω δει ακομη...παω να δω και τα λεμε αργοτερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορινακι μια κουκλιτσα και ταιριαζετε πολυ με τον αντρα σου!!!φαινεστε πραγματικα πολυ χαρουμενοι που γυρνάτε!!!χαιρομαι πολυ γι'αυτο!!!όλα να σας παν καλά...

αγγελικάκι κουκλίτσα ζωγραφιστη η αργυρενια!!!!!εκει που κοιμαται ειναι για ζουλιγμα...

καντυ και τα δικα σου μεγαλωσαν πολύ!!!μεταξυ τους δεν μοιαζουν καθολου!!σαν γατακια τα κανεις μπανιο!!!σε βλεπω ομως ολο με την κορη αγκαλια...άλλαξαν οι αδυναμίες σας με τον άντρα σου???

28xYp3.png

Καλησπέρα!!! Είδα φωτό και εχω τρελαθεί!!! Τι να πω για τη νεραιδενια μας που έχει γίνει σωστή κυρία...για τις σταλιτσες που μεγαλωσανε και είναι για δαγκώνει....η για το μπουμπουκακι και το χαμόγελο του???? Θα πω λοιπόν ότι τα μωρά μας είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο!!!:-D Τα δικά μας τώρα...πήγαμε σήμερα στο παίδων να δούμε νευρολόγο για το καψουρακι!!! Αν θυμάστε όταν γεννηθήκαμε το δεξί ποδαρακι για αρκετό καιρό έκανε ένα τρεμουλο και μου είχε πει η παιδίατρος να το δούμε σε νευρολόγο εντελώς προληπτικά!!! Σήμερα ήταν το ραντεβού μας λοιπόν και Δόξα το Θεό δεν είναι τίποτα το μωράκι μας είναι υγιέστατο πανέξυπνο και με ανεπτυγμένη αντίληψη!!! Έκανε κάτι γέλια στη γιατρό που τον είχε πάρει αγκαλιά και δεν τον άφηνε!!! Όσο για τη περίμετρο του κεφαλιού είναι απολύτως φυσιολογική αφού μας μέτρησε και τα δικά μας κεφάλια και είπε ότι και τα δικά μας εναι εκτός ορίων άρα πάει κληρονομικό:-D. Στηρίζει άψογα το κεφάλι του και είναι πολύ δυνατό μωρο!!!Και μας ειπε ότι καλά έκανε η παιδίατρος και μας έστειλε σε εξειδικευμένο γιατρό!!!! Όλα καλά λοιπόν!!! Μαρμινακι περαστικα ακόμα μια φορά για το Μαρμινο σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Lili ξεκινάω από εσένα γιατί εγώ αυτό με το τρέμουλο δεν το θυμάμαι και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δε μας το έγραψες ή επειδή γεννήσαμε κοντά κοντά ήμουν στο νοσοκομείο και όταν γύρισα δεν το διάβασα. Πάντως σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά. Γιατί καλέ αναφέρεις την περίμετρο του κεφαλιού; Φυσικά και είναι μια χαρά. Αυτά πάνε συμμετρικά με το βάρος και το ύψος που αναπτύσσονται.Σας είπαν κάτι από την κλινική ή η παιδίατρος μήπως; Και το δικό μου ίδια περίμετρο έχει αλλά εμείς δε χρειαζόμαστε μέτρημα το κεφάλι του μπαμπά μας κάνει μπαμ από μακριά :tongue: Ελπίζω μόνο να μην του μοιάσει και στο περιεχόμενο γιατί όσο μεγεθος έχει τόσο ανεγκέφαλος είναι :confused::tongue::tongue: Και ναι πολύ καλά καταλάβατε είμαι στα μαχαίρια με το σύζυγο. Όχι κάτι σοβαρό αλλά έχει γίνει πολύ σπαστικός. Όλο λέω θα κάνω υπομονή και θα δειξω κατανόηση αλλά κορίτσια ειλικρινά δεν τον αντέχω άλλο. Μετά του περνάει αρχίζει τις γλύκες και μετά ξανά φωνές άνευ λόγου. Χθες με ζήτησε συγγνώμη και μου έλεγε να πάω στο σαλόνι αλλά τι να το κάνω όταν με τρελλαίνει; Ξέρω θα μου πειτε είναι αρρωστούλης αλλά ειλικρινά κουράζομαι πάρα πολύ και αυτές οι εναλλαγές διάθεσης (όχι οι γλύκες) με κουράζουν ακόμα περισσότερο. Ζήτημα αν κοιμήθηκα τρίωρο ξύπνησα από τις έξι γιατί έπρεπε να πάρω στη δουλειά του και δεν κοιμήθηκα από φόβο μη δε ξυπνήσω έγκαιρα. Ειδοποίησα και μετά έπρεπε πάλι να ξυπνήσω στις οχτώ για να προλάβω να ετοιμαστώ να τακτοποιήσω τα του συζύγου και να ετοιμάσω μετά το μωρό για να το αφήσουμε στους γονείς μου. Πήγαμε στο νοσοκομεί δήθεν εξετάσεις στα γρήγορα αλλά τα γραφειοκρατικά και μόνο μας έφαγαν πόση ώρα. Τελικά μετά από δυομιση ώρες επιβεβαιώθηκε πως ο σύζυγος έχει πνευμονία του έδωσαν άλλη αντιβίωση άδεια όλη την εβδομάδα και βλέπουμε από Δευτέρα. Και αντί να χαίρομαι που θα είναι σπίτι αναρωτιέμαι πως θα τον αντέξω. Ευτυχώς αύριο θα λείψω το πρωί γιατί πρέπει να πάω στη δουλειά. Το μωρό φυσικά οι γονείς γιατί ο σύζυγος από μακριά και αγαπημένοι μη μου το κολλήσει και αυτό.

Κορινάκι πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά. Βέβαια το περίεργο θα ήταν το αντίθετο. Οι φώτο ταξιδιού υπέροχες.

Κάντυ μου κουκλάκια και τα δύο. Φτου φτου φτου. Τσέρρυ μου παίρνει την κόρη αγκαλιά για να την καλοπιάσει που είναι τσαούσα σωστά Κάντυ; :tongue: Επίσης μου αρέσει πολύ η φώτο που κοιμάται στο πλάι με το μπλε κουβερτάκι.

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.

Μαριούλα μου ακόμα δεν έγινε τελείως καλά ο πρίγκιπας ε; Περαστικά. Καλά για το ύψος αν ήταν να βάζει κάθε βδομάδα έστω και μισό πόντο καήκαμε :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι μου φαίνεται σήμερα εσύ θες απειλή ξύλου για να μπεις :rolleyes:

Τσερρούλα συμμορφώθηκες σήμερα βλέπω :tongue:

Αγγελικάκι η μικρή σου θέλει αγκαλίτσες ε; Δεν είναι κακό αυτό. Είναι πολύ μικρούλα ακόμα. Θυμάμαι και ο δικός μου είχε κάτι τέτοια κλάματα πόνου που δεν ήξερα από που είναι ή μάλλον δεν ήμουν σίγουρη. Μήπως έχεις προσέξει αν όταν κλαίει λυγίζει τα γονατάκια της στην κοιλίτσα της; Αν ναι τότε είναι κολικοί.

Και η Νένα μας χάθηκε αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει τώρα που έχει και τις ετοιμασίες του μαγαζιού.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ξεχασα να πω περαστικά σε όλο το παρεάκι που ταλαιπωρείται...περαστικα κ στο αντρακι σου μαρμιν...μην αγχωνεσαι!!!σημερα τον έχεις "καρεζι" (αυτο το λεει του αντρα μου η γιαγια) απο αυριο ομως θα τον αγαπας περισσοτερο!!!!

λιλι ουτε εγω το θυμαμαι αυτο που ειπες για το τρεμουλο και μαλιστα καθολου...παντως έχω την εντυπωση οτι σαν να μας εχουν πει οι μαιες οτι τα μωρα κανουν κατι τετοια κ να μην τρομαξουμε...τελος καλό όλα καλά!!!

ειπα στο αντρακι μου να μου φερει ενα σαντουιτσακι και μου εφερε αλλα δεν χορτασα με ένα...βεβαια δεν ειχε πατατουλες μεσα αλλά δικαιολογείτε???παλιότερα δεν μπορούσα να φαω καν ένα ολόκληρο...ουφ!!!τι πεινες περναω σ'αυτον τον 9ο???άντε να γεννησω να δω αν θα τελειωσουν όλα αυτα...και μετα λετε οτι δεν ειανι χοντρουλα το Μαρκελλακι...καλε με εχει τσακισει στο φαι!!!

σημερα εχουμε κ φωτογραφιση!!!

28xYp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

λίλλι μου, ούτε εγώ το θυμάμαι:( ευτυχώς που είναι όλα καλά..αλλά πολύ καλά έκανες και πήγες σε ειδικευμένο γιατρό!

κορινάκι μου μούρλια περνάς ε?αμ με τη μητέρα κοντά τι άλλο θες? εγώ κορίτσια δε ξέρω δεν θα μπορούσα να έμενα μακρυα από τους γονείς μου..., δεν τους βλέπω κάθε μέρα αλλά ξέρω πως οποιαδήποτε στιγμή θέλω θα πάω να τους δω..

μαρμιν μου, περαστικά να είναι κορίτσι μου, να προσέχεις το μωρό αλλά και τον εαυτό σου...καλά όλοι οι άντρες το έχουν αυτό, μια στα πάνω τους και μια στα κάτω τους...

τσερρυ μου για πες με τη οπίσθια μήτρα σου...δεν χρειάστηκε να κάνεις τίποτα από αυτά που λέγαμε χθες ε?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας γεια σας!!!!οπως εχω ξαναπει σας διαβαζω αλλα με τον μπεμπη αγκαλια και να κανει οπως κανει....:evil::evil::evil:δεν μπορω να κανω τιποτα.

ευχαριστω για τα καλα σας λογια μαλλον ομως δινουμε λανθασμενες εντυπωσεις:rolleyes::rolleyes:η μικρουλα εχει μπει στον αυτοματο οχι μονο εγω δεν την κραταω αλλα κανενας μας:oops::oops:ειδικα εγω δεν ασχολουμαι σεχδον καθολου μου την δινουν την βαζω στο στηθος κι αυτο οχι πολλα πολλα κανα 10λεπτο και μετα μου την παιρνουν την εχουν η στο ριλαξ η στην κουνια της αφου ειναι τοσο ησυχη και δεν μιλαει καθολου ειναι αδικημενο το καημενακι:cry:

σε αντιθεση με τον αλλον που βρε κοριτσια τι εχει παθει εδω και μια εβδομαδα δεν μπορω να το περιγραψω:confused::confused:ολη νυχτα γρινιαζει...μα μιλαμε για γκρινια οχι αστεια κοκκινιζει μελανιαζει αλλο πραμα δεν κοιμαται πλεον στην κουνια του κοιμωμαστε αγκαλια στο κρεβατι μπορει να ειναι 3 ολοκληρες ωρες στο στηθος και να πιπιλαει να τρωει...ξερω κι εγω τι κανει....και μολις το βγαλει απο το στομα του φτου κι απ την αρχη...θελει μονο αγκαλια κι εκει δεν ειναι σιγουρο πως δεν θα γκρινιαξει δεν στεκεται πουθενα αλλο να σας το λεω κι αλλο να το δειτε:shock::shock::shock:ειναι σαν να το κακοποιουμε....και για να σας προλαβω......ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ

ΜΑΡΤΖΙ για να προλαβεις τυχον κολπιτιδα θελει να τρως πολλα φρεσκα φρουτα,κρεας μεσημερι-βραδυ,πολλα υγρα οχι συχνο πλυσιμο της ευαισθητης περιοχης με σαπουνια καλο αερισμο της περιοχης:rolleyes::rolleyes:τωρα αυτο πως θα το κανεις δεν ξερω:rolleyes::rolleyes:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ η Αργυρενια μας ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστη....μου θυμιζει την δικη μου τοσο ηρεμη που καθεται!!!!

ΛΙΛΙ ουτε εγω ηξερα αυτο για το ποδαρακι και το νευρολογο...και να σου πω την αληθεια ουτε που καταλαβα τι ειναι αυτο που ειχε:rolleyes::rolleyes:σημασια ομως εχει το οτι ειναι καλα το πονηροφατσακι μας!!!δεν ειχα καμια αμφιβολια για την ανεπτυγμενη του αντιληψη......απλα ο νευρολογος το επιβεβαιωσε;);)

ΚΟΡΙΝΑΚΙ κουκλακια ειστε και οι 2 και οντως φαινεστε πολυ χαρουμενοι!!καλη νεα αρχη λοιπον τωρα!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τελικα πευμονια???περαστικα στον αντρουλη και υπομονη σε σενα !!!!!!!!!!!!!!οσο για τις κρεμες δεν αμφιβαλω πως το φουσκομαγουλακι ειναι ετοιμο να ξεκινησει κουταλι διαφωνω ομως σε οτι αφορα τις κρεμες....στην αρχη το μωρο ξεκινα με ρυζαλευρο για να εξικοιοθει και να μαθει το κουταλι ενα μωρο που ειναι στο ανωτερο οριο της καμπυλης και που ειναι ετοιμο να ξεκινησει κουταλι δεν χρειαζεται ουτε αυτες τις παραπανω θερμιδες αλλα ουτε να εκπαιδευτει στο κουταλι...μπορει δηλαδη να περιμενει 1 μηνα ακομα και να ξεκινησει κατευθειαν φρουτοκρεμα δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει τοσες θερμιδες απο μια ''αχρηστη''κρεμα ρυζαλευρου.και λεω αργοτερα 1 μηνα γιατι πρεπει να εχει φτασει στον αναλογο μηνα για να ξεκινησει φρουτα ενω το ρυζαλευρο μπαινει και νωριτερα!αν ειχες ενα δυσκολο στο φαγητο μωρακι που να μην πολυετρωγε γαλα και να ηταν χαμηλα στις καμπυλες θα ελεγα οκ δωστου εστω και αχρηστες θερμιδες μονο και μονο να παρει τα πανω του...τωρα ομως γιατι?????

και ολα αυτα δεν στα λεω τυχαια αλλα επειδη ειναι πανω στο αντικειμενο μου και τα εχω σπουδασει;););)

φευγω δεν καθεται αλλο στο καροτσι βαρεθηκε το κουνημα:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αληθεια καντυ??την αδικησαμε την καημενουλα....ο μικρος πως εισαι σιγουρη οτι δεν εχει κολικους???

τινκερ ειχα κ γω καπου διαβασει οτι η σταση στα 4 βοηθαει αλλα σου λεω οτι εγω εμεινα με αλλες στασεις!!!πιο κλασικες...ισως οντως βοηθαει αλλα εγω νομιζω οτι δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο!!!!μαλιστα θυμαμαι οταν μου το ειπε ο 1ος γιατρος που πηγα οταν ημουν μικρη, τον ρωτησα τι σημαινει αυτο κ απαντησε οτι θα μεινεις ευκολα εγκυος...απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με το θεμα...

28xYp3.png

και συνεχιζω......

ΤΙΓΚΕΡ ειναι σιγουρο αυτο για την οπισθια κλιση???γιατι κι εμενα ο εδω γυναικολογος επιμενει πως η μητρα μου εχει οπισθια κλιση ο εξωσωματικος ομως με διαβεβαιωσε με σιγουρια πως η μητρα μου εχει προσθια κλιση και μαλιστα μου ειπε πως αυτο δεν χωραει καμια αμφιβολια:rolleyes::rolleyes:παντως αν οντως ειναι οπισθια καλο ειναι να κανεις στα 4 οπως σου λενε τα κοριτσια.. κοιτα αν δεν μπορεις καντε οπως σας αρεσει και οταν ειναι να τελειωσει γυρνας στα 4 και τελειωνει ετσι...μετα σου βαζει ενα μαξιλαρι απο κατω και ξαπλωνεις μπρουμυτα πανω στο μαξιλαρι (μεταξυ μας δεν νομιζω πως ολα αυτα εχουν σχεση αλλα δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις;))

ΤΣΕΡΡΥ το εφτιαξες το παγωτο????τελειωσες και με τις ντουλαπες...αντε ετοιμη τωρα να υποδεχτεις το Μαρκελλακι!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ περαστικα στον πριγκιπακο μας!!!!πως εισαι εσυ???με μεση νεφρα ουρολοιμωξη συναχι??????????

νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΜΑΡΜΙΝ οταν λες 3 ωρες εννοεις συνεχομενα:shock::shock::shock:ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ.

εγω σε 2 24ωρα εχω κοιμηθει 3 ωρες αφου το κεφαλι μου δεν το αισθανομαι και ωρες ωρες με πιανουν κατι σουβλιες και λεω ωχ εγκεφαλικο θα ειναι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αληθεια καντυ??την αδικησαμε την καημενουλα....ο μικρος πως εισαι σιγουρη οτι δεν εχει κολικους???

τινκερ ειχα κ γω καπου διαβασει οτι η σταση στα 4 βοηθαει αλλα σου λεω οτι εγω εμεινα με αλλες στασεις!!!πιο κλασικες...ισως οντως βοηθαει αλλα εγω νομιζω οτι δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο!!!!μαλιστα θυμαμαι οταν μου το ειπε ο 1ος γιατρος που πηγα οταν ημουν μικρη, τον ρωτησα τι σημαινει αυτο κ απαντησε οτι θα μεινεις ευκολα εγκυος...απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με το θεμα...

ωραία !!γιατί στις κλασσικές βασίζομαι:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

καντυ μου τα μωρακια σου ειναι και τα 2 τοσο μα τοσο ομορφα σε ζηλευω που τα κανεις ετσι μπανιο! εγω που να τον κανω τωρα μπανιο ετσι θα μου φυγει σιγουρα!:tongue: ειναι κουκλια να τα χαιρεσαι και ειναι ξανθουλικα αν δεν κανω λαθος ναι?

λιλι μου εγω δεν ειμαι σχεδων σιγουρη αλλα ειμαι τελειως σιγουρη οτι δεν μας το ειπες αυτο με το ποδαρακι του μωρου! σημασια εχει χαρα μου που δεν ειναι τιποτα και ολα ειναι καλα:P αλλα γτ τρεμει αραγε?και το κεφαλι ουτε αυτο το καταλαβα τι το εβρισκαν πιο μεγαλο αποτι θα επρεπε? βασιλισες δεν θυμαμαι εγω σας εχω δειξει το δαχτυλακι του πριγκιπα πως ειναι στο αριστερο ποδι???

μαρμινουλα περαστικα στον αντρουλη σου!!! ξεκινας δουλεια κανονικα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ μου οι γιατροί , εξωσωματικός και γυναικολόγος δεν μου είπαν κάτι...

ο ακτινολόγος μου είπε όταν έκανα τη σαλπιγγογραφία...

προς το παρών έκανα το κόλπο της μαρτζις. γύρισα στο πλαι..αυτό μου βγαίνει καλύτερα...

και αν όντως παίζει ρόλο..τον ιούνιο στην εξωσωματική δεν θα έχει καμία σημασία...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

ΤΙΓΚΕΡ οχι στην εξωσ δεν παιζει ρολο αν και εμενα τον δικο μου εξωσ τον ενδιεφερε γιατι θυμαμαι που ειχε πρωτα μια αλλη και 2η εγω στην εμβρυομεταφορα και οταν μπηκα με ρωτησε και του λεω νομιζω οπισθια ετσι μου εχει πει ο γυναικολογος και μου λεει αποκλειεται γιατι της προηγουμενης ηταν οπισθια αν ειχα σημερα 2 οπισθιες θα το θυμωμουν σιγουρα αρα εσενα ειναι προσθια και αφου μου εβαλε τον υπερυχο μου ειπε οτι δεν χωραει καμια αμφιβολια οτι ειναι προσθια αρα γι αυτον καποιο ρολο επαιζε!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τι εννοεις οταν λες να μας δειξεις το δαχτυλακι??

τα κανω ακομα ετσι μπανιο γιατι χωρανε στο νιπτηρα σε λιγο θα μπουνε στο μπανακι τους....ο μπεμπης ειναι ξανθουλης η μπεμπα ειναι μελαχρινη και το μαλλακι της μαυρο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...