Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AggeliKaki, κούκλα η μικρή! Μεγάλωσε πολύ κι είναι τόσο όμορφη! Κι εσείς φαίνεστε τόσο ευτυχισμένοι! Μακάρι να είστε έτσι μία ζωή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Η Τσερυ πού χάθηκε, ρε κορίτσια; Περίεργο να μην μπει καθόλου σήμερα!

Οντως έχει πολλή ησυχία! Πάω κι εγώ για μπανάκι! Το μεσημέρι έριξα έναν ωραίο υπνάκο! Τον κατευχαριστήθηκα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ κι εγώ μπανάκι θέλω να κάνω και όλο το αναβάλλω όχι ότι προλαβαίνω κι όλας. Τώρα κοιμήθηκε το μωράκι μου θα περιμένω λίγο και μετά θα μπω. Ο άντρας μου δεν κάνει να τον πολυπλησιάζει και αύριο το πρωί πρέπει να τον αφήσω στη μαμά για να πάμε με το σύζυγο στο ΑΧΕΠΑ να κάνει εξετάσεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλά η Τσέρρυ πρέπει να τα ακούσει ένα χεράκι γιατί αν θυμάστε καλά η Λίλι κι εγώ δίναμε αναφορά κάθε φορά και η κ. Τσέρρυ χάθηκες χωρίς να πει τίποτα :confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Marmin, πήρατε τηλ το γιατρό; Σας είπε για εξετάσεις, ε; Καλό είναι να μην πλησίαζει το μωρό!

Καλά, η Τσέρυ, όντως θέλει ένα χέρι ξύλο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλε!!!!εδω ειμαι...χθες δεν σας ειπα οτι θα εχω ολη μερα επισκεψιες???3 φουρνιες ήρθαν!!!τι νακανω η μάνα???

δεν προλαβαινω να σχολιασω τιποτα και αυριο ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ που την αφησα μιση σημερα!!!ελπιζω να μην τα ακουσω παλι...

2 πραγματα θα πω μονο...

τινκερ και γω εχω οπισθια κλιση μητρας και εμεινα με την πρωτη αν θυμασαι μετα απο αφαιρεση πολυποδα!!!

πεπσι εγω ψηφιζω να πας εκει που πηγες και την αλλη φορα...χωρις λεφτα κ γιατρος που ηδη σε ξερει!!!

φιλια σε ολες και καληνυχτα γιατι το αντρακι εξαγριωθηκε και φωναζει!!!

αυριο ειπαμε....ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τώρα μαζευτηκαμε είμαι πτώμα σας διάβασα αλλά δεν εχω κουράγιο για τίποτα αύριο τα σχόλια μέιλ δεν εχω δει ακόμα!!! Μαρμινακι για ένα γεύμα ήταν το γάλα που έβγαλα και έκανα το εξής κόλπο το βράδυ στις έντεκα ταισα δεξί βυζί στις έξι το πρωί έδωσα πάλι δεξί οπότε αρμεξα το αριστερό και έβγαλε τόσο πολύ ....Καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλε!!!!εδω ειμαι...χθες δεν σας ειπα οτι θα εχω ολη μερα επισκεψιες???3 φουρνιες ήρθαν!!!τι νακανω η μάνα???

δεν προλαβαινω να σχολιασω τιποτα και αυριο ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ που την αφησα μιση σημερα!!!ελπιζω να μην τα ακουσω παλι...

2 πραγματα θα πω μονο...

τινκερ και γω εχω οπισθια κλιση μητρας και εμεινα με την πρωτη αν θυμασαι μετα απο αφαιρεση πολυποδα!!!

πεπσι εγω ψηφιζω να πας εκει που πηγες και την αλλη φορα...χωρις λεφτα κ γιατρος που ηδη σε ξερει!!!

φιλια σε ολες και καληνυχτα γιατι το αντρακι εξαγριωθηκε και φωναζει!!!

αυριο ειπαμε....ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ...

Ηθελες την απειλή του ξύλου για να μπεις και να μας πεις ένα γεια, πονηρούλα! :tongue:

Να μπαίνεις έστω για λίγο να μας λες πως πάνε τα πράγματα και μετά να ξαναβγαίνεις! Γιατί κι εμείς ανησυχούμε! ;)

Καληνύχτα κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, πήρατε τηλ το γιατρό; Σας είπε για εξετάσεις, ε; Καλό είναι να μην πλησίαζει το μωρό!

Καλά, η Τσέρυ, όντως θέλει ένα χέρι ξύλο!

Μάρτζι μου εφημέρευε στο νοσοκομείο (σε κλινική) και πήγαμε και τον ακροάστηκε αλλά είπε ότι δεν ακούει πνευμονία μόνο βρογχίτιδα καλό θα είναι όμως να κάνουμε ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος για να δούμε από που το αίμα στα φλέγματα. Αν και μάλλον είναι από ψηλά δηλαδή μύτη.

Τσέρρυ οκ το εμπεδώσαμε αύριο θα εξαφανιστείς πάλι:rolleyes:

Α και το μωρό εννοείται από την Παρασκευή από μακριά και αγαπημένοι :cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,μαρμιν περαστικα στον αντρα σου και ευχομαι να μην ειναι τιποτα. δεν σας εχω πολυδιαβασει γιατι δεν προλαβα ειλικρινα...η μικρουλα μου σταματησε να βγαζει αναγουλες απο την παρασκευη το μεσημερι αλλα ειχε γρινα ρε κοριτσια. δεν ξερω τι εχει. πηρα τηλ το γιατρο μου ειπε πως εκεινος δεν ειδε κατι οταν την εξετασε και να κανουμε υπομονη μεχρι τη δευτερα για τις γουλιες. οπως σας ειπα αυτες σταματησαν. το θεμα με τα κακακια δεν το εχουμε λυσει. το σαββατο ηταν η 4η μερα κια η καημενουλα ζοριζοταν παρα πολυ. της εβαλα υποθετο,παλι το βρηκα στο μπεμπιλινο μεσα βεβαια μισο αυτη τη φορα. την κυριακη στις 5 ηωρα παλι σφιγγονταν πολυ και δεν μπορουσε να τα κανει. της εβαλα παλι υποθετο. εκανε λιγα. απο χθες δεν εχει κανει αλλα μονη της. εκει που ειναι ηρεμη μπηγει τα κλαματα. αλλα φορες σπαραχτικα αλλες παραπονιαρικα. παιζει να εχουν εμφανιστει κολικοι τωρα μετα απο 2 μηνες; και το αλλο θελει να τρωει συνεχεια ή αν εχει κατι βρισκει ηρεμια μονο στο ζιζι. την βαζω τρωει 5 λεπτα σταματει.παω να την αλλαξω σπαραζει,την ξανασηκωνω. πρπει 2-3 φορες να την ακουμπησω στην αλλαξιερα για να την αλλαξω.οτνα την βαλω στην κοθνια νακοιμηθει κλαει. την βαζω παλι στο στηθος τρωεει αλλα 4 λεπτα. δεν ξερω τι γινετε.....

κορινα καλως ηρθες,καλες ευκολιες στο νεο σας ξεκινημα.....

ουτε οτι σας εστειλα μειλ δεν προλαβα να σας γραψω χθες,ειδατε ποσο μεγαλωσε η μπεμπουλιτσα μου;

αγγελικακι μου περαστικα στην μπουμπου σου αντε να ξεκινησει να κανει μονη της κακακια να ηρεμησει και απο αυτο!

μαρμιν περαστικα στον αντρουλη σου!

εμεις μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο! το μωρακι πηρε 200 γραμμαρια μεσα σε μια εβδομαδα απο 7100 τωρα ειναι 7300 μια χαρα!!! το υψος στασιμο στους 69 ποντους ε μα μεσα σε μια εβδομαδα τι ζηταω και εγω να ψηλωσει κι'αλλο??? η οττιτιδα δεν εχει υποχωρησει συνεχιζω ακομα 3 μερες να του δινω αντιβιωση,ξεκιναμε και για πεντε μερες σταγονες στα αυτατια κ κομπρεσες πρωι-βραδυ,πλυσεις με χλιαρο ορο στην μυτουλα για το μπουκωμα αυτα!!! περαστικα μας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?

ΚΑΝΤΥ μου ειναι κουκλια και πολυ γλυκουλικα ..να σου ζησουν..

ΜΑΡΜΙΝ μου περαστικα στον αντρα σου..κουκλι το φουσκομαγουλακι και πολυ χαμογελαστο μωρο..

εγω απο την ωρα που ηρθα εχουμε κοσμο στο σπιτι..γι αυτο και δεν μπηκα..περναω πολυ ωραια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...