Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα το δικο σου δεν μετριεται ετσι!!!και εχεις κ αρκετες πιθανοτητες για διαφορους λογους...;)

κυριως γιατι στην μικρογονιμοποιηση το 59% ειναι κοριτσια και το 41% αγορια!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα στη Λητώ γιατί δε μου είπαν για έκπτωση στα ρούχα εγκυμοσύνης; Μήπως είναι μόνο στο δικό σας ή επειδή είχε περσινά κομμάτια; Θά πάρω αύριο τηλ να ρωτήσω;) Κι εγώ θέλω να βάλω φωτο αλλά σε λίγο και μόνο από το καρότσι γιατί το καθισματάκι ήταν τελευταίο κομάτι και δεν ξέρω ποιο είναι για να το βρω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

άντε με το καλο να τα χαρει το μωρακι σου μαρμιν...(αληθεια το ινμποξ το πηρες, γιατι ο υπολογιστης στο σαλονι δεν εχει καλο σημα και εφαγε ενα κολληματακι)

περιμενω φωτο και τις εξελιξεις τις σημερινες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

όλη μέρα; λέτε να γέννησε;

όλη μερα μαρμιν και απροειδοποιητα...δεν ξερω...ας ελπισουμε οτι κατι επαθε το στικακι ή οπως ειπα της κοψαν το ρευμα μιας και δεν το πληρωσε...

28xYp3.png

άντε με το καλο να τα χαρει το μωρακι σου μαρμιν...(αληθεια το ινμποξ το πηρες, γιατι ο υπολογιστης στο σαλονι δεν εχει καλο σημα και εφαγε ενα κολληματακι)

περιμενω φωτο και τις εξελιξεις τις σημερινες...

Το μηνυματάκι που μου έστειλες λες ε; ναι το έλαβα ώστε τους ξέρεις κι εσύ; Όταν ήταν μικρά ήταν τόσο γλυκά και έιχαν πολύ πλάκα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

όλη μερα μαρμιν και απροειδοποιητα...δεν ξερω...ας ελπισουμε οτι κατι επαθε το στικακι ή οπως ειπα της κοψαν το ρευμα μιας και δεν το πληρωσε...

ααααααα τώρα κατάλαβα αλλά το ρεύμα δε νομίζω να της το έκοψαν αλλά και πάλι δε θα έμπαινε έστω από το κινητό στο φεις όπως έκανε όταν δεν είχε στικάκι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

leto350921large_400x.jpg

αυτό είναι! για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=5036541&ct=10403&colID=2113

αχ πολυ ομορφο!!!ωραια επιλογη και το βλεπω γερο παρολο που ειναι και οικονομικο!!!

εμεις ευτυχως κατι τετοια θα τα παρουμε απο την αδερφη του αντρα μου και δεν θα τα πληρωσουμε...ειμαι μπλε βεβαια αλλα δεν με νοιαζει κατι θα τα κανω να γινουν ροζ αν χρειαστει...

κοριτσια εχω πειστει τοσο οτι ειναι κοριτσι που το πεταω ασυναίσθητα...αν βγει αγορι θα εχω προβλημα!!!

28xYp3.png

Το μηνυματάκι που μου έστειλες λες ε; ναι το έλαβα ώστε τους ξέρεις κι εσύ; Όταν ήταν μικρά ήταν τόσο γλυκά και έιχαν πολύ πλάκα:P

τους ξερω αλλα οχι καλα...εχω γνωρισει καποιους απο την οικογενεια στην εκκλησια τις κυριακες.

28xYp3.png

ααααααα τώρα κατάλαβα αλλά το ρεύμα δε νομίζω να της το έκοψαν αλλά και πάλι δε θα έμπαινε έστω από το κινητό στο φεις όπως έκανε όταν δεν είχε στικάκι;

ναι το σκεφτηκαμε και αυτο απλα δεν θελω να σκεφτομαι καποιο αλλο ενδεχομενο...βεβαια και να γεννησε στην 32 εβδομαδα θα ειναι μια χαρα το μωρο...ειναι και 1900 γραμμαρια....δεν ειναι πολυ μικρουλι...εγω γεννηθηκα 2800...

28xYp3.png

αχ πολυ ομορφο!!!ωραια επιλογη και το βλεπω γερο παρολο που ειναι και οικονομικο!!!

εμεις ευτυχως κατι τετοια θα τα παρουμε απο την αδερφη του αντρα μου και δεν θα τα πληρωσουμε...ειμαι μπλε βεβαια αλλα δεν με νοιαζει κατι θα τα κανω να γινουν ροζ αν χρειαστει...

κοριτσια εχω πειστει τοσο οτι ειναι κοριτσι που το πεταω ασυναίσθητα...αν βγει αγορι θα εχω προβλημα!!!

αυτή είναι τιμή μέσω ίντερνετ αλλά και στο μαγαζί έδιναν δωροεπιταγή 10% οπότε βγαίνει στην ίδια ακριβώς τιμή γιατί στο κατάστημα είναι 10% πιο ακριβό απ' ότι στο ίντερνετ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι το σκεφτηκαμε και αυτο απλα δεν θελω να σκεφτομαι καποιο αλλο ενδεχομενο...βεβαια και να γεννησε στην 32 εβδομαδα θα ειναι μια χαρα το μωρο...ειναι και 1900 γραμμαρια....δεν ειναι πολυ μικρουλι...εγω γεννηθηκα 2800...

εννοείται ότι θα είναι μια χαρά αααχχχχ να γι' αυτό χρειάζονται τα κινητά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...