Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μεχρι τότε Πεπσι θα τα ξεχασεις όλα! Θα πεις πως μεχρι να κάβεις εξωσωματική δεν θα ξανασκεφτεις γόνιμες, εξετασεις κτλ! Μονο ετσι θα βγεις απο το αδιεξοδο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιγκερ να κανεις υστεροσκοπηση.

Μαρμινακι κ ο συζυγος τα χει παιξει σε αυτο τον δρομο που μπηκαμε κ χωρις καθολου λεφτα.εχει εμεχα να τον βομβαρδιζω συνεχεια με εξετασεις, γιατρους ,ομοιοπαθητικους κ στενοχωριεται που δεν μπορει να βοηθησει να κανουμε το καλυτερο.για τις εξετασεις δεν ειχε προβλημα να τις κανω, για τον ομοιοπαθητικο τον επεισα γιατι βλεπει οτι θα με κανει να νιωσω καλυτερα αν κ δεν τους εμπιστευεται κ τωρα του μιλαω για καινουριο γιατρο γιατι ετσι ηρθε στη πεθερα του.κ παλι μου λεει μια επισκεψη να παμε αν κ φοβαται οτι θα μας μπερδεψει περισσοτερο

Τινκερ και για σένα τα ίδια ισχύουν! Θέλει και λίγη ηρεμία το όλο θέμα! Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τον εαυτό μας δεν βλάπτει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τιγκερ να κανεις υστεροσκοπηση.

Μαρμινακι κ ο συζυγος τα χει παιξει σε αυτο τον δρομο που μπηκαμε κ χωρις καθολου λεφτα.εχει εμεχα να τον βομβαρδιζω συνεχεια με εξετασεις, γιατρους ,ομοιοπαθητικους κ στενοχωριεται που δεν μπορει να βοηθησει να κανουμε το καλυτερο.για τις εξετασεις δεν ειχε προβλημα να τις κανω, για τον ομοιοπαθητικο τον επεισα γιατι βλεπει οτι θα με κανει να νιωσω καλυτερα αν κ δεν τους εμπιστευεται κ τωρα του μιλαω για καινουριο γιατρο γιατι ετσι ηρθε στη πεθερα του.κ παλι μου λεει μια επισκεψη να παμε αν κ φοβαται οτι θα μας μπερδεψει περισσοτερο

Αχ, τα ίδια ακριβώς έκανα κι εγώ Πέπσι μου! Μα τα ίδια ακριβώς......Να μην συζητάω τίποτα άλλο παρά μόνο για γιατρούς, εξετάσεις, γόνιμες, παραγόνιμες! Ό μόνος μήνας που δεν μίλησα για τίποτα κι είπα "αει,στα κομμάτια" ήταν ο μήνας που τα καταφέραμε! Ξέρεις μόνο τι του είπα; Πως το Νοέμβρη θα κάναμε μία ακομη προσπάθεια! Εκτοτε δεν είπα τίποτα απολύτως! Εκανα μόνο σεξ!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγώ κορίτσια την απόφαση μου τη πήρα..

τον ιούνιο θα κάνουμε το μεγάλο βήμα!! φυσικά αν πάω λονδίνο θα ξέρω κάτι παραπάνω..

υστεροσκόπηση δεν θα κάνω τώρα..αν η εξωσωματική αποτύχει και είμαι καλά ψυχολογικά θα κάνω 3 τοποθετήσεις και μετά λαπαροσκόπηση..αυτό είναι το πλάνο..

φυσικά η ελπίδα παραμένει...και όλα αυτά θα γίνουν αν είμαστε καλά από το θεό....και η οικονομική κατάσταση παραμένει ως έχει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ωραια η κουβεντούλα μας και χαίρομαι πολύ που μιλάω με Πέπσι και Τίνκερ που είχαμε καιρό να τα πούμε, αλλά θα σας αφήσω, για να πάω να ξαπλώσω για λίγο!

Πέπσι, σου ξαναλέω : αν είναι να αισθάνεσαι πιεσμένη μην πας πουθενά! Σταμάτα τα όλα για ενάμιση μηνα και μετά ξαναμπές στο παιγχίδι! Θα ηρεμήσετε πολύ κι εσύ κι ο άντρας σου!

Τινκερ, απόψε κάνε τη στάση που είπαμε! Υστεροσκόπηση να κάνεις όπως και δήποτε! Μην το σκέφτεσαι! Κοίτα να περάσεις καλά κι όλα θα γίνουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλή ξεκούραση Μαρτζούλα, καλά νυχάκια Πέπσι :tongue: Εγώ σε λίγο πρέπει να ξυπνήσω τον άντρα μου να πάρει τηλ το γιατρό να δούμε τι ώρα θα μας πει να πάμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε..?

ευχαριστω για τις ευχες σας ..συγνωμη που δεν μπηκα εχθες δεν προλαβα να μπω γιατι ηρθαν ολοι οι συγγενεις να με δουνε..το ιδιο και σημερα..εννοειται οτι θα μπαινω αλλα επειδη δεν εχουμε ιντερνετ στο σπιτι και πρεπει να ερχομαι στο μαγαζι της μαμας μου γιατι μονο στο μαγαζι εχω ιντερνετ δεν μπηκα εχθες..αυριο θα μπω να σχολιασω και να σας βαλω και φωτο απο το ταξιδι που βγαλαμε..τωρα θα παω για καφε με τις ξαδερφες μου και το βραδυ θα βγουμε για φαγητο με τους γονεις μου..αν προλαβω θα μπω το βραδυ..αυριο παντως θα τα πουμε σιγουρα..φιλια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι κούκλα η Αργυρένια και μεγάλωσε. Πολύ ευτυχισμένη δείχνεις και ο μπαμπάς όλο καμάρι. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αγγελικακι μου πως μεγαλωσε ετσι η ομορφη κορουλα σου??? καμια σχεση με την φωτο που μας ειχες στειλει στην αρχη,μεγαλωσε πολυ!!! ειναι πανεμορφη και εσυ μαζι με τον αντρα σου φαινεστε πολυ ευτυχισμενοι και χαιρομαι γιατι σας αξιζει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...