Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, μην φοβάσαι! Τίποτα δεν θα είναι! Μια άσχημη γρίπη που θα περάσει γρήγορα! ΄

Κοίταξα στον πάτο του γάλακτος να δω αν γράφει κανέναν αριθμό και δεν γράφει τίποτα!

Η πρόταση γάμου φοβερή! Πού το σκέφτηκε και το έστησε ο άτιμος! Ούτε σκηνοθέτης σε ταινία να ήταν, ε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεπσούλα αφού έχει τόσο καλή φήμη αυτός και επιμένει και η μαμά κ το λέει και η Μάρτζι μας πάνε μία μόνο επίσκεψη με όλες τις εξετάσεις σου και δες τι εντύπωση θα σου κάνει εσένα. Μετά πιστεύω θα μπορέσεις να αποφασίσεις καλύτερα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Για τι κοστος μιλαμε μαρτζι?ρωτησε αν μπορεις. Για φυσικο κυκλο επιμενω γιατι μια φιλη μου πετυχε στον μαστρομ. Ειχε κανει μαζι με μενα το ιδιο χρονικο διαστημα κ ηταν αποτυχημενη στο μαστρομηνα κ μετα ξαναπηγε χωρις ορμονες παλι σε αυτον κ εμεινε.απλα αυτη τη φορα πηγε εντελως χαλαρα.

Υστεροσκόπηση! χμ! Τώρα που το σκέφτομαι, στην τελευταία που μου έκανε ο Μαστρ.... κόψαμε μια συμφυσούλα! Μπορεί να μην έμεινα έγκυος δύο μήνες μετά που έκανα εξωσωματική, αλλά έμεινα τρεις μήνες μετά μόνη μου! Λέτε να έπαιξε κι η υστεροσκόπηση ρόλο πέρα από τις ορμόνες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για τι κοστος μιλαμε μαρτζι?ρωτησε αν μπορεις. Για φυσικο κυκλο επιμενω γιατι μια φιλη μου πετυχε στον μαστρομ. Ειχε κανει μαζι με μενα το ιδιο χρονικο διαστημα κ ηταν αποτυχημενη στο μαστρομηνα κ μετα ξαναπηγε χωρις ορμονες παλι σε αυτον κ εμεινε.απλα αυτη τη φορα πηγε εντελως χαλαρα.
Θα την ρωτήσω όταν ξαναμιλήσουμε Τσέρυ μου! Πρέπει να είναι όμως γύρω στο δυομισάρι! :(

Η φίλη σου όμως έκανε φυσικό κύκλο αμέσως, οπότε σίγουρα κρατούσε και κάποια ωαριάκια από την εξωσωματική! Εσύ το καθυστερείς αρκετά! Για φυσικό κύκλο θα πάρεις κάποια ορμόνη ή όχι; Να ξέρεις ότι θέλει και συνεχή παρακολούθηση και ενδέχεται να χάσετε το ωάριο! :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Οταν λέω "κρατούσε ωαρια από την εξωσωματική" εννοώ πως με τις ορμονες μπορει ο οργανισμός της παρήγαγε παραπάνω από ένα ωάριο εκείνο το μήνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, μην φοβάσαι! Τίποτα δεν θα είναι! Μια άσχημη γρίπη που θα περάσει γρήγορα! ΄

Κοίταξα στον πάτο του γάλακτος να δω αν γράφει κανέναν αριθμό και δεν γράφει τίποτα!

Η πρόταση γάμου φοβερή! Πού το σκέφτηκε και το έστησε ο άτιμος! Ούτε σκηνοθέτης σε ταινία να ήταν, ε;;;

Εγώ έχω τρία χάρτινα γάλατα στο ψυγείο και το ένα γράφει 1234 το άλλο 12 45 και το τριτο 1 345. Με κενά όπως τα γράφω εδώ. Τι σημαίνουν τώρα αυτά; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι ρε κοριτσια απλα βαρεθηκα να ψαχνω κ να πηγαινω σε γιατρους.ολα μας τα λεφτα τα τρωμε σε εξετασεις κ γιατρους επισκεψεις. Τι παραπανω θα δωσει κ θα κανει αυτος απο το δημοσ νοσοκ?

Κ αυτο που μου λεει κ ο αντρας μου που να χαλαρωσω εγω κ να το βγαλω απ το μυαλο μου οταν σκεφτομαι παλι γιατρους?

Η φιλη μου οταν επαιρνε ορμονες με το ζορι εκανε ενα.το ιδιο κ στο φυσικο κυκλο ενα εκανε.απλα το χε βγαλει απ το μυαλο της γιατι ελεγε σιγα μην πετυχει με τη πρωτη. Ξερω οτι κ κει θελει παρακολουθηση

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως κορίτσια την υστεροσκόπηση τη συστήνω σε όσες δεν έχουν κάνει και δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες! Μια συμφυσούλα να υπάρχει μπορεί να κάνει τη ζημια! Εμένα ο Μαστρ......δεν μου πήρε τίποτα για την διαγνωστική υστεροσκόπηση. Πλήρωσα 100 ευρώ την επίσκεψη μόνο! Ο παπ για παράδειγμα παίρνει 800 ευρώ αν βρει κάτι και 400 αν δεν βρει! Μεγάλη διαφορά, δεν βρίσκετε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμείς δεν κάναμε υστεροσκόπηση..κα δεν μας βλέπω να κάνουμε πριν την εξωσωματική...

τώρα θα δούμε αν θα πάμε λονδίνο...έτσι όπως μας έχουν καταντήσει...τώρα θα δείξει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πέπσι μου, λογικό είναι να σκέφτεσαι έτσι! Τι παραπάνω θα κάνουν στο ιδιωτικό; Γιατί να μπλέξω πάλι με γιατρούς; γιατί να κάνω κι άλλες εξετάσεις; Οντως είναι ψυχοφθόρο!

Αν είναι να αγχώνεσαι, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση που θα είναι καθοριστική! Πες θα παω την τάδε του μηνός στον τάδε γιατρό και θα κάνω εξωσωματική! Και ό,τι θέλει ας γίνει! Ετσι θα ηρεμήσεις! Εγώ ψηφίζω Ζ...... αρχές Ιούνη! (όχι όμως φυσικό κύκλο). ΑΝ δεν γίνει κάτι με αυτόν, τότε το ψάχνουμε αλλιώς! Τι λες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...