Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι μου είδα τελικά την πρόταση όντως πολύ ρομαντική αλλά και ο τύπος πολύ τρελιάρης. Πού το σκέφτηκε και πώς μπόρεσε να τους μαζέψει όλους αυτούς και να το οργανώσει ε; Μπράβο του!

ΤΣΕΡΡΥΥΥΥΥΥ ακόμα στη ντουλάπα είσαι χωμένη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ ψηφίζω να κάνεις κάτι αυτό το μήνα...μια σπερματέγχυση...

το πρωι το είχα ξεχάσει...με το πρωι δεν έχω πρόβλημα...:)

αλλά και εγώ στις 5 πρέπει ...πριν πάει ο αντρούλης μου δουλεία...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Οκ Τίγκερ έκλεισε στις 5 το πρωί που θα θηλάζω θα ξέρω τι κάνεις :tongue::tongue: Να συνηθίζεις γιατί σε λίγους μήνες θα ξυπνάς για άλλο λόγο 5 το πρωί :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εννοειται οτι προσπαθουμε κ ολους τους μηνες μονοι μας απλα μιλησα κ για εξωσωματ σ αυτα τα διαστηματα. Τιγκερ εχω κανει τα παντα απο εξετασεις εκτος απο ανοσολογ ΝΚ και αντιπατρικα αντισωματα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εμένα οι άντρες μου κοιμούντα στα ζεστούτσικα δωμάτια τους και εγώ κάθομαι στο σαλόνι με ανοιχτό παράθυρο. Από τότε που αρρώστησε ο σύζυγος ανοίγω συνέχεια τα παράθυρα για να αερίζονται οι χώροι. Εν τω μεταξύ ανησυχώ λίγο για τον αντράκι μου και το απόγευμα θα τον πάω σε ένα φίλο του παθολόγο να τον εξετάσει. Έχει πάρα πολλά φλέματα :oops: αλλά το κακό είναι πως βγάζει με αυτά αίμα αρκετό. Ελπίζω να είναι από το κρυολόγημα και να έχει ερεθιστεί ο φάρυγγας του γιατί πιο πριν δεν είχε τίποτα. Αχ δε σας κρύβω πως στο πίσω μέρος του μυαλού μου (φοβάμαι να το αφήσω να έρθει μπροστά) ανησυχώ. Είναι και αυτό το παλιοτσίγαρο που δε λέει να το κόψει :cry::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

άσε τις εξωσωματικές για πιο μετά...

εγώ χωρίς να θέλω να σε πιέσω...δεν ξέρω κι όλας πως αισθάνεσαι αλλά πρέπει να το παλέψεις..πρέπει να προσπαθήσεις με σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..αυτό το μήνα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λιστα με τι?

Σπερματεγ τη θεωρω πλεον πεταμενα λεφτα αφου μπηκα στο δρομο των εξωσωμ.α ενα κολπο που μου πε ο γιατρος οτι πιανει ειναι πριν την εξωσωματικη μια υστεροσκοπηση.η οπτικη ινα ερεθιζει τη μτρα κ ετσι εχεις περισσοτ ευκαιριες.αυτο σκεφτομαι να το κανω

μαρμιν μου περαστικά να είναι...

εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι τίποτα μην ανησυχείς

Ευχαριστώ Τίγκερ μου και εγώ αυτό ελπίζω και εύχομαι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tinker, γιατί αισθάνεσαι τύψεις κάνοντας αυτή την στάση; Ελα βρε κουτό! Στάση είναι κι αυτή! Εμας δεν μας έβγαινε, γιατί εγώ πονούσα και δεν μπορούσα.........Να την κάνεις!

Πέπσι, διαφωνώ με τον φυσικό κύκλο! Εγώ θα σου έλεγα τέλη Ιούνη να κάνεις μία εξωσωματική κανονική με ορμόνες! Θες στον Ζ.......... θες στον Παπ......., όπου θες εσύ! Αλλά να είναι κανονική εξωσωματική!

Για τον Παπ.....μόλις προχθες μιλούσα με μια φίλη μου που παιδεύεται πολλά χρόνια! Μου είπε λοιπόν πως πήγε και τον είδε, πως της έκανε θετική εντύπωση και το καλό με αυτόν είναι πως θέλει να "χτίσει" όνομα, οπότε το προσπαθεί πάρα πολύ να έχει επιτυχίες! Σε αυτόν έμεινε έγκυος η ξαδέλφη της κοπέλας που σου λέω! Μάλιστα της είπε από την ώρα της εμβρυομεταφοράς πως σίγουρα έμεινε έγκυος, αλλά όχι σε δίδυμα αλλά δε ένα! Κι όντως έτσι έγινε! Στη φίλη μου είπε πως δεν την αναλαμβάνει αν πρώτα δεν κάνει υστεροσκόπηση! Αυτή θεωρεί πως βρήκε τον άνθρωπό της!

Πήγαινε μια επίσκεψη σε αυτόν! Πάρε το φάκελό σου από την πρώτη εξωσωματική να δούμε τι θα σου πει και μετά αποφασίζεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...