Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι ακόμα δεν πρόλαβα να δω την πρόταση γάμου αλλά έχω καθίσει και καθόλου; Μόνο ίσα για να σας γράψω.

Σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες τη φίλη σου. Έτσι είναι όπως τα λες. Απλά η αλήθεια είναι πως εμένα μόνο υγιεινή διατροφή δε με λες ότι κάνω αλλά είχα πει πολύ πριν μείνω έγκυος πως στο παιδί μου δε θα τα μάθω όλα αυτά. Βέβαια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω όπως τα είχα στο μυαλό μου γιατί έχω ένα σύζυγο που όλο ζητάει :confused::confused: Για παράδειγμα όταν μεγαλώσει και καταλαβαίνει θα ήθελα να μην έχουμε τόσα μπισκότα στο σπίτι και καθόλου αναψυκτικά αλλά σιγά μην το δεχτεί θα το προσπαθήσω πάντως. Δεν λέω ότι δε θα τα φάει ποτέ αλλά τι καλό θα του κάνουν να τα μάθει από μικρός; Έχω όμως τον πατέρα μου που γεμίζει με γλυκά όλα τα εγγόνια. Το συμπέρασμα; Δε γίνεται να καθίσω να μαλώσω με όλους αλλά όσο περνάει από το χέρι μου θα του δίνω τώρα τουλάχιστον που χτίζεται ο οργανισμός του ότι καλύτερο μπορώ. Γιατί να σου πω και το άλλο τα έτοιμα που θα κάνω εγώ δεν θα είναι και τόσο σπιτικά. Τι εννοώ; Το μήλο πχ θα το πάρω από το μανάβη που ξέρω πώς το έκανε μήλο ο παραγωγός και τι φυτοφάρμακα έβαλε. Ε δε θα γίνω και υστερική όμως σωστά; Εμένα εκτός από την υγιεινή μου δίνει και χαρά να ξέρω πως φτιάχνω οτιδήποτε για το μωρό μου γιατί τότε πιο το νόημα να μη δουλεύω; Και το ξαναλέω πως αν δούλευα το πιο πιθανό είναι ότι θα έπαιρνα από τα έτοιμα αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Έχω χρόνο να ασχοληθώ με το παιδί μου και θα το κάνω.

Α θελω τη γνωμη σας.ακουσε η μαμα μου μια γνωστη μας κοπελα εκανε παιδακι υστερα απο εξι αποτυχη εξωσωματ σε καποιον γιαννιωτη γιατρο εδω θεσνικη κ με παροτρυνει να παω κ εγω. Εγω ελεγα να προσπαθησω ξανα σε δημοσ νοσοκ.πιστευετε θα ειχα καλυτερα αποτελεσμ σε ιδιωτικο κεντρο?

Εγώ δεν ξέρω από τέτοια αυτό όμως που πιστεύω είναι πως αν θέλει ο Θεός να γίνει θα γίνει όπου και να πας. Το θέμα είναι εσύ που αναπαύεσαι καλύτερα γιατί αν για παράδειγμα πηγαίνοντας σε αυτό τον καινούριο γιατρό ανέβει η αυτοπεποίθηση σου και αποκτήσεις αισιοδοξία κ σιγουριά ότι θα γίνει που για μένα ο ψυχολογικός παράγοντας είναι ο κυριότερος τότε ναι, να πας σε αυτόν. Αν πας με κρύα καρδιά και το στυλ μία από τα ίδια αλλά αφού το λένε όλοι ας το κάνω και αυτό τοτε άστο μην πετάς τα χρήματα σου άδικα. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

Τιγκερ και για σένα ισχύουν τα παραπάνω ότι δηλαδή ότι θέλει ο Θεός όλα τα άλλα δε μετράνε και τόσο αλλά έτσι για την ιστορία φίλη με την ίδια μήτρα προσπαθούσε κάποιους μήνες άλλη φίλη της έδωσε τεστ ωορρηξίας έμαθε και για το σκυλάκι το έκανε και έμεινε έγκυος εκείνο το μήνα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ να κανω κ αλλη μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας αν ειναι να παω σε ιδιωτη εξωσωμ. Κ ο γιατρος μου κ αυτος που μου λεει η μαμα μου ειναι στο ιδιο κεντρο.αλλαζει κατι λοιπον αφου θα εχουν τον ιδιο εμβρυολογο?

Γύρισα και εγώ!!! Ευτυχώς κατάφερα και έβγαλα 240 gr .και έτσι έκατσα λίγο παραπάνω στα γενέθλια!!! Τώρα ταιζω σιδερωνω και θα φύγουμε οικογενειακός αυτή τη φορα!!

Μπράβο! Εγώ μόνο 80 κατάφερα να βγάλω αλλά δεν πολυσκάω γιατί έχω και στην κατάψυξη και αυτό το θέλω εφεδρικό πιο πολύ και είναι και για την Τρίτη οπότε αν σηκωθώ αύριο και αρμεχτώ πρωί θα βγάλω περισσότερο φαντάζομαι. Αλήθεια Λίλι για πόσες ώρες ήταν αυτό το γάλα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πέπσι εγώ δεν ξέρω να απαντήσω στο νέο σου ερώτημα καλύτερα να πουν τα έμπειρα κοριτσάκια.

Μαριούλα δεν έχω μειλ με φώτο :rolleyes: Για αυτές που μας υποσχόθηκες από χθες βράδυ λέω :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

με σκυλάκι ε??

διάβασα πολλές ιστορίες που τελικά με αυτή τη στάση τα καταφέρανε..

αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια..νιώθω τόσο άσχημα και τόσες τύψεις που δεν μπορώ...:( :(...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κ να κανω κ αλλη μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας αν ειναι να παω σε ιδιωτη εξωσωμ. Κ ο γιατρος μου κ αυτος που μου λεει η μαμα μου ειναι στο ιδιο κεντρο.αλλαζει κατι λοιπον αφου θα εχουν τον ιδιο εμβρυολογο?

πιστεύω πως το ίδιο θα είναι αλλά δεν ξέρω τι να σου πω...

συμφωνώ με τη μάρμιν..δηλαδή το θέμα είναι εσύ πως αισθάνεσαι...

με το γιατρό σου τώρα πως νιώθεις?

εσύ για πες μας πως το βλέπεις όλο αυτό

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαρμιν απο την αρχη ειχα τη γνωμη οτι σου κανουν στο δημοσιο σου κανουν κ στο ιδιωτικο. Στο δημ ειχα αυτοπεποιθηση γιατι ειχα τη σιγουρια της καντυ, συν το προσκυνημα που γινεται απ εξω αρα ισον επιτυχιες.με χαλασε λιγο ο εμβρυολ αλλα ειπα να δωσω κ αλλη ευκαιρια γιατι παω πιο διαβασμενη.

Τωρα οσον αφορα τους ιδιωτες.τον δικο μου εδω θεσνικη τον θεωρω πολυ καλο γιατρο.απλα εχω διαμαχη με τη μανα μου οτι να πας σε ενα γιατρο που να σε προσεχει.πχ αν ξερει οτι εισαι απο γιαννενα .κ μαλιστα προσφερθηκε να βοηθησει οικονομικα.εμπιστευομαστε βλεπεις τι λενε οι αλλοι. Αυτος ο γιατρ ειναι στο ιδιο κεντρο με τον δικο μου αρα κ ιδιο εμβρυολ.

Επεσα τυχαια στη συζητηση σας,βρε pepsi αν το κεντρο που λες δεν ειχε και καλους εμβρυολογους θα ειχε κλεισει.εχεις παει καμια φορα;γινεται χαμος απο κοσμο.Στον γιατρο που λες πανε[παπα]δεν εχεις τιποτα να χασεις.αυτο που σου ειπα για την φιλη μου μπορει να ετυχε.φιλια .

Διαφημίσεις

Εγω αυτο που ειπα να κανω ειναι το εξης.να κανω τις εξετασεις μεχρι παρασκευη.τον επομενο μηνα να παω ομοιοπαθητικο κ μεσα στο καλοκαιρι να κανω αλλη μια με φυσικο κυκλο κ κατα σεπτ ξανα με ορμονες.ολα αυτα στο δημοσ νοσοκ.

Τωρα με εβαλε στο τρυπακι η μαμα μου κ μου αλλαξε λιγο τις σκεψεις μου

Εγω αυτο που ειπα να κανω ειναι το εξης.να κανω τις εξετασεις μεχρι παρασκευη.τον επομενο μηνα να παω ομοιοπαθητικο κ μεσα στο καλοκαιρι να κανω αλλη μια με φυσικο κυκλο κ κατα σεπτ ξανα με ορμονες.ολα αυτα στο δημοσ νοσοκ.

έχουμε χρόνο δηλαδή να το δούμε...

τι εξετάσεις άλλες κάνεις??

υστεροσκόπηση από ότι θυμάμαι έκανες σωστά?

γιατί σε φυσικό??έχω τους ενδοιασμούς μου...αλλά έχουμε καιρό..και ολόψυχα σου εύχομαι αχρείαστα να είναι...

1533345xcnw09g7xt.gif

Αυτό το μήνα δηλαδή που λένε ότι ο οργανισμός είναι ακόμα hi από τις ορμόνες δε θα κάνεις τίποτα :cry:

Τίγκερ μου μη νιώθεις άσχημα βρε χαζούλα και η Λίλι εκαναν στις 5 το πρωί και πέτυχε κ ο άντρας της μάλιστα λέει πως βρήκε τη συνταγή. Αν νιώθεις άσχημα με το σκυλάκι κάντε το πρωινό αν δε σου βγαίνει και αυτό κάνε ότι περνάς εσύ καλύτερα γιατί αυτό είναι που στην τελική έχει σημασία ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακου στο ιδιο κεντρο εκανα και εγω εξωσωματικη,δεν ειχα παραπονο,δεν μου φταιει ο εμβρυολογος που ο γιατρος μου εκανε εξωσωματικη με υδροσαλπιγγες. Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...