Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ βρε Μαρτζι μου πολύ παιδευεσαι βρε κοριτσακι μου εύχομαι να περάσει γρήγορα η βλακεία που βρήκε ώρα να εμφανιστεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να λουστώ και να ισιωσω μαλλί για το ξέχασα εχθές δεν τα ίσιωσα και τώρα είμαι αφανας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα σας! Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από την εκκλησία! πώς είστε;

Μαριούλα μου, ενεοχλήσεις πολύ φοβάμαι πως έχω λόγω αντιβίωσης! Η αντιβίωση ρίχνει την άμυνα του οργανισμού και δημιουργεί μυκητιάσεις! Πολλές φορές την έχω πατήσει έτσι. Αν τελικά βγουν οι υποψίες μου αληθινές, μάλλον μετά την παλιοαντιβίωση, θα χρειαστώ θεραπεία για κολπίτιδα! Αλλά ας μην προτρέχω. Μπορεί οι ενοχλήσεις να οφείλονται και στις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα λόγω συχνοουρίας αλλά και στο προχθεσινό ( μην ξεχνάμε πως σχεδόν κατουρήθηκα, η καημένη!!!!!). Επομένως θα δούμε σε λίγες μέρες τι απ' όλα συνέβη!

Κάντυ, ευτυχώς ο παιδίατρος σας είπε να μην έρθουν! Τι πάει να πει δεν θα το πει; Να το πει και να πει κι ένα τραγούδι! Δεν παίζουμε με αυτα τα πράγματα! Λίγες μερες έμειναν ακόμη μέχρι να σαραντίσεις, θα έρθουν τότε! Αλήθεια πότε με το καλό θα πάτε για ευχές;

Αυτό που λες για το Μαρμινάκι που το βάζει η γιατρός σε κρεμούλες, το έθιξα κι εγώ προχθές φέρνοντας το παράδειγμα της φίλης μου που επειδή ο γιατρός έκρινε πως η κορούλα της είναι πιο αναπτυγμένη από το κανονικό, δεν της επέτρεψε να ξεκινήσουν κρέμες από τον 6ο αλλά από τα μέσα του 7ου και μετά ( φρουτόκρεμες και λαχανικά τρώει τώρα. Για ρυζάλευρο δεν ξέρω). Είπα και στα κορίτσια πως και η φίλη μου κι εγώ κάπως ξενιστήκαμε που δεν την άφησε να φάει αμέσως, αλλά εκ των υστέρων η φίλη μου έρχεται να αναθεωρήσει και λέει πως καλά που δεν ξεκίνησαν νωρίτερα, γιατί ποιος ξέρει πόσο θα έφτανε η μικρή! Εχει τώρα 2 εβδομάδες που τρώει και έφτασε 10 κιλά ( είναι κοντά 8 μηνών). Εχεις τελικά κι εσύ την ίδια γνώμη, ε; Μμμ! ενδιαφέρον!

Λίλι, καλό ίσιωμα! Δεν είναι ίσιο το μαλλί σου δηλαδή;

Η Κορίνα θα μπαίνει από εδώ και πέρα;

Η Πέπσι που χάθηκε πάλι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπαινω στα γρηγορα.....

σας διαβαζω αλλα........ολο και καποιος θελει κατι.....

ΜΑΡΤΖΙ υπαρχουν κατι αμπουλες prolife λεγοντε και ειναι για να προστατευουν απο κολπιτιδες οταν η γυναικα παρει αντιβιωση δεν ξερω αν επιτρεποντε στην εγκυμοσυνη παντως προβιοτικα ειναι οποτε θα επιτρεποντε λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιαουρτι να τρως προβειο σε πηλινο με πετσα οποιοδηποτε αλλο αδικα το τρως δεν βοηθα;);)

ΜΑΡΜΙΝ κουκλι το φουσκομαγουλακι και τι ηρεμο που κοιμαται στην κουνια!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να νηστευεις απο κρεας και ψαρι οσο θηλαζεις!!!κανεις κακο και σε σενα αλλα και στο μωρο!!!!!!!!αχχ ποσο μεγαλωσε ο πριγκιπας μας και παιζει με ελικοπτερο αυτοκινητακια!!Σαν χθες μου φαινεται που ρωτουσες απο ποτε να πας στην Ροδο!!!!

τα πεθερικα θα ερθουν αφου 40ντησω ο παιδιατρος μας διαφωνει....μου ειπε οχι επισκεψεις κι αν δεν μπορεις να το πεις εσυ να το πει ο γιος τους....να φτιαξει ο καιρος λεει να σταματησουν οι ιωσεις και μετα....σιγα μην τους το επι αλλα τεσπα....

νυσταζω φευγω...φιλακια σε ολες καληνυχτα!!!

αααα ΜΑΡΜΙΝ κοιταξε τις κρεμες που σου ειπα holle hipp kai frezy εννοειται οτι και ετοιμες να δωσεις θα κοιταξεις να μην εχουν ζαχαρη......αλλα μου κανει εντυπωση που ενω ειναι τοσο ανεπτυγμενο σας ειπε η παιδιατρος για κρεμες τοσο νωρις.....καλο θα ηταν να το καθυστερησεις η να περιμενεις να ξεκινησεις κατευθειαν φρουτοκρεμα φρεσκια της μανουλας...εγω αυτα τα ρυζαλευρα και τις βλακειες τις θεωρω περιτες θερμιδες;);)

Καλημέρα όλη μέρα!!

Κάντυ μου χαίρομαι που τελικά δε θα έρθουν. Αυτές τις holle τις διαβάζω παντού καλές είναι λες ε; Όσο για το ρυζάλευρο είχα σκοπό να ρωτήσω και την παιδίατρο αν έχει κάτι που το χρειάζεται οπωσσδήποτε το μωρό μου. Διάβασα στις συνταγές για σπιτικό ρυζάλευρο που γίνεται από καστανό ρύζι της ιδιότητες αυτού του ρυζιού. Επίσης έλεγε κάπου για σίδηρο. Αλλά θα δω η παιδίατρος αν της πω να ξεκινήσω αργότερα δε θα έχει πρόβλημα πιστεύω αλλά δεν θέλω να την επηρρεάσω πολύ πριν δω εκείνη τι προτείνει. Επίσης μου είπε ότι θα πούμε για τις κρέμες όχι όμως ότι θα της ξεκινήσουμε. Δηλαδή εγώ θα πάω πρωτομαγιά αλλά μετά τις 15 θα ξεκινήσουν τώρα ακριβώς λογικά θα μου πει. Επειδή όμως και της Λίλι που έχει την ίδια ανάπτυξη της είπε για κρεμούλες στο επόμενο ραντεβού (σωστά Λίλι;) είπα οκ αν και είχα κατά νου το παράδειγμα της Μάρτζι που μας το είχε πει παλιότερα. Θα συνεχίσω αργότερα γιατί κλαίει ο μπέμπης.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μετάβαση στη Στερεά Τροφή

Μετάβαση σε στερεά τροφή.

Πότε και πώς να προσθέσετε νέες γεύσεις και υφές στη διατροφή του μωρού σας.

Πότε να ξεκινήσετε τις στερεές τροφές.

Οι γιατροί συστήνουν τη μετάβαση σε στερεές τροφές όταν το μωρό θα είναι μεταξύ τεσσάρων και επτά μηνών. Κάποια μωρά είναι έτοιμα για αυτή τη μετάβαση ακόμα και από την ηλικία των τριών μηνών, αλλά αυτό δεν συνίσταται. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσει ένα μωρό να τρώει στερεές τροφές, τόσο πιο πιθανό θα είναι να είναι αλλεργικό αργότερα σε κάποιες από αυτές.

Στην αρχή, οι στερεές τροφές θα είναι απλά ένα συμπλήρωμα στην πρωταρχική πηγή διατροφής του – στο μητρικό γάλα ή στο γάλα σε φόρμουλα. Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το μικρό σας να τρώει στερεές τροφές, ή αν δεν τρώει όσες στερεές τροφές θα θέλατε.

Είναι σημαντικό να καθορίσετε πότε είναι έτοιμο το μωρό σας για τις στερεές τροφές, πριν του δώσετε να τις δοκιμάσει. Τα σημάδια ότι το μωρό σας είναι έτοιμο, είναι τα εξής:

Το αντανακλαστικό του σπρωξίματος της γλώσσας έχει εξαφανιστεί ή μειωθεί. Αυτό το φυσικό αντανακλαστικό, το οποίο αποτρέπει τον πνιγμό του μωρού με ξένα αντικείμενα, προκαλεί επίσης τα μωρά να σπρώξουν το φαγητό έξω από το στόμα τους.

Το μωρό σας μπορεί να στηρίξει από μόνο του το κεφάλι του. Ακόμα και αν το μωρό σας δεν μπορεί ακόμα να ανακαθίσει από μόνο του, θα πρέπει να είναι ικανό να κρατάει όρθιο το κεφάλι του ώστε να μπορέσει να αρχίσει να τρώει στερεές τροφές.

Το μωρό σας φαίνεται να ενδιαφέρεται για το φαγητό. Αν παρατηρεί προσεχτικά το φαγητό που τρώτε, αν απλώνει τα χεράκια του για να πιάσει το φαγητό σας, ή αν γλείφει τα χείλια του όταν μυρίζει καινούργια φαγητά, τότε πιθανώς να λαχταράει την ποικιλία που βρίσκεται στα στερεά φαγητά.

Αν έχετε οικογενειακό ιστορικό αλλεργιών στα φαγητά, το πιο πιθανό είναι να τις έχει και το μωρό σας. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει 6 ή 7 μηνών πριν του δώσετε να φάει στερεά τροφή. Το να επιτρέψετε στο πεπτικό σύστημα του μωρού σας να ωριμάσει περισσότερο, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πιθανοτήτων να αναπτύξει αλλεργίες στο φαγητό. Αν το μωρό σας έχει γεννηθεί πρόωρα, θα πρέπει να περιμένετε ακόμα περισσότερο. Τα πρόωρα μωρά συχνά χρειάζονται περισσότερο χρόνο να αποκτήσουν άρτια γνώση πάνω στο «πιπιλάω – καταπίνω – αναπνέω» πρότυπο το οποίο είναι απαραίτητο στη διαχείριση της στερεάς τροφής.

Αυτά είναι από κάποια από τις σελίδες που σας έβαλα. Τα έντονα είναι αυτά που αναγνωρίζω και στο δικό μου μωράκι ήδη. Σε ένα και μήνα που θα ξεκινήσουμε θα είναι ακόμα πιο έτοιμο κ αυτό που έχω εγώ κατά νου είναι να του δίνω ένα μικρό γεύμα μέσα στην ημέρα για να αρχίσει να εξοικιώνεται με τη διαδικασία και για ποικιλία στη γεύση. Ίσως αυτό να γίνει απλά με ένα αλεσμένο μήλο. Από την άλλη λόγω βάρους όπως σας ξαναείπα δε θα αγχωθώ και να μην καταφέρω με τη μία ή αν χρειαστεί το χρόνο του και έτσι η μετάβαση θα γίνει πολύ ήπια. Βέβαια έχω πολύ καιρό για να το ψάξω και να ρωτήσω και άλλες μανούλες οπότε όταν θα πάω στη γιατρό θα είμαι ενημερωμένη και θα μπορούμε να συζητήσουμε.;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα ο Θρασύβουλος με την ανάπτυξη που έχει είναι έτοιμος για την μετάβαση αυτή! Ούτε και πιστεύω να σε παιδέψει! Είμαι σίγουρη πως θα του αρέσει η τροφή και θα φάει κανονικά! Απλά, αυτό που λέει η Κάντυ για τις επιπλέον θερμίδες κτλ ρώτα το στην γιατρό! Είναι κρίμα να παχύνει το παιδάκι! Αν είναι για καλό να ξεκινήσει λίγο αργότερα, ας ξεκινήσει και μετά από ένα μήνα, να μπει κατευθείαν στις φρουτόκρεμες! Τώρα, αν είναι ένα γευματάκι την μέρα, ίσα ισα για να εξοικειώθεί, ε! δεν νομίζω να είναι τόσο τρομέρο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

α. είδα και το χαμόγελο χθεσ.

78

στείλτε μου όλη τη. θετική σασ. ενέργεια.

βρε κορίτσια ομωσ ξυπνώ. το πρωί και είναι όλα εξω. δεν ξέρω τι να κάνω:-(:-(:-(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα σας! Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από την εκκλησία! πώς είστε;

Μαριούλα μου, ενεοχλήσεις πολύ φοβάμαι πως έχω λόγω αντιβίωσης! Η αντιβίωση ρίχνει την άμυνα του οργανισμού και δημιουργεί μυκητιάσεις! Πολλές φορές την έχω πατήσει έτσι. Αν τελικά βγουν οι υποψίες μου αληθινές, μάλλον μετά την παλιοαντιβίωση, θα χρειαστώ θεραπεία για κολπίτιδα! Αλλά ας μην προτρέχω. Μπορεί οι ενοχλήσεις να οφείλονται και στις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα λόγω συχνοουρίας αλλά και στο προχθεσινό ( μην ξεχνάμε πως σχεδόν κατουρήθηκα, η καημένη!!!!!). Επομένως θα δούμε σε λίγες μέρες τι απ' όλα συνέβη!

Κάντυ, ευτυχώς ο παιδίατρος σας είπε να μην έρθουν! Τι πάει να πει δεν θα το πει; Να το πει και να πει κι ένα τραγούδι! Δεν παίζουμε με αυτα τα πράγματα! Λίγες μερες έμειναν ακόμη μέχρι να σαραντίσεις, θα έρθουν τότε! Αλήθεια πότε με το καλό θα πάτε για ευχές;

Αυτό που λες για το Μαρμινάκι που το βάζει η γιατρός σε κρεμούλες, το έθιξα κι εγώ προχθές φέρνοντας το παράδειγμα της φίλης μου που επειδή ο γιατρός έκρινε πως η κορούλα της είναι πιο αναπτυγμένη από το κανονικό, δεν της επέτρεψε να ξεκινήσουν κρέμες από τον 6ο αλλά από τα μέσα του 7ου και μετά ( φρουτόκρεμες και λαχανικά τρώει τώρα. Για ρυζάλευρο δεν ξέρω). Είπα και στα κορίτσια πως και η φίλη μου κι εγώ κάπως ξενιστήκαμε που δεν την άφησε να φάει αμέσως, αλλά εκ των υστέρων η φίλη μου έρχεται να αναθεωρήσει και λέει πως καλά που δεν ξεκίνησαν νωρίτερα, γιατί ποιος ξέρει πόσο θα έφτανε η μικρή! Εχει τώρα 2 εβδομάδες που τρώει και έφτασε 10 κιλά ( είναι κοντά 8 μηνών). Εχεις τελικά κι εσύ την ίδια γνώμη, ε; Μμμ! ενδιαφέρον!

Λίλι, καλό ίσιωμα! Δεν είναι ίσιο το μαλλί σου δηλαδή;

Η Κορίνα θα μπαίνει από εδώ και πέρα;

Η Πέπσι που χάθηκε πάλι;

χαρα μου τις ενοχλησεις δεν τις ειχες πριν την αντιβιωση???

83tdp2.pngcWE4p3.png

78

βρε κορίτσια ομωσ ξυπνώ. το πρωί και είναι όλα εξω. δεν ξέρω τι να κάνω:-(:-(:-(

τι εννοεις χαρα μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα ο Θρασύβουλος με την ανάπτυξη που έχει είναι έτοιμος για την μετάβαση αυτή! Ούτε και πιστεύω να σε παιδέψει! Είμαι σίγουρη πως θα του αρέσει η τροφή και θα φάει κανονικά! Απλά, αυτό που λέει η Κάντυ για τις επιπλέον θερμίδες κτλ ρώτα το στην γιατρό! Είναι κρίμα να παχύνει το παιδάκι! Αν είναι για καλό να ξεκινήσει λίγο αργότερα, ας ξεκινήσει και μετά από ένα μήνα, να μπει κατευθείαν στις φρουτόκρεμες! Τώρα, αν είναι ένα γευματάκι την μέρα, ίσα ισα για να εξοικειώθεί, ε! δεν νομίζω να είναι τόσο τρομέρο!

Nαι Μάρτζι μου έτσι το σκέφτομαι εγώ και σίγουρα δε θα τον επιβαρύνω με επιπλέον ζάχαρη. Αυτά τα βιολογικά χολ που λέει και η Κάντυ νομίζω μου τα είπε και η παιδίατρος η οποία μου πρότεινε και κανα δυο μαγαζιά με διάφορα τέτοια προϊόντα που θα μπορούσα να του δώσω επειδή δεν θέλω αυτές τις έτοιμες του εμπορίου. Για αυτό λέω πως είναι συζητήσιμη και εναλλακτική. Δεν είπαμε λεπτομέρειες απλά μου είπε πως θα μου πει για τις κρέμες. Τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω. Πάντως μια γενική κουβέντα την κάναμε (δεν είχε και κόσμο στο ιατρείο οπότε βρήκα ευκαιρία) και σίγουρα κατάλαβε πως δεν είμαι διατεθιμένη να δώσω ότι κυκλοφορεί και ας έχει γίνει μόδα. Αυτό που θέλω κυρίως είναι να είμαι ενημερωμένη για να μπορώ να κρίνω τι θα μου πει. Και θα αρχίσω ήδη να σημειώνω τις απορίες μου για να τη ρωτήσω όπως αυτό με την ανάπτυξη του.

78

Τίνγκερ πολύ πολύ πολύ θετική ενέργεια! Μακάρι κοριτσάκι μου αυτό το χαμόγελω να το δούμε σε λίγες μέρες και στο πρόσωπο σου με μία θετική χοριακή. Δεν κατάλαβα όμως τι είναι όλα έξω το πρωί που λες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

το πρωι που ξυπνάω το εσώρουχο μου είναι βρεγμένο και μετά όταν πάω στη τουαλέτα πάλι το ίδιο...νιώθω ότι τίποτα δεν πάει εκει που πρέπει να πάει..:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαρα μου τις ενοχλησεις δεν τις ειχες πριν την αντιβιωση???
Nαι, μαριούλα μου, τις ψιλοείχα! Γιαυτό σκέφτομαι πως θα δείξει ο χρόνος τι γίνεται τελικά εκεί κάτω! Αν οι ενοχλήσεις ήταν από το μικρόβιο, θα φύγουν! Αν είναι από την συχνοουρία, πάλι πιστεύω πως κάποια στιγμή θα φύγουν! Αν βγει καμία μυκητίαση, πίστεψε με, θα φανεί! Πολλά κορίτσια πάντως διαβάζω που μετά από αντιβίωση βγάζουν κολπίτιδες! Θα δείξει μωρέ! Ακόμη και να βγει κολπίτιδα, θα την αντιμετωπίσουμε! Σιγα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τινγκερ η ποσοτητα που ειναι να κανει τη δουλεια παει προς τα πανω.μην αγχωνεσαι.στην εξωσωμα ικη η στη σπερματεγχ σου λενε να κατσεις ξαπλωμενη μια ωρα.οχι εσυ που το κρατας μεσα σου μια νυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...