Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πώς βάζετε συνδεσμους, ρε κορίτσια; Είδα πριν την πιο ωραία πρόταση γάμου κι ήθελα να την δείτε, εκτός κι αν την έχετε δει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin, μπήκα στο παρεντς σε ένα θέμα που είχαν ανοίξει για τον στρεπτόκοκκο! Εκεί πήρε θέση κι ένας γυναικολόγος που τόνισε πως από την στιγμή που θα κάνει η γυναίκα την ένεση πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 4 ώρες, ειδάλλως οι νεογνολόγοι εξετάζουν το παιδί για 48 ώρες να δουν αν πήρε το μικρόβιο ή όχι! ρώτησα να μου πει κάποια που γέννησε τι ακριβώς έγινε και απάντησε μια κοπέλα λέγοντας πως ο γιατρός της την έβαλε να γεννήσει με πρόκληση μόνο και μόνο για το λόγο αυτό!

Θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά πόση ώρα θα κάνει για να δράσει η ένεση!

Στο μεταξύ τον ρώτησα τι να κάνω όταν με πιάσουν οι πόνοι! Είπε πως πάω νοσοκομείο, λέω ποιος γιατρός με παρακολουθεί και θα τον ειδοποιήσουν! Μέχρι να έρθει αυτός, εγώ να πω να μου χορηγήσουν την ένεση; Να, όλα αυτά πρέπει να τα ξέρω!

Στο καλό! Πού πήγε και βρέθηκε αυτή η βλακεία; Και πλάκα να μην έχω και να ταλαιπωριέμαι αδίκως!

Ναι να τα ρωτήσεις οπωσδήποτε βέβαια αφού το έγραψε γυναικολόγος έτσι θα είναι.

Πώς βάζετε συνδεσμους, ρε κορίτσια; Είδα πριν την πιο ωραία πρόταση γάμου κι ήθελα να την δείτε, εκτός κι αν την έχετε δει!

Να μας τη βάλεις οπωσδήποτε. Πας επάνω (εκεί που είναι το www) το μαρκάρεις όλο να γίνει μπλε δεξί κλικ αντιγραφή έρχεσαι εδώ μέσα δεξί κλικ επικόλληση.

Θα περιμένουμε εντυπώσεις από την ταινία. Τι κρίμα το παλιοτορρεντ μου να μην κατεβάζει :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

"Η έτοιμη παιδική τροφή του εμπορίου δεν είναι η ιδανική τροφή για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού σας και την διαμόρφωση των διατροφικών του συνήθειων. Φαγητά χαμηλά σε θρεπτικές ουσίες μπορεί να συμβάλλουν μελλοντικά σε προβλήματα, όπως π.χ. παχυσαρκία, καρδιολογικά προβλήματα και διαβήτη τύπου ΙΙ. Η σωστή διατροφή βοηθάει τα παιδιά να αισθάνονται και να συμπεριφέρονται καλύτερα."

http://goneis-paidia.com/tag/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/

Νομίζω είναι ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα.

Κορίτσια πάντως για να μην παρεξηγηθώ από τις μανούλες κ τις μελλοντικές μανούλες δεν έχω κάτι με τις έτοιμες βρεφικές κρέμες ή μάλλον δεν έχω μόνο με αυτές. Πολλά από αυτά που τρώω εγώ ξέρω πως δεν είναι υγιεινά ακόμα κ από αυτά που τρώμε για υγιεινά. Όμως θεωρώ πως στο βρεφάκι μου πρέπει να δίνω ότι καλύτερο θεωρώ γιατί δεν μπορεί να διαλέξει μόνο του. Ώσπου να μπορεί να το κάνει αυτό θα έχω τα μάτια μου 14. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως δε θα του δώσω και έτοιμη κρέμα κάποια στιγμή αν χρειαστεί η για ποικιλία. Απλά θα προσπαθήσω να μην την κάνω αποκλειστική διατροφή. Για παράδειγμα ίσως ξεκινήσω και εγώ τελικά με αυτή την κρέμα που δίνει η Μαριούλα μας αν δεν τρώει με τίποτα την άλλη που σκέφτομαι γιατί θα είναι άνοστη. Βέβαια εγώ έχω και την ασφάλεια οτι μπορώ να επιμείνω και να περιμένω μέρες και εβδομάδες γιατί έχουμε αρκετό βάρος αλλά φυσικά πάντα σε συνεννόηση με την παιδίατρο η οποία σέβεται πάντα την άποψη μου. Γενικά μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ενδιαφέρον για τις ανησυχίες της μανούλας κ είναι πολύ συζητήσιμη με πολλές εναλλακτικές και όχι τύπου ξερόλας "είμαι η γιατρός και έχω δίκιο"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΟΥΛΑ νομίζω πως αυτό είναι για σένα

« Θηλάστε πολύ συχνά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το μωρό θα περνά περισσότερες από 18 ώρες το 24ωρο θηλάζοντας, ώσπου να σαραντίσει. Κάτι τέτοιο είναι τελείως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Πρακτικά δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο ώσπου το μωρό σας να σαραντίσει. Όποτε το μωρό ψάχνει με το στόμα, βάζει τα χέρια στο στόμα ή κλαίει βάλτε το αμέσως στο στήθος, ακόμα κι αν θήλαζε ακατάπαυστα για 3 ώρες μέχρι πριν από 5 λεπτά.

Αν έχεις χρόνο και θες διάβασε και τα υπόλοιπα

http://goneis-paidia.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

H ταινία μού άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! Τσέρυ, ευχαιστούμε πολύ που την πρότεινες! Το ηθικό δίδαγμα που περνάει είναι τόσο σημαντικό! Οι μανούλες να βλέπουμε πώς μπορεί η ενθάρρυνση και η σωστή διαπαιδαγώγηση να δημιουργήσουν ξεχωριστά παιδια και μελλοντικούς χρήσιμους ανθρώπους που θα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους γύρω τους! Να την δείτε όλες σας, κορίτσια! Είναι απλά καταπληκτική!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Bρε Μαρμιν, γιατί να σε παρεξηγήσουμε; Επειδή θέλεις τι καλύτερο για το παιδάκι σου; Καλά κάνεις και το ψάχνεις! Εγώ να σου πω την αλήθεια καθόλου δεν το είχα σκεφτεί το θέμα της κρεμούλας! Δεν ξέρω πώς θα πράξω όταν έρθει η στιγμή, αλλά σίγουρα θα πάρω και την δική σας γνώμη που θα το έχετε ήδη δοκιμάσει!

Κι όπως λες κι εσύ, σε παίρνει να το κάνεις γιατί το παιδί είναι αναπτυγμένο! Κι ίσως να είναι και καλύτερα, γιατί αν μάθει στην ζάχαρη και παχύνει και πολύ το παιδάκι, κρίμα δεν θα είναι; Και η Τσέρυ έχει δίκιο που λέει πως δεν ξέρουν από γεύσεις, αρα μπορεί και να το φάνε! Γιατί να μην δοκιμάσεις; Κι αν σε ενθαρρύνει και η παιδίατρος ακόμη καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το πόσο γάλα και γιαούρτι έφαγα σήμερα! 2 ποτήρια γάλα και 2 γιαούρτια! Και δεν πολυτρελαίνομαι, γμτ!

Και οι ενοχλήσεις, ενοχλήσεις!

Α, ακούστε τι έμαθα! Θυμάστε που είπε ο γιατρός να κάνω ενδοφλέβια αντιβίωση πριν τον τοκετό; Πρέπει λέει να περάσουν 4 ώρες για να δράσει! Αρα πώς θα γίνει, ρε κορίτσια; Αν εγώ μπω με πόνους στο νοσοκομείο, κάνω την ένεση και σε 2 ώρες γεννήσω;

χαρα μου μακαρι να μην εχεις τιποτα αλλα αν δεν ειχες γιατι να εχεις αυτες τις ενοχλησεις???

μαρμιν μου ξεκινα με δικια σου χειροποιητη κρεμουλα και βλεπεις...και εγω προτιμω τις σπιτικες κρεμες (φρουτοκρεμα και κρεμα απο σουπα λαχανικων και κρεατοσουπα) μονο αυτη με το ρυζαλευρο δεινω την ετοιμη!

βασιλισες τελικα δεν θα βγουμε για ξενυζτι βγηκαμε ομως για καφε και μετα για πιτσα με 4 τυρια καλα το γελιο που ριξαμε δεν υπαρχει!!!περασαμε τελεια αυριο θα σας στειλω φωτο να δειτε τι τρελη παρεα ειμαστε!!!:tongue::P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Bρε Μαρμιν, γιατί να σε παρεξηγήσουμε; Επειδή θέλεις τι καλύτερο για το παιδάκι σου; Καλά κάνεις και το ψάχνεις! Εγώ να σου πω την αλήθεια καθόλου δεν το είχα σκεφτεί το θέμα της κρεμούλας! Δεν ξέρω πώς θα πράξω όταν έρθει η στιγμή, αλλά σίγουρα θα πάρω και την δική σας γνώμη που θα το έχετε ήδη δοκιμάσει!

Κι όπως λες κι εσύ, σε παίρνει να το κάνεις γιατί το παιδί είναι αναπτυγμένο! Κι ίσως να είναι και καλύτερα, γιατί αν μάθει στην ζάχαρη και παχύνει και πολύ το παιδάκι, κρίμα δεν θα είναι; Και η Τσέρυ έχει δίκιο που λέει πως δεν ξέρουν από γεύσεις, αρα μπορεί και να το φάνε! Γιατί να μην δοκιμάσεις; Κι αν σε ενθαρρύνει και η παιδίατρος ακόμη καλύτερα!

συμφωνω απολυτα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μπαινω στα γρηγορα.....

σας διαβαζω αλλα........ολο και καποιος θελει κατι.....

ΜΑΡΤΖΙ υπαρχουν κατι αμπουλες prolife λεγοντε και ειναι για να προστατευουν απο κολπιτιδες οταν η γυναικα παρει αντιβιωση δεν ξερω αν επιτρεποντε στην εγκυμοσυνη παντως προβιοτικα ειναι οποτε θα επιτρεποντε λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιαουρτι να τρως προβειο σε πηλινο με πετσα οποιοδηποτε αλλο αδικα το τρως δεν βοηθα;);)

ΜΑΡΜΙΝ κουκλι το φουσκομαγουλακι και τι ηρεμο που κοιμαται στην κουνια!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να νηστευεις απο κρεας και ψαρι οσο θηλαζεις!!!κανεις κακο και σε σενα αλλα και στο μωρο!!!!!!!!αχχ ποσο μεγαλωσε ο πριγκιπας μας και παιζει με ελικοπτερο αυτοκινητακια!!Σαν χθες μου φαινεται που ρωτουσες απο ποτε να πας στην Ροδο!!!!

τα πεθερικα θα ερθουν αφου 40ντησω ο παιδιατρος μας διαφωνει....μου ειπε οχι επισκεψεις κι αν δεν μπορεις να το πεις εσυ να το πει ο γιος τους....να φτιαξει ο καιρος λεει να σταματησουν οι ιωσεις και μετα....σιγα μην τους το επι αλλα τεσπα....

νυσταζω φευγω...φιλακια σε ολες καληνυχτα!!!

αααα ΜΑΡΜΙΝ κοιταξε τις κρεμες που σου ειπα holle hipp kai frezy εννοειται οτι και ετοιμες να δωσεις θα κοιταξεις να μην εχουν ζαχαρη......αλλα μου κανει εντυπωση που ενω ειναι τοσο ανεπτυγμενο σας ειπε η παιδιατρος για κρεμες τοσο νωρις.....καλο θα ηταν να το καθυστερησεις η να περιμενεις να ξεκινησεις κατευθειαν φρουτοκρεμα φρεσκια της μανουλας...εγω αυτα τα ρυζαλευρα και τις βλακειες τις θεωρω περιτες θερμιδες;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μπαινω στα γρηγορα.....

σας διαβαζω αλλα........ολο και καποιος θελει κατι.....

ΜΑΡΤΖΙ υπαρχουν κατι αμπουλες prolife λεγοντε και ειναι για να προστατευουν απο κολπιτιδες οταν η γυναικα παρει αντιβιωση δεν ξερω αν επιτρεποντε στην εγκυμοσυνη παντως προβιοτικα ειναι οποτε θα επιτρεποντε λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιαουρτι να τρως προβειο σε πηλινο με πετσα οποιοδηποτε αλλο αδικα το τρως δεν βοηθα;);)

ΜΑΡΜΙΝ κουκλι το φουσκομαγουλακι και τι ηρεμο που κοιμαται στην κουνια!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να νηστευεις απο κρεας και ψαρι οσο θηλαζεις!!!κανεις κακο και σε σενα αλλα και στο μωρο!!!!!!!!αχχ ποσο μεγαλωσε ο πριγκιπας μας και παιζει με ελικοπτερο αυτοκινητακια!!Σαν χθες μου φαινεται που ρωτουσες απο ποτε να πας στην Ροδο!!!!

τα πεθερικα θα ερθουν αφου 40ντησω ο παιδιατρος μας διαφωνει....μου ειπε οχι επισκεψεις κι αν δεν μπορεις να το πεις εσυ να το πει ο γιος τους....να φτιαξει ο καιρος λεει να σταματησουν οι ιωσεις και μετα....σιγα μην τους το επι αλλα τεσπα....

νυσταζω φευγω...φιλακια σε ολες καληνυχτα!!!

αααα ΜΑΡΜΙΝ κοιταξε τις κρεμες που σου ειπα holle hipp kai frezy εννοειται οτι και ετοιμες να δωσεις θα κοιταξεις να μην εχουν ζαχαρη......αλλα μου κανει εντυπωση που ενω ειναι τοσο ανεπτυγμενο σας ειπε η παιδιατρος για κρεμες τοσο νωρις.....καλο θα ηταν να το καθυστερησεις η να περιμενεις να ξεκινησεις κατευθειαν φρουτοκρεμα φρεσκια της μανουλας...εγω αυτα τα ρυζαλευρα και τις βλακειες τις θεωρω περιτες θερμιδες;);)

ειδες πως μεγαλωσε ο πριγκιπας καντυ μου κ μενα σαν χθες μου φαινεται που εμεινα εγκυος,που γεννησα....και τωρα εχω τον παιδαρο μου σχεδων 6 μηνων στην αγκαλια μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Εγώ παλεύω με το θήλαστρο γιατί όπως σα δικά και εχθές σήμερα θα παμε στα γενέθλια της βαφτιστήρα μας αλλά το καψουρακι θα μείνει με τη γιαγιά!!! Πολλά παιδάκια στο πάρτι!!! Αλλά θα τον πάρω το απόγευμα που θα παω στη κολλητουλα μου για καφέ και να της δώσω το λίκνο!!! Καντυ καλά τα λέει η παιδίατρος!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...